Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autonpesusetti King Carthur - DELUXE

✅ TÄYDELLINEN SETTI!
 
 

Todella kattava King Carthurin tuotesetti niin auton ulkopintojen, lasipintojen, konehuoneen kuin sisustankin pesuun ja suojaukseen. Pakettiin kuuluu pesuaineiden lisäksi myös tarvikkeet, eli et tarvitse tämän setin lisäksi muuta auton täydelliseen pesuun!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
299,90
-23%389,95

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Todella kattava King Carthurin tuotesetti niin auton ulkopintojen, lasipintojen, konehuoneen kuin sisustankin pesuun ja suojaukseen. Pakettiin kuuluu pesuaineiden lisäksi myös tarvikkeet, eli et tarvitse tämän setin lisäksi muuta auton täydelliseen pesuun!

Huom! Kuvasta poiketen King Carthurin Rich Shampoon tilalle on vaihdettu Dodo Juicen Born to be Mild ja rengasharjan tilalle kahvallinen versio!

Autonpesusetti King Carthur DELUXE sisältää kaiken, mitä tarvitset auton perusteelliseen ja ylläpitävään pesuun sekä suojaukseen. Mukana tulee niin pesuaineet kuin välineetkin, joten tämä paketti sopii kokeneemmalle ja vaativammallekin autonhoitajalle, mutta myös aloittelijoille! DELUXE-setin avulla auto voidaan puhdistaa läpikotaisin ja puhtaanapidon helpottamiseksi mukana tulee myös kaksi helposti ja nopeasti levitettävää suoja-ainetta, jotka muodostavat vettä ja likaa tehokkaasti hylkivän suojapinnan autolle. Tämän setin avulla puhdistat myös konehuoneen, lasipinnat sekä sisustan, joten et tarvitse muuta auton täydelliseen pesuun.

King Carthur DELUXE -pesusetti on koottu King Carthurin laadukkaista autonpesuaineista ja -tarvikkeista. Laadun lisäksi tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä, joten ne soveltuvat hyvin kaikentasoisille autonpesijöille. Jokainen tuote on valikoitu settiin tarkoituksella ja jokaisella on oma roolinsa auton pesussa. Tämä on sinulle, joka tahdot vain parasta autollesi.

Toimitussisältö

 • Esipesuaine King Carthur Total Snow Foam, 1000 ml
 • Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam, 5000 ml
 • Autoshampoo Dodo Juice Born to be Mild, 500 ml
 • Raudanpoistoaine King Carthur Iron Remover, 500 ml
 • Pienpoistoaine King Carthur Tar Remover, 500 ml
 • Lasinpesuaine King Carthur Glass Cleaner + Coat, 500 ml
 • Renkaidenpesuaine King Carthur Tire Cleaner, 500 ml
 • Hyönteistenpoistoaine King Carthur Insect Remover Gel, 500 ml
 • Suoja-aine King Carthur WipeCoat, 500 ml
 • Sisätilojen puhdistusaine King Carthur APC + Odor Killer, 500 ml
 • Muovinhoitoaine King Carthur New Car Feeling, 500 ml
 • Pesukinnas King Carthur Microfiber Premium
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby
 • Kuivausliina King Carthur Black Diamond
 • Rengasharja King Carthur Tire Brush
 • Hiekanerotin King Carthur DirtCone, 2 kpl
 • Pesuämpäri King Carthur 20 l + kansi, 2 kpl
 • Puhdistussuti ValetPRO Wheel Brush

Mitä mihinkin käytetään?

King Carthur Total Snow Foam on äärimmäisen tehokas liuottava esipesuaine, joka poistaa pestävästä pinnasta niin pinttyneen lian, rasvan kuin vahatkin. Soveltuu erinomaisesti perusteelliseen pesuun tai tilanteisiin, kun auton pesuväli on päässyt venähtämään. Total on erittäin hyvin vaahtoava esipesuaine, joten se on parhaimmillaan pesuainevaahdottimella tai pumppupullolla käytettynä.

King Carthur Control Snow Foam on tehokas ja vahaturvallinen esipesuaine, joka soveltuu ajoneuvon ylläpitopesuihin. Control irrottaa tehokkaasti likaa kuluttamatta siinä mahdollisesti olevaa suojatuotetta, eli sitä voidaan huoletta käyttää myös vahatulle pinnalle. Control on hyvin vaahtoava esipesuaine, ja sen vaikutusaika saadaan maksimoitua vaahdottimella tai pumppupullolla käytettynä. Paras ystäväsi ylläpitopesuihin!

