Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ 1.92 M2 PAKKAUS

Päällystelaatta Dr Dirt Garage Plaza HD

Erittäin laadukas ja kestävä lattian moduulirakenteinen päällystelaatta, joka on tarkoitettu erityisesti tallien, studioiden, terassien ja esittelytilojen somistamiseen. Todella helppo ja nopea asentaa! Non-slip-pinta takaa loistavan pidon myös märkänä. Kuorman kesto jopa 20 tonnia per laatta! Saatavilla 7 eri väriä.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.49,90
-17%59,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
5.0
11 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Pehmeä, kumimainen, nopea asentaa. Laattojen oltava lämpimiä ja tilan lämmin kun asentaa, mielestäni +20°c sopiva. Laatta on voimakkaasti kuminhajuine...
  fi
  Marttila J 25.3.2024
 2. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Nopea ja helppo asentaa.
  fi
  L U 13.11.2023
 3. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Tosi laadukkaan oloinen tuote. Suosittelen!
  fi
  Kuusisto T 5.10.2023
 4. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  loistava tuote
  fi
  Ruotsalainen J 2.10.2023
 5. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Loistava tuote kylpyhuone/vessaan.On lämmin ja hyvä jalkojen alla.
  fi
  V J 14.12.2022
 6. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Loistava tuote kylpyhuone/vessaan.On lämmin ja hyvä jalkojen alla.
  fi
  V J 14.12.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin laadukas ja kestävä lattian moduulirakenteinen päällystelaatta, joka on tarkoitettu erityisesti tallien, studioiden, terassien ja esittelytilojen somistamiseen. Todella helppo ja nopea asentaa! Non-slip-pinta takaa loistavan pidon myös märkänä. Kuorman kesto jopa 20 tonnia per laatta! Saatavilla 7 eri väriä.

 NELIÖHINTA 31.20€ / M2 
 AMMATTITASON RITILÄLAATAT TALLIIN, STUDIOON JA KOTIIN 

 • HUIKEA HINTA/LAATUSUHDE
 • Paketissa 1.92 m2, neliöhinta 31.20€ / m2
 • Non-Slip -pinta pitää erittäin hyvin myös märkänä
 • Suuret vesiurat - vesi, hiekka ja muu lika virtaa ongelmitta laatan alla kaivoon
 • Pöly, lika tai muut roskat eivät nouse laattojen läpi takaisin ylös
 • Erittäin kestävä rakenne - yksi laatta kestää jopa 20 tonnia painoa
 • Erinomainen pistekuorman kesto: laatan päällä voidaan käyttää esim. tunkkia
 • Erinomainen kemikaalin-, öljyn- sekä UV-säteilyn kesto
 • Soveltuu ympärivuotiseen käyttöön niin sisä- kuin ulkotiloissakin
 • Todella helppo purkaa ja koota - kasaamiseen ei tarvita liimaa

Dr Dirt Garage Plaza HD on moduulirakenteinen lattian päällystelaatta, jonka avulla minkä tahansa tilan ulkonäkö saadaan päivitettyä täysin uudenlaiseksi. Sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuvat Garage Plaza HD -ritilälaatat on kehitetty antamaan autotalleille, varastoille, terasseille ja esittelytiloille tyylikäs ilme, minkä lisäksi niiden tarkoitus on myös helpottaa tiloissa työskentelyä ja liikkumista. Laattojen ainutlaatuinen rakenne sekä Non-Slip -pinnoite estävät vettä kertymästä laattojen päälle ja takaavat erinomaisen pidon myös silloin, kun laatat tai kengät ovat märät. Suurien vesiurien ansiosta laattojen alle valahtava vesi ja hiekka kulkeutuvat ongelmitta kaivoon, eikä lika ja pöly pääse nousemaan takaisin ilmaan. 

Garage Plaza HD -laatat on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista, joka ei murru painavempienkaan kuormien alla. Lisäksi laatoilla on erinomainen pistekuorman kesto, eli niiden päällä voidaan käyttää esim. tunkkia tai autopukkeja. Uudistuneen materiaalin ansiosta laatan päällä voi rullata helposti myös esim. renkailla varustetulla tuolilla. Elementtirakenteen ansiosta ritilälaatat voidaan asentaa nopeasti erilaisiin muotoihin ja kuvioihin, ja kasattuun mattoon muodostuu näyttävä shakki-kuvio. Asennus on vaivatonta, eikä moduulien kiinnittämisessä tarvita esimerkiksi liimaa. Myös purkaminen hoituu erittäin helposti, mikä on tervetullut ominaisuus esimerkiksi messutiloja rakennettaessa tai silloin, kun lattia halutaan puhdistaa laattojen alla. Plaza HD voidaan asentaa betonin, asfaltin tai minkä tahansa muun kovan pinnan päälle. Pakkasta moduulit kestävät jopa 40 asteeseen saakka ja kuumuutta 120 asteeseen asti, joten ne soveltuvat hyvin myös erilaisiin äärioloshuteisiin.

