King Carthur
GYEON
ValetPRO
Soft99
Tokya
Collinite
Dr Dirt
Gtechniq
Padboys
Auto Finesse
Chemical Guys
Mothers
Solmaster
AUTOGLYM
Wheel Woolies
Bilt Hamber
Meguiars
MIRKA
Furniture Clinic
Korrek
Flex
Dodo Juice
Kränzle
Nanolex
Rupes
Kent
Tuf Shine
SONAX
MetroVac
Fresso
DETAIL GUARDZ
Macserien
Wunder-Baum
QUIXX
STP
Lasol
AVA
Numatic
Kärcher
Star Brite
BLO

Me olemme luottokelpoinen yritys Bisnode rating järjestelmän mukaan. Bisnode rating on automaattinen ja jatkuvapäivitteinen luottoluokitusjärjestelmä.

Toimituskulut alkaen:

5,49

 

Toimitus yli
120€ tilaukset:

0


Palautus (30pv):

0

Autonhoito on helppoa, kun on oikeat menetelmät, aineet ja välineet!

★ Huom! Mobiililla ABC:n valikko avautuu ylhäältä logon vierestä ≡Tiesitkö, että autonpesu ja -hoito voi olla helppoa ja mukavaa? Kyllä, totta se on!! Kun aiheeseen hieman perehtyy, ei painepesuriin tarttuminen tunnukaan enää vastenmieliseltä! Lisäksi auto näyttää paremmalta - ja suojaus pysyy pidempään! Lue rohkeasti eteenpäin.

Tärkeintä on välttää virheet - lue tämä ensiksi!

Ihan alkuun - älä pese arvokasta autoasi ilman että tiedät mitä teet. Väärillä menetelmillä, aineilla tai välineillä aiheutat lisää naarmuja tai vaurioita maalipintaan. Tässä kohtaa on aiheellista huomauttaa, ettemme suosittele autonpesua huoltoaseman autonpesukoneessa. Lue miksi emme...

Nyrkkisääntönä - älä hankaa likaista maalipintaa! Lika - joka usein on pienenpientä hiekkaa - siis kiviä - aiheuttaa vain lisää pienen pieniä naarmuja. Pahinta mitä voit tehdä, on hieroa likaa irti pesusienellä. Hiekka ei uppoa sieneen vaan jää pyörimään sienen ja maalipinnan väliin.

Autoduden valikoimasta parhaat autonhoitotuotteet järkihintaan

Autonhoidon ABC:n sisältö:

Anna aineen tehdä työ - käytä oikeita aineita oikeassa paikassa.

Oletko koskaan tuskastunut autoa puhdistaessasi, kun lika ei vain meinaa irrota? Marketeista löytyvät pesuaineet ovat usein "all-in-one" -tyyppisiä yleispesuaineita, joiden luvataan tekevän vähän kaikkea samalla kertaa. On yksinkertainen luonnonlaki, että kyseiset aineet eivät toimi yhtä hyvin kuin eri likatyyppeihin tarkoitetut erikoisaineet. Tietynlainen lika liukenee happamalla, toinen taas emäksisellä pesuaineella ja niin edelleen. Oikeilla aineilla lopputulos on parempi ja turha hinkkaaminen voidaan unohtaa. Samalla maalipinta pysyy paremmassa kunnossa kun hankaaminen voidaan jättää vähemmälle.

Kun annat aineen tehdä työn, säästyy sekä maalipinta että hermot. Esimerkiksi pikitahrat eivät meinaa irrota millään ilman pienpoistoainetta, mutta pienpoistoaineella ne irtoavat kuin itsestään. Oikeilla aineilla mekaaniselle hankaamiselle ei käytännössä ole tarvetta - näin uusia naarmujakaan ei synny.

Esipesu - Autonpesun tärkein työvaihe!

Älä unohda esipesua, vaikka auto ei likaiselta näyttäisikään. Esipesun tarkoituksena on irroittaa kaikki lika, mikä irroitettavissa on ilman mekaanista kosketusta autoon. Esipesuaine liottaa valtaosan liasta pois, jolloin varsinaisessa pesuvaiheessa pesukintaan ja maalipinnan välissä olisi mahdollisimman vähän likaa - näin vältetään pesunaarmut. => OHJE: Auton perusteellinen puhdistus

Tutustu Autoduden vinkkeihin - käytä oikeita aineita ja välineitä -  ja autosi kiittää!

Näille sivuille on koottu valmiiksi pureskeltua, kokemuksen kautta kertynyttä tietoa autonpesun ja autonhoidon eri vaiheista, oikeista aineista ja menetelmistä - osa tiedosta on hifimpää kuin toinen - määrität itse tason jonka haluat pitää.

Mukavia lukuhetkiä!

Terveisin, Autoduden henkilökunta

 

Autoduden valikoimasta parhaat autonhoitotuotteet järkihintaan

Ota kantaa ja kommentoi artikkelia

Ostajan edut

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla ja laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikoille.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!