Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ VALMIS PESUSETTI

Autonpesusetti - BASIC

Aloittelijan perussetti, jolla onnistuu niin auton perusteellinen- kuin ylläpitopesu. Huikea hinta-/laatusuhde! SUOSITTELEMME!!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
101,92
-34%154,90
Tuotenumero: HSKIT327-1

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
31 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Tuotteet vaikuttavat ensimmäisen käyttökerran jälkeen laadukkailta. Ainoa miinus , että tuotepaketissa ollut vaha oli vuotanut pakettiin.
  fi
  Eerola N 1.4.2024
 2. Muutamaa tuotetta käyttäneeni mielestäni paketti on hyvä ja kattava kokonaisuus. En osaa vielä arvostella muihin vastaaviin tuotteisiin verraten ja vi...
  fi
  Kangastupa N 26.6.2023
 3. kannattaa muistaa pestä liinat ohjeiden mukaisesti ennen ensimmäistä pesukertaa, sen jälkeen toimivat uskomattoman hyvin. Kaikki aineet joita olen eht...
  fi
  Åvall J 1.7.2022
 4. Tuotteet olivat hyvän hintaisia ja toimivia.
  fi
  K V 10.6.2022
 5. Hyvä starterkit!
  fi
  Kisonen H 7.6.2022
 6. Hyvä setti alkuun pääsyyn!
  fi
  F K 27.9.2021
 7. Laadukkaan oloisia
  fi
  Hyväri M 9.6.2021
 8. hyvä setti mutta sisustan pesuaine puuttuu
  fi
  Kalkkinen O 13.7.2020
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Aloittelijan perussetti, jolla onnistuu niin auton perusteellinen- kuin ylläpitopesu. Huikea hinta-/laatusuhde! SUOSITTELEMME!!

KAIKKI MITÄ TARVITSET PERUSPESUUN
ENSIASKEL AMMATTIMAISEEN AUTONPESUUN!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Aloittelijalle, ja miksei kokeneemmallekin autoharrastajalle lähes täydellinen pesusetti. Settiin on valittu valikoimistamme erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettuja tuotteita. Pesusetin kattavalla tuotevalikoimalla onnistuu niin auton perusteellinen- kuin ylläpitopesukin. Tällä pesusetillä onnistut autonpesussa varmasti!

Mikään setin tuotteista ei kuulu settiin sattumalta. Niillä kaikilla on selkeä rooli auton pesussa ja puhtaanapidossa. Autolle voidaan tehdä joko perusteellinen puhdistus, jossa poistetaan pinnoilta kaikentyyppinen lika, mukaanlukien vanhat vahajäämät, tai ylläpitopuhdistus, joka tarkoittaa jo perusteellisesti käsitellyn ja vahatun pinnan ylläpitoa. Perusteellinen puhdistus on hyvä tehdä vähintään syksyisin ja keväisin, ylläpitopesu tehdään aina kun auto on likainen, vaikka joka päivä. Tuotteet ovat harkitusti ja juuri sinua varten valittu pesusettiin, eikä niitä ole mahdollista vaihtaa "korvaaviksi". Lisäksi suosittelemme hankkimaan esipesuaineelle levittimeksi joko painepesuriin liitettävän pesuainevaahdottimen Dr Dirt G3, taikka käsikäyttöisen Dr Dirt Foam Gunin.

Huom! Mikäli etsit hieman kattavampaa settiä, suosittelemmet tutustumaan PREMIUM-pesusettiin!

Toimitussisältö

 • Liuotinpesuaine King Carthur Total Snow Foam, 1000 ml
 • Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam, 1000 ml
 • Autoshampoo CAR5 Neutral Shampoo, 500 ml
 • Pienpoistoaine ValetPRO Citrus Tar Remover, 500 ml
 • Vannepesuaine/Raudanpoistoaine CAR5 Wheel Cleaner, 500 ml
 • Autovaha Gyeon Q² Wax, 175 g
 • Pesukinnas King Carthur Premium Wash Pad
 • Detailing Brush, 24.5 mm
 • Kiillotusliina CAR5 Polishing Towel
 • Kuivausliina CAR5 Drying Towel V2

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur Total Snow Foam on kehitetty tehoamaan pinttyneempäänkin likaan, joten tämä aine ei ole vahaturvallinen. Rasvat, vahat ja pinttyneetkin liat tottelee Total Foamin käskyä. Voidaan käyttää niin vaahdottimessa, pumppupullossa kuin kinnastelussa.

