Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kiillotussetti Tokya OP5 Gen2 BASIC - Epäkesko

✅ 1 STEP-SETTI

Laadukas ja kattava myllytyssetti, joka sisältää kaiken tarvittavan aina auton koneellisesta vahauksesta pienempien naarmujen poistoon. Mukana Tokyan päivitetty, ammattitason epäkesko-kiillotuskone!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
299,90
-12%340,20

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Koko setti sitä mitä pitikin. Laatu priimaa, kone loistava!
Lahdenmäki T23.5.2023
Hyvä setti näin aloittelijalle.
Suhonen O16.5.2023
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Aina vahaillut autot käsin ilman ihmeellisiä koneita. Nyt kun tätä kokeilin pahoin himmenneeseen punaiseen autoon niin kysyinpä itseltäni miksi en ole ostanut tätä aiemmin! Step 1 käsittely ja pintaan Fusso. Eipä tunnistanut samaksi autoksi enää. Tokyaan päädyin sen saamista arvioista ja kohtuu hintansa vuoksi. Saman homman hoitanee millä tahansa vastaavalla epäkeskolla. Tämä mielestäni 5/5 laite.
Metso K1.6.2022
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Hyvä ja toimiva kitti näin amatöörin kokeiltua
Nevanoja J2.6.2021
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Hyvä setti harjoitteluun. Kone helppokäyttöinen. Ja kiillotusaineen kanssa sopivalla laikalla ei vahinkoakaan saa aloittelija aikaan.
Heino J23.7.2020
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Koko paketti ylitti odotukseni.
Kohonen J5.7.2020
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Aivan loistava setti.
Mielty M17.5.2020
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
En ole vielä kokeillut.Palataan asiaan. No nyt on aloitettu auto katosta ja opettelua on homma,aloitin sinisellä laikalla ja se tuntuu liian hienolta,huomenna kokeilen josko vihreä olisi passeli.Ei se auto niin naarmuinen ole mutta onhan sitä "pesunaarmua",tässä operaatiossa ihan henk. koht. neuvoja olisi paras että pääsisi nopeammin ja "oikotietä" homman sisään mutta eiköhän se siitä. 4
Juusela M10.4.2020
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
hyvä kone tälleen alottelijalle. tehokaan ei lopu ammattilaisen käsissä.
Reinikainen J20.9.2019
Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
Hyvä aloittelijan paketti millä puunaa auton takaisin kiiltoonsa. Suosittelen ehdottomasti ja unohda ne motox- ja biltema-koneet.
Riihelä T6.6.2019
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Laadukas ja kattava myllytyssetti, joka sisältää kaiken tarvittavan aina auton koneellisesta vahauksesta pienempien naarmujen poistoon. Mukana Tokyan päivitetty, ammattitason epäkesko-kiillotuskone!

Koko setti sitä mitä pitikin. Laatu priimaa, kone loistava!
Lahdenmäki T23.5.2023
Lue lisää arvosteluja

Duden kommentti: "OP5 Gen2 on järkihintainen epäkesko-kiillotuskone, joka soveltuu erinomaisesti niin aloittavalle auton kiillottajalle kuin vaativallekin harrastajalle. Tällä koneella on vaikea saada vaurioita aikaan, sillä epäkeskoliike vähentää pistemäistä kuormitusta estäen pinnan liian kuumenemisen. Laadukas kone, jolla pääset helposti alkuun, mutta jonka ominaisuudet eivät lopu kesken harrastuksen edetessä tai tarvittaessa ammattikäytössäkään."

Tokya OP5 Gen2 BASIC on kiillotussetti, joka sisältää tarvittavat tuotteet niin maalipinnan ehostamiseen, kevyeen naarmujen poistoon kuin koneelliseen vahaukseenkin. Tämä BASIC-setti soveltuu niin aloittelijoille kuin ammattilaisillekin, ja siihen sisältyvä Tokyan epäkeskokiillotuskone vastaa myös vaativan myllyttäjän tarpeita. Epäkeskokoneen etuna on koneen turvallisuus, nopea naarmunpoisto sekä helposti viimeisteltävä ajojälki. OP5 Gen2 on päivitetty versio valmistajansa suosituimmasta epäkeskokoneesta, ja se on nyt tehokkaampi, hiljaisempi ja ergonomisempi kuin koskaan! Koneen laaja kierrosalue mahdollistaa nopean työstön suurilla pinnoilla, mutta on silti vielä tarpeeksi ketterä ja siro toimiakseen myös ahtaampien ja yksityiskohtaisempien alueiden kiillotuksessa. Työskentely Gen2:lla on siis maksimaalisen tehokasta, mutta silti joustavaa.

