Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Autonpesusetti - DELUXE

✅ TÄYDELLINEN SETTI
 
 

Tarkkaan ja harkiten kasattu pesusetti sinulle, joka tarvitset vain huipputuotteita! Erinomainen hinta-laatusuhde. SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
344,90
-30%492,55

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Monipuolinen setti.
Savolainen O30.5.2022
Setissä on kaikki mitä laadukkaaseen auton pesuun tarvitaan. Hinta ja laatukohtaavat erinomaisesti
Vepsäläinen S29.4.2019
Todella tehokkaita, suosittelen.
Nevala A22.12.2017
Hyvä ja kattava setti vaikuttaa olevan.
Murto A8.12.2017
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tarkkaan ja harkiten kasattu pesusetti sinulle, joka tarvitset vain huipputuotteita! Erinomainen hinta-laatusuhde. SUOSITTELEMME!

Setissä on kaikki mitä laadukkaaseen auton pesuun tarvitaan. Hinta ja laatukohtaavat erinomaisesti
Vepsäläinen S29.4.2019
Lue lisää arvosteluja

Huom! Kuvasta poiketen King Carthurin Rich Shampoon tilalle on vaihdettu Dodo Juicen Born to be Mild!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

VUODEN 2023 PÄIVITETTY SETTI!

Täydellinen DELUXE-pesusetti kokeneemmallekkin auton puunaajalle. Setti on kasattu huipputuotteista, joilla auton peseminen on silkkaa tanssia. Valikoimamme suurin ja laajin pesusetti, josta löytyy tuotteet käytännössä kaikille auton pinnoille. Lähes kaikki tuotteet ovat myös duden rankkaamia "huipputuotteita", joissa kohtaavat niin hinta kuin laatukin. Suosittelemme!!

Mikään setin tuotteista ei kuulu settiin sattumalta. Niillä kaikilla on selkeä rooli auton pesussa ja puhtaanapidossa. Autolle voidaan tehdä joko perusteellinen puhdistus, jossa poistetaan pinnoilta kaikentyyppinen lika, mukaanlukien vanhat vahajäämät, tai ylläpitopuhdistus, joka tarkoittaa jo perusteellisesti käsitellyn ja vahatun pinnan ylläpitoa. Lisäksi setti sisältää sisätiloille oleellisimmat tarvikkeet. Perusteellinen puhdistus on hyvä tehdä vähintään syksyisin ja keväisin ja ylläpitopesu tehdään aina kun auto on likainen, vaikka joka päivä.

Tuotteet ovat harkitusti ja juuri sinua varten valittu pesusettiin, eikä niitä ole mahdollista vaihtaa "korvaaviksi". Lisäksi suosittelemme hankkimaan esipesuaineelle levittimeksi joko painepesuriin liitettävän pesuainevaahdottimen Dr Dirt G1, taikka käsikäyttöisen Dr Dirt Foam Gunin.

Toimitussisältö

 • AUTODUDE-Pesuämpäriä + kannet, 20,5 l, 2 kpl
 • Hiekanerotin KC DirtCone, 2 kpl
 • Liuotinpesuaine King Carthur Total Snow Foam, 1000 ml
 • Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam, 5000 ml
 • Autoshampoo Dodo Juice Born to be Mild, 500 ml
 • Pienpoistoaine King Carthur Tar Remover, 500 ml
 • Raudanpoistoaine King Carthur Iron Remover, 500 ml
 • Muovinhoitoaine King Carthur New Car Feeling, 500 ml 
 • Lasinpesuaine Dodo Juice Clearly Menthol, 500 ml
 • Savenliukaste Gyeon Q2M ClayLube, 500 ml
 • Sisätilojen puhdistusaine Gyeon Q²M InteriorDetailer, 500 ml
 • Muovipinnoite Gtechniq C4, 15 ml
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Pohjustusaine ValetPRO Purple Passion, 500 ml
 • Autovaha Gyeon Q² Wax, 175 g
 • Rengaskiilloke Soft99 DiGloss GIRA EDGE, 70 ml
 • Lasipinnoite Gyeon Q² QuickView, 120 ml
 • Puhdistussavi King Carthur Super Smooth Clay Bar, 100 g
 • Pesukinnas King Carthur Premium Microfiber Wash Mitt
 • Vannesuti ValetPRO Wheel Brush, 25 mm
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby
 • Mikrokuituliinat King Carthur Royal Flush Gen2 (5 kpl liinoja)
 • Kuivausliina King Carthur Black Diamond 50 x 70 cm

Mihin mitäkin käytetään?

