Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ 1 STEP-SETTI

Kiillotussetti Tokya OP5 Gen2 BASIC - Epäkesko

Laadukas ja kattava myllytyssetti, joka sisältää kaiken tarvittavan aina auton koneellisesta vahauksesta pienempien naarmujen poistoon. Mukana Tokyan päivitetty, ammattitason epäkesko-kiillotuskone!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
249,90
-27%340,20
Tuotenumero: HSKIT364-13610

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.4
64 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Aineita vain olemattoman vähän sarjassa
  fi
  Rintala M 6.5.2024
 2. hyvä vekotin
  fi
  Laakkonen J 22.3.2024
 3. Mainio tuote. Myllytys kävi nopeasti ja epäkeskon ansiosta työnjälki oli omaan silmään erinomainen. Kone oli hintaansa nähden laadukkaan oloinen, eikä...
  fi
  V J 26.10.2023
 4. Vain yksi myllytys aine
  fi
  Ala-ristaniemi V 22.8.2023
 5. Koko setti sitä mitä pitikin. Laatu priimaa, kone loistava!
  fi
  Lahdenmäki T 23.5.2023
 6. Hyvä setti näin aloittelijalle.
  fi
  Suhonen O 16.5.2023
 7. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Aina vahaillut autot käsin ilman ihmeellisiä koneita. Nyt kun tätä kokeilin pahoin himmenneeseen punaiseen autoon niin kysyinpä itseltäni miksi en ole...
  fi
  Metso K 1.6.2022
 8. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Hyvä ja toimiva kitti näin amatöörin kokeiltua
  fi
  Nevanoja J 2.6.2021
 9. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Hyvä setti harjoitteluun. Kone helppokäyttöinen. Ja kiillotusaineen kanssa sopivalla laikalla ei vahinkoakaan saa aloittelija aikaan.
  fi
  Heino J 23.7.2020
 10. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Koko paketti ylitti odotukseni.
  fi
  Kohonen J 5.7.2020
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Laadukas ja kattava myllytyssetti, joka sisältää kaiken tarvittavan aina auton koneellisesta vahauksesta pienempien naarmujen poistoon. Mukana Tokyan päivitetty, ammattitason epäkesko-kiillotuskone!

Duden kommentti: "OP5 Gen2 on järkihintainen epäkesko-kiillotuskone, joka soveltuu erinomaisesti niin aloittavalle auton kiillottajalle kuin vaativallekin harrastajalle. Tällä koneella on vaikea saada vaurioita aikaan, sillä epäkeskoliike vähentää pistemäistä kuormitusta estäen pinnan liian kuumenemisen. Laadukas kone, jolla pääset helposti alkuun, mutta jonka ominaisuudet eivät lopu kesken harrastuksen edetessä tai tarvittaessa ammattikäytössäkään."

Tokya OP5 Gen2 BASIC on kiillotussetti, joka sisältää tarvittavat tuotteet kevyeen naarmujen poistoon sekä viimeistelykiillotukseen. BASIC-setti soveltuu niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin, ja siihen sisältyvä Tokyan epäkeskokiillotuskone vastaa myös vaativan myllyttäjän tarpeita. Epäkeskokoneen etuna on koneen turvallisuus, nopea naarmunpoisto sekä helposti viimeisteltävä ajojälki. OP5 Gen2 on päivitetty versio valmistajansa suosituimmasta epäkeskokoneesta, ja se on nyt tehokkaampi, hiljaisempi ja ergonomisempi kuin koskaan! Koneen laaja kierrosalue mahdollistaa nopean työstön suurilla pinnoilla, mutta on silti vielä tarpeeksi ketterä ja siro toimiakseen myös ahtaampien ja yksityiskohtaisempien alueiden kiillotuksessa. Työskentely Gen2:lla on siis maksimaalisen tehokasta, mutta silti joustavaa.

Laadukkaan, toimintavarman ja helppokäyttöisen kiillotuskoneen lisäksi setin mukana toimitetaan Tokyan erinomaisilla kiillotusominaisuuksilla varustetut 5" vaahtomuovilaikat aina voimakkaasti leikkaavasta viimeistelyyn sopivalla vaihtoehdolla. Laikan leikkaavuutta vaihtamalla saadaan setissä toimitetusta kiillotusaineesta paras hyöty irti: leikkaavan laikan kanssa saadaan poistettua syvempiäkin naarmuja, ja vastaavasti viimeistelylaikalla saadaan pinnasta pienimmätkin virheet ja ajojäljet poistettua. Lisäksi mukana tulee King Carthurin hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, jolla myllytystahnat saadaan vikkelästi poistettua maalipinnalta. Tämä setti tarjoaa siis kaiken tarvittavan onnistuneeseen ja ennen kaikkea kiiltävään lopputulokseen, eikä myllytysrupeama voisi helpommaksi muuttua! Setti soveltuu erinomaisesti myös aloittelijoille, sillä epäkeskokoneella on lähes mahdoton vahingoittaa maali- tai lakkapintaa.