Laadukkaan, toimintavarman ja helppokäyttöisen kiillotuskoneen lisäksi setin mukana toimitetaan Tokyan erinomaisilla kiillotusominaisuuksilla varustetut 5" vaahtomuovilaikat aina voimakkaasti leikkaavasta viimeistelyyn sopivalla vaihtoehdolla. Laikan leikkaavuutta vaihtamalla saadaan setissä toimitetusta kiillotusaineesta paras hyöty irti: leikkaavan laikan kanssa saadaan poistettua syvempiäkin naarmuja, ja vastaavasti viimeistelylaikalla saadaan pinnasta pienimmätkin virheet ja ajojäljet poistettua. Lisäksi mukana tulee King Carthurin hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, jolla myllytystahnat saadaan vikkelästi poistettua maalipinnalta. Tämä setti tarjoaa siis kaiken tarvittavan onnistuneeseen ja ennen kaikkea kiiltävään lopputulokseen, eikä myllytysrupeama voisi helpommaksi muuttua! Setti soveltuu erinomaisesti myös aloittelijoille, sillä epäkeskokoneella on lähes mahdoton vahingoittaa maali- tai lakkapintaa.

Huom! Katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Saatavilla myös kattavampi DELUXE-setti: Kiillotussetti Tokya OP5 Gen2 DELUXE.

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya OP5 Gen2
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Polish 2/3, 250 ml
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Finish, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, POLISH, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, REFINE, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, COARSE, 5"
 • Mikrokuitulaikka Tokya DualFiber DA, Fine Cut
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Mikrokuituliinasetti King Carthur Royal Flush, 5 liinaa

Mihin mitäkin käytetään?

Tokya OP5 Gen2 on päivitetty versio valmistajansa huippusuositusta OP5-epäkeskokiillotuskoneesta. Uusi Gen2-kone on tehokkaampi, ergonomisempi ja hiljaisempi versio edeltäjästään, minkä lisäksi siinä on nyt entistäkin laajempi kierrosalue! Laajan kierrosalueen ansiosta kiillotus sujuu nopeammin ja tehokkaammin, joten suuremmatkin myllytysrupeamat sujuvat vaivattomasti. Kone toimii 15 mm epäkeskoliikkeellä, joka mahdollistaa nopean työstön suurilla pinnoilla, mutta on silti vielä tarpeeksi ketterä ja siro toimiakseen myös ahtaampien ja yksityiskohtaisempien alueiden kiillotuksessa. Työskentely Gen2:lla on siis maksimaalisen tehokasta, mutta silti joustavaa.

King Carthur Reshine Polish 2/3 on keskikarkea kiillotusaine, joka poistaa maalipinnoilta tehokkaasti hapettumat, himmentymät sekä naarmut. Reshine 2/3 on numeronsa mukaan toisena käytettävä kiillotusaine. Keskileikkaava aine soveltuu jopa 1-step ajoihin poistaen suurimman osan naarmuista ja viimeistellen pinnan timanttiseen kiiltoon. Laikan leikkaavuutta muuttamalla saadaan aineen leikkaavuusaluetta laajennettua mukavasti: leikkaavalla laikalla saadaan syviäkin naarmuja poistettua, ja viimeistelylaikalla saadaan taas hologrammit ja ajojäljet nätisti pois. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka on tarkoitettu ennen vahausta, pinnoitusta tai teippausta suoritettavaan viimeistelypuhdistukseen. Aine poistaa pinnalta kaiken lian aina vanhoista vahoista pesuainejäämiin ja kiillotustahnoihin saakka. Lisäksi se puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan. Final Cleaner tehoaa myös liimajäämiin ja soveltuu näin ollen myös esim. vanhoista teipeistä jääneiden liimatahrojen poistoon. Ehdoton tuote onnistuneen suojauksen varmistamiseksi!

Tokya DualFiber DA, Fine Cut on poikkeuksellisen laajalla leikkuualalla varustettu keskileikkaava mikrokuitulaikka, joka poistaa pienet naarmut ja hologrammit myös kovemmilta lakkapinnoilta. Fine Cut -laikka puree lakkapintaan tehokkaasti jättäen kuitenkin jälkeensä siistiä jälkeä. Näin ollen se soveltuukin erinomaisesti myös nk. "one step" -kiillotuksiin silloin, kun kyseessä on suhteellisen hyväkuntoinen lakkapinta. Lisäksi se sopii pinnan viimeistelyyn karkeamman yhdistelmän jäljiltä. Nimestään huolimatta tämä laikka tarjoaa varsinkin leikkaava ainetta käytettäessä monia keskikarkeita vaahtomuovilaikkoja tehokkaamman leikkaavuuden sekä erinomaisen viimestellyn ajojäljen. Laikka sopiikin siis laajasti erilaisille pinnoille.

Tokya vaahtomuovilaikat on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä vaahtomuovista, ja erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Loistavat vaihtoehdot myllytyksen jokaiseen vaiheeseen!

Sekä aineet, että laikat on merkitty värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.

 • Keltainen korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
 • Oranssi laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään yleensä keltaisen tai vihreän aineen kanssa)
 • Vihreä korkki ja laikka: Kiillottava, käytetään kevyiden naarmujen poistoon
 • Musta korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi
Varoitusetiketin tietoja:
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)