Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ 3 STEP-SETTI

Kiillotussetti Tokya OP5 Gen2 DELUXE - Epäkesko

Kaiken kattava epäkesko-myllytysetti, jonka avulla onnistuu niin huonokuntoisen lakkapinnan elvytys kuin parempikuntoisenkin pinnan ehostus. Settiin kuuluu Tokyan ammattitason OP5 Gen2 -kiillotuskone!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
386,91
-21%487,60
Tuotenumero: HSKIT365-13611

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
119 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hiovinkin tahna ei riittänyt hiomiseen. Korkea ”kaula” aiheutti jatkuvan laikan kaatumisen joko ylös tai alaspäin. Ei kovin helppo pitää suorassa
  fi
  Ikonen L 5.6.2024
 2. Hyvä perussetti, jolla pääsee myllytyksen makuun ja pärjää pitkälle. Maalinpaksuusmittari tosin tuntuu hieman lelulta ja patterin takakansi ei pysy ki...
  fi
  Niemelä P 30.5.2024
 3. tosi kiva :)
  fi
  Volanen N 29.5.2024
 4. Pätevä setti, kone laadukkaan tuntuinen ja hyvää jälkeä tuli
  fi
  P M 18.3.2024
 5. Hyvä setti, kaikki tarpeellinen ja hyvä kone, tuli kiiltävä auto!
  fi
  Partanen J 10.8.2023
 6. Vaikuttaa hyvältä
  fi
  K R 25.7.2023
 7. Joskus ollut huono kone huonoilla aineilla ja pettymys. Käyttäjänä ekakertalainen...katsoin Autoduden opastusvideot ja kokeilin MP: n tankin sivuihin....
  fi
  Rämö K 30.6.2023
 8. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Hyvä setti, ei moittimista
  fi
  Kautto V 8.9.2022
 9. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Puolet mustasta Volvosta saatu jo mukavan sileäksi. Kiva kone, ei tärise ja hyvin tasapainossa. Pitkästä piuhasta plussaa. Hyviä pehmeitä liinoja. Täl...
  fi
  S T 5.6.2022
 10. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Hyvä setti. Musta laikka kuin ”kulunut” vaikka suoraan paketista. (Puuttui pieniä palasia sieltä sun...
  fi
  Savolainen L 28.5.2022
  Autodude: Hei! Pahoittelut viallisesta tuotteesta! Teihin on...
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kaiken kattava epäkesko-myllytysetti, jonka avulla onnistuu niin huonokuntoisen lakkapinnan elvytys kuin parempikuntoisenkin pinnan ehostus. Settiin kuuluu Tokyan ammattitason OP5 Gen2 -kiillotuskone!

- DUDEN #1 PARAS MYLLYTYSETTI -

Duden kommentti: "OP5 Gen2 on järkihintainen epäkesko-kiillotuskone, joka soveltuu erinomaisesti niin aloittavalle auton kiillottajalle kuin vaativallekin harrastajalle. Tällä koneella on vaikea saada vaurioita aikaan, sillä epäkeskoliike vähentää pistemäistä kuormitusta estäen pinnan liian kuumenemisen. Laadukas kone, jolla pääset helposti alkuun, mutta jonka ominaisuudet eivät lopu kesken harrastuksen edetessä tai tarvittaessa ammattikäytössäkään."

Tokya OP5 Gen2 DELUXE on niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin suunniteltu kiillotussetti, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset aina auton koneellisesta vahauksesta syvien naarmujen poistoon ja maalipinnan ehostukseen. Settiin kuuluu Tokyan suvereenisti suosituimman epäkesko-kiillotuskoneen päivitetty Gen2-versio. Epäkeskokoneen etuna on koneen turvallisuus, nopea naarmunpoisto sekä helposti viimeisteltävä ajojälki. Uusi kone on edeltäjäänsä tehokkaampi, hiljaisempi sekä ergonomisempi, ja sen laaja kierrosalue ja optimaalinen 15 mm epäkeskoliike mahdollistaa sekä nopean naarmupoiston ja työstön suurilla pinnoilla että varmistaa virheettömän viimeistelyn. Koneen 125 mm (5") laikkakoko on tarpeeksi siro toimiakseen myös ahtaampien ja yksityiskohtaisempien alueiden kiillotuksessa. Työskentely Gen2:lla on siis maksimaalisen tehokasta, mutta silti joustavaa! Lisäksi mukana toimitetaan kolme kiillotustahnaa ja 7 eri laikkaa, ja yhdessä nämä välineet mahdollistavat niin huonokuntoisen ja naarmuisen kuin uudemmankin maalipinnan kiillotuksen katseet kääntävään, täysin peilikiiltävään kuntoon!

