Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autovaha Soft99 'UUSI FUSSO' Coat White, 200 g

✅ "UUS DUDEN FUSSO"

PÄIVITETTY!! TIMANTTINEN VAHA! Jopa 12 kk keston tarjoava synteettinen sealant. Vaaleille pinnoille suunnattu huippuvaha! SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.34,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Tämä uusi Fusso valkoiseen autoon on loistava tuote, kunhan muistaa kiillottaa pian levityksen jälkeen eikä jätä vahaa kuivumaan liian pitkäksi aikaa. Veden hylkivyys on ensiluokkainen. Quick Detailer on myös hyvä tuote, mutta kiillotuksen jälkeen kerää hiukan pölyä, mikä ominaisuus poistuu seuraavan pesun jälkeen.
Lampinen K28.7.2022
Mielettömän hyvä vaha! Ei tosiaankaan ole liian vaikea työstää, kun levittää ohuelti. Levittämiseen käytin KG Fingeramittiä. Kiillotin ensin koneella, ja sitten viimeistelin kiilloitus liinalla. Vesi juoksee nyt maalipinnalla toivotulla tavalla!
L J5.7.2022
Ekaa kertaa vahasin ja ihan laadukkaalta vanhalta vaikuttaa
Wiberg E11.5.2022
Riittoisa ja helppo levittää, erinomainen tuote vaalealle pinnalle.
H J10.5.2022
Parempaa kuin oletin
O T28.4.2022
Todella mainio tuote
Aalto E10.12.2021
Todella hyvä
S M16.11.2021
Erittäin vakuuttava aine! Hiukan oli kuitenkin "hankalampi" ja enemmän työtä vaativa kuin videoissa ja kehuissa mainittiin. En vaikka kuinka yritin moneen kertaan ja eri määrillä saada sitä "rasvaista" pintaa joka on helppo pyyhkiä pois niin saada aikaan mutta aina tuli 1-20 minuutin kuivumisaika kokeilujen jälkeen aika paljon hankaamista vaativa perinteinen samea kuivunut vahapinta. Mutta lopputulos palkitsee kaiken vaivan. Keli oli plus 20 ja varjossa touhusin eli ei ollut suorassa auringonpaisteessa.
K T31.8.2021
Hyvät ohjeet, helppo käyttää, erinomainen lopputulos. Hylkii vettä ja likaa hienosti.
R P2.8.2021
Fusso vaha on tuttu ja koostumus on ilmeisesti muuttunut. Helppo levittää&pyyhkiä ja mielestäni hyvä pinta. Kestosta en osaa sanoa koska käytän moottoripyörässä ja sitä rasittaa lähinnä pesut. Yleensä myös tulee vahattua pesun jälkeen uusiksi. Tämä uudempi ei enää tehnyt rasvakalvoa joten... Quick Detailer oli vähän turha ostos minulle. Kokeilin sitä silti, mutta en oikein päässyt jyvälle mitä sen olisi tarkoitus tehdä :D
V A8.7.2021
Sivu 1
Usein kysytyt kysymykset
27.8.2020 Konsta N,  Moi, Soveltuuko tämä uusi "valkoinen" fusso hopeille autoille? Ja ei vissiin sisällä hiovia ainesosia, eli ei ole ns. kliinerivaha? Jos apua yhtään niin kyseessä oleva auto on F48 korimallin BMW X1. Kiitos jo etukäteen avusta! Terv. Konsta
Hei Konsta! Tämä kyseinen vaha on tarkoitettu nimenomaan vaaleille pinnoille, eli soveltuu hopealle pinnalle mainiosti. Valkoinen fusso sisältää hieman puhdistavia ainesosia, kuitenkin pinta täytyy olla täysin puhdas ennen vahan levittämistä. Tässä vielä ohjeet perusteelliseen pesuun. https://www.autodude.fi/auton_perusteellinen_pesu/ Autodude, Oula

Soft99-autovahojen erot pähkinänkuoressa

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

PÄIVITETTY!! TIMANTTINEN VAHA! Jopa 12 kk keston tarjoava synteettinen sealant. Vaaleille pinnoille suunnattu huippuvaha! SUOSITTELEMME!

