Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ TÄYDELLINEN SETTI

Autonpesusetti - PREMIUM

Tarkkaan ja harkiten kasattu pesusetti sinulle, joka tarvitset vain huipputuotteita! Erinomainen hinta-laatusuhde. SUOSITTELEMME!!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
234,91
-28%324,25
Tuotenumero: HSKIT329-13572

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
37 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Kaikki tarpeelinen auton pesuun..
  fi
  Kopperoinen J 31.5.2022
 2. Kaikki, mitä tehokkaaseen ja helppoon auton pintapesuun tarvitsee. Kolme autoa olen tällä ehtinyt pestä, joista yksi oli vahattu ja jälki on mitä erin...
  fi
  Keskiniemi M 30.5.2022
 3. Tilaan lisää!
  fi
  Uhlbäck K 7.6.2021
 4. Kaikkea ei ole testattu, mutta esipesuaine jo teki vaikutuksen. Vaikuttaa hyvälle setille.
  fi
  Martin J 12.4.2021
 5. En ole viellä käyttänyt
  fi
  Perkaus E 12.4.2021
 6. Hyvä setti
  fi
  Ylikoski P 23.6.2020
 7. En tiedä, ei näy tuotteita
  fi
  Sundström M 27.4.2020
 8. Aluksi epäilytti ostaa iso läjä tuotteita ilman valtavaa kokemusta autonhuollosta. Kuitenkin vaihe vaiheelta seuraamalla ohjeita ja tutustumalla tuott...
  fi
  Salonen V 6.8.2019
 9. 6/5 setti! Löytyy kaikkea mitä auton hoitoon tarvitsee! Emäntä jopa kehu auton kiiltoa pesun ja vahan jälkeen.
  fi
  Tietäväinen J 6.6.2018
 10. Perfekt vaskepakke tilfredsstiller de fleste av mine behov
  no
  Kvitberg U 16.5.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tarkkaan ja harkiten kasattu pesusetti sinulle, joka tarvitset vain huipputuotteita! Erinomainen hinta-laatusuhde. SUOSITTELEMME!!

ERITTÄIN LAAJA PREMIUM-SETTI! HUIMA HINTA/LAATUSUHDE!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Täydellinen PREMIUM-pesusetti kokeneemmallekkin auton puunaajalle. Setti on kasattu huipputuotteista, joilla auton peseminen on silkkaa tanssia. Tässä, jos jossain, on hinta-laatusuhde kohdallaan. Lähes kaikki tuotteet ovat ovat duden rankkaamia "huipputuotteita", joissa kohtaavat niin hinta kuin laatukin. Suosittelemme!!

Mikään setin tuotteista ei kuulu settiin sattumalta. Niillä kaikilla on selkeä rooli auton pesussa ja puhtaanapidossa. Autolle voidaan tehdä joko perusteellinen puhdistus, jossa poistetaan pinnoilta kaikentyyppinen lika, mukaanlukien vanhat vahajäämät, tai ylläpitopuhdistus, joka tarkoittaa jo perusteellisesti käsitellyn ja vahatun pinnan ylläpitoa. Perusteellinen puhdistus on hyvä tehdä vähintään syksyisin ja keväisin ja ylläpitopesu tehdään aina kun auto on likainen, vaikka joka päivä.

Tuotteet ovat harkitusti ja juuri sinua varten valittu pesusettiin, eikä niitä ole mahdollista vaihtaa "korvaaviksi". Lisäksi suosittelemme hankkimaan esipesuaineelle levittimeksi joko painepesuriin liitettävän pesuainevaahdottimen Dr Dirt G1, taikka käsikäyttöisen Dr Dirt Foam Gunin.

Toimitussisältö

 • AUTODUDE-Pesuämpärit + kannet, 20,5 l, 2 kpl
 • Hiekanerotin KC DirtCone, 2 kpl
 • Liuotinpesuaine King Carthur Total Snow Foam, 1000 ml
 • Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam, 1000 ml
 • Autoshampoo King Carthur Ceramic, 500 ml
 • Pienpoistoaine King Carthur Tar Remover, 500 ml
 • Raudanpoistoaine King Carthur Iron Remover, 500 ml
 • Lasinpesuaine Gyeon Q2M Glass, 500 ml
 • Autovaha Gyeon Q² Wax, 175 g
 • Lasipinnoite Gyeon Q² QuickView, 120 ml
 • Sisätilojen puhdistusaine Gyeon Q²M InteriorDetailer, 500 ml
 • Pesukinnas King Carthur Premium Microfiber Wash Mitt
 • Vannesuti ValetPRO Wheel Brush, 25 mm
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby
 • Mikrokuituliinat King Carthur Royal Flush Gen2, (5 kpl)
 • Kuivausliina King Carthur Blue Sapphire, 70 x 120 cm

Mihin mitäkin käytetään?

