Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kevätpaketti - AUTODUDE

✅ PAKETTIHINTA!
 

Edullinen, mutta kattava auton pesu- ja suojaussetti, mikä on rakennettu duden suosituimpien tuotteiden ympärille. Tällä setillä autosi pärjää varmuudella kevään yli aina kesään asti! SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.55
-40%91,65

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Hyviä tarvikkeita paketin kaveriksi!

Tuotesivut aukeavat kuvaa klikkaamalla.

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Edullinen, mutta kattava auton pesu- ja suojaussetti, mikä on rakennettu duden suosituimpien tuotteiden ympärille. Tällä setillä autosi pärjää varmuudella kevään yli aina kesään asti! SUOSITTELEMME!

 - RAJOITETTU ERÄ - 

HUIPPUTUOTTEISTA KASATTU KEVÄTPAKETTI AUTON PESUUN JA SUOJAUKSEEN!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Suomen talvi on niin meille ihmisille, kuin erityisesti autoille rankkaa aikaa! Yleensä puhutaan vain autojen teknisestä puolesta, mutta talven haastavat olosuhteet laittavat myös auton ulkokuoren todella kovalle rasitukselle. Talvella suuret lämpötilaerot, ilman kosteus sekä esimerkiksi tiesuola tuovat omat haasteensa. Keväällä onkin tärkeää puhdistaa auto perusteellisesti, ettei lika jää enää pidemmäksi muhimaan pinnoille ja ala pahimmillaan aiheuttamaan vaurioita. Samalla kertaa kannattaa pinnat myös suojata asianmukaisesti, jotta auto saadaan pidettyä puhtaana ja siistinä pidempään ja helpommin. Siispä ajattelimme kasata edullisen kevätpaketin duden rankkaamien "huipputuotteiden" ympärille, joissa kohtaavat niin hinta kuin laatukin. Paketti sisältää tarvittavat aineet niin maalipinnan perusteelliseen puhdistukseen, kuin suojaamiseen. Tällä setillä autosi pärjää varmuudella kevään yli aina kesään asti (vahapinta kestää jopa vuoden)! SUOSITTELEMME!

Paketin tuotteet ovat harkitusti valittuja, eikä niitä ole mahdollista vaihtaa "korvaaviksi". Lisäksi suosittelemme hankkimaan esipesuaineelle levittimeksi joko painepesuriin liitettävän Foam Lancen Dr Dirt G1 (saatavilla myös uusi, pikaliittimellä oleva Dr Dirt G2), taikka käsikäyttöisen Kwazar pesuainevaahdottimen.

Saatavilla kaksi tuotevaihtoehtoa, joissa muu sisältö pysyy samana, mutta vaha vaihtuu (tummat tai vaaleat pinnat).

Huom! Mikäli etsit hieman kattavampaa settiä, suosittelemme tutustumaan BASIC TAI PREMIUM-pesusettiin!

Kevätpaketin toimitussisältö

 • Autovaha Soft99 Fusso Coat (tummille tai vaaleille pinnoille, katso tuotevaihtoehdot)
 • Liuotinpesuaine King Carthur Total Snow Foam, 1000 ml
 • Autoshampoo CAR5 Neutral Shampoo, 500 ml
 • Raudanpoistoaine King Carthur Iron Remover, 500 ml
 • Pienpoistoaine ValetPRO Citrus Tar Remover, 500 ml
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby, 1 kpl

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur Total Snow Foam on auton perusteelliseen puhdistukseen tarkoitettu esipesuaine. King Carhur Total Foam on jatkoa keväällä 2017 esiteltylle Control Snow Foamille, joka keräsi ja kerää edelleen harrastajien keskuudessä vuolaita kehuja. Total Snow Foam on kehitetty tehoamaan pinttyneempäänkin likaan, joten tämä aine ei ole vahaturvallinen. Rasvat, vahat ja pinttyneetkin liat tottelee Total Foamin käskyä. Voidaan käyttää niin vaahdottimessa, pumppupullossa kuin kinnastelussa. SUOSITTELEMME!

King Carthur Red Ruby on mahtavan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka ottaa paikkansa kiillotusliinojen parhaimmistosta. Sen kuitujen pituus ja tiheys on optimoitu autovahan kiillottamiseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellävarainen.

King Carthur Iron Remover poistaa tehokkaasti lentoruosteen, jarrupölyn sekä maalipinnalle kiinnittyneet rautahiukkaset. Se on koostumukseltaan hieman geelimäinen, jolloin vaikutusaika saadaan pidemmäksi. Rautaan reagoivien ainesosien lisäksi se sisältää tehokkaita peseviä ainesosia, jolloin mm. vanteissa oleva tiukkakin lika saadaan irtoamaan jarrupölyn kanssa samalla käsittelykerralla. Ehdottomasti yksi DUDEN suosituimmista aineista!

CAR5 Neutral Shampoo on tehokkaasti pesevä ja voimakkaasti vaahtoava autoshampoo, joka sopii kaikille autoaan peseville taitotasosta riippumatta. Se puhdistaa pestävät pinnat tehokkaasti, ja luo samalla erittäin liukkaan pinnan lakan ja pesuvälineen välille, mikä helpottaa pesua ja minimoi naarmuuntumisriskin. CAR5 Shampoo on turvallinen kaikille auton ulkopinnoille: se soveltuu kaikenlaisille lakkapinnoille väristä riippumatta, ja shampoo on turvallinen käyttää myös kromiosilla, kiillotetuilla alumiinilla, muovilla sekä muilla vastaavilla herkillä pinnoilla. Shampoo on vahaturvallinen, eikä se kulutua pinnalla olevaa vahaa tai pinnoitetta.

ValetPRO Citrus Tar and Glue Remover liuottaa tehokkaasti piki- ja tervatahrat, eli juuri ne inhottavat mustat täplät, sekä hyönteiset auton maalipinnoilta ja muoveista. Käytetään öljyn, rasvan, silikonien, vahan, pihkan ja mahlan, polttoaine- ja liima-ainejäämien poistamiseen. Yksi parhaista, ellei paras pienpoistoaine. Dude suosittelee isosti! Myös ammattikäyttöön.

Soft99 Fusso Coat on legendaarinen, erittäin tykätty ja helppotöinen autovaha, joka on jo vuosia pidellyt paikkaansa autovahojen parhaimmistossa. Se on uskomattoman kestävä ja helppokäyttöinen synteettinen sealant, joka tarjoaa uskomattoman pitkän, jopa 12 kuukauden keston! Fusso Coat on tunnettu maailmalla keston ja helppokäyttöisyytensä lisäksi mahtavista vedenhylkimisominaisuuksista sekä riittoisuudesta.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
H228
fi: Syttyvä kiinteä aine.
sv: Brandfarligt fast ämne.
H372
fi: Vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
sv: Orsakar organskador genom lång eller upprepad exponering.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.