Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ LASIPINNOILLE

Lasipinnoite King Carthur ACE Coat Glass, 30 ml

Pitkäkestoinen ja todella tehokas kestopinnoite laseille. Muodostaa erittäin hydrofobisen kalvon pintaan jättäen pyyhkijät työttömiksi. Kesto 24 kk / 30 000 km!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.29,61
-10%32,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
3.8
16 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Asennus todella helppo. Riittoisan oloinen aine. Hylkivyys ihan ok, parempiakin on tullut laiteltua. Kestosta ei vielä tietoa.
  fi
  Lautiainen A 1.5.2023
 2. Helppo levittää. Toimii reilummalla sateella, mutta kevyt tihkusade ei lähtenyt kunnolla juoksemaan. Kestosta ei vielä kokemusta.
  fi
  Saven T 2.11.2022
 3. Ei vielä mitään wau efektiä. Ei ollut maailman helpoin levittää. Pullo riittää ehkä mx 3x käsittelyyn
  fi
  Lehtinen M 26.9.2022
 4. Fungerar från 70km/h och uppåt, gör sitt jobb där omkring, skulle inte säga att det är ett mirakelmedel
  se
  Eliasson S 26.7.2023
 5. Fungerar bra från 70 km/h på min ID4. Har bara använt i två veckor dock så hållbarheten kan jag inte uttala mig om
  se
  E P 4.7.2023
 6. Ok resultat, svampen var usel dock
  se
  Ilmestrand M 22.3.2023
 7. Funkar lika bra som glasrengöring från biltema, ingen skillnad.
  se
  J A 2.2.2023
 8. Enkel att applicera, inte fått testa den i någon större nederbörd än men upplever inte att det är lika bra "glid" om andra jag testat när det är lätt ...
  se
  N N 25.1.2023
 9. Lätt att applicera, bra skydd på rutan och vattnet bara rinner av.
  se
  Johansson L 27.10.2022
 10. Är lätt att applicera, lätt att polera. Vart bra resultat. Värd pengarna.
  se
  G G 17.10.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Pitkäkestoinen ja todella tehokas kestopinnoite laseille. Muodostaa erittäin hydrofobisen kalvon pintaan jättäen pyyhkijät työttömiksi. Kesto 24 kk / 30 000 km!

King Carthur ACE Coat Glass on lasipinnotteiden parasta A-luokkaa. Tämä pinnoite muodostaa lasin päälle kiven kovan, kestävän ja huomaamattoman kalvon, joka suojaa lasia likaantumiselta ja helpottaa näin puhtaanapitoa. Pinnoite tekee lasipinnasta myös äärimmäisen hydrofobisen, ja vettä hylkivän ominaisuutensa ansiosta sadekelillä ei tarvitse käyttää pyyhkimiä, vaan pinnoite vierittää vesipisarat tyylikkäästi pois tuulilasilta jo 40 km/h vauhdissa. ACE Coat Glass kestää todella hyvin kulutusta sekä kemikaaleja, ja se tarjoaa jopa 24 kk tai 30 000 km suojan laseille. Pinnoitetta voidaan ikkunoiden lisäksi käyttää myös kaikille muille laseille, kuten tutkien ja kameroiden suojaamiseen. Näin esimerkiksi peruutuskamera pysyy paremmin puhtaana myös rapakeleillä. Sopii käytettäväksi myös kodin lasipinnoilla, kuten suihkuseinän suojana kalkkia vastaan. Todella helppo asentaa!

ACE Coat Glass lisää ajoturvallisuutta sadekeleillä huomattavasti hydrofobisuutensa vuoksi. Pinnoite ei peseydy pois, vaan se kestää kaikki autonpesussa käytettävät kemikaalit pH:ltaan 2-12 moitteetta (pienpoistoaineet, liuotinpesut jne.). Itse asiassa vahoista poiketen pinnoitetulle pinnalle onkin suositeltavaa suorittaa tehokkaampi, liuotinpohjainen pesu säännöllisesti, jotta pinttynytkin lika saadaan irroitettua ja "tukkiutunut" pinta puhdistettua. Näin aineen mahdollisesti heikentynyt hylkivyys palautuu. Pinnoite on erittäin helppo asentaa ja se kestää hyvin niin eri keliolosuhteet kuin pyyhkimistä aiheutuvan hankauksen. Ennen pinnoitteen asentamista suosittelemme tekemään lasille perusteellisen puhdistuksen tarttuvuuden maksimoimiseksi.

Huom! Puhdista lasi ennen pinnoitusta King Carthur Glass Polish -lasinkiillotusaineella!

Valitse King Carthur ACE Coat Glass jos:

Etsit kestävää lasipinnoitetta
Arvostat turvallisuutta kelillä kuin kelillä
Haluat hydrofobisen lasin

Duden kommentti: "Paras lasipinnoite, jota Dude on testannut! Lasipinta hylkii vettä todella upeasti ja ajon aikana ei tarvitse pohtia, missä kunnossa pyyhkijät on, sillä niitä ei vain yksinkertaisesti tarvitse. Vesipisarat juoksee niin tuulilasista kuin sivuikkunoistakin nopeasti, eikä näkyvyys heikkene kovemmallakaan sateella."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Toimitussisällöt

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur ACE Coat Glass
 • Käyttötarkoitus: Lasipintojen pitkäaikainen suojaus
 • Kesto: 24 kk / 30 000 km
 • Pakkaus: Muovipullo kierrekorkilla
 • Pakkauskoko: 30 ml
 • Äärimmäisen hylkivä
 • Vesi poistuu tuulilasilta jopa jo 40 km/h vauhdissa
 • Soveltuu myös kodin laseille

Autoduden pikaopas

Puhdista lasi perusteellisesti ennen pinnoitusta. Käytä puhdistukseen lasinkiillotusainetta, kuten King Carthur Glass Polishia, ja poista ainejäämät lasilta esim. King Carthur Final Cleanerilla ja tarkista työn tulos. Toista tarvittaessa.

Annostele pinnoitetta 10 - 15 pisaraa levittimelle, ja levitä pinnoitetta ristikkäisin vedoin huolellisesti koko käsiteltävälle alueelle. Anna pinnoitteen vaikuttaa hetki ja pyyhi sen jälkeen ylimääräinen aine pois puhtaalla ja kuivalla mikrokuituliinalla.

Anna pinnoitteen kovettua 12 tuntia ennen altistamista vedelle.

Varoitusetiketin tietoja:
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)