Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

ALE PÄÄTTYY - AIKAA JÄLJELLÄ

Autovaha Gyeon Q² Wax, 175 g

 

Täysin uusi, fluoripohjainen autovaha, joka sopii kaikille väreille. Tarjoaa upean vedenhelmeilyn, maukkaan kiillon sekä mahtavan vedenhylkivyyden ennennäkemättömästä helppokäyttöisyydestä tinkimättä! Gyeonin ensimmäinen autovaha!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

17,50
-56%39,90

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Vahan levitys pinnalle on helppoa, mukana tuleva levitystyyny on hyvä. Vahan pois pyyhintä on todella helppoa verrattain esim fussoon. Pyyhittäessä jo tuntee että pinnasta tulee erittäin liukas. Pinta hylkii vettä erittäin hyvin. Pintaan tulee hyvä kiilto. Pakkauksesta plussaa että mukana kaikki tarvittava.
Metsäranta V11.6.2021
Miellyttävä tuoksu, helppo levittää, paketissa myös kiillotusliina. Esimerkiksi Autoglymiin verrattuna työläämpi kiillottaa. Hieno pintakiilto, ei yllä peittävyydessä ihan Autoglymin tasolle, eli pienet naarmut eivät täyty / peity tällä vahalla.
Valjakka T31.5.2021
Ekan viikon jälkeen (ei yhtäkään pesua välissä) sade kelillä ei helmeile ollenkaan. Näyttää sille kun vahaa laitettu ollenkaan.
Valta J25.5.2021
Autodude: Hei! Pahoittelut että tuote ei ole vastannut odotuksianne! Mikäli ennen vahausta on suoritettu perusteellinen puhdistus, ei pitäisi noin nopeasti hylkivyyden pinnasta poistua. Todennäköisin syy tuohon onkin se, että pinta on viikon aikana kertyneestä pölystä/liasta tukossa ja tällöin ongelman pitäisi ratketa ylläpitopesulla.
Helppotöinen vaha, saa nähdä miten pitkään jaksaa suojata maalipintaa.
Petlin J25.5.2021
Miellyttävän tuoksuinen, ei liuotinmainen haju. Helppo levittää. Kohtuullinen kiillottaa. Pakkauksesta plussaa, sis. liinan ja levittimen. Veden helmeily erinomainen. Kiilto hyvä, maskaus kohtuullinen. Kesto vielä hiljattain laitettuna hämärän peitossa, toivottavasti kestää ainakin 3 kk, niin on hintansa väärti. Hyvä tuote, kuten Gyeonin tuotteilla on tapana!
Ilonen M3.5.2021
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Täysin uusi, fluoripohjainen autovaha, joka sopii kaikille väreille. Tarjoaa upean vedenhelmeilyn, maukkaan kiillon sekä mahtavan vedenhylkivyyden ennennäkemättömästä helppokäyttöisyydestä tinkimättä! Gyeonin ensimmäinen autovaha!

Vahan levitys pinnalle on helppoa, mukana tuleva levitystyyny on hyvä. Vahan pois pyyhintä on todella helppoa verrattain esim fussoon. Pyyhittäessä jo tuntee että pinnasta tulee erittäin liukas. Pinta hylkii vettä erittäin hyvin. Pintaan tulee hyvä kiilto. Pakkauksesta plussaa että mukana kaikki tarvittava.
Metsäranta V11.6.2021
Lue lisää arvosteluja

 

Gyeon Q² Wax on yksi markkinoiden parhaimmista autonhoitotkemikaaleja valmistavan, ja suureen suosioon nousseen yrityksen ensimmäinen autovaha. Fluoripohjaisena vahana, Q² Wax tarjoaa upean vedenhelmeilyn, maukkaan kiillon sekä mahtavan vedenhylkivyyden ennennäkemättömästä helppokäyttöisyydestä tinkimättä! Q² Wax sopii sellaisenaan kaikille väreille, mutta myös kestopinnotteiden päälle käytettäväksi. Täyttää niin innostuneen harrastelijan kuin ammattilaisen tarpeet. Valmistajan lupaama kesto tuotteelle on talvisin n. 3 kuukautta ja muina vuodenaikoina 4-6 kuukautta. Pakkaus sisältää vahan lisäksi levittimen sekä kiillotusliinan.

Toisin kuin normaalisti, Q² Wax ei jämähdä pintaan, vaan se pysyy hieman rasvaisena poispyyhintään saakka, joten koko auton voi vahata kerralla ennen poispyyhinnän aloittamista. Levitys itsessään on vahan fluoripohjaisuudesta johtuen erittäin helppoa ja miellyttävää. Vaha levittyy pinnalle nätisti, eikä minkäänlaista hankaamista tarvita myöskään poispyyhittäessä. Vahan tulee kovettua vähintään 30 minuuttia ennen poispyyhintää.

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q² Wax
 • Käyttötarkoitus: Auton vahaus, maalipinnan suojaaminen
 • Valmistajan ilmoittama kesto: talvella n. 3 kk, muina vuodenaikoina 4-6 kk
 • Pakkaus: Muovipullo kierrekorkilla
 • Pakkauskoko: 175 g
 • Erittäin helppo- ja nopeakäyttöinen
 • Maahantuoja: Autodude

Autoduden pikaopas

Puhdista maalipinta perusteellisesti ennen auton vahaamista. Ennen vahaamista suositellaan myös rasvanpoistoa, esimerkiksi IPA:lla

Levitä vahaa puhtaalle maalipinnalle ohut ja tasainen kerros. Anna vahan asettua noin 30 minuuttia, suorita poispyyhintä puhtaalla kiillotusliinalla, esimerkiksi Gyeon Q²M PolishWipe:lla.


Varoitusetiketin tietoja

Varoitusetikettiin merkittävien aineosien nimet:

 • Fluori

Huomiosana: Vaara

Vaaralausekkeet:

 • Syttyvä neste ja höyry.
 • Ärsyttää ihoa.
 • Vaurioittaa vakavasti silmiä.
 • Haitallista hengitettynä.
 • Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.

Turvalausekkeet:

 • Jos tarvitaan lääkinnällistä apua, näytä pakkaus tai varoitusetiketti.
 • Säilytä lasten ulottumattomissa.
 • Vältä pölyn/savun/kaasun/sumun/höyryn/suihkeen hengittämistä.
 • Käytä ainoastaan ulkona tai tiloissa, joissa on hyvä ilmanvaihto.
 • Vältettävä päästämistä ympäristöön.
 • Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta/kuulonsuojainta.
 • JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.
 • Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin.
 • Hävitä sisältö/pakkaus paikallisten/alueellisten/ kansallisten/kansainvälisten määräysten mukaisesti.

Signalord: Fara

FÖRVARS OÅTKOMLIGT FÖR BARN.

Faroangivelser:

 • Irriterar huden.
 • Orsakar allvarliga ögonskador.
 • Skadligt vid inandning.
 • Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
Varoitusetiketin tietoja:
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H332
fi: Haitallista hengitettynä.
sv: Skadligt vid inandning.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää tuotteen vastaanottamisesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.