Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16 24.6. 9-11.30, 25.-26.6. SULJETTU

Pesuainevaahdotin King Carthur Dr Dirt G1

✅ 48 000 KPL MYYTY

VAAHDOTTIMIEN YKKÖNEN - 48000 kpl myyty!! Markkinoiden halutuin Foam lance tekee auton pesemisestä helppoa ja mukavaa! 24 kk takuu

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

Hinta alk.44,90
-10%49,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4
Syri I11.6.2021
Toimii ok mutta eipä juuri eroa halvemmista vastaavista. Löystyy aika herkästi ja alkaa pärskimään vettä ympäriinsä. Välillä myös jotenkin tukkoaa ja ampuu pelkkä vettä, sitten rykäisee vaahtoa. "Halvemmalla" vaahdottimella tuli tasaisempi vaahto.
Karvonen H9.6.2021
Autodude: Hei! Pahoittelut tästä! Voi olla, että pesurisi vaatii isomman suuttimen tai suuttimeen on päässyt jokin roska tai muuta likaa. Teihin on otettu yhteyttä sähköpostitse. Hoidetaan asia sitä kautta kuntoon! :)
Toimiva vaahdotin. Vie auton pesun nextille levelillä.
Hautamäki T8.6.2021
Helppo säätää ja toimii hyvin. Yllätyin miten vähän pesuainetta kului auton pesemiseen.
Torikka S1.6.2021
Vaahdotin toimii todella hyvin, tuottaa paksun ja tarkasti säädettävän vaahdon. Vaahdottimeen hankittu samalla kertaa 1.1 mm vaihtosuutin, jota testataan toisella kertaa. Esipesuaineena käytettiin Bilt Hamber Auto Foam (1 x 5000 ml) -vaahtopesuainetta, joka antoi täyteläisen vaahdon. Kärcher HD-suutin sopi täydellisesti Kärcher HD645-painepesurin kanssa.
Järvinen J23.5.2021
Hyvä suihkutin..liitin ei käy aqt-sarjalaiseen...
Vanninen P18.5.2021
Säädöt eivät vaikuta lainkaan
Laine C4.5.2021
Autodude: Hei! Pahoittelut tästä! Teihin on otettu yhteyttä sähköpostitse, hoidetaan asia sitä kautta kuntoon.
Helppo käyttää, hyvin pysyvä vaahto ja pesuainekin riittää pidemmälle, kun pesurin mukana tulleella "vaahdottimella"
Korhonen A3.5.2021
Lyhyen tuttavuuden perusteella voi vilpittömästi suositella tuotetta. Säädöt vaahdon paksuudelle on erinomaiset (itse olen käyttänyt Korrek Pro Foam Pre-wash ainetta raakana) ja yhteensopivuus Kärcher K5 compactin kanssa moitteeton
Ruohonen R29.4.2021
Vaahtoa tulee kuin viimeistä päivää. Kätevä viuhkan leveyden säätö, joten saa esim keulan ja kyljet eri tavalla vaahdotettua. "tehon" säätö jopa yllättävän pieni ero, käytin Korrekin Pre-washia ja minimi- ja maksimiasetuksen väli yllättävän pieni. Kaksi pientä miinusta, tehosäätöruuvissa ei oikein asteikkoa ja jämäkan suutinosan kierre pesuainepulloon menee helposti väärälle kierteelle.
Ahonen I23.4.2021
Product Faq
27.8.2020 T,  Moi,mikä adapteri Parkside brändiin?
Hei, Parksiden pesureihin on mennyt Lavorin adapterilla oleva lance. Kannattaa vielä varmistaa tuo irroittamalla suihkuputki ja vertaamalla siinä olevaa adapteria tuotesivulta löytyvään kuvaan.
27.8.2020 L,  Terve, löytyykö Lanceen adapteria Briggs&Strattoniin?
Hei, kuvien perusteella vaikuttaisi, että noihin menee Kränzlen, Boschin ja Lavorin adapteria. Kannattaa siis irroittaa suihkuputki, ja verrata siinä olevaa adapteria tuotesivulta löytyvään kuvaan, niin selviää oikea adapteri.
27.8.2020 M,  Löytyykö Foam Lance vaahdottimeen kärcherin uutta EASY!Lock kiinnitys adapteria. Ostin uuden pesurin ja nyt ei käy kumpikaan kärcher adapteri???
Hei, valitettavasti ainakaan vielä ei tuohon Easy!Lock:iin suoraan käyvää adapteria ole. Normaali Kärcher HD:n adapteri sopii, kunhan väliin laittaa Kärcherin adapteri numero 5:sen.

