Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Sisustanhoitosetti - BASIC

✅ PÄIVITETTY 2021-SETTI
 
 

Kattava puhdistus- ja suojaussetti sisustan hoitoon. PARAS hinta-/laatusuhde, kasattu duden suosituimmista tuotteista. SUOSITTELEMME!!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
42,90
-24%56,40

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Haju mukavan raikas kaikissa tuotteissa. Hyvin puhdistaa ja levittyy ja ovat riittoisia. Hieman yhdestä pumpusta suutin alkoi vuotamaan, siitä yksi tähti pois.
Kolehmainen J29.5.2023
toimii.
Saven T15.5.2023
Hyvä setti
Lahtinen S2.5.2023
Bussit
Nylén A15.11.2022
Loistava ? kakkosauto ja käyttis sai hyvän sisäputsin ja puhdasta tuli! Kolmen viikon jälkeenkin tuoksuu raikkaalta ?
Siven N13.10.2022
Sisäpesuaine hyvän tuoksuista ja putsaa hyvin. Muovinhoito jättää hieman mattaisen siistin pinnan, mutta tuoksu haihtuu hyvin nopeasti. Lasinpesua ei meinannut saada pyyhittyä millään laseista pois ja jättää herkästi harmaan kalvon. Tekstiilinpesua en vielä ole testannut. Rätit ja suti hyvät.
Huovinen M25.7.2022
Hyvä setti sisustanhoitoon. Varsinkin harjasta apua yksityiskohtien puhdistukseen.
Lohilahti M6.7.2022
Tekstiilipesuaine oli pakattu huonosti ja vuotanut lähes pullon tyhjäksi pakkauslaatikkoon ja sitä juuri eniten olisin tarvinnut
Lahtinen S28.4.2022
Autodude: Hei! Pahoittelut tästä! Teihin on otettu yhteyttä sähköpostitse, hoidetaan asia sitä kautta kuntoon.
Kaikki aineet oli naps kops. Suoja-aine jos verhoilulle vielä niin ois ♥️
Teirikangas T27.4.2022
Kelpo setti amatöörille ainaki. Miksei myös ammattikäyttöön
K J3.2.2022
Sivu 1
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

 

 

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kattava puhdistus- ja suojaussetti sisustan hoitoon. PARAS hinta-/laatusuhde, kasattu duden suosituimmista tuotteista. SUOSITTELEMME!!

Bussit
Nylén A15.11.2022
Lue lisää arvosteluja

⭐️PÄIVITETTY 2023-SETTI⭐️

Aloittelijalle, ja miksei kokeneemmallekin autoharrastajalle tarkoitettu kattava Basic-sisustanhoitosetti. Settiin on valittu valikoimistamme erinomaisella hinta-laatusuhteella varustettuja tuotteita. Setti kattaa kaikki sisustan pinnat: muovit, vinyylit, lasit, kankaat, kumimatot, nahkaosat jne.. Tällä setillä onnistut varmasti! Mikään setin tuotteista ei kuulu settiin sattumalta. Niillä kaikilla on selkeä rooli sisustan hoidossa. Tuotteet ovat harkitusti ja juuri sinua varten valittu pesusettiin, eikä niitä ole mahdollista vaihtaa "korvaaviksi". Lisäksi tarvitset ainoastaan imurin, ja sisusta kiittää!

Duden kommentti: "Sisältää hinta/laatusuhteeltaan parhaat aineet sisustan hoitoon - näillä onnistut varmasti!!"

Toimitussisältö

 • Sisätilojen puhdistusaine CAR5 Interior Cleaner, 500 ml
 • Tekstiilien puhdistusaine ValetPRO Classic Carpet Cleaner, 500 ml
 • Lasinpesuaine CAR5 Glass Cleaner, 500 ml
 • Sisustan hoitoaine CAR5 Trim Dressing, 500 ml
 • Yleisliinasetti CAR5 Allround Towel, (6 kpl liinoja)
 • Puhdistussuti Detailing Brush, 24.5 mm

Mihin mitäkin käytetään?

CAR5 Interior Cleaner on tehokas, suoraan käyttövalmis sisätilojen puhdistusaine, jota voidaan käyttää kaikille sisustan koville pinnoille. Interior Cleanerin puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kaikentyppisen lian, kuten tahrat, öljy- ja rasvaroiskeet nopeasti ja vaivattomasti. Se on turvallinen kaikilla kovilla pinnoilla, ja se jättää jälkeensä puhtaan mattapinnan ilman tahmaisuutta tai kiiltoa. Aine soveltuu mm. muovi-, kumi- ja vinyylipintojen puhdistukseen, ja sen käyttö on jokaiselle helppoa ja mukavaa.

ValetPRO Classic Carpet Cleaner on tehokas puhdistusaine auton tekstiiliverhoilun, kuten penkkien ja kangasmattojen ja sisäkaton puhdistukseen. Poistaa pinttyneetkin tahrat vaivatta. Puhdistusaine suihkutetaan suoraan pullosta käsiteltävälle pinnalle, annetaan vaikuttaa ja pyyhitään pois. Jättää jälkeensä puhtaan ja raikkaalta tuoksuvan pinnan. Voidaan käyttää myös tekstiilipesurin kanssa! Carpet Cleaneria voidaan käyttää myös nahkapintojen puhdistuksessa, mutta tällöin aine tulee laimentaa vähintään suhteella 1:10.

CAR5 Glass Cleaner on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen lasinpesuaine, joka soveltuu kaikille lasipinnoille auton sisä- ja ulkopinnoilla, kuin myös kotonakin. Glass Cleaner puree niin rasva- ja öljypohjaiseen likaan, kuin esim. hyönteisten jäämiin ja nikotiinikalvoon ja puhdistaa vaikeankin lian nopeasti ja vaivattomasti. Alkoholipohjaisena Glass Cleaner haihtuu nopeasti ja täydellisesti puhdistettavilta pinnoilta, eikä se jätä raitoja tai muita ikäviä jälkiä heikentämään lopputulosta.

CAR5 Trim Dressing on erittäin helppokäyttöinen hoitoaine, joka sekä elvyttää, että suojaa käsiteltävät pinnat. Laajan materiaaliyhteensopivuuden ansiosta Trim Dressing soveltuu niin muovi- ja kumiosille, kuin nahalle sekä vinyylille, ja sitä voidaan käyttää niin sisä-, kuin ulkopinnoille! Sen syvävaikuttavan koostumuksen ansiosta hoitavat ainesosat pääsevät imeytymään syvälle käsiteltävään materiaaliin, jonka myötä esim. auringon haalistamat muovilistat saadaan palautettua takaisin alkuperäiseen sävyyn. Hoitavien ainesosien lisäksi Trim Dressing sisältää olennaisen tärkeitä suoja-aineita, jotka lisäävät hoidetun pinnan kestoa, helpottaen niiden puhtaanapitoa sekä antavat suojaa esim. haitallista UV-säteilyä vastaan. Trim Dressing jättää pintaan neutraalin kiillon, joka kestää useita viikkoja.

CAR5 Allround Towel on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin lasien puhdistukseen, myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan.

Detailing Brush on aivan loistava pikku suti erityisesti pienten alueiden puhdistukseen. Se on parhaimmillaan ahtaiden rakojen puhdistuksessa, ohuen varren ja pitkien harjasten ansiosta se yltää hyvin koloon kuin koloon. Sopii erittäin hyvin myös ovien rakojen puhdistukseen.

Autoduden Pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)