Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ AMMATTILAISTEN SUOSIMA

Pesutyyny King Carthur Premium Wash Pad

Laadukas ja imukykyinen pesutyyny, jonka hellävarainen mikrokuiturakenne takaa naarmuttoman ja täydellisen puhtaan pesutuloksen. Tyyny soveltuu niin säännöllisiin ylläpitopesuihin kuin liuottimilla suoritettaviin perusteellisiinkin pesuihin.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.13,41
-10%14,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
43 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Toimiva
  fi
  Reunamo J 22.4.2024
 2. Saman saa aliexpress 2e
  fi
  Puustinen A 21.3.2024
 3. Täydellinen kinnas. Harmi vaan et tippu ekassa pesussa maahan. Uusi lähtee tilaukseen
  fi
  Vuorinen T 15.6.2023
 4. Är en vanlig skumgummisvamp inuti så är rätt hård. Trodde hela skulle vara i microfiber
  sv
  Karlsson C 11.5.2024
  Autodude: Hej Carl, och tack så mycket för ditt omdöme. Som...
 5. Mycket bra svamp!
  sv
  Sennerhall P 16.4.2024
 6. Håller mycket vatten/schampo. Luddar inte
  sv
  Eriksson P 13.12.2023
 7. Mycket bra förbuk
  sv
  Bengtsson D 8.12.2023
 8. Mycket nöjd generelt av King Carthurs produkter! Och även denna gång blev man inte besviken. Svampen suger upp mycket schampo och vatten och glider se...
  sv
  Lindberg S 5.11.2023
 9. Bra. Mikrofibersvamp
  se
  S P 30.6.2023
 10. Köpte till än vän hane ganska nöjd
  se
  Gül T 25.5.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Laadukas ja imukykyinen pesutyyny, jonka hellävarainen mikrokuiturakenne takaa naarmuttoman ja täydellisen puhtaan pesutuloksen. Tyyny soveltuu niin säännöllisiin ylläpitopesuihin kuin liuottimilla suoritettaviin perusteellisiinkin pesuihin.

King Carthur Premium Wash Pad on erittäin laadukas ja imukykyinen, ammattilaistenkin suosima pesutyyny, jonka hellävarainen mikrokuiturakenne soveltuu niin säännöllisiin ylläpitopesuihin kuin liuottimilla suoritettaviin perusteellisiinkin pesuihin. Tyynyn pehmeät mikrokuituhapsut suorastaan hellivät maalipintaa ja pitkien, synteettisten hapsujen ansiosta myös maalipinnasta irtoavat likapartikkelit päätyvät sen sisään toisin kuin perinteistä pesusientä käytettäessä, jolloin lika jää pyörimään maalipinnan ja sienen väliin aiheuttaen naarmuja. Premium Wash Padin rakenne on jokaista yksityiskohtaa myöden suunniteltu parhaimman mahdollisen pesutuloksen saavuttamiseksi, ja tämän vuoksi sen sisään on myös lisätty 2 cm paksu vaahtomuovikerros, joka tekee siitä monia muita pesutyynyjä imukykyisemmän. Lisäksi saumaton rakenne takaa, että naarmuja ei synny edes kaikista herkimmille pinnoille!

Duden kommentti: "Erittäin laadukas, erinomaisesti liukuva, ja pesuteholtaan huikea tyyny! Wash Pad imaisee mukavasti vettä sisäänsä, eikä pesuämpärillä tarvitse jatkuvasti olla lotraamassa, vaan yksikin kastelukerta riittää hyväksi toviksi. Vaikka pesutyyny on selvästikin hellävarainen, on ilo huomata, kuinka se tarpeen vaatiessa toimii moitteetta myös liuotinpohjaisten pesuaineiden kanssa. Kintaasta poiketen tyynyyn on myös helpompi kohdistaa enemmän painetta kaikista pinttyneimpiä likatahroja poistettaessa, ja kun auto on pesty, voidaan Wash Pad nakata pesukoneeseen, jonka jälkeen se on taas kuin uusi!"

Toimitussisällöt

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: Pesutyyny King Carthur Premium Wash Pad
 • Käytetään: Shampoo-pesuun
 • Voidaan käyttää liuottimien ja shampoiden kanssa
 • Materiaali: 80% polyesteri, 20% polyamidi
 • Koko: 210 x 160 x 60 mm
 • Sopii kaikenkokoisiin käsiin
 • 2 cm vaahtomuovikerros sisällä
 • Erittäin imukykyinen ja hellävarainen
 • Konepestävä: 30°, varovainen rumpukuivaus

Autoduden pikaopas

KC:n mikrokuitutuotteet ovat konepestäviä ja ne kannattaa aina pestä ennen ensimmäistä käyttöä. Mikäli pesutyyny pestään muun pyykin joukossa, on se viisainta laittaa erillisen pesupussin sisään, jolloin se ei pääse hankaamaan ja kuluttamaan muita pestäviä pyykkejä tai vastaavasti kerää niistä nukkaa itseensä. Suosittelemme käyttämään pesutyynyn pesussa erityisesti mikrokuidulle tarkoitettua pesuainetta, esim. King Carthur Microfiber Wash, jotta se saadaan puhdistettua kunnolla ja pidettyä mahdollisimman tuuheana ja imukykyisenä. 

Mikäli käytetään normaalia pyykinpesuainetta, tulee siitä varmistaa, ettei aine sisällä zeoliittiä tai muita ohentimia eikä erillistä huuhteluainetta tule käyttää. Pesutyynyä ei kannata pestä samaan aikaan esim. vahauksessa käytettävien liinojen kanssa, jottei liinoista irtoavat vahajäämät tuki tyynyä.

Pesutyynyn pesu kannattaa tehdä säännöllisesti, jotta se puhdistuu pesumerkintöjen mukaisessa pesulämpötilassa. Yleensä lämpötila vaihtelee 30-60 asteen välillä. Erittäin likaiseksi päässyt pesutyyny ei välttämättä puhdistu kunnolla 30 asteessa vaan vaatii puhdistuakseen annettua pesuohjetta korkeamman pesulämpötilan. Pesuohjetta korkeamman lämpötilan käytössä on kuitenkin riskinsä, etenkin alhaisessa 30 asteessa pestävät mikrokuitutuotteet saattavat helposti kutistua (tai muutoin kärsiä), kun pesulämpötilaa nostetaan yli valmistajan antamien ohjeiden.

Varoitusetiketin tietoja:
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)