Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Painepesuri Kränzle Quadro 11/140 TST, 2021

Quadro-sarjaan kuuluva, päivittäiseen ammattikäyttöön tarkoitettu painepesuri! Hitaampi moottorin pyörintänopeus pienentää meteliä ja pidentää pesurin käyttöikää.

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
Hinta alk.1 390

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Erittäin laadukas pesuri aivan eri luokkaa ku vanha kärheri
Oksanen J1.5.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Quadro-sarjaan kuuluva, päivittäiseen ammattikäyttöön tarkoitettu painepesuri! Hitaampi moottorin pyörintänopeus pienentää meteliä ja pidentää pesurin käyttöikää.

Erittäin laadukas pesuri aivan eri luokkaa ku vanha kärheri
Oksanen J1.5.2021
Lue lisää arvosteluja

VUODEN 2021 PÄIVITETTY MALLI!! Uutena mm. pikaliitin suihkuputken ja pistoolikahvan välissä, sekä kiertymisen estävä, pyörivä liitin letkussa. Uudessa mallissa esim. vaahdottimeen sopiva adapteri on ERGO-adapteri.

Kränzle Quadro 11/140 TST on päivittäiseen ammattikäyttöön tarkoitettu kovan luokan painepesuri. Messinkinen pumpun pääty, ruostumattomasta teräksestä valmistetut keraamipinnotteiset männät, imevä painepumppu, sisäänrakennettu pieni vesisäiliö sekä TST-järjestelmä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka kertovat Kränzlen laadusta. 11/140:n vedentuotto on 11 litraa minuutissa, joten esimerkiksi autojen pesu onnistuu todella helposti ja nopeasti.

Imevä pumppu mahdollistaa pesuveden imemisen ulkoisesta säiliöstä tai tarvittaessa vaikka järviveden käyttämisen pesemiseen. Tällöin tulee toki varmistaa, että imuletkusta löytyy tarvittavat suodattimet, jottei epäpuhtauksia pääse pesurin sisään. Oma sisäänrakennettu vesisäiliö (7.5 litraa) tasaa vedenottoa ja varmistaa, etteivät pienet katkokset vedentulossa pääse rikkomaan pesuria. Pienenpiin malleihin verrattuna Quadro 11/140:n puolta hitaampi moottorin käyntinopeus (1400 rpm) pienentää pesurista lähtevää melua ja pidentää sen käyttöikää.

Lisäksi pesurista löytyvä täyspysäytys-järjestelmä sammuttaa moottorin heti, kun käynnistyskahva vapautetaan. Kun käynnistyskahvaa painetaan uudelleen, moottori käynnistyy välittömästi. Moottori ja pumppu ovat käynnissä vain kun niitä todella tarvitaan, joten moottorin kuluminen ja melu vähenevät. Lisäksi pesurissa on kuivakäyntivarmistus, ohituskäyttö ja mahdollisuus paineensäätöön pestävän kohteen mukaan. Korroosiovapaa rakenne takaa helpon ja turvallisen säilytyksen ja neljän renkaan ansiosta pesuria on helppo liikutella tarpeen mukaan. Pesurista löytyy myös "käsijarru", jolla renkaat saadaan lukittua tarvittaessa.

Huom! Painon vuoksi pesuri toimitetaan Postnordin Pallet palvelulla lavalähetyksenä (teholavalla) kotiin.

Normaali toimitussisältö

 • Kränzle Quadro 11/140 TST
 • 15 m teräspunosletku kelalla
 • Korkeapainepistooli
 • Suihkuputki säädettävällä viuhkalla
 • Tehosuutin rosterisella suihkuputkella

Huom! Voit ostaa joko pelkän painepesurin, painepesurin ja pesuainevaahdottimen TAI kaiken kattavan painepesuri + vaahdotussetin, mikä sisältää normaalin toimitussisällön lisäksi seuraavat tuotteet:

Ominaisuudet

 • Merkki ja malli: Kränzle Quadro 11/140 TST
 • Työstöpaine: Portaattomasti säädettävä, 30-140 bar
 • Maks. sallittu ylipaine: 155 bar
 • Veden virtaus: 11 l/min (660 l/h)
 • Moottorin kierrosluku: 1400 rpm
 • Syöttöveden maks. lämpötila: 60 °C
 • Sähköliitäntä: 230 V, 14 A
 • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 590 x 360 x 850 mm
 • Paino varusteineen: 46 kg
 • Varusteet:  15 m teräspunosletku kelalla, korkeapainepistooli, tehosuutin- ja vario-jet- suutin rosterisella suihkuputkella.
 • Takuu: Yksityiskäytössä 24 kk, yrityskäytössä 12 kk

Käyttöohjeet

Kränzle Quadro 11/140 TST (avautuu uuteen ikkunaan)

Warning label information:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.