King Carthur Control Snow Foam on markkinoiden tehokkain vahaturvallinen esipesuaine. Aine toimii niin vaahdottimen, kuin käsikäyttöisen vaahdottimen tai pumppupullon kanssa, ja poistaa irtolian vahatulta pinnalta ennennäkemättömän tehokkaasti, valmistellen pinnan kinnastusta varten. Säännöllisesti käytettynä vahatulla pinnalla riittää jopa yksinään puhtaan näköiseen lopputulokseen, eli parhaassa tapauksessa edes kinnastelua ei tarvita.

CAR5 Neutral Shampoo on tehokkaasti pesevä ja voimakkaasti vaahtoava autoshampoo, joka sopii kaikille autoaan peseville taitotasosta riippumatta. Se puhdistaa pestävät pinnat tehokkaasti, ja luo samalla erittäin liukkaan pinnan lakan ja pesuvälineen välille, mikä helpottaa pesua ja minimoi naarmuuntumisriskin. CAR5 Shampoo on turvallinen kaikille auton ulkopinnoille: se soveltuu kaikenlaisille lakkapinnoille väristä riippumatta, ja shampoo on turvallinen käyttää myös kromiosilla, kiillotetuilla alumiinilla, muovilla sekä muilla vastaavilla herkillä pinnoilla. Shampoo on vahaturvallinen, eikä se kulutua pinnalla olevaa vahaa tai pinnoitetta.

ValetPRO Citrus Tar and Glue remover liuottaa tehokkaasti piki- ja tervatahrat eli juuri ne inhottavat mustat täplät, sekä hyönteiset auton maalipinnoilta ja muoveista. Käytetään öljyn, rasvan, silikonien, vahan, pihkan ja mahlan, polttoaine- ja liima-ainejäämien poistamiseen. Yksi parhaista, ellei paras pienpoistoaine. Dude suosittelee isosti! Myös ammattikäyttöön.

CAR5 Wheel Cleaner on erittäin nopeavaikutteinen ja tehokas, kaikille vannetyypeille sopiva pH-neutraali yhdistetty vannepesuaine ja raudanpoistoaine. Wheel Cleaner koostuu sekä puhdistavista, että rautapitoiseen likaan reagoivista ainesosista, jonka ansiosta se kykenee poistamaan niin vanteisiin kertyvän perinteisen lian, kuin rautapitoisenkin lian maalipinnalta ja vanteilta!

Gyeon Q² Wax on täysin uudenlainen fluoripohjainen autovaha. Q² Wax tarjoaa upean vedenhelmeilyn, maukkaan kiillon sekä mahtavan vedenhylkivyyden ennennäkemättömästä helppokäyttöisyydestä tinkimättä! Q² Wax sopii sellaisenaan kaikille väreille, mutta myös kestopinnotteiden päälle käytettäväksi. Valmistajan lupaama kesto tuotteelle on talvisin n. 3 kuukautta ja muina vuodenaikoina 4-6 kuukautta. Toisin kuin normaalisti, Q² Wax ei jämähdä pintaan, vaan se pysyy hieman rasvaisena poispyyhintään saakka, joten koko auton voi vahata kerralla ennen poispyyhinnän aloittamista. Pakkaus sisältää vahan lisäksi levittimen sekä kiillotusliinan.

King Carthur Premium Microfiber Wash Pad on hellävarainen, kestävä ja monikäyttöinen pesutyyny. KC:n mikrokuituinen pesutyyny suoriutuu vaivatta niin hellävaraisesta ylläpitopesusta kuin myös liuottimilla suoritettavasta perusteellisesta pesusta. Sen synteettiset hapsut hellivät maalipintaa lähes lampaankarvoista valmistetun pesuvälineen tavoin, mutta mikrokuidun merkittävimpinä etuina on sen kestävyys, niin kulutusta kuin liuottimia kohtaan.

Wheel Brush, 25 mm Detailing brush on todella kätevä apuväline niin auton sisustan kolojen ja rakojen, kuin ulko-osienkin puhdistukseen. 25 mm koko on yleispätevä ja äärimmäisen monikäyttöinen. Parhaimmillaan harja on esimerkiksi ovien välien, sisustan kolojen, luukkujen, maskin yms. pienehköjen paikkojen puhdistuksessa.

CAR5 Polishing Towel on mahtavan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka ottaa paikkansa kiillotusliinojen parhaimmistosta. Sen kuitujen pituus ja tiheys on optimoitu autovahan kiillottamiseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellävarainen.

CAR5 Drying Towel V2 on imukykyinen ja erityisen hellävarainen kuivausliina. Se on tarkoitettu auton maalipinnan kuivaukseen. Jättää myös lasipinnoille raidattoman lopputuloksen. Uudenlainen teknologia, jossa mikrokuidut ovat kiinteällä "lenkillä", tekee liinasta erityisen hyvin liukuvan, jolloin naarmuuntumisriski vähenee.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)