Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Painepesuri Kränzle K 1152 TST, 2021

Pesureiden pesuri! Loistava valinta ammattilaiselle tai vaativalle harrastelijalle. Parasta mitä on tarjolla tässä kokoluokassa!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN

Hinta alk.749

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Ensi vaukutulman perusteella rahansa arvoinen laite
Martin J12.4.2021
Tehokas pesuri.
Nissinen R12.4.2021
Yhden pesukerran jälkeen hymyssäsuin sai todeta, että yllätti todella positiivisesti! Laadun huomaa heti tukevuudesta ja mikään nippeli ei ole heikon muovin oloisia tms. Mainio laite.
Hasa J19.3.2021
Olen ollut erittänin tyytyväinen kysiseen pesuriin,vastaa kyllä odotuksia erittäin hyvin, kerralla kun ostaa hyvän voi vaan nauttia, ja erittäin hyvä asiakas palvelulle, myös 5/5 nopesta palvelusta, ensimäisessä pieni vika mutta homma hoidettiin hyvin ja maaliin, kiitos
Rantakokko E17.3.2021
En ole saanutkin muutaman pesun jälkeen tasaisesti suihkuttamaan.siis dirtiä. Mutta johtuu varmaa minusta kun uusi pesuri tai seos liian laihaa mutten toimii. Kränzel pesuri LOISTAVA.
Riippi P13.1.2021
Tehty kestämään. Aivan huippu painepesuri käytettävyydessä. Suosittelen.
Hätönen J15.7.2020
Asiallinen pesuri.
Alatalo A1.6.2020
Hintansa arvoinen huippu painepesuri
Tuisku J23.9.2019
Pesuri tuntuu erittäin laadukkaalta ja verrattuna vanhaan halppis pesuriin ero on kuin yöllä ja päivällä. Turbosuuttimen kanssa kannattaa olla varovainen nimimerkillä: sain autosta lakan lohkeamaan kun sopivasti vesisuihku osui kiveniskun kohdalle + renkaita pestessä liimapainot sai kyytiä. Suosittelen vaikkakin kallis hankintahinta, jospa se kestää seuraavat 15vuotta ilman isompia ongelmia.
Utriainen P21.5.2019
Todella hyvä ammattitason pesuri jatkuvaan viikoittaiseen käyttöön
Heikkilä I13.5.2019

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Pesureiden pesuri! Loistava valinta ammattilaiselle tai vaativalle harrastelijalle. Parasta mitä on tarjolla tässä kokoluokassa!

Ensi vaukutulman perusteella rahansa arvoinen laite
Martin J12.4.2021
Lue lisää arvosteluja

VUODEN 2021 PÄIVITETTY K 1152 -MALLI!! Uutena mm. pikaliitin suihkuputken ja pistoolikahvan välissä, sekä kiertymisen estävä, pyörivä liitin letkussa. Uudessa mallissa esim. vaahdottimeen sopiva adapteri on ERGO-adapteri.

Kränzle 1152 on jatkokehitetty malli monia palkintoja voittaneesta Kränzle K1151 pesurista. Loistava valinta ammattikäyttöön tai vaativalle harrastajalle. Messinkinen pumpun pääty, ruostumattomasta teräksestä valmistetut keraamipinnotteiset männät sekä induktiomoottori ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka kertovat Kränzlen laadusta.

Kränzle K 1152-pesurista löytyy täyspysäytys-järjestelmä, joka sammuttaa moottorin heti kun käynnistyskahva vapautetaan. Kun käynnistyskahvaa painetaan uudelleen, moottori käynnistyy välittömästi. Moottori ja pumppu ovat käynnissä vain kun niitä todella tarvitaan, joten moottorin kuluminen ja melu vähenevät. Lisäksi pesurissa on kuivakäyntivarmistus, ohituskäyttö ja mahdollisuus paineensäätöön pestävän kohteen mukaan. Korroosiovapaa rakenne takaa helpon ja turvallisen säilytyksen. Edellisestä mallista tutut ja hyväksi havaitut ominaisuudet on sijoitettu totta kai myös uuteen malliin: ”Easy start”- pehmeä moottorin käynnistysteknologia ja puhdistusaineenimu.

HUOM! Pesuria käytetään ainoastaan vaaka-asennossa!

Toimitussisältö (Normaali toimitussisältö)

 • Kränzle K 1152 TST Painepesuri
 • 15 m teräspunosletku kelalla
 • Korkeapainepistooli
 • Suihkuputki säädettävällä viuhkalla
 • Variojet-suutin rosterisella suihkuputkella

Huom! Voit ostaa joko pelkän painepesurin, painepesurin ja pesuainevaahdottimen TAI kaiken kattavan painepesuri + vaahdotussetin, joka sisältää normaalin toimitussisällön lisäksi seuraavat tuotteet:

Ominaisuudet

 • Mikä: Painepesuri Kränzle K1152 TST
 • Työstöpaine: Portaattomasti säädettävä, 30-130 bar
 • Maks. sallittu ylipaine: 150 bar
 • Veden virtaus: 10 l/min (600 l/h)
 • Moottorin kierrosluku: 2800 rpm
 • Syöttöveden maks. lämpötila: 60 °C
 • Sähköliitäntä: 230 V, 12 A
 • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 360 x 365 x 870 mm
 • Paino varusteineen: 31.5 kg
 • Varusteet:  15 m teräspunosletku kelalla, korkeapainepistooli, tehosuutin- ja vario-jet- suutin rosterisella suihkuputkella.
 • Takuu: Yksityiskäytössä 24 kk, yrityskäytössä 12 kk
 • HUOM! Painon vuoksi pesuri toimitetaan DPD:llä.

Ohjeet

Kränzle K 1152 TST ohjeet löydät tästä

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle.

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista aina!

Autodude

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen syyskaudella. Listalta voi erota koska vain.