Setin mukana toimitetaan myös jokaiselle kiillottajalle käytännössä pakollinen apuväline, eli maalipinnan paksuusmittari. Sen avulla voidaan mitata pellin päällä olevan maalipinnan, laikan ja pinnoitteen kokonaispaksuus, ja näin voidaan varmistaa, kuinka paljon lakkapintaa voidaan kiillottaa. Lisäksi pakettiin kuuluu laadukas, hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine sekä mikrokuituliinat myllytystahnojen poispyyhintään. Tämän setin avulla suoriudut siis minkälaisesta vastuksesta tahansa, olipa kyseessä sitten autotallin perukoilla lepäävä, siipeensä saanut vanha helmi tai tuoreempi, kosmeettisista virheistä kärsivä yksilö.

Huom! Katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Saatavilla myös suppeampi BASIC-setti: Kiillotussetti Tokya OP5 Gen2 BASIC.

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya OP5 Gen2
 • Maalipinnan paksuusmittari Tokya CTG-1
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Cut 1/3, 250 ml
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Polish 2/3, 250 ml
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Finish 3/3, 250 ml
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Finish, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Polish, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Refine, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Coarse, 5"
 • Villalaikka Tokya S-Wool DA, Medium Cut, 5"
 • Mikrokuitulaikka Tokya DualFiber DA, Fine Cut, 5"
 • Mikrokuitulaikka Tokya TwistFiber DA, Heavy Cut, 5"
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl

Mihin mitäkin käytetään?

Tokya OP5 Gen2 on loistavan hinta-laatusuhteen epäkeskokiillotuskone, jonka ominaisuudet vastaavat kalliimpia ammattitason koneita. Koneen ergonomisen muotoilun sekä kevyen rakenteen ansiosta sen käsittely on helppoa. Epäkeskokoneena se soveltuu myös erittäin hyvin aloittelijoille, ja laaja kierrosalue sekä 15 mm epäkeskoliike varmistaa, että kone toimii loistavasti niin tehokkaassa naarmunpoistossa kuin viimeistelyssäkin. SUOSITTELEMME VAHVASTI!

Tokya CTG-1 on maalipinnan paksuuden kertova mittalaite. Maalipinnan paksuusmittarilla voidaan mitata pellin päällä olevan maalipinnan, lakan ja pinnoitteen kokonaispaksuus. Mittarilla on erittäin helppo todeta autosta esimerkiksi pakkeloituja, päällemaalattuja kohtia. Mittari toimii yleisimmillä rauta ja metallipohjaisilla pinnoilla (Fe ja Nfe). Mittari kykenee mittaamaan jopa 2 millin kerroksia, 0,02mm tarkkuudella.

King Carthur Reshine Cut on voimakkaasti leikkaava kiillotusaine, joka poistaa tehokkaasti maalipinnoilta hapettumat, himmentymät sekä syvemmätkin naarmut. Reshine 1/3 on numeronsa mukaan ensimmäisenä käytettävä kiillotusaine, mikäli pinta on päässyt todella huonoon kuntoon ja lakkapinta on kova. Aine käytetään yleensä leikkaavan laikan (mikrokuitu, villa tai leikkaava vaahtomuovi) kanssa. King Carthurin kiillotusaineet soveltuvat niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille, pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

