Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Painepesuri Kränzle HD 10/122 TS, 2021

2021 UUTUUS!! Total Stop-malli pikaliittimillä! Erinomainen pesuri vaativaan käyttöön. Useitten pesuritestien priimus. Taattua Saksalaista laatua.

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
Hinta alk.599

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Ei tarvi Kärcherin romuja ostella enään tän jälkeen!
Viitanen M20.9.2021
paras pesuri mitä minulla ollut auton pesuun pieni ja näppärä paras paras
Marjusaari P31.8.2021
Nyt on kunnon tuote,paras pesuri mitä itellä koskaan ollu👍
Kekkonen M18.8.2021
Erittäin hyvä laite kaikin puolin ja voisi sanoe että en ole aikaisemmin pqinepesuria omistanut vaan enemminkin "kukkien kosteutus laitteita"
S J13.8.2021
Tämä on itselleni ensimmäinen Kränzle. Aiempi pesuri oli Kärcher K5 Premium, mistä ei ole juurikaan mitään hyvää sanottavaa - ja mikä vain muutaman vuoden kohtuullisen kevyen käytön (autonpesu, pientalon hommat) jälkeen lakkasi toimimasta. Olisi pitänyt hankkia heti Kränzle. Kränzle HD 10/122 TS on kompakti, jämäkkä, hiljainen ja tehokas pesuri. Mekaniikka on kauttaaltaan laadukasta. Pesurin käytettävyys on hyvä: Liittimet, säätimet, pesupistooli jne. Pesurin letku on taipuisa ja pysyy helposti suorana, mikä on erittäin hyvä asia käytettävyyden kannalta. Mukana tulevat kaksi pesusuutinta käyvät kaikenlaisiin hommiin. Jo tehtaalla säädetty perus pesupaine on ollut aivan riittävä - ei ole tarvinnut koskea. Toisin kuin pystymalliset pesurit, tämä pysyy jämäkästi paikoillaan myös epätasaisella alustalla, eikä kaatuile vaikka sattuisi vahingossa vetämään letkun täysin suoraksi. Ts. painopiste on mahdollisimman matalalla. Ja kun pesuri ei kaatuile, silloin ei tarvitse uusia kaatumisessa helposti rikkoutuvia muoviosia. Matala painopiste ja kompakti koko on hyvä asia esimerkiksi katon huoltohommissa: Pesuri on helppo kantaa aina katolle saakka, ja pysyy kätevästi vaikka tiilikatolla harjatiilirivin päällä (+varmistus lukovyöllä / liinalla). Pesurin perushuollon voi tehdä itse. Se jopa neuvotaan suoraan ohjekirjassa. Huoltoa helpottaa edelleen se, että pesurin mekaniikka ei ole koteloitu muovihärpäkkeiden alle, vaan kaikki on näkysällä ja helposti saavutettavissa. Tuotebundlessa mukana ollut pesuainevaahdotin on jo entuudesta tuttua Dr Dirt laatua - toimiva ja kestävä. Viimeisen päälle hyvä setti!
Tuntematon18.5.2021
On mahtavan laadukas laite.
Miettinen P5.5.2021
Onhan se aivan huippu laite! 💪
Rajalin J5.5.2021
5/5
Peltomaa J13.4.2021
Ehdottomasti hintasa väärti. Suosittelen lisäksi ns. pikkukahvaa kaveriksi, niin onnistuu pienemmässäkin tilassa pesu.
Koski N25.8.2020
Kunnon pesuri, vailla muovi sätöstyksiä. Nopea toimitus, lukuunottamatta parin päivän viivyttelyä lähetyksessä.
Toivanen K6.7.2020
Sivu 1
Usein kysytyt kysymykset
27.8.2020 J,  Moi! olenko ymmärtänyt oikein että pikaliittimiä varten joudun ostamaan vielä toisen suihku varren? minuta löytyy jo dr dirt magic wand kärcherin liittimellä, saako siihen liitintä erikseen? Lähinnä huolettaa että onko tämä kräzle hankalampi käyttää vaahdottimen yms, kanssa kuin kärcher k5
Hei, Kränzlessä liittimet ovat tosiaan normaalisti 22 mm kierteellä. Ko. pesuriin löytyy kuitenkin erikseen pikaliittimellistä suihkupistoolia, johon käy Ergon-adapteri: http://www.autodude.fi/tuote/suihkuvarsi_kranzle_pikaliitanta/ ja http://www.autodude.fi/tuote/foam_lance_adapteri/. Mukavaa viikon jatkoa!

