Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Suoja-aine King Carthur Wipe Coat, 500 ml

✅ KAIKILLE ULKOPINNOILLE

Mikrokuituliinalla levitettävä suoja-aine kaikille auton ulkopinnoille. Luo erittäin kiiltävän ja hydrofobisen kalvon kaikille ulkopinnoille. Kesto jopa 4 kk.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.29,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Helppo levittää, kiilto on hyvä, suojan kestävyyttä ei vielä tiedä.
Ollikainen K21.9.2022
Toimi hyvin!
Nordlund R17.8.2022
Erittäin hyhä aine helppo työstää
Kleemola R9.8.2022
Helppo käyttää ja taitaa toimia parhaiten jo vahatun pinnan parantamiseen. Ainoana vahana en ainakaan itse käyttäisi.
H T4.7.2022
Ihan ok. Aika työläs mutta työ palkitaan.
P V4.7.2022
Voiko vahaaminen mennä helpommaksi on kyllä hyvä aine on helppo levittää ja pyyhkiä pois pinnalta ja antaa todella maukaan kiillon maalipinnalle (kestoa en viel tiedä) mutta voin kyllä suositella jos ei jaksa NS vahaa autoa niin tästä saa kyllä hyvän suojan ja nopeasti vahva suositus.
Selin A27.6.2022
Hieman vaihkeahko levittää mikrokuituliinalla tai millään liinalla, mutta loistava pinta jöi autoon sekä toimii kuten pitää
Siven N5.5.2022
Helppoa mutta kätevää! Pinnoittaminen oli puhdasta nautintoa.
Pitkälä E3.5.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Mikrokuituliinalla levitettävä suoja-aine kaikille auton ulkopinnoille. Luo erittäin kiiltävän ja hydrofobisen kalvon kaikille ulkopinnoille. Kesto jopa 4 kk.

Toimi hyvin!
Nordlund R17.8.2022
Lue lisää arvosteluja

King Carthur Wipe Coat on äärimmäisen helppo- ja nopeakäyttöinen mikrokuituliinalla levitettävä suoja-aine, joka sisältää sekä keraamisia ainesosia että synteettisiä polymeereja. Innovatiivisen koostumuksensa ansiosta se luo pintaan erinomaisesti suojaavan, todella kiiltävän keraamisen kalvon. Lisäksi aine korostaa maalipinnan väriä ja syventää sen kiiltoa. Yhdellä levityskerralla auton kaikki ulkopinnat saadaan suojattua, ja valmistaja lupaa aineelle jopa 4 kk / 5000 km keston. Käsitelty pinta on erittäin liukas ja hydrofobinen, eli pinta hylkii kauniisti vettä ja likaa. Näin auto sekä pysyy puhtaana pidempään että puhdistuu huomattavasti helpommin. Lisäksi hydrofobisuus estää lian kiinni pinttymisen, jolloin piki, jarrupöly ja muu tiukkakin lika irtoaa helpommin. Wipe Coat soveltuu maalipinnan lisäksi hyvin myös vanteille, metallille, lasille ja maalatuille muoviosille. Ainetta voidaan käyttää joko auton ainoana suoja-aineena tai elvyttämään jo väsähtänyttä vahapintaa tai pinnoitetta, pidentäen niiden kestoa ja parantaen hylkivyyttä ja kiiltoa.

Erittäin monikäyttöinen ja nopeasti käytettävä suojatuote kaikille auton ulkopinnoille, joka soveltuu myös jo valmiiksi pinnassa olevan suojatuotteen elvyttämiseen. Antaa mahtavan kiillon ja tekee autosta upeasti vettä ja likaa hylkivän, mikä helpottaa ylläpitopesuja huomattavasti. Keraamisten ainesosiensa ansiosta aine toimii loistavasti myös raskaassa kalustossa ja työkoneissa. Erittäin riittoisa koostumus, yksi pullo riittää jopa 20 auton suojaamiseen!

Valitse King Carthur Wipe Coat jos:

Etsit helppoa ja kestävää suojatuotetta
Arvostat monikäyttöisyyttä
Haluat kiiltävän ja hylkivän suojan

Duden kommentti: "Erittäin matalan kynnyksen suoja-aine auton kaikille ulkopinnoille. Samalla aineella voidaan käsitellä niin maalatut pinnat kuin muovi- ja lasiosatkin, minkä ansiosta suojaus sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Suojauksen lisäksi Wipe Coat antaa todella maukkaan kiillon ja hylkivyyden. Toimii loistavasti myös työkoneille, raskaalle kalustolle, mönkijöille ja muillekin kulkupeleille. Ehdoton suositus sekä ainoaksi suojaksi että aiemmin asennetun suojatuotteen elvytykseen!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Wipe Coat
 • Käyttötarkoitus: Auton maali-, muovi- ja metallipintojen sekä vanteiden suojaus
 • Tuoksu: Raikas sitrushedelmä
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Kesto: 4 kk / 5000 km
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Antaa erinomaisen kiillon ja hylkivyyden
 • Käyttövalmis, riittoisa koostumus
 • Sopii myös pinnoitteen elvyttämiseen

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan. Sumuta ainetta 2-3 suihkausta puhtaalle ja kuivalle mikrokuituliinalle tai suoraan käsiteltävään pintaan. Pyyhi pintaa, kunnes se on kiiltävä.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna aineen kuivua pintaan.

Varoitusetiketin tietoja:
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.