Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ TÄYDELLINEN SETTI!

Autonpesusetti King Carthur - PREMIUM

Kattava ja laadukas autonpesusetti, johon sisältyy kaikkien ulkoisten pintojen pesuun ja suojaukseen tarvittavat aineet ja välineet. Sisältää myös tuotteet sisätilojen puhdistukseen!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
269,90
-20%336,30
Tuotenumero: HSKIT254-10352

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
4 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. 🤩🤩🤩🤩🤩
  fi
  H J 13.12.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kattava ja laadukas autonpesusetti, johon sisältyy kaikkien ulkoisten pintojen pesuun ja suojaukseen tarvittavat aineet ja välineet. Sisältää myös tuotteet sisätilojen puhdistukseen!

Autonpesusetti King Carthur PREMIUM sisältää kattavasti sekä ajoneuvon perusteelliseen että ylläpitävään pesuun tarkoitettuja tuotteita, ja lisäksi tämän setin avulla voidaan myös suojata auton maalipinta sekä lasipinnat. Mukana tulee niin pesuaineet kuin välineetkin, joten tämän paketti sopii kenelle tahansa autostaan huolehtivalle! PREMIUM-pakettiin kuuluu auton maalipinnan puhdistustarvikkeiden lisäksi myös puhdistusaineet mm. lasipinnoille sekä sisustalle, joten tällä kokonaisuudella hoituu näppärästi kaikki.

King Carthur PREMIUM -pesusetti on koottu King Carthurin laadukkaista autonpesuaineista ja -tarvikkeista. Laadun lisäksi tuotteet ovat erittäin helppokäyttöisiä, joten ne soveltuvat hyvin myös aloittelijoille. Jokainen tuote on valikoitu settiin tarkoituksella ja jokaisella on oma roolinsa auton pesussa. Tämä on sinulle, joka tahdot vain parasta autollesi.

Toimitussisältö

 • Esipesuaine King Carthur Total Snow Foam, 1000 ml
 • Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam, 1000 ml
 • Autoshampoo King Carthur Ceramic, 500 ml
 • Raudanpoistoaine King Carthur Iron Remover, 500 ml
 • Pienpoistoaine King Carthur Tar Remover, 500 ml
 • Lasinpesuaine King Carthur Glass Cleaner + Coat, 500 ml
 • Suoja-aine King Carthur WipeCoat Gen2, 500 ml
 • Sisätilojen puhdistusaine King Carthur APC + Odor Killer Invisible, 500 ml
 • Pesukinnas King Carthur Microfiber Premium
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby
 • Kuivausliina King Carthur Black Diamond
 • Hiekanerotin King Carthur DirtCone, 2 kpl
 • Pesuämpäri + kannet King Carthur, 20 l, 2 kpl
 • Puhdistussuti ValetPRO Wheel Brush

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur Total Snow Foam on äärimmäisen tehokas liuottava esipesuaine, joka poistaa pestävästä pinnasta niin pinttyneen lian, rasvan kuin vahatkin. Soveltuu erinomaisesti perusteelliseen pesuun tai tilanteisiin, kun auton pesuväli on päässyt venähtämään. Total on erittäin hyvin vaahtoava esipesuaine, joten se on parhaimmillaan pesuainevaahdottimella tai pumppupullolla käytettynä.

King Carthur Control Snow Foam on tehokas ja vahaturvallinen esipesuaine, joka soveltuu ajoneuvon ylläpitopesuihin. Control irrottaa tehokkaasti likaa kuluttamatta siinä mahdollisesti olevaa suojatuotetta, eli sitä voidaan huoletta käyttää myös vahatulle pinnalle. Control on hyvin vaahtoava esipesuaine, ja sen vaikutusaika saadaan maksimoitua vaahdottimella tai pumppupullolla käytettynä. Paras ystäväsi ylläpitopesuihin!

King Carthur Ceramic on pinnoittavia ainesosia sisältävä shampoo, joka sekä pesee että suojaa auton ulkoiset pinnat samalla kerralla. Shampoo luo maalipinnan päälle ohuen suojakalvon, joka ehkäisee lian pinttymistä ja helpottaa näin ylläpitopesuja. Sopii erinomaisesti esimerkiksi vahatun tai pinnoitetun auton pesuun, sillä tämä shampoo boostaa pinnassa jo olevan suojatuotteen ominaisuuksia pidentäen niiden käyttöikää. Toki Ceramic toimii myös ainoana suojatuotteena.

King Carthur Iron Remover on supertehokas yhdistetty raudanpoisto- ja puhdistusaine mm. vanteille. Iron Remover on helppo levittää ja se on todella nopeavaikutteinen, mutta samalla hellävarainen. Poistaa niin vanteista kuin maalipinnaltakin kaiken rautapohjaisen lian aina jarrupölystä pintaan uponneisiin metallihiukkasiin. Käytä esipesun yhteydessä!