Tämä uusi Fusso valkoiseen autoon on loistava tuote, kunhan muistaa kiillottaa pian levityksen jälkeen eikä jätä vahaa kuivumaan liian pitkäksi aikaa. Veden hylkivyys on ensiluokkainen. Quick Detailer on myös hyvä tuote, mutta kiillotuksen jälkeen kerää hiukan pölyä, mikä ominaisuus poistuu seuraavan pesun jälkeen.
Lampinen K28.7.2022
Lue lisää arvosteluja

Duden kommentti: "Myydyin autovaha jo monta vuotta peräkkäin. Erittäin helppo työstettävyys ja uskomaton kesto. Maskaa hieman naarmuja, joten Fusso saa myös kuluneet maalipinnat näyttämään upealta ja vesi valuu kuin sen kuuluisan hanhen selästä! Kun kokeilet tätä, et tule enää palaamaan ns. perinteisiin autovahoihin."

Legenda päivittyi!

Uudistunut versio legendaarisesta Fussosta:

 • Uusi koostumus
 • Entistä helpompi levitys ja poispyyhintä
 • Miedompi tuoksu
 • Ympäristöystävällisempi
 • Uudistunut pakkaus
 • Hylkivyys ja hurja kesto pysyvät ennallaan!

Soft99 Fusso Coat on japanilaisen autonpuhdistuskemikaaleja valmistavan yrityksen huippuvaha, joka on uskomattoman kestävä ja helppokäyttöinen synteettinen sealant. Se tarjoaa uskomattoman jopa 12 kuukauden keston! Fusso Coat on tunnettu maailmalla keston ja helppokäyttöisyytensä lisäksi mahtavista vedenhylkimisominaisuuksista sekä riittoisuudesta.

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Toisin kuin normaalisti, Fusso Coat ei jämähdä pintaan, vaan pysyy hieman rasvaisena poispyyhintään saakka, joten koko auton voi vahata kerralla ennen poispyyhinnän aloittamista. Levitys itsessään on vahan "rasvaisuudesta" johtuen erittäin helppoa ja miellyttävää. Vaha levittyy pinnalle nätisti, eikä minkäänlaista hankaamista tarvita myöskään poispyyhintävaiheessa. Jättää jälkeensä erittäin hienon pinnan, joka hylkii vettä upeasti!

HUOM! Joskus Fusso Coat jättää ensimmäisen poispyyhinnän jälkeen hieman rasvaisia "hologrammeja". Jos haluat kerralla äärimmäisen hienon lopputuloksen, suosittelemme käsittelemään pinnan vahauksen jälkeen Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier Quick Detailerilla. SAATAVILLA MYÖS SETTINÄ!

Huom! Saatavilla MYÖS erityisesti tummille väreille suunniteltua vahaa.

Toimitussisällöt

Ominaisuudet

 • Tuote: Autovaha Soft99 Fusso Coat White
 • Käyttötarkoitus: Auton vahaukseen, pesun jälkeen
 • Vahan tyyppi: Synteettinen vaha
 • Vahan kesto: Jopa 12 kk
 • Pakkaus: Peltipurkki painokannella, sisältää myös levitystyynyn
 • Pakkauskoko: 200 g
 • Riittoisuus: jopa 40 vahauskertaa oikein käytettynä normaaliin henkilöautoon
 • Erityisesti vaaleiden sävyjen vahaamiseen
 • Vaaleille tarkoitettu sisältää hieman puhdistavia ainesosia, tummille tarkoitettu taas peittää hieman naarmuja
 • Upea vedenkäyttäytyminen
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Pese auto perusteellisesti ja kuivaa huolellisesti ennen vahausta. Annostele vahaa puhtaalle vahanlevittimelle ja levitä mahdollisimman ohut kerros koko autoon (kerroksen tulisi olla lähes näkymätön). Anna vaikuttaa noin 5-10 minuuttia ja kiillota erillisellä, puhtaalla mikrokuituliinalla. Käytännössä auto kannattaa siis vahata 2-4 osassa. Älä anna vahan jämähtää pintaan. Älä vahaa suorassa auringonpaisteessa.

Säilytä viileässä, valolta suojattuna.

Varoitusetiketin tietoja:
H228
fi: Syttyvä kiinteä aine.
sv: Brandfarligt fast ämne.
H372
fi: Vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
sv: Orsakar organskador genom lång eller upprepad exponering.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.