AUTODUDE-ÄMPÄRISETTI sisältää kaksi laadukasta pesuämpäriä, niille kannet ja hiekanerottimet. Sen vahvistettu rakenne takaa ämpärin helpon liikuteltavuuden. Ämpärin mukana toimitetaan siihen täydellisesti asettuva kansi. Lähes pakkohankinta jokaiselle autonpesijälle. Ja mikä parasta, tässä setissä näitä on kaksinkappalein joten kahden ämpärin pesutekniikka onnistuu vaivatta!

King Carthur Total Snow Foam on auton perusteelliseen puhdistukseen tarkoitettu esipesuaine. King Carhur Total Foam on jatkoa keväällä 2017 esiteltylle Control Snow Foamille, joka keräsi ja kerää edelleen harrastajien keskuudessä vuolaita kehuja. Total Foam on kehitetty tehoamaan pinttyneempäänkin likaan, joten tämä aine ei ole vahaturvallinen. Rasvat, vahat ja pinttyneetkin liat tottelee Total Foamin käskyä. Voidaan käyttää niin vaahdottimessa, pumppupullossa kuin kinnastelussa. SUOSITTELEMME!

King Carthur Control Snow Foam on markkinoiden tehokkain vahaturvallinen esipesuaine. Aine toimii niin vaahdottimen, kuin käsikäyttöisen vaahdottimen tai pumppupullon kanssa, ja poistaa irtolian vahatulta pinnalta ennennäkemättömän tehokkaasti, valmistellen pinnan kinnastusta varten. Säännöllisesti käytettynä vahatulla pinnalla riittää jopa yksinään puhtaan näköiseen lopputulokseen, eli parhaassa tapauksessa edes kinnastelua ei tarvita.

Dodo Juice Born to be Mild on pH-neutraali ylläpitoshampoo, joka ominaisuutensa puolesta soveltuu mainiosti toistuvaan ylläpitopesuun. Sen tuottama pesuvaahto on paksua ja täyteläistä. Lisäksi Born to be Mild liukastaa käsiteltävän maalipinnan estäen lian hieroutumisen pintaa vasten kinnaspestäessä.

King Carthur Tar Remover on tehokkain tuntemamme pienpoistoaine, jonka erittäin nopeavaikutteinen koostumus liuottaa maalipintaan ja vanteisiin tarttuneet piki- ja tervatahrat hetkessä. Aineen hiilivetypohjaiset liuottimet pehmentävät tehokkaasti myös liiman, pihkan, bitumin, puun mahlan sekä esim. hyönteisten jäämät ja muun erittäin vaikean lian, mikä tekee aineesta todella monikäyttöisen.

King Carthur Iron Remover on nopeavaikutteinen ja tehokas, mutta samalla hellävarainen yhdistetty raudanpoisto- ja vannepesuaine. Aine poistaa kaiken rautapohjaisen lian aina jarrupölystä pintaan uponneisiin metallihiukkasiin saakka nopeasti ja tehokkaasti niin vanteista, kuin maalipinnaltakin. Vahapinnan kestävyydestä ei tarvitse olla huolissaan, sillä aine on myös täysin vahaturvallinen. Rautaan reagoivien ainesosien lisäksi se sisältää tehokkaita peseviä ainesosia, jolloin mm. vanteissa oleva tiukkakin lika saadaan irtoamaan jarrupölyn kanssa samalla käsittelykerralla. King Carthur Iron Remover soveltuu raudanpoistoon niin vanteilta, kuin maalipinnaltakin.