King Carthur Reshine Polish on keskikarkea kiillotusaine, joka poistaa keskisyvät naarmut, harmauden ja jättää helposti viimeisteltävän pinnan. Reshine 2/3 on numeronsa mukaan toisena käytettävä kiillotusaine. Keskileikkaava aine soveltuu jopa 1-step ajoihin poistaen suurimman osan naarmuista ja viimeistellen pinnan timanttiseen kiiltoon. Laikan leikkaavuutta muuttamalla saadaan aineen leikkaavuusaluetta laajennettua mukavasti: leikkaavalla laikalla saadaan syviäkin naarmuja poistettua, ja viimeistelylaikalla saadaan taas hologrammit ja ajojäljet nätisti pois. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

King Carthur Reshine Finish on hieno kiillotusaine, joka poistaa maalipinnalta nopeasti himmentymät sekä hiusnaarmut ja hologrammit. Reshine 3/3 on numeronsa mukaan viimeisenä käytettävä kiillotusaine, hieno aine soveltuu täydellisesti viimeistelyyn. Finish-aine poistaa hologrammit ja hiusnaarmut tehokkaasti jättäen jälkeen peilikiiltävää pintaa. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

Tokya DualFiber DA, Fine Cut on poikkeuksellisen laajalla leikkuualalla varustettu keskileikkaava mikrokuitulaikka, joka poistaa pienet naarmut ja hologrammit myös kovemmilta lakkapinnoilta. Fine Cut -laikka puree lakkapintaan tehokkaasti jättäen kuitenkin jälkeensä siistiä jälkeä. Näin ollen se soveltuukin erinomaisesti myös nk. "one step" -kiillotuksiin silloin, kun kyseessä on suhteellisen hyväkuntoinen lakkapinta. Lisäksi se sopii pinnan viimeistelyyn karkeamman yhdistelmän jäljiltä. Nimestään huolimatta tämä laikka tarjoaa varsinkin leikkaava ainetta käytettäessä monia keskikarkeita vaahtomuovilaikkoja tehokkaamman leikkaavuuden sekä erinomaisen viimestellyn ajojäljen. Laikka sopiikin siis laajasti erilaisille pinnoille.

Tokya TwistFiber DA, Heavy Cut on äärimmäisen tehokkaasti leikkaava mikrokuitulaikka, joka poistaa syvätkin naarmut ja hapettumat myös kovemmilta lakkapinnoilta. Voimakkaasti leikkaava Heavy Cut -laikka sopii parhaiten useamman stepin myllytyksiin ja esim. vesihionnasta jääneiden hiontajälkien poistoon, jolloin laikan leikkuukyky voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla isoimpien virheiden poistoon. Loistavan leikkaavuuskyvyn lisäksi TwistFiber jättää mikrokuitulaikaksi helposti viimeisteltävän ajojäljen, mutta erittäin kovan leikkaavuuden vuoksi täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi pinta kannattaa ajaa vielä viimeistelylaikalla leikkaavan laikan jälkeen.

Tokya S-Wool on 100% aitoa lampaankarvaa. Laikan lyhyt karva mahdollistaa sen toimivuuden myös epäkeskokoneissa, joissa perinteiset pitkäkarvaiset villalaikat eivät toimi. Laikan leikkaavuuskyky on erinomainen ja siten sopii erittäin naarmuisten pintojen kiillottamiseen. Laikka on erittäin luja ja kestää hienosti kulutusta. Villalaikan kanssa käytetään karkeita kiillotusaineita. Pehmeytensä vuoksi villallaikka mielletään monesti hellävaraiseksi, mutta todellisuudessa laikka on kaikista leikkaavin, joten pinnat vaatii lähes poikkeuksetta vielä viimeistelyn. Tämä on sinulle, joka tahdot nopeasti poistaa syvimmätkin naarmut maalipinnoiltasi.

Tokya vaahtomuovilaikat on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä vaahtomuovista, ja erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Loistavat vaihtoehdot myllytyksen jokaiseen vaiheeseen!

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka soveltuu loistavasti myllytystahnojen poispyyhintään ja pinnan viimeistelyyn. Final Cleaner puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan myllytyksen jälkeen.

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS!

Sekä aineet, että laikat on merkitty värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.

 • Keltainen korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
 • Oranssi laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään yleensä keltaisen tai vihreän aineen kanssa)
 • Vihreä korkki ja laikka: Kiillottava, käytetään kevyiden naarmujen poistoon
 • Musta korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi
Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)