Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ VAAHDOTTAMISEEN

Pesuainevaahdotin Dr Dirt Foam Gun

Laadukas pesuainevaahdotin, joka sopii myös emäksisille pesuaineille. Kätevä apuväline vaahdotukseen ilman painepesuria! Suosittelemme.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
21,16
-15%24,90
Tuotenumero: HS11180

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
3.1
122 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hinta/laatu suhde hyvä, vaahdotti pesuaineen todella hyvin ja levitti tasaisesti. Ainoa miinus on pullon pieni tilavuus jolla ei kahta kertaa isoa far...
  fi
  Aalto H 19.3.2024
 2. Todella käyttökelvoton vaahdotin. Kuluttaa pesuainetta aivan liikaa sekä paine jatkuvasti loppu vaikka kuinka pumppasi lisää.En suosittele.
  fi
  Pentinmäki S 7.9.2023
 3. Vaahto ei meinannut tulla läpi. Täytyy kokeilla vielä ottamalla villarinkuloita pois. Ohjeen mukaan ...
  fi
  Aro H 12.5.2023
  Autodude: Hei! Käyttöohjeessa on maininta neljännestä vaahdo...
 4. Kätevä käyttää, kun ei tarvitse painepesuri viritellä käyttöön.
  fi
  Tirroniemi J 8.5.2023
 5. Muuten erittäin hyvä tuote, mutta paine katoaa yllättävän nopeasti ja vaahdon muotoa / kohdistusta ei saa muutettua. Mutta ajaa asiansa, kun ei ole pa...
  fi
  Jolkkonen J 2.5.2023
 6. Toimii hyvin, muodostaa tasaisen vaahdon.
  fi
  H B 17.4.2023
 7. jos pullon sisällä säilöö (itellä vanne pesuainetta) ei kyllä kestä nuo osat tuolla sisällä sitä. jo...
  fi
  Turunen J 2.4.2023
  Autodude: Hei! Pahoittelut että tuote ei ole vastannut odot...
 8. todella hyvä
  fi
  H A 10.8.2022
 9. Pitää ravistella ja pumpata kokoajan. Sekoitus suhde tarkka.
  fi
  Kiiskinen H 20.6.2022
 10. Ei tee yhtään mitään
  fi
  Huhtamäki M 6.6.2022
  Autodude: Hei! Teihin on otettu yhteyttä sähköpostitse, kats...
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Laadukas pesuainevaahdotin, joka sopii myös emäksisille pesuaineille. Kätevä apuväline vaahdotukseen ilman painepesuria! Suosittelemme.

Dr Dirt Foam Gun on laadukas pesuaineiden vaahdottamiseen tarkoitettu pumppupullo, joka soveltuu erinomaisesti esim. auton esipesuun tarkoitetuille pesuaineille. Foam Gun muodostaa pesuaineliuoksesta kuohkeaa, pitkään pinnoilla pysyvää vaahtoa, joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin kuin esim. pinnalle suoraan nestemäisenä suihkutettu esipesuaine. Vaahdottaminen sekä vähentää aineiden kulutusta että pidentää niiden vaikutusaikaa, jolloin pesutulos on ratkaisevasti parempi! Soveltuu niin ammatti- kuin kuluttajakäyttöön. Ratkaisu myös tilanteisiin, joissa ei ole mahdollisuutta painepesuriin!

Ergonominen muotoilu ja kannettava koko tekevät käytöstä miellyttävää, ja pulloa on helppo hallita täytenäkin. Käyttöä helpottaa myös kevyt, helposti peukalolla painettava liipaisin. Maksimissaan jopa 0.8 l / min virtausnopeus 3 baarin maksimipaineella tekee levityksestä sujuvaa, eikä painettakaan tarvitse jatkuvasti olla pumppaamassa. Käytön jälkeen jäljellä oleva paine on helppo vapauttaa sivussa olevan venttiilin kautta esim. säilytystä varten. Pullon täyttöä helpottaa suuri (Ø 52 mm) täyttöaukko, ja pullon kaatumista estää sen leveä pohja. Kestävä, laadukkailla EPDM-tiivisteillä viimeistelty rakenne takaa pitkän käyttöiän. Kahden vuoden (24 kk) valmistus- ja materiaalivirhe takuu!

Pullon suuttimessa on valmiina paikoillaan neljä huopatyynyä, jotka maksimoivat vaahdon paksuuden. Vaahtoa saadaan myös väljemmäksi mukana tulevien, huopatyynyjen tilalle vaihdettavien sovitteiden avulla. Katso havainnollistava kuva tästä.

Ominaisuudet

 • Merkki ja malli: Dr Dirt Foam Gun
 • Käyttötarkoitus: Pesuaineiden vaahdotus
 • Kokonaistilavuus: 1860 ml
 • Työstötilavuus: Max. 1000 ml
 • Maksimipaine: 3 bar
 • Virtausnopeus: 0.8 l / min @ 3 bar
 • EPDM-tiivisteet
 • Mitat: 290 x 250 x 135 mm
 • Takuu: 24 kk
 • Maahantuoja: Autodude.fi

Autoduden pikaopas

Lisää laimennettua pesuainetta valmistajan ilmoittaman sekoitussuhteen mukaan pullossa merkittyyn (1) viivaan asti. Pullo tulisi olla noin puoliväliin täytettynä, jotta vaahtoaminen ja paine pysyisivät mahdollisimman hyvänä. Pumppaa painetta pulloon, sumuta pesuaineliuos vaahtona pintaan n. 50-70 cm päästä, anna aineen vaikuttaa mahdollisimman pitkään, mutta ÄLÄ anna sen kuivua pintaan. Lopuksi huuhtele pinta huolellisesti vedellä.

HUOM! Mikäli vaahto ei tahdo tulla kunnolla pullosta läpi, tarkasta sekoitussuhde. Liian vahva seos saattaa vaahdota "liikaa", jolloin vaahto ei pääse tulemaan sumuttimesta oikein.

Käytön jälkeen vapauta pullossa oleva paine sivussa olevan venttilin kautta. Huuhtele säiliö huolellisesti vedellä, ja sumuta pelkkää vettä suuttimen läpi. Rasvaa pullon tiivisteet vuosittain estääksesi niiden rikkoutumisen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)