Dodo Juice Born to be Mild on pH-neutraali ylläpitoshampoo, joka ominaisuutensa puolesta soveltuu mainiosti toistuvaan ylläpitopesuun. Sen tuottama pesuvaahto on paksua ja täyteläistä. Lisäksi Born to be Mild liukastaa käsiteltävän maalipinnan estäen lian hieroutumisen pintaa vasten kinnaspestäessä.

King Carthur Iron Remover on supertehokas yhdistetty raudanpoisto- ja puhdistusaine mm. vanteille. Iron Remover on helppo levittää ja se on todella nopeavaikutteinen, mutta samalla hellävarainen. Poistaa niin vanteista kuin maalipinnaltakin kaiken rautapohjaisen lian aina jarrupölystä pintaan uponneisiin metallihiukkasiin. Käytä esipesun yhteydessä!

King Carthur Tar Remover on tehokkain tuntemamme pienpoistoaine, jonka nopeavaikutteinen koostumus liuottaa maalipintaan ja vanteisiin tarttuneet piki- ja tervatahrat hetkessä. Aineen hiilivetypohjaiset liuottimet pehmentävät myös liiman, pihkan, bitumin, puun mahlan sekä esim. hyönteisten jäämät ja muun erittäin vaikean lian. Käytä esipesun yhteydessä.

King Carthur Glass Cleaner + Coat on pinnoittava lasinpesuaine, joka soveltuu erityisesti auton ulkoisille lasipinnoille sen pinnoittavien ainesosien ansiosta. Aine puree tehokkaasti niin rasva- ja öljypohjaiseen likaan kuin esim. hyönteisten jäämiin, kalkkiin, sekä nikotiinikalvoon ja puhdistaa vaikeankin lian nopeasti ja vaivatta. Samalla aine muodostaa lasipintaan suojakalvon, joka hylkii tehokkaasti vettä ja likaa.

King Carthur Tire Cleaner on tehokas ja käyttövalmis renkaanpesuaine, joka soveltuu niin säännöllisiin ylläpitopesuihin kuin myös ennen rengaskiillokkeen levitystä tapahtuvaan perusteelliseen pesuun. Poistaa tehokkaasti niin tiukassa olevan lian kuin vanhat rengaskiillokkeetkin jättäen pinnan täydellisen puhtaaksi. Ei lisää kiiltoa. Käytä yhdessä King Carthut Tire Brushin kanssa.

King Carthur Insect Remover Gel on tehokas hyönteisten ja muiden orgaanisten aineiden poistoon tarkoitettu puhdistusaine. Insect Removerin geelimäinen koostumus mahdollistaa pidemmän vaikutusajan, minkä ansiosta aine puree loistavasti myös esim. keulaan jo kiinni palaneisiin ötökänraatoihin tai lintujen jätöksiin. Aineen käyttöä voidaan tehostaa jättämällä se esipesuainen alle vaikuttamaan, jolloin vaikutusaika saadaan maksimoitua.

King Carthur Wipe Coat on keraamisia ainesosia sisältävä mikrokuituliinalla levitettävä suoja-aine auton kaikille pinnoille. Antaa käsiteltävälle pinnalle upean kiillon sekä näkymättömän vettä ja likaa hylkivän suojakalvon, joka helpottaa puhtaanapitoa ja ylläpitopesuja. Suihkuta ainetta mikrokuituliinaan, käsittele koko auto ja suoja autosi jopa neljäksi kuukaudeksi!

King Carthur APC + Odor Killer on yhdistetty yleispuhdistusaine sekä hajunsyöjä, joka puhdistaa sisustan pinnat tehokkaasti ja poistaa samalla pahat hajut käsiteltävästä materiaalista. Sopii kaikille koville ja pehmeille pinnoille, kuten kankaille, muoveille, vinyyleille ja nahalle. Käytä sisustan pesussa kangaspenkeille tai matoille esim. imuroinnin jälkeen. Jos mahdollista, tämä tuote kannattaa säilyttää autossa, jolloin läikkyvät juomat tai ruuat saadaan heti puhdistettua autosta!

King Carthur New Car Feeling on monipuolinen hoitoaine, jonka avulla kulahtaneet muovi-, kumi-, nahka- ja vinyylipinnat saadaan palautettua alkuperäiseen loistoonsa. Tuote ei lisää pinnan kiiltoa, joten sitä voi ja kannattaa käyttää myös sisustan puhdistukseen, kuten kojelaudan pyyhintään. Aineen hoitavat ainesosat tunkeutuvat syvälle pintaan palauttaen sen alkuperäisen sävyynsä. Sopii myös auton ulkoisille muovipinnoille!