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

2021 UUTUUS!! Total Stop-malli pikaliittimillä! Erinomainen pesuri vaativaan käyttöön. Useitten pesuritestien priimus. Taattua Saksalaista laatua.

Ei tarvi Kärcherin romuja ostella enään tän jälkeen!
Viitanen M20.9.2021
Lue lisää arvosteluja

 

VUODEN 2021 PÄIVITETTY 10 / 122 -MALLI!! Uutena mm. pikaliitin suihkuputken ja pistoolikahvan välissä, sekä kiertymisen estävä, pyörivä liitin letkussa. Uudessa mallissa esim. vaahdottimeen sopiva adapteri on ERGO-adapteri.

Kränzle 10 / 122 TS on päivittäiseen ammattikäyttöön suunniteltu pesuri erinomaisilla ominaisuuksilla. Uusi Total Stop-järjestelmä sammuttaa pesurin, kun liipaisin vapautetaan, joka pidentää pesurin käyttöikää ja vähentää meteliä. Kompakti koko varmistaa helpon liikuteltavuuden ja säilytettävyyden. 10 / 122 TS sisältää kaiken tarvittavan, muttei mitään turhaa. Messinkinen pumpun pääty, ruostumattomasta teräksestä valmistetut keraamipinnotteiset männät sekä induktiomoottori ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka kertovat Kränzlen laadusta.

10 / 122 TS-mallin erona "normaaliin" 10 / 122-malliin on siitä löytyvä täyspysäytys-järjestelmä (Total Stop), joka sammuttaa moottorin heti kun liipaisin vapautetaan. Kun liipaisinta painetaan uudelleen, moottori käynnistyy välittömästi. Moottori ja pumppu ovat käynnissä vain kun niitä todella tarvitaan, joten moottorin kuluminen ja melu vähenevät. Lisäksi pesurissa on kuivakäyntivarmistus, ohituskäyttö ja mahdollisuus paineensäätöön pestävän kohteen mukaan. Korroosiovapaa rakenne takaa helpon ja turvallisen säilytyksen.

Toimitussisältö (Normaali toimitussisältö)

 • Kränzle HD 10/122 TS Painepesuri
 • 10 m teräspunosletku
 • Korkeapainepistooli
 • Suihkuputki kiinteällä 20° viuhkalla
 • Suihkuputki turbo-suuttimella

Huom! Voit ostaa joko pelkän painepesurin, painepesurin ja pesuainevaahdottimen TAI kaiken kattavan painepesuri + vaahdotussetin, joka sisältää normaalin toimitussisällön lisäksi seuraavat tuotteet:

Ominaisuudet

 • Mikä: Painepesuri Kränzle HD 10/122 TS
 • Työstöpaine: Portaattomasti säädettävä, 30-120 bar
 • Maks. sallittu ylipaine: 135 bar
 • Veden virtaus: 10 l/min (600 l/h)
 • Moottorin kierrosluku: 2800 rpm
 • Syöttöveden maks. lämpötila: 60 °C
 • Sähköliitäntä: 230 V, 11 A
 • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 440 x 200 x 330 mm
 • Paino varusteineen: 23 kg
 • Varusteet: 10 m teräsvahvistettu korkeapaineletku, pesukahva, suihkuputki, suutin
 • Takuu: Yksityiskäytössä 24 kk, yrityskäytössä 12 kk

Ohjeet

Linkki käyttöohjeeseen

Kranzle HD 10 / 122 accesories

Warning label information:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.