Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Tuotesetti - AUTODUDE TOP 15

✅ PAKETTIHINTA!
 
 

Autoduden 15 myydyintä tuotetta samassa paketissa! Mukana kaikki tarvittavat aineet ja tarvikkeet perusteelliseen pesuun ja suojaukseen. PAKETTIHINTA!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
202,41
-33%300,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Autoduden 15 myydyintä tuotetta samassa paketissa! Mukana kaikki tarvittavat aineet ja tarvikkeet perusteelliseen pesuun ja suojaukseen. PAKETTIHINTA!

AUTODUDEN TOP 15 SUOSITUINTA TUOTETTA EDULLISEEN PAKETTIHINTAAN!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

AUTODUDE TOP 15 -tuotepaketti koostuu viidestätoista myydyimmästä tuotteestamme, jotka ovat olleet jo useamman vuoden putkeen myyntilistamme ehdotonta kärkeä. Settiin on vain lisätty järjestyksessä vuoden 2021 viisitoista myydyintä tuotetta, joiden yhteenlaskettu myyntimäärä em. vuonna on kymmeniä tuhansia jo pelkästään Suomessa, koko konsernin tasolla ja Autoduden historian aikana vielä enemmän. Tuotteiden järkyttävän suuri suosio ja myyntimäärä kertonee jotain laadusta ja siitä, että ne oikeasti toimivat!

Tämän TOP 15 -setin mukana tulee kattava määrä eri pesuaineita (autoshampoo, esipesu-, liuotinpesu-, vannepesu-, raudan- ja pienpoistoaine). Pesuaineiden lisäksi mukana tulee suojaamiseen sopivat tuotteet sekä tärkeimmät tarvikkeet ja mikrokuidut (pesukinnas maalipinnalle, pesukinnas vanteille, kuivausliina, kiillotusliina, yleisliinasetti sekä puhdistussuti). Tässä Autoduden viisitoista myydyintä tuotetta edulliseen settihintaan!

Saatavilla myös laajempi setti: TOP 20
Pienemmät setit: TOP 5 / TOP 10

Toimitussisältö

 • Sumutettava Suoja-aine Gyeon Q²M WetCoat, 1000 ml
 • Esipesuaine King Carthur Control Snow Foam, 5000 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2
 • Pesukinnas King Carthur Premium Microfiber
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby
 • Autoshampoo CAR5 Shampoo, 500 ml
 • Autoshampoo King Carthur Ceramic, 500 ml
 • Raudanpoistoaine ValetPRO Dragons Breath, 1000 ml
 • Pienpoistoaine ValetPRO Citrus Tar Remover, 500 ml
 • Autovaha Soft99 Coat Black, 200 g
 • Vannepesuaine CAR5 Wheel Cleaner, 500 ml
 • Liuotinpesuaine King Carthur Total Snow Foam, 1000 ml
 • Kuivausliina King Carthur Black Diamond
 • Pesukinnas King Carthur Microfiber Wheel Wash Mitt
 • Vannesuti ValetPRO Wheel Brush

Mihin mitäkin käytetään?

Gyeon Q²M WetCoat on äärimmäisen helppokäyttöinen suoja-aine. Se sumutetaan suoraan märälle, pestylle pinnalle ja huuhdellaan pois. Aine ei vaadi minkäänlaista pyyhkimistä tai levittämistä. Kvartsipohjaisena WetCoat jättää pinnalle todella mukavan kiillon ja loistavan veden hylkimisen ansiosta se helpottaa auton puhtaanapitoa huomattavasti! Aine toimii maalipinnan lisäksi kaikilla muillakin auton ulkopinnoilla, kuten ikkunoissa, muovilistoissa ja vanteissa.

King Carthur Control Snow Foam on markkinoiden tehokkain vahaturvallinen esipesuaine. Aine toimii niin vaahdottimen kuin käsikäyttöisen vaahdottimen tai pumppupullon kanssa, ja poistaa irtolian vahatulta pinnalta ennennäkemättömän tehokkaasti, valmistellen pinnan kinnastusta varten. Säännöllisesti käytettynä vahatulla pinnalla riittää jopa yksinään puhtaan näköiseen lopputulokseen, eli parhaassa tapauksessa edes kinnastelua ei tarvita.

King Carthur Royal Flush Gen2 on erinomainen yleisliinasetti, josta löytyy 5 kappaletta hellävaraisia mikrokuituliinoja. Niillä onnistuu niin vahan poispyyhintä kuin lasien pesu tai sisätilojen puhdistus.

King Carthur Premium Microfiber on suunniteltu kovaan käyttöön. Sen mikrokuituinen rakenne kestää liuotinpesuja ja rankkaa käyttöä huomattavasti normaalia lammaskinnasta paremmin, ollen kuitenkin pinnoille yhtä hellävarainen. Poistaa lian ja epäpuhtaudet pinnoilta tehokkaasti, mutta luovuttaa ne huuhteluämpäriin helposti.

