Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ SISÄ- JA ULKOPINNOILLE

Lasinpesuaine CAR5 Glass Cleaner

Tehokas ja edullinen, ammoniakkia sisältämätön lasinpesuaine autoon ja kotiin. Poistaa vaikeankin lian, sopii sisä- ja ulkopinnoille!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.8,41
-15%9,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.2
307 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. No nyt on tullu kokeiltua autoon jokusen kerran tuotetta,,on pyyhitty sisältä ja ulkoo likasia/puhtaita,on ollu täältä ostettua mikrokuituliinaa,talou...
  fi
  Asp K 5.7.2023
 2. Jättää lasiin vaikeasti poispyyhittäviä, rasvaisia jälkiä. Ei jatkoon.
  fi
  M K 13.9.2022
 3. Puoliammattilaisen näkökulmasta tuote ei toiminut odotetulla tavalla. Käytin ikkunanpesussa Katrin blue paperia. Tuote jättää selvästi valoa vasten pe...
  fi
  L J 29.8.2022
 4. Ei poista rasvaa. Vaikea saada lasista kirkasta.
  fi
  V A 3.5.2022
 5. Toimiva ja edullinen
  fi
  Kauranen N 20.9.2021
 6. Kaupasta saa Ajaxin pesuainetta 2.79€ hintaan ja toimii paremmin.
  fi
  Johansson S 17.9.2021
 7. Toimii, ei jätä raitoja hyvän rätin kanssa käytettynä.
  fi
  Suni V 9.8.2021
 8. Toimii hyvin ja vaikuttaa riittoisalta.
  fi
  F K 2.8.2021
 9. Paras mitä ikinä olen käyttänyt
  fi
  K M 14.7.2021
 10. Puhdasta tuli
  fi
  Ankelo J 26.5.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tehokas ja edullinen, ammoniakkia sisältämätön lasinpesuaine autoon ja kotiin. Poistaa vaikeankin lian, sopii sisä- ja ulkopinnoille!

CAR5 Glass Cleaner on erittäin tehokas ja helppokäyttöinen lasinpesuaine, joka soveltuu kaikille lasipinnoille auton sisä- ja ulkopinnoilla, kuin myös kotonakin. Glass Cleaner puree niin rasva- ja öljypohjaiseen likaan, kuin esim. hyönteisten jäämiin ja nikotiinikalvoon ja puhdistaa vaikeankin lian nopeasti ja vaivattomasti. Alkoholipohjaisena Glass Cleaner haihtuu nopeasti ja täydellisesti puhdistettavilta pinnoilta, eikä se jätä raitoja tai muita ikäviä jälkiä heikentämään lopputulosta. Erinomaisen sumutinpullonsa ansiosta aine on helppo levittää koko puhdistettavalle pinnalle. Ainetta ei siis kulu hukkaan tai päädy turhaan muualle auton sisustaan. Monista halvoista tai kotikäyttöön tarkoitetuista lasinpesuaineista poiketen CAR5 Glass Cleaner ei sisällä ammoniakkia, joka on elimistöön päätyessään haitallista. Näin aineen käyttö on turvallista myös auton sisätiloissa, jossa aine ei pääse yhtä tehokkaasti poistumaan, kuin ulkona. Miellyttävä, raikas tuoksu!

Erittäin tehokkaan koostumuksensa ansiosta CAR5 Glass Cleaner on kustannustehokas valinta, sillä pieni määrä ainetta riittää, ja lasi puhdistuu jo ensimmäisellä käsittelykerralla. Helppokäyttöisenä Glass Cleanerin käyttöä on vaikea mokata: aine voidaan sumuttaa puhdistettavalle pinnalle ja pyyhkiä aine ja sen irroittama lika pois, tai hankalammissa paikoissa se voidaan sumuttaa mikrokuituliinalle, jonka jälkeen aine levitetään puhdistettavalle pinnalle ja pinta pyyhitään samalla kiiltäväksi. Tehokkaasta koostumuksestaan huolimatta aine on hellävarainen sisätilojen pinnoille, ja eikä se jätä poispyyhinnän jälkeen jälkiä kojelautaan tai muihinkaan pintoihin. Aine on kehitetty turvalliseksi sekä käyttäjälleen, että ympäristölle, ja sitä voidaankin käyttää niin autossa kuin kotonakin.

HUOM! Koronan vuoksi ensimmäisen erän sumuttimet eivät olleet sitä laatua, jota haluaisimme niiden olevan. Nykyään pullot toimitetaan kuitenkin oikeilla sumuttimilla.

Ominaisuudet

 • Tuote: Lasinpuhdistusaine CAR5 Glass Cleaner
 • Käyttötarkoitus: Auton lasien puhdistus
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Biohajoava
 • Käyttövalmis seos

Autoduden pikaopas

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sumuta Glass Cleaneria suoraan käsiteltävälle pinnalle, anna vaikuttaa hetki ja pyyhi aine, ja sen irroittama lika pois puhtaalla mikrokuituliinalla. Käännä liinasta puhdas puoli esiin, tai käytä toista liinaa, ja poista ainejäämät ja loput liasta pois.

Voit myös sumuttaa aineen mikrokuituliinaan, ja levittää aineen puhdistettavalle pinnalle suoraan liinalla. Käännä puhdas puoli esiin, tai vaihda toiseen liinaan, ja kiillota lasi kirkkaaksi.

HUOM! Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, tai pinnan ollessa kuuma. Älä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)