King Carthur Tar Remover on tehokkain tuntemamme pienpoistoaine, jonka nopeavaikutteinen koostumus liuottaa maalipintaan ja vanteisiin tarttuneet piki- ja tervatahrat hetkessä. Aineen hiilivetypohjaiset liuottimet pehmentävät myös liiman, pihkan, bitumin, puun mahlan sekä esim. hyönteisten jäämät ja muun erittäin vaikean lian. Käytä esipesun yhteydessä.

King Carthur Glass Cleaner + Coat on pinnoittava lasinpesuaine, joka soveltuu erityisesti auton ulkoisille lasipinnoille sen pinnoittavien ainesosien ansiosta. Aine puree tehokkaasti niin rasva- ja öljypohjaiseen likaan kuin esim. hyönteisten jäämiin, kalkkiin, sekä nikotiinikalvoon ja puhdistaa vaikeankin

King Carthur Wipe Coat Gen2 on keraamisia ainesosia sisältävä mikrokuituliinalla levitettävä suoja-aine auton kaikille pinnoille. Antaa käsiteltävälle pinnalle upean kiillon sekä näkymättömän vettä ja likaa hylkivän suojakalvon, joka helpottaa puhtaanapitoa ja ylläpitopesuja. Suihkuta ainetta mikrokuituliinaan, käsittele koko auto ja suoja autosi jopa neljäksi kuukaudeksi!

King Carthur APC + Odor Killer Invisible on yhdistetty yleispuhdistusaine sekä hajunsyöjä, joka puhdistaa sisustan pinnat tehokkaasti ja poistaa samalla pahat hajut käsiteltävästä materiaalista. Sopii kaikille koville ja pehmeille pinnoille, kuten kankaille, muoveille, vinyyleille ja nahalle. Käytä sisustan pesussa kangaspenkeille tai matoille esim. imuroinnin jälkeen. Jos mahdollista, tämä tuote kannattaa säilyttää autossa, jolloin läikkyvät juomat tai ruuat saadaan heti puhdistettua autosta!

King Carthur Premium Microfiber on hellävarainen, kestävä ja monikäyttöinen mikrokuituinen pesukinnas. Soveltuu niin ylläpitopesuun kuin perusteelliseen pesuunkin, sillä tämä kinnas kestää hyvin myös tiukempiakin kemikaaleja, kuten liuotinpesuaineita. Kintaan synteettiset hapsut hellivät maalipintaa ja sen avulla myös esim. näkymättömän pieni hiekkapöly päätyy kintaan sisään toisin kuin pesusientä käytettäessä.

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, joka sisältää viisi kappaletta 40 x 40 cm kokoisia lyhytnukkaisia mikrokuituliinoja. Näitä liinoja voidaan käyttää käsittämättömän monessa eri työvaiheessa, kuten esim. sisustan puhdistuksessa, WipeCoatin levityksessä tai yhdessä QD:n kanssa. Royal Flush on lyhytnukkaisuudestaan huolimatta äärimmäisen hellävarainen.

King Carthur Red Ruby on ihanan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka soveltuu loistavasti esim. vahan kiillotukseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellä eikä naarmuta herkempääkään pintaa. Muhkea Red Ruby ei varmasti tukkeudu kiillotuksen aikana.

King Carthur Black Diamond on yksi markkinoiden imukykyisimpiä kuivausliinoja, jonka avulla auto kuivataan pesun jälkeen käsittämättömän helposti ja nopeasti. Liinan tuuhea rakenne tekee siitä ainutlaatuisen imukykyisen ja samalla hellävaraisen, joten sitä voidaan huoletta liu'uttaa pitkin maalipintaa ilman pelkoa naarmuista.

King Carthur DirtCone on ämpärin pohjalle asetettava hiekanerotin, jonka rakenteessa olevat syklonit pudottavat pesuvedessä olevan hiekan ämpärin pohjalle eikä päästä niitä enää nousemaan pohjalta takaisin ylös. Näin pesukinnas pysyy puhtaana eikä vedessä pyörivät hiekanjyvät lähde pesukintaan mukana enää takaisin auton pintaa naarmuttamaan. Käytä AINA pesuämpärissä!

King Carthur pesuämpäri on huippulaadukas pesuämpäri autonpesuun. Tämä ämpäri on kokonsa puolesta optimoitu käsinpesun vaatimuksiin, ja vahvistettu rakenne takaa ämpärin helpon liikuteltavuuden oli ämpäri sitten täynnä tai tyhjä. Tilavuus 20 litraa! Mukana toimitetaan myös siihen täydellisesti asettuva kansi. Käytä pesuämpäreitä kahden ämpärin taktiikalla kinnasteluun!

ValetPRO Wheel Brush on erittäin kätevä pieni puhdistussuti, jota voidaan käyttää esimerkiksi sellaisten pienten ja syvien kolojen puhdistukseen, joihin ei muuten päästä käsiksi. Sopii loistavasti myös ovien rakojen puhdistukseen!

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:sta.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
EUH208
fi: Sisältää (herkistävän aineen nimi). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
sv: Innehåller (namnet på det sensibiliserande ämnet). Kan orsaka en allergisk reaktion.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H335
fi: Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
sv: Kan orsaka irritation i luftvägarna.
H411
fi: Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-16: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)