Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ KINNASPESUUN

Autoshampoo CAR5 Shampoo

Erittäin edullinen ja suorituskykyinen autoshampoo. Vaahtoaa ja puhdistaa erinomaisesti. Turvallinen kaikille pinnoille.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.8,91
-10%9,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
718 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Vaahtoaa hyvin ja tuntuu liukkaalta kintaan alla.
  fi
  Makela S 9.5.2024
 2. Kerran kokeiltua pesutulos hyvä ja aine erittäin riittoisaa... Ei valittamista... Hintakin oli erittäin kohtuullinen
  fi
  Mikkonen V 12.3.2024
 3. Toimii niinkun luvattu. Erinomainen tuoksu.
  fi
  Korhonen P 5.7.2023
 4. Riittoisa, vaahto ihan jees
  fi
  Karppinen J 6.4.2023
 5. En ollut niin hyvä kuin luulisin
  fi
  Sandström K 13.7.2022
 6. Erittäin hyvä edullinen autoshampoo
  fi
  Lehto M 10.5.2022
 7. Hyvä hintalaatusuhde. Liukas pinta, irrottaa hyvin myös esipesusta jääneet tiesuolan jäämät eli on tehokas shampoo. Itse pidän enemmän vaahtoutuvasta...
  fi
  Heikkilä S 2.1.2022
 8. Riittoisa, hyvin vaahtoava.
  fi
  R H 15.12.2021
 9. riittoisa
  fi
  Viitanen T 11.12.2021
 10. Yllättävän hyvä shamppoo. Positiivinen yllätys.
  fi
  Lautiainen A 9.12.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin edullinen ja suorituskykyinen autoshampoo. Vaahtoaa ja puhdistaa erinomaisesti. Turvallinen kaikille pinnoille.

CAR5 Shampoo on tehokkaasti pesevä ja voimakkaasti vaahtoava autoshampoo, joka sopii kaikille autoaan peseville taitotasosta riippumatta. Se puhdistaa pestävät pinnat tehokkaasti, ja luo samalla erittäin liukkaan pinnan lakan ja pesuvälineen välille, mikä helpottaa pesua ja minimoi naarmuuntumisriskin. CAR5 Shampoo on turvallinen kaikille auton ulkopinnoille: se soveltuu kaikenlaisille lakkapinnoille väristä riippumatta, ja shampoo on turvallinen käyttää myös kromiosilla, kiillotetuilla alumiinilla, muovilla sekä muilla vastaavilla herkillä pinnoilla. Shampoo on vahaturvallinen, eikä se kulutua pinnalla olevaa vahaa tai pinnoitetta. CAR5 Shampoo ei myöskään sisällä ylimääräisiä vahoja tai muita suojaavia ainesosia, vaan se on kehitetty ennen kaikkea korostamaan ja elvyttämään auton alkuperäistä maalipintaa ja sitä mahdollisesti suojaavaa vaha-/pinnoitekerrosta. CAR5 Shampoo muodostuu useista puhdistavista ainesosista, jotka täydentävät toinen toistaan ja jättävät jälkeensä puhtaan ja kiiltävän pinnan. Raikas appelsiinin tuoksu!

Shampoo on koostumukseltaan reilusti laimennettava tiiviste (laimennussuhde 1:500) ja yhdestä pullosta riittääkin noin 25 pesuun, jonka ansiosta kustannus pesua kohden on vain noin 0.32€ / pesu. Erittäin vaahtoavan koostumuksensa ansiosta shampoo toimii loistavasti myös vaahdottimen kanssa käytettynä: esipese auto, levitä shampoo vaahtona pintaan ja kinnastele auto kauttaaltaan puhtaaksi. CAR5 Shampoo on kehitetty sekä ympäristön että käyttäjän terveyden kannalta turvalliseksi käyttää. Shampoo on pH-neutraali, mikä tekee siitä turvallisen käyttää käytännössä kaikilla pinnoilla. Aine sisältää ainoastaan turvallisia, tehokkaita pinta-aktiivisia aineita, eikä se sisällä fosfaattia ja NTA:ta (nitrilotietikkahappoa). Lisäksi Shampoo on biohajoava, eli sitä voidaan huoletta käyttää myös kotipihalla tapahtuvissa pesuissa.

Ominaisuudet

 • Tuote: Autoshampoo CAR5 Shampoo
 • Käyttötarkoitus: Auton käsinpesu esipesun jälkeen
 • Laimennussuhde: 1:500 - 1:200 (pullo riittää n. 25 pesuun)
 • Pakkaus: Muovipullo annostelukorkilla
 • Biohajoava
 • Pakkauskoko: 500 ml

Autoduden pikaopas

Esipese auto huolellisesti. Ravista hyvin ennen käyttöä. Sekoita n. 2 korkillista shampoota 10 litraan vettä (kylmää tai lämmintä). Mikäli haetaan maksimaalista vaahtoavuutta, laske ämpäriin hetki vettä painepesurilla. Käytä kahden ämpärin tekniikkaa, eli toisessa ämpärissä on shampoovesi ja toisessa puhdas huuhteluvesi, jossa pesukinnas huuhdellaan aina, ennen kuin shampoovettä otetaan lisää. Pese auto pesukintaalla ylhäältä alas ja keulasta perään päin (puhtaasta likaisimpaan). Huuhtele auto huolellisesti juoksevalla vedellä ja kuivaa se. Halutessaan auton voi käsitellä pesun jälkeen CAR5 Spray Waxilla hylkivyyden ja kiillon lisäämiseksi. 

HUOM! Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, tai pinnan ollessa kuuma. Älä päästä kuivumaan pestävälle pinnalle, äläkä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)