Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ LASILLE!

Lasinpinnoitussetti - King Carthur

Kaiken kattava lasinpinnoitussetti, joka sisältää aineet ja tarvikkeet niin lasin puhdistukseen kuin pinnoitukseen. Hyvästi pyyhkijät, tervetuloa turvallinen ajomatka! SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
63,66
-34%96,30
Tuotenumero: HSKIT247-10337

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.2
5 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Toimii todella hyvin mutta ekalla kerralla en ihan osanut tehdä
  fi
  Huusko A 6.5.2024
 2. Tuotteet toimivat suhteellisen hyvin. Glass Polish varmaan vaatisi jonkinlaisen myllytys laitteet jos on vähänkään syvempiä naarmuja tai kiven iskuist...
  fi
  Brett D 25.10.2023
 3. Veldig bra produkt.veldig fernoid,fungere akkurat på 45-50 km/h nor kjøpte.jeg har fordelte glass ca 6 monad siden og virke som som det skal.
  no
  Bankauskas M 22.12.2022
 4. Godt produkt dog lidt en lærings kurve med og coating. alt i alt godt produkt for dem der vil gøre det selv
  dk
  Hallum J 29.8.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kaiken kattava lasinpinnoitussetti, joka sisältää aineet ja tarvikkeet niin lasin puhdistukseen kuin pinnoitukseen. Hyvästi pyyhkijät, tervetuloa turvallinen ajomatka! SUOSITTELEMME!

King Carthur lasinpinnoitussetti sisältää kaiken, mitä täydelliseen lasin puhdistukseen sekä suojaukseen tarvitaan! Tämän setin avulla lasista saadaan irrotettua myös sellainen lika, joka ei tavallisella lasinpuhdistusaineella lähde, jolloin lasipinnoittelle saadaan optimaalinen tarttumapinta. Näin pinnoitteesta saadaan kaikki tehot irti ja se kestää niin sääolosuhteet kuin taakse jäävät kilometritkin. Settiin myös valittu tarkoin siihen sopivat liinat, eli King Carthurin kiillotusliina White Crystal sekä mikrokuituliinasetti Royal Flush. White Crystal on pehmeä ja lyhytnukkainen kiillotusliina, joka on optimaalinen juurikin pinnoitteen poispyyhintään. Sen avulla saadaan varmistettua upea lopputulos! Royal Flush -liinat puolestaan sopivat ihanteellisesti ennen pinnoitusta tehtävään kiillotukseen, joten tämä setti takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen autosi lasipinnoille!

Enemmän King Carthur ACE Coat Glass:ta: "King Carthur ACE Coat Glass on lasipinnotteiden parasta A-luokkaa. Tämä pinnoite muodostaa lasin päälle kiven kovan, kestävän ja huomaamattoman kalvon, joka suojaa lasia likaantumiselta ja helpottaa näin puhtaanapitoa. Pinnoite tekee lasipinnasta myös äärimmäisen hydrofobisen, ja vettä hylkivän ominaisuutensa ansiosta sadekelillä ei tarvitse käyttää pyyhkimiä, vaan pinnoite vierittää vesipisarat tyylikkäästi pois tuulilasilta jo 40 km/h vauhdissa. ACE Coat Glass kestää todella hyvin kulutusta sekä kemikaaleja, ja se tarjoaa jopa 24 kk tai 30 000 km suojan laseille. Pinnoitetta voidaan ikkunoiden lisäksi käyttää myös kaikille muille laseille, kuten tutkien ja kameroiden suojaamiseen. Näin esimerkiksi peruutuskamera pysyy paremmin puhtaana myös rapakeleillä. Sopii käytettäväksi myös kodin lasipinnoilla, kuten suihkuseinän suojana kalkkia vastaan. Todella helppo asentaa!"

Toimitussisältö

 • Lasipinnoite King Carthur ACE Coat Glass, 30 ml
 • Lasinkiillotusaine King Carthur Glass Polish, 100 ml
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl liinoja
 • Kiillotusliina King Carthur White Crystal
 • Pinnoitteen levitin King Carthur Coating Pad
 • Pinnoitteen levitysliina King Carthur Suede Cloth, 10 kpl liinoja

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur ACE Coat Glass on pitkäkestoisen, jopa 24 kk kestävän suojan antava lasipinnoite, jota voidaan käyttää kaikille ajoneuvon lasipinnoille. ACE Coat Glass muodostaa käsiteltävälle pinnalle suojakalvon, joka helpottaa lasin puhtaanapitoa sekä tekee pinnasta erinomaisesti likaa ja vettä hylkivän lisäten näin ajoturvallisuutta sadekeleillä.