AUTODUDE-ÄMPÄRISETTI sisältää kaksi laadukasta pesuämpäriä, niille kannet ja hiekanerottimet. Sen vahvistettu rakenne takaa ämpärin helpon liikuteltavuuden. Ämpärin mukana toimitetaan siihen täydellisesti asettuva kansi. Lähes pakkohankinta jokaiselle autonpesijälle. Ja mikä parasta, tässä setissä näitä on kaksinkappalein joten kahden ämpärin pesutekniikka onnistuu vaivatta!

King Carthur Total Snow Foam on auton perusteelliseen puhdistukseen tarkoitettu esipesuaine. King Carhur Total Foam on jatkoa keväällä 2017 esiteltylle Control Snow Foamille, joka keräsi ja kerää edelleen harrastajien keskuudessä vuolaita kehuja. Total Foam on kehitetty tehoamaan pinttyneempäänkin likaan, joten tämä aine ei ole vahaturvallinen. Rasvat, vahat ja pinttyneetkin liat tottelee Total Foamin käskyä. Voidaan käyttää niin vaahdottimessa, pumppupullossa kuin kinnastelussa. SUOSITTELEMME!

King Carthur Control Snow Foam on markkinoiden tehokkain vahaturvallinen esipesuaine. Aine toimii niin vaahdottimen, kuin käsikäyttöisen vaahdottimen tai pumppupullon kanssa, ja poistaa irtolian vahatulta pinnalta ennennäkemättömän tehokkaasti, valmistellen pinnan kinnastusta varten. Säännöllisesti käytettynä vahatulla pinnalla riittää jopa yksinään puhtaan näköiseen lopputulokseen, eli parhaassa tapauksessa edes kinnastelua ei tarvita.

King Carthur Ceramic on vahaturvallinen, liukas ja hyvin likaa irroittava PINNOITTAVA autoshampoo ylläpitopesuihin auton kaikille pinnoille. Ei hajusteita tai väriaineita vaan ainoastaan puhdistuksen kannalta oleellisia ainesosia + pinnoittavaa suoja-ainetta! Riittoisa koostumus, 500 ml pullosta riittää n. 25-30 pesukertaan (laimennus 15-30 ml shampoota 10 litraan vettä)!

King Carthur Tar Remover liuottaa tehokkaasti piki- ja tervatahrat eli juuri ne inhottavat mustat täplät, sekä hyönteiset auton maalipinnoilta ja muoveista. Käytetään öljyn, rasvan, silikonien, vahan, pihkan ja mahlan, polttoaine- ja liima-ainejäämien poistamiseen. Yksi parhaista, ellei paras pienpoistoaine. Dude suosittelee isosti! Myös ammattikäyttöön.

King Carthur Iron Remover on nopeavaikutteinen ja tehokas, mutta samalla hellävarainen yhdistetty raudanpoisto- ja vannepesuaine. Aine poistaa kaiken rautapohjaisen lian aina jarrupölystä pintaan uponneisiin metallihiukkasiin saakka nopeasti ja tehokkaasti niin vanteista, kuin maalipinnaltakin. Vahapinnan kestävyydestä ei tarvitse olla huolissaan, sillä aine on myös täysin vahaturvallinen. Rautaan reagoivien ainesosien lisäksi se sisältää tehokkaita peseviä ainesosia, jolloin mm. vanteissa oleva tiukkakin lika saadaan irtoamaan jarrupölyn kanssa samalla käsittelykerralla. King Carthur Iron Remover soveltuu raudanpoistoon niin vanteilta, kuin maalipinnaltakin.

Gyeon Q² Wax  on täysin uudenlainen fluoripohjainen autovaha. Q² Wax tarjoaa upean vedenhelmeilyn, maukkaan kiillon sekä mahtavan vedenhylkivyyden ennennäkemättömästä helppokäyttöisyydestä tinkimättä! Q² Wax sopii sellaisenaan kaikille väreille, mutta myös kestopinnotteiden päälle käytettäväksi. Valmistajan lupaama kesto tuotteelle on talvisin n. 3 kuukautta ja muina vuodenaikoina 4-6 kuukautta. Toisin kuin normaalisti, Q² Wax ei jämähdä pintaan, vaan se pysyy hieman rasvaisena poispyyhintään saakka, joten koko auton voi vahata kerralla ennen poispyyhinnän aloittamista. Pakkaus sisältää vahan lisäksi levittimen sekä kiillotusliinan.

