Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Lisävarustesetti Dr Dirt PROFESSIONAL G3, SnapLock

Painepesurille tarkoitettu täydellinen lisävarustesetti, joka sisältää huippukätevän pesukahvan, ammattitason vaahdottimen, monipuolisen suihkuputken sekä neljä eri suutinta. Kaikki varusteet toimivat edistyksellisellä SnapLock™-pikaliittimellä, joka tekee niiden vaihtamisesta nopeaa ja helppoa!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
Hinta alk.139,90
-14%162,70

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.6
16 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Toimii tosi hyvin ja helppo käyttää.
  fi
  Sirkiä J 11.7.2024
 2. Toimii. Kuitenkin mainostettiin, että uusi liitin on isompi. Mulla oli pesurin aiemmat pikaliittimet vielä reilusti isommat.
  fi
  V K 3.7.2024
 3. Painepesurista tuli erinomainen näiden ansioista. Muistaa vaan laskea kahvan tyhjäksi vedestä käytön jälkeen, sillä siellä on joku ruostuva osa.
  fi
  T L 2.7.2024
 4. 👌
  fi
  P R 10.6.2024
 5. 5, tiukkaa tavaraa
  fi
  L M 19.5.2024
 6. Riktigt bra kvalitet på handtaget, mycket rejälare än vad det ser ut som på bilden, oerhört smidigt handtag och snabbkopplingarna med de olika munstyc...
  sv
  Östlid N 16.7.2024
 7. Så nöjd super bra service 👌
  sv
  Ahlqvist K 3.7.2024
 8. Mycket enklare att hantera än en lång lance som är original på K7an
  sv
  Östlund S 2.6.2024
 9. Lansen kunde vara lite längre
  sv
  Starberg E 28.5.2024
 10. Kanon.Det bästa jag har testat
  sv
  Ferm S 21.5.2024
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Painepesurille tarkoitettu täydellinen lisävarustesetti, joka sisältää huippukätevän pesukahvan, ammattitason vaahdottimen, monipuolisen suihkuputken sekä neljä eri suutinta. Kaikki varusteet toimivat edistyksellisellä SnapLock™-pikaliittimellä, joka tekee niiden vaihtamisesta nopeaa ja helppoa!

TÄYDELLINEN SETTI VAATIVAAN KÄYTTÖÖN!

- SUUTTIMET SOPII SUORAAN MYÖS PISTOOLIIN -

Dr Dirt PROFESSIONAL on vaativaan käyttöön suunniteltu painepesurin lisävarustesetti, joka sisältää kätevän painepesurin kahvan, ammattitason vaahdottimen, erittäin monipuolisen suihkuputken sekä jopa neljä eri tarkoituksiin sopivaa suutinta. Kaikki setin tuotteet toimivat samalla SnapLock™-pikaliittimellä, joten varusteiden vaihtaminen on nopeaa ja vaivatonta joka tilanteessa. SnapLock™-liitin mahdollistaa myös suuttimien kiinnittämisen suihkuputken sijasta suoraan pesukahvaan, mikä helpottaa työskentelyä erityisesti ahtaissa tiloissa ja mahdollistaa varusteiden monipuolisemman käytön. Tämä setti on luotu helpottamaan niin ammattilaisten kuin vaativien harrastajienkin päivittäistä autojen parissa työskentelyä, mutta monipuolisuutensa ansiosta tarvikkeet soveltuvat myös kotitalouksien muihin pesutöihin, kuten laatoituksen, pyörien tai terassikalusteiden pesuun.

Mukana toimitettava painpesurin kahva (Dr Dirt Pressure Gun G3) on huippukätevä lyhyt pesukahva, joka on yhteensopiva SnapLock™-pikaliittimellä varustettujen lisävarusteiden kanssa. Kahvan pikaliitinominaisuuden ansiosta painepesurikin saadaan muutettua pikaliittimellä toimivaksi, jolloin erilaisten tarvikkeiden, kuten vaahdottimen ja suihkuputkien, vaihtaminen pesun aikana sujuu helposti ja vaivattomasti. Kahva kiinnittyy letkuun joko 3/8" pikaliittimellä tai M22-kierreliittimellä, mikä varmistaa sen sopivuuden suureen osaan markkinoilla olevista pesureista. Lisäksi  kahva on varustettu kiinteällä pyörivällä liittimellä, mikä estää letkun kiertymisen käytön aikana, joten itse peseminen sujuu kuin tanssi. Lyhyt kahva on ihanteellinen etenkin silloin, kun autoa pestään ahtaassa tilassa tai sen ympärillä ei muuten ole paljon tilaa, jolloin pitkän kahvan kanssa operoiminen on kankeaa. Lisäksi lyhyt kahva on helppo hallita, ja se on miellyttävän kevyt, mikä tekee siitä entistäkin näppärämmän työkaverin!

Setissä oleva suihkuputki (Dr Dirt Magic Wand G3 2024) on on päivitetty versio valmistajansa huippusuositusta ja edistyksellsestä suihkuputkesta. Uudistetusta 2024-mallista löytyy edeltäjästäkin tutut vaihdettavat suuttimet sekä säädettävä pesukulma, minkä lisäksi kädensija on päivitetty entistä ergonomisemmaksi ja suuttimet toimivat nyt samalla SnapLock™-pikaliittimellä, jolla suihkuputki kiinnittyy painepesurin kahvaan! Magic Wand G3 on suunniteltu helpottamaan ja monipuolistamaan painepesurin käyttöä, mistä pitää huolen mm. sen mukana toimitettavat neljä erilaista suutinta sekä varren päässä oleva kulma, joka mahdollistaa esimerkiksi alustan-, katon- tai pyöräkoteloiden pesun ilman muita lisävarusteita. Mukana toimitetaan 15°, 25 ja 40° viuhkat auton pesuun ja yksi vapaasti virtaava suutin huuhteluun ja erityisen herkille pinnoille, tai esim. moottoritilan huuhteltuun. Viuhkan suuntaa saa säädettyä kätevästi 90° molemmille puolille ja tämä ominaisuus tekee vaikeidenkin paikkojen huuhtelusta äärimmäisen HELPPOA ja TEHOKASTA!