King Carthur Premium Microfiber on hellävarainen, kestävä ja monikäyttöinen mikrokuituinen pesukinnas. Soveltuu niin ylläpitopesuun kuin perusteelliseen pesuunkin, sillä tämä kinnas kestää hyvin myös tiukempiakin kemikaaleja, kuten liuotinpesuaineita. Kintaan synteettiset hapsut hellivät maalipintaa ja sen avulla myös esim. näkymättömän pieni hiekkapöly päätyy kintaan sisään toisin kuin pesusientä käytettäessä.

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, joka sisältää viisi kappaletta 40 x 40 cm kokoisia lyhytnukkaisia mikrokuituliinoja. Näitä liinoja voidaan käyttää käsittämättömän monessa eri työvaiheessa, kuten esim. sisustan puhdistuksessa, WipeCoatin levityksessä tai yhdessä QD:n kanssa. Royal Flush on lyhytnukkaisuudestaan huolimatta äärimmäisen hellävarainen.

King Carthur Red Ruby on ihanan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka soveltuu loistavasti esim. vahan kiillotukseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellä eikä naarmuta herkempääkään pintaa. Muhkea Red Ruby ei varmasti tukkeudu kiillotuksen aikana.

King Carthur Black Diamond on yksi markkinoiden imukykyisimpiä kuivausliinoja, jonka avulla auto kuivataan pesun jälkeen käsittämättömän helposti ja nopeasti. Liinan tuuhea rakenne tekee siitä ainutlaatuisen imukykyisen ja samalla hellävaraisen, joten sitä voidaan huoletta liu'uttaa pitkin maalipintaa ilman pelkoa naarmuista.

King Carthur Tire Brush on erityisesti renkaiden sivujen puhdistukseen suunniteltu harja, joka irrottaa tiukankin lian vaivatta. Jämäkät harjakset soveltuvat erinomaisesti perusteelliseen renkaan puhdistukseen, joka tehdään esimerkiksi ennen rengaskiillokkeen tai pinnoitteen levitystä. Harja sopii täydellisesti myös auton kumi- ja kangasmattojen puhdistukseen sekä itse lattiakankaan ja muiden ei-herkkien pintojen pesemiseen. Varren ergonominen muotoilu tekee käytöstä mukavaa ja vaivatonta. Karkeutensa vuoksi ei sovellu vanteille tai maalipinnalle.

King Carthur DirtCone on ämpärin pohjalle asetettava hiekanerotin, jonka rakenteessa olevat syklonit pudottavat pesuvedessä olevan hiekan ämpärin pohjalle eikä päästä niitä enää nousemaan pohjalta takaisin ylös. Näin pesukinnas pysyy puhtaana eikä vedessä pyörivät hiekanjyvät lähde pesukintaan mukana enää takaisin auton pintaa naarmuttamaan. Käytä AINA pesuämpärissä!

King Carthur pesuämpäri on laadukas ja erittäin tyylikäs mitta-asteikolla varustettu ämpäri, joka täyttää kaikki autonpesijän tarpeet. Tämä savunharmaa ämpäri on kokonsa puolesta optimoitu juurikin ajoneuvon käsinpesuun, ja sen vankka rakenne tekee käytöstä miellyttävää. Ämpäriin mahtuu 20 l pesuvettä, mikä riittää erinomaisesti auton pesuun. Lisäksi ämpärin mukana toimitetaan siihen sopiva kansi, joka voidaan kiertää ämpäriin tiukasti kiinni.

ValetPro Inch Round Wheel Brush on loistava pienikokoinen puhdistussuti, joka soveltuu erityisesti syvien ja pienten kolojen puhdistukseen. Tämän sudin avulla puhdistat myös ne paikat, joihin ei esim. mikrokuituliinalla päästä käsiksi. Ohuen varren ja pitkien harjasten ansiosta se yltää hyvin koloon kuin koloon. Sopii erittäin hyvin myös ovien rakojen puhdistukseen.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalla tuotesivulla. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:sta.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
EUH208
fi: Sisältää (herkistävän aineen nimi). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
sv: Innehåller (namnet på det sensibiliserande ämnet). Kan orsaka en allergisk reaktion.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H335
fi: Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
sv: Kan orsaka irritation i luftvägarna.
H411
fi: Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)