Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Painepesuri Kränzle K 2160 TST, 2021

Huippusuositun 1152-mallin isoveli! Hitaampi moottorin pyörintänopeus pienentää meteliä ja pidentää pesurin käyttöikää. 11 l/min vedentuotto varmistaa sujuvan pesemisen.

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
Hinta alk.1 190

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hyvä painepesuri
Näykki J2.9.2021
Todellakin rahansa arvoinen!
Leino T16.6.2021
Taattua Kränzle laatua. Kränzlen tuotteista jo töiden puolesta pitkä kokemus ja ei voi muuta kuin kehua. Nyt kotikalustokin päivitetty oikean merkkiseksi. Näistä pesureista tulee myös reilusti vettä läpi eikä vain pelkkää painetta, joten pesu tuloskin myös helpommin parempi.
Aarnio M3.5.2021
Todella laadukas pesuri, toimitus nopea ja kaikki toimi hyvin
Ylikoski P24.5.2020
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Huippusuositun 1152-mallin isoveli! Hitaampi moottorin pyörintänopeus pienentää meteliä ja pidentää pesurin käyttöikää. 11 l/min vedentuotto varmistaa sujuvan pesemisen.

Hyvä painepesuri
Näykki J2.9.2021
Lue lisää arvosteluja

VUODEN 2021 PÄIVITETT0 K 2160 -MALLI!! Uutena mm. pikaliitin suihkuputken ja pistoolikahvan välissä, sekä kiertymisen estävä, pyörivä liitin letkussa. Uudessa mallissa esim. vaahdottimeen sopiva adapteri on ERGO-adapteri.

Kränzle K 2160 TST on erittäin vaativalle harrastajalle tai päivittäiseen ammattikäyttöön tarkoitettu huippulaadukas painepesuri. Messinkinen pumpun pääty, ruostumattomasta teräksestä valmistetut keraamipinnotteiset männät, pesuaineimu, letkukela sekä TST-järjestelmä ovat vain muutamia ominaisuuksia, jotka kertovat Kränzlen laadusta. 2160 TST:n vedentuotto on 11 litraa minuutissa, joten esimerkiksi autojen pesu onnistuu todella helposti ja nopeasti.

Pesuaineimu mahdollistaa pesuaineen imemisen suoraan säiliöstä esimerkiksi suurkohteissa. Itse imevänä pesuri mahdollistaa myös muun, kuin vesijohtoveden käytön pesuvetenä (huomioi veden suodatus). Pienenpiin malleihin verrattuna K 2160:n puolta hitaampi moottorin käyntinopeus (1400 rpm) pienentää pesurista lähtevää melua ja pidentää sen käyttöikää. Tukeva runko yhdistettynä vetokahvaan ja suurikokoisiin renkaisiin varmistaa pesurin helpon liikuteltavuuden.

Lisäksi pesurista löytyvä täyspysäytys-järjestelmä sammuttaa moottorin heti, kun käynnistyskahva vapautetaan. Kun käynnistyskahvaa painetaan uudelleen, moottori käynnistyy välittömästi. Moottori ja pumppu ovat käynnissä vain kun niitä todella tarvitaan, joten moottorin kuluminen ja melu vähenevät. Lisäksi pesurissa on kuivakäyntivarmistus, ohituskäyttö ja mahdollisuus paineensäätöön pestävän kohteen mukaan. Korroosiovapaa rakenne takaa helpon ja turvallisen säilytyksen.

HUOM! Pesurin tulee käytössä ollessaan olla vaakatasossa!

HUOM! Painon vuoksi pesuri toimitetaan Postnordin Pallet palvelulla lavalähetyksenä (teholavalla) kotiin.

Normaali toimitussisältö

 • Kränzle K 2160 TST
 • 15 m teräspunosletku kelalla
 • Korkeapainepistooli
 • Suihkuputki säädettävällä viuhkalla
 • Tehosuutin rosterisella suihkuputkella

Huom! Voit ostaa joko pelkän painepesurin, painepesurin ja pesuainevaahdottimen TAI kaiken kattavan painepesuri + vaahdotussetin, mikä sisältää normaalin toimitussisällön lisäksi seuraavat tuotteet:

Ominaisuudet

 • Merkki ja malli: Kränzle K2160 TST
 • Työstöpaine: Portaattomasti säädettävä, 30-140 bar
 • Maks. sallittu ylipaine: 155 bar
 • Veden virtaus: 11 l/min (660 l/h)
 • Moottorin kierrosluku: 1400 rpm
 • Syöttöveden maks. lämpötila: 60 °C
 • Sähköliitäntä: 230 V, 14 A
 • Mitat (pituus x leveys x korkeus): 375 x 360 x 900 mm
 • Paino varusteineen: 39.5 kg
 • Varusteet:  15 m teräspunosletku kelalla, korkeapainepistooli, tehosuutin- ja vario-jet- suutin rosterisella suihkuputkella.
 • Takuu: Yksityiskäytössä 24 kk, yrityskäytössä 12 kk

Käyttöohjeet

Kränzle K 2160 TST (avautuu uuteen ikkunaan)

Warning label information:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.