Mainitsemisen arvoiset meriitit:


"Pesuainevaahdotin vie auton pesun ihan uudelle levelille. Usein, jos auto ei ole todella likainen, niin ylläpitopesuun riittää jopa pelkkä vaahdotus. Lisäksi vaahdottimen käyttö on helppoa ja mukavaa. Vaahdotin on pakkohankinta jokaiselle painepesurin omistavalle. Suosittelen!"
- R. Aho, Detaileri

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

VAAHDOTTIMIEN YKKÖNEN - 48000 kpl myyty!! Markkinoiden halutuin Foam lance tekee auton pesemisestä helppoa ja mukavaa! 24 kk takuu

Toimiva vaahdotin. Vie auton pesun nextille levelillä.
Hautamäki T8.6.2021
Lue lisää arvosteluja

YLI 48000 KPL MYYTY!

Duden kommentti: "Pesuainevaahdotin on pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu lisävaruste, joka kiinnitetään painepesuriin. Se levittää pesuaineen vaahtona joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin, kuin esim. pinnalle suoraan suihkutettu esipesuaine. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on ratkaisevasti parempi!

Päivittäisellä käytöllä pelkällä auton vaahdottamisella ja huuhtelulla saavutetaan usein riittävä pesutulos, ilman mekaanista kosketusta maalipintaan. Tämä vähentää pesunaarmujen syntymistä radikaalisti. Ehdoton varuste autonpesuun!"

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

EHDOTON VARUSTE AUTONPESUUN - AUTODUDE SUOSITTELEE!

OSTA SAMALLA ESIPESUAINETTA TÄÄLTÄ!
SAATAVILLA MYÖS VALMIIT SETIT 
BASICPREMIUMDELUXE

Autonpesun mullistanut Foam Lance KC Dr Dirt G1-pesuainevaahdotin on muuttanut monen autonpesijän käsityksen autonpesusta täysin. Foam lancen ansiosta auton käsinpesu ei tunnukaan enää inhottavalta työltä, vaan sen sijaan hauskalta ja mukavalta! Vaahdotin muodostaa vedestä ja pesuaineesta auton maalipinnalle tarttuvan ja pitkään pinnoilla pysyvän vaahdon, joka parhaimmillaan riittää jo yksinään tyydyttävään pesutulokseen - ns. ylläpitopesuun! Valmiiksi kasattu => heti käyttövalmis.

Dr Dirt G1 Foam lance on pesuainevaahdotin, jonka ansiosta esipesuaineiden vaikutusaika pystytään moninkertaistamaan. Tämä on avaintekijä numero 1 oikeaoppisessa autonpesussa, koska sen ansiosta saadaan lähestulkoon kaikki irtolika pois pinnoilta ennen kuin maalipintaan mekaanisesti kosketaan. Näin naarmujen syntyminen saadaan yksinkertaisesti minimoitua.

Dr Dirt-pullon muotoilu ja ominaisuudet korkkia ja mitta-asteikkoa myöten on mietitty loppuun asti. Yhdessä valmistajan kanssa suunniteltu design pitää vaahdottimen jämäkästi pystyssä!! Näin kaatuneen vaahdottimen ongelmasta on päästy eroon eikä valuneita pesuaineita enää tarvitse siivota lattioilta ja pihoilta. Foam lance liitetään painepesuriin suutinputken tilalle. Foam lancen mukana toimitetaan adapteri valitsemallesi pesurille.

 

HUOM! Tarkista adapterin sopivuus irroittamalla pesurisi suihkuputki ja vertaa sitä alla oleviin adaptereihin. Alempana tuotesivulla on myös kerrottu sopivuudesta Clenin, Stihlin, Parksiden, Bilteman yms. pesureihin.

Mikä ihmeen pesuainevaahdotin?

Pesuainevaahdotin on esipesuaineen ja muidenkin pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu laite, joka kiinnitetään painepesuriin. Se levittää pesuaineen ilmavana vaahtona joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin, kuin esim. pinnalle suoraan suihkutettu esipesuaine. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on ratkaisevasti parempi!

Päivittäisellä käytöllä pelkällä auton vaahdottamisella ja huuhtelulla saavutetaan usein riittävä pesutulos, ilman mekaanista kosketusta maalipintaan. Tämä vähentää pesunaarmujen syntymistä radikaalisti. Ehdoton varuste autonpesuun!

"Dr Dirt G1 Foam Lance ei päätynyt valikoimaamme sattumalta. Testasimme 11 erilaista vaahdotinyksikköä lähes kaikilta mahdollisilta toimittajilta. Testasimme samaa esipesuainetta käyttäen seuraavia asioita:

- Seoksen vahvuuden säätö, säätöalueen laajuus ja tasaisuus
- Viuhkan säätö, säätöalueen laajuus ja tasaisuus
- Yleinen rakenne, liitännät, viimeistelyn laatu

Kaikki ehdokkaat olivat päällisin puolin saman näköisiä, mutta käytännön erot olivat huomattavia. Osassa vaahdottimista ei saanut tasaista, laajaa viuhkaa aikaiseksi lainkaan, vaan viuhkan laidoilta saattoi ruiskuta puhdasta vettä, joka huuhteli jo pinnalla olevaa vaahtoa pois. Osassa taas ei riittänyt säädöt riittävän paksuun vaahtoon lainkaan tai sitten vaahto oli aina liian paksua ja kokkareista.

