Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Lattiapäällysteen reunalista Dr Dirt Garage Plaza HD, Naaras

Dr. Dirt Garage Plaza HD -sarjan lattian päällystelaatoille tarkoitetut naarasliittimillä varustetut reunalistat, joilla laattojen reunat saadaan viistettyä ja kulkemista sekä tavaroiden liikuttelua helpotettua. Erittäin tyylikäs ja ammattimainen lopputulos! Saatavilla 7 eri väriä.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.4,61
-6%4,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Dr. Dirt Garage Plaza HD -sarjan lattian päällystelaatoille tarkoitetut naarasliittimillä varustetut reunalistat, joilla laattojen reunat saadaan viistettyä ja kulkemista sekä tavaroiden liikuttelua helpotettua. Erittäin tyylikäs ja ammattimainen lopputulos! Saatavilla 7 eri väriä.

Dr Dirt Garage Plaza HD -sarjan lattian päällystelaatoille tarkoitettu reunan viistelista naaraskiinnikkeellä. Lista luo asennukselle siistin ja viimeistellyn lopputuloksen, minkä lisäksi se mahdollistaa esteettömän vaunu- ja pyörätuoliliikenteen sekä ehkäisee kompastumisriskiä. Reunalistojen ansiosta mm. ämpäreiden, painepesureiden ja detailing-kärryjen rullaaminen sekä esimerkiksi autonrenkaiden pyörittäminen lattian poikki helpottuu, sillä renkaat eivät tökkää lattian reunaan eivätkä tavarat "putoa" reunan yli holtittomasti. Listat on erittäin helppo asentaa ja kiinnittää, sillä ne kiinnittyvät samalla tavoin kuin itse laatatkin: napsautettavien kiinnikkeiden avulla, ilman liimaa. Kestävästä polypropeenista valmistetut reunalistat kestävät laattojen tavoin raskaita kuormia ja soveltuvat sekä sisä- että ulkotiloihin. Kestävän rakenteensa ansiosta HD Plaza -lattiakokonaisuudet ovatkin erinomainen ratkaisu autotallin lisäksi esim. esittelytiloihin, messuhalleihin, terasseille, varastohuoneisiin ja pesutupiin. Nämä reunalistat on tarkoitettu Dr Dirt Garage Plaza HD -sarjan laatoille.

Huom! Reunalistaa on saatavilla sekä uros- että naaraskiinnikkeillä, tältä tuotesivulta löydät naaraskiinnikkeillä varustetut listat. Uroskiinnikkeillä varustetussa listassa on tappikiinnikkeet, kun taas naaraspuolisissa listoissa on lenkkikiinnikkeet.

Ominaisuudet

 • Tuote: Reunalista Dr Dirt Garage Plaza HD
 • Käyttötarkoitus: Lattialaatan viistelistana
 • Saatavilla 7 eri väriä
 • Materiaali: Polypropeeni
 • Listassa naaraskiinnikkeet
 • Käyttölämpötilla: -40°C - +120°C

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)