King Carthur New Car Feeling on erittäin monipuolinen ja helppokäyttöinen hoitoaine, jonka avulla kulahtaneet muovi-, kumi-, nahka- ja vinyylipinnat saadaan palautettua alkuperäiseen loistoonsa. Hoitavat ainesosat imeytyvät syvälle käsiteltävään pintaan, minkä ansiosta esim. auringon haalistamat muovipinnat saadaan elvytettyä ja palautettua alkuperäiseen sävyynsä. New Car Feeling sopii niin auton sisä- kuin ulkopinnoille, ja kulutuksesta riippuen vaikutus kestää jopa useita kuukauksia.

Dodo Juice Clearly Menthol on paras tuntemamme lasinpesuaine. Se on hauska ja toimiva sillä alkoholipohjaisena se ei jätä ikäviä jäämiä lasiin, vaan tuloksena on täysin kirkas, lähes näkymätön lasi. Tuote sopii kaikille lasipinnoille, niin auton sisälle kuin ulkopuolelle.

Gyeon Q2M ClayLube on saven kanssa käytettäväksi tarkoitettu liukaste, joka saa saven liukumaan sulavasti maalipinnalla. Liukasteen käyttö vähentää savestuksessa syntyvien mikronaarmujen riskiä ja helpottaa savestusta huomattavasti. Q²M ClayLube on valmistettu luonnollisista raaka-aineista ja se toimii kaikkien markkinoilla olevien savien (myös savikintaat ja -laikat) kanssa. Laimennettava koostumus tekee aineesta erittäin riittoisan, eikä laimennus vaikuta tuotteen liukkauteen.

Gyeon Q²M InteriorDetailer on ihanteellinen sisätilojen puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti kevyen lian sekä päivittäiset epäpuhtaudet sisustan pinnoilta, jättäen raikkaan tuoksun. InteriorDetailerin puhdistusteho perustuu sen alkoholipohjaisuuteen (60%). Turvallinen nahalle, muoville, alacantaralle, tekstiilipinnoille, lasille sekä muille sisustan pinnoille!

Gtechniq C4 on muoviosille tarkoitettu kestopinnoite, joka antaa pitkäkestoisen, jopa 24 kk kestävän suojan. Se muodostaa käsiteltävälle pinnalle likaa ja vettä hylkivän suojakalvon, mikä helpottaa puhtaanapitoa ja suojaa mm. auringon haitallisilta UV-säteiltä. Suojan lisäksi pinnoite uudistaa muovia palauttaen sen luonnollisen sävyn. Näin jo elämää nähneet muoviosat saadaan palautettua alkuperäiseen loistoonsa.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka on tarkoitettu ennen vahausta, pinnoitusta tai teippausta suoritettavaan viimeistelypuhdistukseen. Aine poistaa pinnalta kaiken lian aina vanhoista vahoista pesuainejäämiin ja kiillotustahnoihin saakka. Lisäksi se puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan.

ValetPRO Purple Passion on suunniteltu ennen vahausta käytettäväksi pohjustusaineeksi. Se täyttää mikronaarmuja ja saa näin ollen pinnan säihkymään kiiltoa. Se pystyy poistamaan auringon aiheuttaman haalistuman. Syväpuhdistaa maalipinnan vastaanottamaan vahan. Erittäin helppokäyttöinen.

Gyeon Q² Wax  on täysin uudenlainen fluoripohjainen autovaha. Q² Wax tarjoaa upean vedenhelmeilyn, maukkaan kiillon sekä mahtavan vedenhylkivyyden ennennäkemättömästä helppokäyttöisyydestä tinkimättä! Q² Wax sopii sellaisenaan kaikille väreille, mutta myös kestopinnotteiden päälle käytettäväksi. Valmistajan lupaama kesto tuotteelle on talvisin n. 3 kuukautta ja muina vuodenaikoina 4-6 kuukautta. Toisin kuin normaalisti, Q² Wax ei jämähdä pintaan, vaan se pysyy hieman rasvaisena poispyyhintään saakka, joten koko auton voi vahata kerralla ennen poispyyhinnän aloittamista. Pakkaus sisältää vahan lisäksi levittimen sekä kiillotusliinan.