Dr Dirt ja pari muuta vaahdotinta selvisivät testistä finaaliosioon, jossa vaahdottimia vertailtiin keskenään useiden eri esipesuaineiden kanssa. Nelihenkinen testausporukkamme päätyi lopulta yksimielisesti Dr Dirtiin, joka sitten lopulta päätyi valikoimaamme."

Ominaisuudet:

 • Mikä: Pesuaineen vaahdotin, Dr Dirt G1
 • Käyttötarkoitus: Esipesuaineen vaahdottaminen maksimaalisen pesutuloksen aikaansaamiseksi
 • Valmiiksi kasattu => heti käyttövalmis
 • Erittäin tiiviit liitokset, Adapteri BSBT-kierteellä + lukitteella
 • Säädöt: Viuhkan leveyden ja pesuaineen seossuhteen säätö
 • Sarjanumeroitu
 • Maksimipaine: 200 bar
 • Korkein veden lämpötila: 60°C
 • Suuttimen koko 1.2 mm, soveltuu pesureille, joiden vedenvirtaus on 6-10 litraa minuutissa.
  • Järeämpiin pesureihin tarvitset suuremman virtauksen mahdollistavan vaihtosuuttimen
 • Pesuainepullo: 800 ml, mitta-asteikko pullon kyljessä
 • Ennennäkemätön ergonomia
 • Lancen mukana toimitetaan korkki, joka on kiinnittetty pullon suuosaan
 • Takuu: Vaahdotinyksikkö 24 kk, Pullo 12 kk
 • HUOM! Clen-merkkisiin pesureihin menee joko Kränzlen, Boschin tai Black&Deckerin adapteri. Tämän voi helposti tarkistaa irroittamalla suihkuputken, ja vertaamalla sitä yläpuolella olevaan kuvaan.
 • HUOM! Parksiden pesuriin menee Lavorin adapterilla oleva lance. Varmista sopivuus kuvasta.
 • HUOM! Stihlin ja Bilteman pesureihin on mennyt Nilfiskin ja Lavorin adapterilla olevaa lancea. Varmista sopivuus kuvasta.
 • HUOM! Uusimpiin Boschin pesureihin, eli AQT-sarjan pesureihin sopii Black&Deckerin adapterilla oleva lance.
 • HUOM! Uusimpiin Kärcher HD:n EasyLock kahvaan ei Kärcher HD:n adapteri suoraan sovi, vaan väliin tarvitsee Kärcherin adapterin numero 5. Katso adapteri tästä!
 • HUOM! Kränzle K1050-pesuriin vaahdotin tulee ostaa perinteisellä Kränzlen kierreadapterilla, jonka LISÄKSI tarvitset tämän adapterin: 1050-pikaliitin.
 • Maahantuoja: Autodude

VAIHTO/VARAPULLO OSTETTAVISSA MYÖS ERIKSEEN! => Dr Dirt Varapullo

Ohje seossuhteen määrittämiseen:

 1. Täytä lancen pullo täyteen vettä
 2. Säädä lancen päällä oleva seossuhteen säätönuppi vahvimmalle mahdolliselle seokselle (täysin kiinni myötäpäivään)
 3. Laske pesurilla lancen läpi vettä mitalliseen tai mitattomaan astiaan niin kauan, että säiliö on täysin tyhjä. Mittaa laskettu vesimäärä
 4. Laske seossuhde seuraavalla kaavalla: 0,8 / (ämpärin vesimäärä litroina) x 100
 5. Voit mitata vastaavalla tavalla myös muilla lancen asetuksilla, jolloin jatkossa seossuhteen valitseminen on helppoa

VINKKI: Lanceen kannattaa merkitä esim. tussilla kunkin säädön vahvuus, jolloin tulevaisuudessa pelkkä vilkaisu riittää kertomaan seossuhteen.

VINKKI2: Tai sitte, tee niin kuin Dude ja lopeta säätäminen. Oikeasti, vaahdottimen käyttäminen ei ole avaruustiedettä. Kaada esipesuainetta raakana vaahdottimeen ja hae sopiva seos vaahdottimen seosruuvia säätämällä. Nauti kesästä!

Vaahdottimen huoltaminen

Mikäli vaahdotin ei esim. talven jälkeen toimikaan, kuten pitäisi, on vaahdottimen sisään luultavasti päässyt kuivumaan pesuainetta. On myös mahdollista, että suuttimeen on päässyt roska, joka tukkii veden virtauksen. Opas vaahdottimen purkamiseen ja huoltamiseen löytyy täältä: Vaahdottimen huoltaminen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.