Garage Plaza HD on päivitetty versio valmistajansa suositusta Garage Plaza -lattiasta. Uudistuksen myötä lattiat ovat aiempaa paksumpia, ne kestävät lämpötilaeroja entistä paremmin, niiden sietokyky öljyä, kemikaaleja sekä auringon haitallisia UV-säteitä vastaan on parantunut, vesiurat ovat huomattavasti laajemmat ja värivaihtoehtoja on nyt entistäkin enemmän! Laattojen korkea UV-resistanssi sekä erinomainen kemikaalinkesto takaa, ettei niiden rakenne hapristu tai väri haalene, ja laaja käyttölämpötila (-40°C - +120°C) mahdollistaa ympärivuotisen käytön niin sisä- kuin ulkotiloissa. Plaza HD -laatat kestävät jopa 20 tonnin painon, ja niiden päällä voidaan huoletta käyttää mm. tunkkeja, autopukkipilareita sekä muita pistemäistä kuormaa muodostavia välineitä. Laattojen innovatiivinen NON-SLIP-pinta sekä erityinen muotoilu ja kuviointi takaavat, etteivät kengät luista esimerkiksi sateen jälkeen, autonpesun yhteydessä tai silloin, kun laattojen päällä kävellään lumisilla tai muuten vain märillä kengillä. Koska laatat on todella helppo purkaa ja koota, sujuu myös lattian puhdistus niiden alta aina tarpeen tullen vaivattomasti!

Saatavilla mustana, tumman harmaana, vaalean harmaana, vihreänä, keltaisena, punaisena tai valkoisena. Laatat toimitetaan 12 laatan pakkauksissa (1.92 m²), ja värejä voidaan myös yhdistellä uniikin lopputuloksen muodostamiseksi!

Huom! Viimeistellyn lopputuloksen saavuttamiseksi tarvittavat reunalistat sekä kulmapalat löydät alta:

Ominaisuudet

 • Tuote: Lattian päällsytelaatta Dr Dirt Garage Plaza HD
 • Käyttötarkoitus: Autotallin, varaston, terassin jne. lattian päällisenä
 • Yksittäisen laatan koko: 400 x 400 x 18 mm
 • Materiaali: Polypropeeni
 • Saatavilla 7 eri väriä
 • Kuorman kesto: 20 000 kg
 • Erinomainen resistanssi UV-säteitä ja öljyä vastaan
 • Käyttölämpötila: -40°C - +120°C
 • Asennuslämpötila: +15°C ->
 • Pakkauskoko: 12 laattaa (1.92 m²)

Autoduden pikaopas

Varmista, että alusta on tasainen ja puhdas. Poista irtolika imuroimalla tai harjaamalla ja öljy yms. tahrat pesemällä.

Mikäli käytetään useampia värejä ja niillä halutaan muodostaa kuvioita, kannattaa kuvio mallata laatoilla ennen laattojen toisiinsa kiinnittämistä. Asettele laatat lattialle haluttuun muotoon. Kun lopputulos miellyttää silmää, kiinnitä laatat toisiinsa napauttamalla kiinnityspisteet kiinni. Varmista, että kiinnitysnastat ovat kunnolla kohdallaan ja auta tarvittaessa kädellä ennen kiinni napsauttamsta. Mikäli nastat yritetään naputtaa kiinni ilman, että ne ovat kohdakkain, nastan vastakappale voi haljeta. Jos päällysteen asennuspaikalla on esim. pilareita tai pattereiden putkia, tarvittavat kavennukset tai kolot lattiapäällystykseen on helppo tehdä leikkaamalla mattoveitsellä tai oksasaksilla.

Laajoissa asennuksissa päällysteen kannattaa antaa asettua paikalleen ennen sivujen ja kulmien leikkaamista, koska suurien lämpötilaerojen vallitessa se voi laajeta tai kutistua 1-2 %.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)