King Carthur Red Ruby on mahtavan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka ottaa paikkansa kiillotusliinojen parhaimmistosta. Sen kuitujen pituus ja tiheys on optimoitu autovahan kiillottamiseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellävarainen.

CAR5 Shampoo on tarkoitettu käytettäväksi esipesun jälkeisessä, varsinaisen pesun vaiheessa. Se toimii niin vahatun pinnan ylläpitopesuissa, kuin ennen vahausta tehtävässä kinnaspesussa. Poikkeuksellisen riittoisa shampoo laimennetaan suhteella 1:500 - 1:200, minkä ansiosta pullo riittää jopa 25 pesukertaan. CAR5 Shampoo liukuu ja vaahtoaa hyvin, ja miellyttävän tuoksun ansiosta pesu on yhtä nautintoa.

King Carthur Ceramic on vahaturvallinen, liukas ja hyvin likaa irroittava PINNOITTAVA autoshampoo ylläpitopesuihin auton kaikille pinnoille. Ei hajusteita tai väriaineita vaan ainoastaan puhdistuksen kannalta oleellisia ainesosia + pinnoittavaa suoja-ainetta! Riittoisa koostumus, 500 ml pullosta riittää n. 25-30 pesukertaan (laimennus 15-30 ml shampoota 10 litraan vettä)!

ValetPRO Dragons Breath poistaa uskomattoman tehokkaasti lentoruosteen, vanteisiin tarttuneen jarrypölyn sekä maalipinnalle kiinnittyneet rautahiukkaset. Raudanpoistoaine on koostumukseltaan hieman geelimäinen, jolloin vaikutusaika saadaan pidemmäksi. Ehdottomasti yksi Autoduden suosituimmista aineista!

ValetPRO Citrus Tar and Glue Remover liuottaa tehokkaasti piki- ja tervatahrat, eli juuri ne inhottavat mustat täplät, sekä hyönteiset auton maalipinnoilta ja muoveista. Käytetään öljyn, rasvan, silikonien, vahan, pihkan ja mahlan, polttoaine- ja liima-ainejäämien poistamiseen. Yksi parhaista, ellei paras pienpoistoaine. Dude suosittelee isosti! Myös ammattikäyttöön.

Soft99 Fusso Coat on japanilaisen autonpuhdistuskemikaaleja valmistavan yrityksen huippuvaha, joka on uskomattoman kestävä ja helppokäyttöinen synteettinen sealant. Se tarjoaa uskomattoman jopa 12 kuukauden keston! Fusso Coat on tunnettu maailmalla keston ja helppokäyttöisyytensä lisäksi mahtavista vedenhylkimisominaisuuksista sekä riittoisuudesta.

CAR5 Wheel Cleaner on erittäin nopeavaikutteinen ja tehokas, kaikille vannetyypeille sopiva pH-neutraali yhdistetty vannepesuaine ja raudanpoistoaine. Wheel Cleaner koostuu sekä puhdistavista että rautapitoiseen likaan reagoivista ainesosista, jonka ansiosta se kykenee poistamaan niin vanteisiin kertyvän perinteisen lian kuin rautapitoisenkin lian maalipinnalta ja vanteilta!

King Carthur Total Snow Foam on kehitetty tehoamaan pinttyneempäänkin likaan, joten tämä aine ei ole vahaturvallinen. Rasvat, vahat ja pinttyneetkin liat tottelee Total Foamin käskyä. Voidaan käyttää niin vaahdottimessa, pumppupullossa kuin kinnastelussa.

King Carthur Black Diamond painaa massiiviset 1600 g/m², eli se on perinteisiä kuivausliinoja jopa 4 kertaa vahvempi. Liinan koko on 50 x 70 cm, joka on juuri oikean kokoinen auton kuivausliinaksi. Parhaimmillaan se pystyy imemään jopa 4 litraa vettä. Vihdoin sellainen kuivausliina, jolla kuivaaminen on oikeasti äärimmäisen helppoa!

King Carthur Microfiber Wheel Wash Mitt on suunniteltu erityisesti vanteiden, siis kaikkein likaisimpien osien kinnasteluun. Sen lyhyehkö nukka sekä keinokuituinen rakenne antaa miellyttävän tuntuman ahtaisiinkin paikkoihin. Lisäksi keinokuidut ovat äärimmäisen kestäviä, mikä on ensiluokkaisen tärkeää vanteiden puhdistuksessa. Soveltuu myös siis mainiosti liuotinpesuaineiden kanssa käytettäväksi!

ValetPRO Wheel Brush on hinta/laatu-suhteeltaan yksi parhaimmista pienistä vanneharjoista. Se sopii vanteiden puhdistukseen, erityisesti pyöränmutterin koloihin ja muihin ahtaisiin paikkoihin. Sopii myös erittäin hyvin ovien rakojen puhdistukseen. Voidaan käyttää myös sisätiloissa pölyviuhkana, tällöin toki on huolehdittava että harja on puhdas.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H228
fi: Syttyvä kiinteä aine.
sv: Brandfarligt fast ämne.
H372
fi: Vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
sv: Orsakar organskador genom lång eller upprepad exponering.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.