Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ MASSIIVINEN

Kuivausliina King Carthur Blue Sapphire

Massiivinen (70 x 120 cm) kuivausliina, joka imee litroittain vettä! Erittäin pehmeä ja hellävarainen rakenne saumattomine reunoineen. Paino 800 g/m².

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.26,91
-10%29,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.3
58 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. täydellinen koko
  fi
  Ismael M 11.7.2024
 2. Parin testikerran jälkeen erittäin hyvä! Nopee kuivaus prosessi isolla liinalla!
  fi
  Lopina A 7.5.2024
 3. Saa kuivattua myös ison auton ja kuivausteho erinomainen.
  fi
  Korhonen P 5.7.2023
 4. Oli niin iso että joutuis leikkaamaan sen kahtia ja kovasti irtois nukkaa, muuten hyvä imukyky!
  fi
  L S 27.3.2023
 5. Hyvin nestettä imevä, lähes yhtä hyvä mutta pienempi kuin huippupyyhe Black Diamond!
  fi
  B E 20.2.2023
 6. Kerrankin liina millä kuivaa koko auton kerralla
  fi
  Hintikka L 19.9.2022
 7. Mahtavan ison kokoinen kuivausliina, niin hyvässä kuin pahasssa. Ei lopu imukyky kesken millään, vaikka olisi katot, konepellit ja muut pinnat täynnä ...
  fi
  Mikkola A 29.7.2022
 8. För stor blir otroligt tung när den sugit upp vatten. Otroligt bra i övrigt.
  sv
  Andersson B 7.5.2024
 9. Tørker bra, men legger igjen blå lodotter
  no
  G F 11.7.2023
 10. Luddar väldigt mycket
  se
  Forsberg J 14.6.2023
  Autodude: Hej Jesper, och tack så mycket för ditt omdöme. Vi...
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Massiivinen (70 x 120 cm) kuivausliina, joka imee litroittain vettä! Erittäin pehmeä ja hellävarainen rakenne saumattomine reunoineen. Paino 800 g/m².

King Carthur Blue Sapphire on massiivisen kokoinen (70 x 120 cm) ja imukykyinen kuivausliina, joka kuivaa suuremmatkin pinnat kerralla tehokkaasti. Liinan tuuhea ja erittäin pehmeä mikrokuituneulos tekee siitä erittäin hellävaraisen, ja nämä yhdistettynä korkeaan polyamidipitoisuuteen (30%) varmistaa herkimpienkin pintojen huolettoman kuivaamisen. Blue Sapphire on jopa kolme kertaa tavanomaisen kuivausliinan kokoinen (70 x 120 cm). Massiivisen kokonsa ansiosta liina imee itseensä litroittain vettä ja mahdollistaa näin jopa useamman auton kuivaamisen ilman rutistelua välissä. Jos etsit mahdollisimman suurta kuivausliinaa, on Blue Sapphire valintasi! 

Liinan hellävaraisuutta lisää saumattomat reunat, eikä siinä ole ommeltua pesulappua, joka voi aiheuttaa ei-toivottuja jälkiä maalipintaan hieroutuessaan sitä vasten. Kuivaaminen tällä liinalla onnistuu helpoiten joko yksinkertaisesti taputtelemalla tai liu'uttamalla liinaa pintaa vasten. Liinan paino on 800 g/m².

Duden kommentti: "King Carthur Blue Sapphire on sen kokoinen kuivausliina, jota vois äkkiä luulla torkkupeitoksi. Tämä jos joku on massiivinen! Liinan saumattomat reunat, äärimmäisen pehmeä rakenne sekä hyvä imukyky tekee kuivaamisesta helppoa ja turvallista. Massiivisen kokonsa ansiosta suuremmankin auton kuivaa helpsti ilman rutisteluita välissä. Jos haluat mahdollisimman kookkaan kuivausliinan, niin kannattaa valita tämä! Ei voi muuta kuin suositella."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Toimitussisällöt

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Blue Sapphire
 • Käyttötarkoitus: Auton kuivaus pesun jälkeen
 • Koko: 70 x 120 cm
 • Paino: 800 g/m²
 • Materiaali: 70% polyesteri, 30% polyamidi
 • Pesu: 30°, varovainen rumpukuivaus
 • Erittäin massiivinen koko
 • Erinomainen imukyky

Autoduden pikaopas

Mikrokuituliinat ovat lähes poikkeuksetta konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli mikrokuituliina pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin liina ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään liinojen pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. King Carthur Microfiber Wash, jotta liina saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Kuivausliinoja ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki kuivausliinaa.

Mikrokuituliinan pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta liina puhdistuu pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt mikrokuituliina ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuituliinat saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Varoitusetiketin tietoja:
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)