Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kuivausliina King Carthur Blue Sapphire

✅ MASSIIVINEN

Massiivinen (70 x 120 cm) kuivausliina, joka imee litroittain vettä! Erittäin pehmeä ja hellävarainen rakenne saumattomine reunoineen. Paino 800 g/m².

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.25,42
-15%29,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Kerrankin liina millä kuivaa koko auton kerralla
Hintikka L19.9.2022
Mahtavan ison kokoinen kuivausliina, niin hyvässä kuin pahasssa. Ei lopu imukyky kesken millään, vaikka olisi katot, konepellit ja muut pinnat täynnä isoja vesipisaroita (pinnoitettu/vahattu auto). Ovien alareunojen jne. kanssa saa olla tarkempi, kuin pienemmän liinan kanssa ettei laahaa maata, eli käytännössä liinaa pitää tuollaisia paikkoja kuivatessa taitella, milloin sen "tunkeminen" koloihin ym. on hieman hankalampaa. Parempi puolisko tykkää tästä kyllä todella paljon, kun ei ala jättämään raitoja pintaan (eli kuivausliina ei saturoidu vedestä) käytännössä missään tilanteessa.
Mikkola A29.7.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Massiivinen (70 x 120 cm) kuivausliina, joka imee litroittain vettä! Erittäin pehmeä ja hellävarainen rakenne saumattomine reunoineen. Paino 800 g/m².

King Carthur Blue Sapphire on massiivisen kokoinen (70 x 120 cm) ja imukykyinen kuivausliina, joka kuivaa suuremmatkin pinnat kerralla tehokkaasti. Liinan tuuhea ja erittäin pehmeä mikrokuituneulos tekee siitä erittäin hellävaraisen, ja nämä yhdistettynä korkeaan polyamidipitoisuuteen (30%) varmistaa herkimpienkin pintojen huolettoman kuivaamisen. Blue Sapphire on jopa kolme kertaa tavanomaisen kuivausliinan kokoinen (70 x 120 cm). Massiivisen kokonsa ansiosta liina imee itseensä litroittain vettä ja mahdollistaa näin jopa useamman auton kuivaamisen ilman rutistelua välissä. Jos etsit mahdollisimman suurta kuivausliinaa, on Blue Sapphire valintasi! 

Liinan hellävaraisuutta lisää saumattomat reunat, eikä siinä ole ommeltua pesulappua, joka voi aiheuttaa ei-toivottuja jälkiä maalipintaan hieroutuessaan sitä vasten. Kuivaaminen tällä liinalla onnistuu helpoiten joko yksinkertaisesti taputtelemalla tai liu'uttamalla liinaa pintaa vasten. Liinan paino on 800 g/m².

Duden kommentti: "King Carthur Blue Sapphire on sen kokoinen kuivausliina, jota vois äkkiä luulla torkkupeitoksi. Tämä jos joku on massiivinen! Liinan saumattomat reunat, äärimmäisen pehmeä rakenne sekä hyvä imukyky tekee kuivaamisesta helppoa ja turvallista. Massiivisen kokonsa ansiosta suuremmankin auton kuivaa helpsti ilman rutisteluita välissä. Jos haluat mahdollisimman kookkaan kuivausliinan, niin kannattaa valita tämä! Ei voi muuta kuin suositella."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Toimitussisällöt

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur Blue Sapphire
 • Käyttötarkoitus: Auton kuivaus pesun jälkeen
 • Koko: 70 x 120 cm
 • Paino: 800 g/m²
 • Materiaali: 70% polyesteri, 30% polyamidi
 • Pesu: 30°, varovainen rumpukuivaus
 • Erittäin massiivinen koko
 • Erinomainen imukyky

Autoduden pikaopas

Mikrokuituliinat ovat lähes poikkeuksetta konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli mikrokuituliina pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin liina ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään liinojen pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. King Carthur Microfiber Wash, jotta liina saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Kuivausliinoja ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki kuivausliinaa.

Mikrokuituliinan pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta liina puhdistuu pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt mikrokuituliina ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuituliinat saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Varoitusetiketin tietoja:
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.