Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Muovinhoitoaine CAR5 Trim Dressing

✅ SISÄ- JA ULKOPINNOILLE

Kestävä, pinnan alkuperäisen värin palauttava suoja-aine auton sisä- ja ulkopuolen muovi- ja kumiosille. Luonnollinen kiilto!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.13,07
-6%13,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Vähän laimea tulos mutta tuoksu kiva.
Myyry E18.10.2022
Hyvän tuoksuinen ja sai auton sisäpuolen kahvasta kulumia piiloon
J T23.6.2022
Ihan ok. Tuoksusta miinusta.
V A3.5.2022
Ihastuin, erittäin hieno jälki ja tuoksu
Heikkonen V20.9.2021
Ei tehnyt silmällä havaittavaa eroa puhtaaseen kojelaudan ja ovipahvien vinyylipintaan, mutta kädellä huomaa pinnan olevan aavistuksen eri tuntuinen. Ei vaikuta enää kuivalta ja veikkaan pinnan olevan enemmän likaa hylkivä. Aika riittoisaa kamaa.
Halonen M6.7.2021
Pyyhin auton muovisiin ulkokaariin ja vähän petyin koska kuivuttuaan ne olivat samat harmaat.
Hirvikoski A18.5.2021
Kerää pölyä
Lahtinen J11.5.2021
Kokeilin vasta yhteen muoviosaan eikä vielä herättänyt suurta muutosta. Paikassaan varmasti hyvä, ainakin riittoisaa.
Holmi V7.5.2021
Hyvää on
Lammi J4.5.2021
Iso suositus! Helppo käyttää ja muoviosat pysyvät kauniin tummina kun pesun jälkeen pyyhkii pinnat aineella
Rauhanummi M2.5.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kestävä, pinnan alkuperäisen värin palauttava suoja-aine auton sisä- ja ulkopuolen muovi- ja kumiosille. Luonnollinen kiilto!

Hyvän tuoksuinen ja sai auton sisäpuolen kahvasta kulumia piiloon
J T23.6.2022
Lue lisää arvosteluja

CAR5 Trim Dressing on erittäin helppokäyttöinen hoitoaine, joka sekä elvyttää, että suojaa käsiteltävät pinnat. Laajan materiaaliyhteensopivuuden ansiosta Trim Dressing soveltuu niin muovi- ja kumiosille, kuin nahalle sekä vinyylille, ja sitä voidaan käyttää niin sisä-, kuin ulkopinnoille! Sen syvävaikuttavan koostumuksen ansiosta hoitavat ainesosat pääsevät imeytymään syvälle käsiteltävään materiaaliin, jonka myötä esim. auringon haalistamat muovilistat saadaan palautettua takaisin alkuperäiseen sävyyn. Hoitavien ainesosien lisäksi Trim Dressing sisältää olennaisen tärkeitä suoja-aineita, jotka lisäävät hoidetun pinnan kestoa, helpottaen niiden puhtaanapitoa sekä antavat suojaa esim. haitallista UV-säteilyä vastaan. Trim Dressing jättää pintaan neutraalin kiillon, joka kestää useita viikkoja. Kaiken kaikkiaan CAR5 Trim Dressing erittäin käyttäjäystävällinen ja kustannustehokas tuote, joka täyttää niin tavallisen autonpesijän kuin ammattilaisen tarpeet. Miellyttävä vaniljan tuoksu lisää käyttömukavuutta!

CAR5 Trim Dressing elvyttää ja suojaa kaikki sisustan kovat pinnat, ulkoiset kumi- ja muoviosat sekä ikkuna- ja ovitiivisteet nahkaosia unohtamatta. Se sopii niin uusille, kuin vanhoille pinnoille. Sisätilojen käsitellyt pinnat pysyvät hyvännäköisenä jopa kuukausien ajan, ja ulkopinnoillakin aine kestää viikkoja. Se ei myöskään kulu pois esim. sateessa ajettaessa. Ei raidoita tai tahraa.

CAR5 Trim Dressing toimitetaan suoraan käyttövalmiina seoksena sumutinpullossa, jotta sen käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja saumatonta. Laadukkaan sumuttimen ansiosta aine on helppo levittää käsiteltäville pinnoille tasaisena sumuna, jolloin ainetta ei kulu hukkaan tai joudu tahattomasti sille kuulumattomille pinnoille, kuten kankaille. CAR5 Trim Dressing on erittäin helppokäyttöinen: sitä sumutetaan joko suoraan käsiteltävälle pinnalle tai puhtaalle mikrokuituliinalle, levitetään ja pyyhitän pois. Lisäksi aine on erittäin riittoisa, ja yksi 500 ml pullo riittääkin useaan eri käyttökertaan ja autoon.

HUOM! Koronan vuoksi ensimmäisen erän sumuttimet eivät olleet sitä laatua, jota haluaisimme niiden olevan. Nykyään pullot toimitetaan kuitenkin oikeilla sumuttimilla.

HUOM2! Päivitetyssä versiossa aineen väri on muuttunut valkoisesta beigeksi.

Ominaisuudet

 • Tuote: Muovinhoitoaine CAR5 Trim Dressing
 • Käyttötarkoitus: Muovi-, kumi-, vinyyli- ja nahkaosien hoito ja suojaus
 • Tuoksu: Vanilja
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Käyttövalmis seos

Autoduden pikaopas

Ravista hyvin ennen käyttöä. Käytä vain puhdistetuille pinnoille. Sumuta CAR5 Trim Dressingiä suoraan käsiteltävälle pinnalle tai puhtaalle ja kuivalle mikrokuituliinalle. Levitä aine tasaisesti pintaan ja pyyhi pois.

HUOM! Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, tai pinnan ollessa kuuma. Älä päästä kuivumaan käsiteltävälle pinnalle, äläkä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.