King Carthur Glass Polish on kevyesti leikkaava lasinkiillotusaine, jonka avulla lasipinnasta saadaan poistettua pinttynein ja näkymättöminkin lika, joka ei tavallisella lasinpuhdistusaineella lähde. Glass Polish:n käyttö on ehdoton työvaihe ennen lasin pinnoitusta, sillä se takaa pinnoitteelle optimaalisen tarttumapinnan ja pidentää pinnoitteen käyttöikää merkittävästi.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas viimeistelypuhdistusaine, jolla lasipinnasta saadaan kiillotuksen jälkeen poistettua mm. rasvajäämät sekä sormenjäljet. Ehdoton tuote onnistuneen suojauksen varmistamiseksi.

King Carthur Royal Flush Gen2 on lyhytnukkainen mikrokuituliina, joka on loistava apuväline lasinkiillotuksessa sekä viimeistelypuhdistuksessa ennen pinnoitusta. Tämä yleisliina soveltuu käytettäväksi niin kiillotuksen yhteydessä kuin viimeistelypuhdistusvaiheessakin!

King Carthur White Crystal on todella laadukas lyhytnukkainen, mutta samalla pehmeä kiillotusliina, joka on optimaalinen pinnoitteen poispyyhintään. Liinan korkea polyamidipitoisuus sekä saumaton rakenne varmistavat pehmeän ja hellävaraisen kosketuksen pintaan tehden pinnoitteen poispyyhinnästä mahdollisimman turvallista ja helppoa. Käytä lasipinnoitteen poispyyhintään!

King Carthur Suede Cloth on erityisesti pinnoitteen levitykseen tarkoitettu laadukas, mokkapintainen mikrokuituliina. Liinan erittäin lyhytnukkainen "suede"-pinta ei jätä jälkeensä ollenkaan nukkaa, joten se soveltuu erinomaiseen tarkkuutta ja täydellistä lopputulosta vaativiin pinnoitustöihin. Liinassa ei ole ollenkaan ommeltuja reunoja, kuviointeja tai muita epätasaisia kohtia, mikä mahdollistaa täydellisen levityksen.

King Carthur Coating Pad on pinnoitteen levittämiseen tarkoitettu tuki, jonka avulla pinnoite saadaan levitettyä tasaisesti käsiteltävälle pinnalle. Coating Pad on jämäkkää vaahtomuovia, mutta tuen pohjassa on ohut joustavampi kerros, jonka ansiosta levitintä ei tarvitse nostaa myöskään muodokkaampia kohtia pinnoittaessa, vaan pinnoite saadaan levitettyä yhtäjaksoisesti täysin auton muotoilujen mukaisesti. Coating Pad sopii täydellisesti kämmeneen ja sen avulla pinnoittamisesta tulee miellyttävämpää!

Autoduden pikaopas

Aloita työskentely suorittamalla autolle perusteellinen pesu.

Tämän jälkeen aloita työstäminen puhdistamalla koko lasi huolellisesti käyttämällä viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaneria sekä King Carthur Royal Flush -mikrokuituliinaa. Puhdista lasi niin monta kertaa, että pinnasta on saatu kaikki näkyvä lika irti. Vaihda liina tarvittaessa.

Tämän jälkeen kiillota lasi käyttämällä King Carthur Glass Polishia joko käsin tai kiillotuskoneella. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme käyttämään kiillotuskonetta. Kiillotuksen jälkeen puhdista lasi jälleen Final Cleanerilla ja puhtaalla mikrokuituliinalla. Levitä seuraavaksi King Carthur ACE Coat Glass -pinnoite käyttämällä apunasi King Carthur Suede Cloth -pinnoitteen levitysliinaa ja King Carthur Coating Pad -levitystukea. Kiillota vielä pinnoite puhtaalla ja kuivalla King Carthur White Crystal -liinalla.

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:sta.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
H224
fi: Erittäin helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Extremt brandfarlig vätska och ånga.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)