Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Puhdistusharjasetti CAR5 Allround Brush Kit

✅ ULKO- JA SISÄPINNOILLE
 

Kaksi ajoneuvon sisä- ja ulkopintojen puhdistukseen soveltuvaa puhdistussutia, joiden harjakset kestävät myös liuotinpohjaiset kemikaalit! Setissä 10 mm ja 20 mm paksuiset harjat.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
2,95
-50%5,90

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Halpa ja hyvä
Päivärinta T24.11.2022
Eriomainen hinta laatu suhde
O A22.9.2022
Hyviä ja halpoja
Hintikka L19.9.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kaksi ajoneuvon sisä- ja ulkopintojen puhdistukseen soveltuvaa puhdistussutia, joiden harjakset kestävät myös liuotinpohjaiset kemikaalit! Setissä 10 mm ja 20 mm paksuiset harjat.

Halpa ja hyvä
Päivärinta T24.11.2022
Lue lisää arvosteluja

CAR5 Allround Brush Kit sisältää kaksi eri kokoista brushia, joita voidaan hyödyntää niin auton sisä- kuin ulkopintojenkin puhdistuksessa. Kapeammalla harjaksella varustettu puhdistussuti soveltuu loistavasti esimerkiksi ahtaiden ja syvien kolojen puhdistukseen, joihin ei mikrokuituliinalla tai leveämmällä sudilla pääse käsiksi. Tällaisia ovat esimerkiksi ovien raot, tuuletusritilät sekä penkkien välit. Leveämällä harjaksella varustettu brushi sopii puolestaan erinomaisesti vaikkapa mallimerkkien ja ajoneuvon maskin puhdistukseen, tai pesuaineen vaikutusta tehostavaan harjaamiseen sekä sisä- että ulkopinnoilla. Molemmissa sudeissa on pitkä varsi, joka helpottaa syvien kolojen puhdistamisessa. Brushit on valmistettu kemikaaleja hyvin kestävästä materiaalista, joten toisin kuin luonnonharjaksesta valmistettuja puhdistusharjoja, Allround Brusheja voidaan käyttää myös liuotinpohjaisten pesuaineiden kanssa. 

Ominaisuudet

 • Tuote: CAR5 Allround Brush Kit
 • Käyttötarkoitus: Auton sisä- ja ulkopintojen puhdistus
 • Mitat pienempi: 205 x 10 mm (Pituus x Leveys)
 • Mitat suurempi: 225 x 20 mm (Pituus x Leveys)
 • Pakkaus sisältää kaksi brushia
 • Sopii kaikille sisä- ja ulkopinnoille
 • Voidaan käyttää myös voimakkaiden pesuaineiden kanssa

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.