Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ SISUSTAN PUHDISTUKSEEN

Sisätilojen puhdistusaine CAR5 Interior Cleaner

Tehokas, mutta hellävarainen puhdistusaine kaikille sisätilojen koville pinnoille. Poistaa tiukankin lian vaivatta!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.8,91
-10%9,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.2
231 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Kyllä tällä pölyt pyyhkii
  fi
  Liimatainen H 8.12.2023
 2. Miellyttävä tuoksu ja toimii hyvin monikäyttöisesti
  fi
  Kiviranta A 16.6.2023
 3. Miellyttävä tuoksu ja toimii hyvin, ei jätä pintaa kiiltäväksi
  fi
  Asmundela M 8.5.2023
 4. Pitkään käytössä ollut sisäpesuaine. Hinta/laatusuhde hyvä.
  fi
  Pitkänen A 20.9.2022
 5. Toimiva sisustan pesuaine. Raikas tuoksu.
  fi
  Kujansuu V 4.5.2022
 6. Ok tuoksu
  fi
  Sorsa M 15.3.2022
 7. Aine ok, mutta suihkepullo susi
  fi
  J T 19.8.2021
 8. Uusi käyttisaine sisäputsiin! Ei jätä raitoja, tuoksuu hyvältä, irrottaa jänkimmätki liat. Uskallan suositella, päihittää monet kalliimmat aineet 100/...
  fi
  Junnikkala T 11.8.2021
 9. Siisti jälki, ei raitoja
  fi
  Uusitalo J 6.7.2021
 10. Halpa ja hyvä puhdistusaine
  fi
  Jokinen A 6.5.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Tehokas, mutta hellävarainen puhdistusaine kaikille sisätilojen koville pinnoille. Poistaa tiukankin lian vaivatta!

CAR5 Interior Cleaner on tehokas, suoraan käyttövalmis sisätilojen puhdistusaine, jota voidaan käyttää kaikille sisustan koville pinnoille. Interior Cleanerin puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kaikentyppisen lian, kuten tahrat, öljy- ja rasvaroiskeet nopeasti ja vaivattomasti. Se on turvallinen kaikilla kovilla pinnoilla, ja se jättää jälkeensä puhtaan mattapinnan ilman tahmaisuutta tai kiiltoa. Monista sisustan- ja kankaanpuhdistusaineista poiketen CAR5 Interior Cleaner ei sisällä tetrakloorieteeniä tai 2-Butoksietanolia, jotka ovat elimistöön joutuessaan haitallisia. Näin aineen käyttö on myös käyttäjälle turvallista. Kaiken kaikkiaan CAR5 Interior Cleaner on kustannustehokas, turvallinen ja varma sisätilojen puhdistusaine, joka soveltuu niin tavalliselle autonpesijälle, kuin myös ammattilaiselle. Miellyttävän raikas tuoksu lisää käyttömukavuutta!

CAR5 Interior Cleaner soveltuu mm. kovien muovi-, kumi- ja vinyylipintojen puhdistukseen, ja sen käyttö on jokaiselle helppoa ja mukavaa. Aine toimitetaan suoraan käyttövalmiina seoksena sumutinpullossa, ja laadukkaan sumuttimen ansiosta aine on helppo levittää käsiteltäville pinnoille tasaisena sumuna, jolloin ainetta ei kulu hukkaan tai joudu tahattomasti sille kuulumattomille pinnoille, kuten kankaille. CAR5 Interior Cleaner on kustannustehokas valinta, sillä pieni määrä ainetta riittää puhdistamaan laajemmankin alueen, ja pinnat puhdistuu jo ensimmäisellä käsittelykerralla.

Helppokäyttöisenä Interior Cleanerin käyttöä on vaikea mokata: aine voidaan sumuttaa suoraan puhdistettavaan pintaan, jonka jälkeen aine ja sen irrottama lika pyyhitään pois puhtaalla mikrokuituliinalla. Vaihtoehtoisesti, varsinkin hankalissa ja ahtaimmissa paikoissa ainetta voidaan sumuttaa suoraan mikrokuituliinalle, jonka jälkeen aine levitetään liinalla puhdistettavaan pintaan. Lopuksi irronut lika ja ainejäämät poistetaan liinan puhtaalla puolella.

HUOM! Koronan vuoksi ensimmäisen erän sumuttimet eivät olleet sitä laatua, jota haluaisimme niiden olevan. Nykyään pullot toimitetaan kuitenkin oikeilla sumuttimilla.

Ominaisuudet

 • Tuote: Sisätilojen puhdistusaine CAR5 Interior Cleaner
 • Käyttötarkoitus: Sisustan pintojen puhdistus
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Käyttövalmis seos

Autoduden pikaopas

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sumuta Interior Cleaneria suoraan käsiteltävälle pinnalle, anna vaikuttaa hetki ja pyyhi aine, ja sen irrottama lika pois puhtaalla mikrokuituliinalla. Käännä liinasta puhdas puoli esiin tai käytä toista liinaa, ja poista ainejäämät ja loput liasta pois.

Voit myös sumuttaa aineen mikrokuituliinaan, ja levittää aineen puhdistettavalle pinnalle suoraan liinalla. Käännä puhdas puoli esiin tai vaihda toiseen liinaan, ja puhdista pinnat liasta ja ainejäämistä.

HUOM! Älä käytä suorassa auringonpaisteessa, tai pinnan ollessa kuuma. Älä päästä pulloa jäätymään.

Mikä CAR5?

Kuuden vuoden ja miljoonien myytyjen autonhoitotuotteiden jälkeen huomasimme, että autohoitomarkkinoista on tullut jopa liian monimutkaisia ​​tavalliselle käyttäjälle. Suurin osa meistä haluaa vain löytää tuotteet, joilla on erinomainen hinta-laatusuhde, mutta monet edistyneet ammattituotteet tuuppaavat olemaan yleensä liian kalliita ja/tai vaikeita käyttää, ja toisaalta halvimmat tuotteet saattavat olla jopa käyttökelvottomia.

Siksi kehitimme CAR5-tuotemerkin: se on synonyymi käyttäjäystävällisille ja tehokkaille autonhoitotuotteille edulliseen hintaan, joka tekee autonhoidosta puhdasta nautintoa. CAR5:ssä keskitymme kolmeen asiaan:

 • Helppokäyttöinen: Sinulla ei tarvitse olla mitään koulutusta tai ammattitaitoa tuotteiden käyttämiseksi ja hyvien, ammattitasoisten, tulosten saavuttamiseksi. Ja tuotteet ovat turvallisia sinulle, ympäristölle ja ajoneuvollesi.
 • Suorituskyky: Tuotteet ovat erittäin tehokkaita ja täysin yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisella tuotteella on omat selkeät ominaisuutensa ja käyttötarkoitukset, ja ne täyttävät käyttötarkoituksensa erinomaisesti.
 • Hinta: Tuotteiden hinta on painettava minimiin. Ei pitäisi olla mahdollista hankkia vastaavia tuotteita ja niiden suorituskykyä halvemmalla miltään muulta merkiltä.

Lue koko CAR5:n tarina täältä: Tietoja CAR5:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)