Huom! Katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Saatavilla myös kattavampi DELUXE-setti: Kiillotussetti Tokya OP5 Gen2 DELUXE.

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya OP5 Gen2
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Polish 2/3, 250 ml
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Finish, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, POLISH, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, REFINE, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, COARSE, 5"
 • Mikrokuitulaikka Tokya DualFiber DA, Fine Cut
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Mikrokuituliinasetti King Carthur Royal Flush, 5 liinaa

Mihin mitäkin käytetään?

Tokya OP5 Gen2 on päivitetty versio valmistajansa huippusuositusta OP5-epäkeskokiillotuskoneesta. Uusi Gen2-kone on tehokkaampi, ergonomisempi ja hiljaisempi versio edeltäjästään, minkä lisäksi siinä on nyt entistäkin laajempi kierrosalue! Laajan kierrosalueen ansiosta kiillotus sujuu nopeammin ja tehokkaammin, joten suuremmatkin myllytysrupeamat sujuvat vaivattomasti. Kone toimii 15 mm epäkeskoliikkeellä, joka mahdollistaa nopean työstön suurilla pinnoilla, mutta on silti vielä tarpeeksi ketterä ja siro toimiakseen myös ahtaampien ja yksityiskohtaisempien alueiden kiillotuksessa. Työskentely Gen2:lla on siis maksimaalisen tehokasta, mutta silti joustavaa.

King Carthur Reshine Polish 2/3 on keskikarkea kiillotusaine, joka poistaa maalipinnoilta tehokkaasti hapettumat, himmentymät sekä naarmut. Reshine 2/3 on numeronsa mukaan toisena käytettävä kiillotusaine. Keskileikkaava aine soveltuu jopa 1-step ajoihin poistaen suurimman osan naarmuista ja viimeistellen pinnan timanttiseen kiiltoon. Laikan leikkaavuutta muuttamalla saadaan aineen leikkaavuusaluetta laajennettua mukavasti: leikkaavalla laikalla saadaan syviäkin naarmuja poistettua, ja viimeistelylaikalla saadaan taas hologrammit ja ajojäljet nätisti pois. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka on tarkoitettu ennen vahausta, pinnoitusta tai teippausta suoritettavaan viimeistelypuhdistukseen. Aine poistaa pinnalta kaiken lian aina vanhoista vahoista pesuainejäämiin ja kiillotustahnoihin saakka. Lisäksi se puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan. Final Cleaner tehoaa myös liimajäämiin ja soveltuu näin ollen myös esim. vanhoista teipeistä jääneiden liimatahrojen poistoon. Ehdoton tuote onnistuneen suojauksen varmistamiseksi!

Tokya DualFiber DA, Fine Cut on poikkeuksellisen laajalla leikkuualalla varustettu keskileikkaava mikrokuitulaikka, joka poistaa pienet naarmut ja hologrammit myös kovemmilta lakkapinnoilta. Fine Cut -laikka puree lakkapintaan tehokkaasti jättäen kuitenkin jälkeensä siistiä jälkeä. Näin ollen se soveltuukin erinomaisesti myös nk. "one step" -kiillotuksiin silloin, kun kyseessä on suhteellisen hyväkuntoinen lakkapinta. Lisäksi se sopii pinnan viimeistelyyn karkeamman yhdistelmän jäljiltä. Nimestään huolimatta tämä laikka tarjoaa varsinkin leikkaava ainetta käytettäessä monia keskikarkeita vaahtomuovilaikkoja tehokkaamman leikkaavuuden sekä erinomaisen viimestellyn ajojäljen. Laikka sopiikin siis laajasti erilaisille pinnoille.

Tokya vaahtomuovilaikat on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä vaahtomuovista, ja erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Loistavat vaihtoehdot myllytyksen jokaiseen vaiheeseen!

Sekä aineet, että laikat on merkitty värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.

 • Keltainen korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
 • Oranssi laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään yleensä keltaisen tai vihreän aineen kanssa)
 • Vihreä korkki ja laikka: Kiillottava, käytetään kevyiden naarmujen poistoon
 • Musta korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi
Varoitusetiketin tietoja:
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)