Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Lasinpesuaine CAR5 Glass Cleaner

✅ SISÄ- JA ULKOPINNOILLE

Tehokas ja edullinen, ammoniakkia sisältämätön lasinpesuaine autoon ja kotiin. Poistaa vaikeankin lian, sopii sisä- ja ulkopinnoille!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.2,73
-6%2,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Jättää lasiin vaikeasti poispyyhittäviä, rasvaisia jälkiä. Ei jatkoon.
M K13.9.2022
Puoliammattilaisen näkökulmasta tuote ei toiminut odotetulla tavalla. Käytin ikkunanpesussa Katrin blue paperia. Tuote jättää selvästi valoa vasten peilatessa ikäänkuin lääppimis-/ pyyhkimisjäljet lasiin eikä tuotteella saa haluttua, kirkasta ja jäljetöntä lopputulosta. Tuotetta vaihdettiin samanlaiseen eikä tuotteen vaihto poistanut kyseistä ongelmaa.
L J29.8.2022
Ei poista rasvaa. Vaikea saada lasista kirkasta.
V A3.5.2022
Toimiva ja edullinen
Kauranen N20.9.2021
Kaupasta saa Ajaxin pesuainetta 2.79€ hintaan ja toimii paremmin.
Johansson S17.9.2021
Toimii, ei jätä raitoja hyvän rätin kanssa käytettynä.
Suni V9.8.2021
Toimii hyvin ja vaikuttaa riittoisalta.
F K2.8.2021
Paras mitä ikinä olen käyttänyt
K M14.7.2021
Puhdasta tuli
Ankelo J26.5.2021
ok tuote
Vänni J2.5.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tehokas ja edullinen, ammoniakkia sisältämätön lasinpesuaine autoon ja kotiin. Poistaa vaikeankin lian, sopii sisä- ja ulkopinnoille!

Toimii hyvin ja vaikuttaa riittoisalta.
F K2.8.2021
Lue lisää arvosteluja

CAR5 Glass Cleaner on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen lasinpesuaine, joka soveltuu kaikille lasipinnoille auton sisä- ja ulkopinnoilla, kuin myös kotonakin. Glass Cleaner puree niin rasva- ja öljypohjaiseen likaan, kuin esim. hyönteisten jäämiin ja nikotiinikalvoon ja puhdistaa vaikeankin lian nopeasti ja vaivattomasti. Alkoholipohjaisena Glass Cleaner haihtuu nopeasti ja täydellisesti puhdistettavilta pinnoilta, eikä se jätä raitoja tai muita ikäviä jälkiä heikentämään lopputulosta. Erinomaisen sumutinpullonsa ansiosta aine on helppo levittää koko puhdistettavalle pinnalle. Ainetta ei siis kulu hukkaan tai päädy turhaan muualle auton sisustaan. Monista halvoista tai kotikäyttöön tarkoitetuista lasinpesuaineista poiketen CAR5 Glass Cleaner ei sisällä ammoniakkia, joka on elimistöön päätyessään haitallista. Näin aineen käyttö on turvallista myös auton sisätiloissa, jossa aine ei pääse yhtä tehokkaasti poistumaan, kuin ulkona. Miellyttävä, raikas tuoksu!

Erittäin tehokkaan koostumuksensa ansiosta CAR5 Glass Cleaner on kustannustehokas valinta, sillä pieni määrä ainetta riittää, ja lasi puhdistuu jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Helppokäyttöisenä Glass Cleanerin käyttöä on vaikea mokata: aine voidaan sumuttaa puhdistettavalle pinnalle ja pyyhkiä aine ja sen irroittama lika pois, tai hankalammissa paikoissa se voidaan sumuttaa mikrokuituliinalle, jonka jälkeen aine levitetään puhdistettavalle pinnalle ja pinta pyyhitään samalla kiiltäväksi. Tehokkaasta koostumuksestaan huolimatta aine on hellävarainen sisätilojen pinnoille, ja eikä se jätä poispyyhinnän jälkeen jälkiä kojelautaan tai muihinkaan pintoihin. Aine on kehitetty turvalliseksi sekä käyttäjälleen, että ympäristölle, ja sitä voidaankin käyttää niin autossa kuin kotonakin.

HUOM! Koronan vuoksi ensimmäisen erän sumuttimet eivät olleet sitä laatua, jota haluaisimme niiden olevan. Nykyään pullot toimitetaan kuitenkin oikeilla sumuttimilla.

Ominaisuudet

 • Tuote: Lasinpuhdistusaine CAR5 Glass Cleaner
 • Käyttötarkoitus: Auton lasien puhdistus
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Käyttövalmis seos

Autoduden pikaopas

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sumuta Glass Cleaneria suoraan käsiteltävälle pinnalle, anna vaikuttaa hetki ja pyyhi aine, ja sen irroittama lika pois puhtaalla mikrokuituliinalla. Käännä liinasta puhdas puoli esiin, tai käytä toista liinaa, ja poista ainejäämät ja loput liasta pois.

Voit myös sumuttaa aineen mikrokuituliinaan, ja levittää aineen puhdistettavalle pinnalle suoraan liinalla. Käännä puhdas puoli esiin, tai vaihda toiseen liinaan, ja kiillota lasi kirkkaaksi.

HUOM! Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, tai pinnan ollessa kuuma. Älä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.