Soft99 DiGloss GIRA EDGE on erityisesti renkaille tarkoitettu kiilloke. Voidaan käyttää myös muiden kumiosien eheyttäjänä. Pullossa oleva levitin on muotoiltu hieman kaarevaksi, joten kiilloke levittyy tasaista renkaiden kylkiin kauttaaltaan. Duden valikoiman helppokäyttöisin rengaskiilloke.

Gyeon Q² QuickView on erittäin helppo- ja nopeakäyttöinen, pitkäikäisen suojan tarjoava lasipinnoite. QuickView muodostaa huomaamattoman, kirkkaan ja erittäin liukkaan kalvon lasipinnoille, joka hylkii äärimmäisen tehokkaasti vettä ja likaa. Se lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta huonoissa keliolosuhteissa ajettaessa sekä vähentää tuulilasinpyyhkijöiden käyttöä maantienopuksissa, sillä vesi poistuu kuin itsestään tuulilasilta yli 70 km/h nopeudessa. Pullon muotoilu mahdollistaa erinomaisen otteen ja siinä kiinteästi oleva huopalevitin tekee levittämisestä ja työstöstä miellyttävää ja erittäin helppoa! Valmistajan ilmoittama kesto n. 6 kuukautta.

King Carthur Super Smooth Clay Bar -puhdistussaven avulla poistetaan auton maali- ja lasipinnoilta sellaista likaa, jota ei ole saatu irrotettua muiden puhdistusvaiheiden aikana. Tällaista likaa ovat esim. vaikeat pikitäplät, liima, pihka, maalisumu jne..

King Carthur Premium Microfiber Wash mitt on suunniteltu kovaan käyttöön. Sen mikrokuituinen rakenne kestää liuotinpesuja ja rankkaa käyttöä huomattavasti normaalia lammaskinnasta paremmin, ollen kuitenkin pinnoille yhtä hellävarainen. Poistaa lian ja epäpuhtaudet pinnoilta tehokkaasti, mutta luovuttaa ne huuhteluämpäriin helposti.

ValetPRO Wheel Brush, 25 mm on todella kätevä apuväline niin auton sisustan kolojen ja rakojen, kuin ulko-osienkin puhdistukseen. 25 mm koko on yleispätevä ja äärimmäisen monikäyttöinen. Parhaimmillaan harja on esimerkiksi ovien välien, sisustan kolojen, luukkujen, maskin yms. pienehköjen paikkojen puhdistuksessa.

King Carthur Red Ruby on mahtavan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka ottaa paikkansa kiillotusliinojen parhaimmistosta. Sen kuitujen pituus ja tiheys on optimoitu autovahan kiillottamiseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellävarainen.

King Carthur Royal Flush Gen2 erinomainen yleisliinasetti, josta löytyy 5 kappaletta hellävaraisia mikrokuituliinoja. Niillä onnistuu niin vahan poispyyhintä, kuin lasien pesu tai sisätilojen puhdistus.

King Carthur Black Diamond painaa massiiviset 1600 g/m² eli on perinteisiä kuivausliinoja jopa 4 kertaa vahvempi. Liinan koko on 50 x 70 cm, joka on juuri oikean kokoinen auton kuivausliinaksi. Parhaimmillaan se pystyy imemään jopa 4 litraa vettä. Vihdoin sellainen kuivausliina, jolla kuivaaminen on oikeasti äärimmäisen helppoa!!!

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
EUH208
fi: Sisältää (herkistävän aineen nimi). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
sv: Innehåller (namnet på det sensibiliserande ämnet). Kan orsaka en allergisk reaktion.
H335
fi: Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
sv: Kan orsaka irritation i luftvägarna.
H411
fi: Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H332
fi: Haitallista hengitettynä.
sv: Skadligt vid inandning.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)