King Carthur Premium Microfiber Wash mitt on suunniteltu kovaan käyttöön. Sen mikrokuituinen rakenne kestää liuotinpesuja ja rankkaa käyttöä huomattavasti normaalia lammaskinnasta paremmin, ollen kuitenkin pinnoille yhtä hellävarainen. Poistaa lian ja epäpuhtaudet pinnoilta tehokkaasti, mutta luovuttaa ne huuhteluämpäriin helposti.

ValetPRO Wheel Brush, 25 mm Wheel Brush on todella kätevä apuväline niin auton sisustan kolojen ja rakojen, kuin ulko-osienkin puhdistukseen. 25 mm koko on yleispätevä ja äärimmäisen monikäyttöinen. Parhaimmillaan harja on esimerkiksi ovien välien, sisustan kolojen, luukkujen, maskin yms. pienehköjen paikkojen puhdistuksessa.

King Carthur Red Ruby on mahtavan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka ottaa paikkansa kiillotusliinojen parhaimmistosta. Sen kuitujen pituus ja tiheys on optimoitu autovahan kiillottamiseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellävarainen.

King Carthur Blue Sapphire on massiivisen kokoinen ja imukykyinen kuivausliina, joka kuivaa suuremmatkin pinnat kerralla tehokkaasti. Liinan tuuhea ja erittäin pehmeä mikrokuituneulos tekee siitä erittäin hellävaraisen, ja nämä yhdistettynä sen korkeaan polyamidipitoisuuteen varmistaa herkimpienkin pintojen huolettoman kuivauksen. Jopa kolme kertaa tavanomaisen kuivausliinan kokoinen!

King Carthur Royal Flush Gen2 erinomainen yleisliinasetti, josta löytyy 5 kappaletta hellävaraisia mikrokuituliinoja. Niillä onnistuu niin vahan poispyyhintä, kuin lasien pesu tai sisätilojen puhdistus.

Gyeon Q² QuickView on erittäin helppo- ja nopeakäyttöinen, pitkäikäisen suojan tarjoava lasipinnoite. QuickView muodostaa huomaamattoman, kirkkaan ja erittäin liukkaan kalvon lasipinnoille, joka hylkii äärimmäisen tehokkaasti vettä ja likaa. Se lisää näkyvyyttä ja turvallisuutta huonoissa keliolosuhteissa ajettaessa sekä vähentää tuulilasinpyyhkijöiden käyttöä maantienopuksissa, sillä vesi poistuu kuin itsestään tuulilasilta yli 70 km/h nopeudessa. Pullon muotoilu mahdollistaa erinomaisen otteen ja siinä kiinteästi oleva huopalevitin tekee levittämisestä ja työstöstä miellyttävää ja erittäin helppoa! Valmistajan ilmoittama kesto n. 6 kuukautta.

Gyeon Q2M Glass on tehokas lasinpesuaine kaikille auton sekä kodin lasipinnoille. Q²M Glass sopii lasipintojen lisäksi myös plexi- ja polykarbonaattipinnoille sekä LCD-näytöille, joten ainetta voidaan käyttää erittäin monipuolisesti: Tällä lasinpesuaineella voidaan pestä niin auton kuin autonpesijänkin lasit. Muista lasinpesuaineista poiketen tämä aine on turvallinen myös nahalle, vinyylille, alcantaralle sekä muille ajoneuvon sisustan materiaaleille, joten sen avulla voidaan puhdistaa käytännössä koko auton sisusta! Tehokas koostumus poistaa vaivattomasti myös rasvaisen lian jättäen säihkyvän ja raidattoman lopputuloksen.

Gyeon Q²M InteriorDetailer on ihanteellinen sisätilojen puhdistusaine, joka poistaa tehokkaasti kevyen lian sekä päivittäiset epäpuhtaudet sisustan pinnoilta, jättäen raikkaan tuoksun. InteriorDetailerin puhdistusteho perustuu sen alkoholipohjaisuuteen (60%). Turvallinen nahalle, muoville, alacantaralle, tekstiilipinnoille, lasille sekä muille sisustan pinnoille!

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H335
fi: Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
sv: Kan orsaka irritation i luftvägarna.
H411
fi: Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H332
fi: Haitallista hengitettynä.
sv: Skadligt vid inandning.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)