Pakettiin kuuluva vaahdotin (Dr Dirt PROFESSIONAL G3) on ammattikäyttöön suunniteltu, painepesuriin liitettävä pesuainevaahdotin, jonka avulla esipesuaine saadaan levitettyä ajoneuvon pintaan tarttuvana vaahtona nestemäisen muodon sijaan. Pesuaineen muuttaminen vaahdoksi moninkertaistaa vaikutusajan, sillä vaahto ei valu auton kylkiä pitkin maahan yhtä nopeasti kuin neste. Pidentyneen vaikutusajan ansiosta lähes kaikki irtolika saadaan poistettua auton pinnoilta ennen mekaanista kosketusta (kinnastelua), jolloin naarmujen syntyminen saadaan minimoitua. PROFESSIONAL-vaahdottimella hoituu niin pienien kuin suurienkin ajoneuvojen päivittäinen pesu, ja sen monipuoliset toiminnot, ergonominen ja tyylikäs muotoilu sekä kestävät ja laadukkaat osat tekevät selvän pesäeron muihin markkinoilla oleviin vaahdottimiin!

Lue lisää SnapLock™-järjestelmästä täältä: Dr Dirt SnapLock

Toimitussisältö

Huom! Pressure Gun G3 -kahva kiinnittyy painepesuriin joko 3/8" pikaliittimellä tai M22-kierrelliittimellä. Tältä tuotesivulta voit myös valita tuotevaihtoehdoista Nilfiskin adapterilla, Kärcherin K -adapterilla tai Kärcherin EASY!Lock -adapterilla varustetut tarvikesetit, joilla kahva saadaan liitettyä Nilfiskin kuluttajasarjan pesureihin, Kärcherin K -sarjan pesureihin tai Kärcherin EASY!Lock-liittimellä varustettuihin pesureihin.

Mikä ihmeen pesuainevaahdotin?

Pesuainevaahdotin on esipesuaineen ja muidenkin pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu laite, joka kiinnitetään painepesuriin. Se levittää pesuaineen ilmavana vaahtona, joka kuivuu ja valuu huomattavasti hitaammin, kuin esim. pinnalle suoraan suihkutettu esipesuaine. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on ratkaisevasti parempi! Päivittäisellä käytöllä pelkällä auton vaahdottamisella ja huuhtelulla saavutetaan usein riittävä pesutulos, ilman mekaanista kosketusta maalipintaan. Tämä vähentää pesunaarmujen syntymistä radikaalisti. Ehdoton varuste autonpesuun!

Dr Dirt G3 on jo legendaksi nousseen KC Dr Dirt G1 -vaahdottimen pohjalta jatkokehitetty malli. Näiden kahden välissä Dr Dirt G2 mullisti vaahdottimen käytön tuomalla lanceen pikaliittimen, joka teki pesusta entistäkin helpompaa, kun varusteita ei tarvinnut enää pyöritellä pesuriin kiinni työläitä kierteitä käyttämällä. Uusimmassa G3:ssa tuo kuuluisa pikaliitin on vaihtunut aiempaa jämäkämmäksi SnapLock™-pikaliittimieksi, ja se kestää nyt myös entistäkin enemmän korroosiota ja kulutusta. Dr Dirt G3 on ammattitason vaahdotin, joka ei jätä ketään kylmäksi!

HUOM! Tarkista adapterin sopivuus irroittamalla pesurisi suihkuputki ja vertaa sitä alla oleviin adaptereihin. Alempana tuotesivulla on myös kerrottu sopivuudesta Clenin, Stihlin, Parksiden, Bilteman yms. pesureihin.

HUOM! Poikkeuksia adapterien sopivuuteen

 • Clen-merkkisiin pesureihin menee joko Kränzlen, Boschin tai Black&Deckerin adapteri. Tämän voi helposti tarkistaa irroittamalla suihkuputken, ja vertaamalla sitä yläpuolella olevaan kuvaan.
 • Parksiden pesuriin menee Lavorin adapterilla oleva lance. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Stihlin ja Bilteman pesureihin on mennyt Nilfiskin ja Lavorin adapterilla olevaa lancea. Varmista sopivuus kuvasta.
 • Uusimpiin Boschin pesureihin, eli AQT-sarjan pesureihin sopii Black&Deckerin adapterilla oleva lance.
 • Kränzle K1050-pesuriin vaahdotin tulee ostaa perinteisellä Kränzlen kierreadapterilla, jonka LISÄKSI tarvitset tämän adapterin: 1050-pikaliitin.
 • HUOM! Uusiin, vuonna 2021 tai myöhemmin valmistettuihin Kränzlen painepesureihin menee Ergo-pikaliitinadapterilla oleva vaahdotin. Pikaliitinadapterin kanssa kannattaa vamistaa, että liitin lukittuu kunnolla, ettei suihkuputki tai vaahdotin lennä auton kylkeen.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)