Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Vanteiden puhdistussetti - Deluxe

✅ TÄYDELLINEN SETTI
 
 

TÄYDELLINEN puhdistus- ja suojaussetti vanteille! Sis. aineet perusteelliseen pesuun, suojaukseen ja ylläpitoon. PARHAAT MAHDOLLISET AINEET!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
94,90
-27%129,50

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

TÄYDELLINEN puhdistus- ja suojaussetti vanteille! Sis. aineet perusteelliseen pesuun, suojaukseen ja ylläpitoon. PARHAAT MAHDOLLISET AINEET!

PÄIVITETTY 2021-SETTI!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

"Sisältää parhaat aineet vanteiden puhdistukseen, suojaukseen ja ylläpitoon - näillä onnistut varmasti!!"

Erittäin kattava DELUXE-tason vanteiden hoitosetti vaativallekin käyttäjälle! Setti sisältää aineet ja tarvikkeet niin perusteelliseen puhdistukseen, suojaukseen kuin ylläpitopesuihinkin. Mikään settiin valituista aineista ei ole päätynyt settiin sattumalta, vaan kukin tuotteista edustaa luokkansa parhaimmistoa. Tällä setillä ei vanteiden hoito jää enää aineista tai välineistä kiinni. Kaikki setissä olevat aineet ovat myöskin helppokäyttöisiä, ja pinnoitekin soveltuu myös aloittelijoiden käyttöön. 

Kasasimme DELUXE-settiin valikoimamme parhaat aineet vanteiden perusteelliseen puhdistukseen, jotta aivan kaikki lika saadaan vanteilta pois. Perusteellisen puhdistuksen jälkeen vanne kannattaa suojata, jottei lika tartu enää samalla tavoin kiinni vaan puhtaana pito helpottuu huomattavasti. Vannepinnoitteella vanteille saadaan erittäin kestävä suoja, jolloin ylläpitopesut hoituvat käytännössä samoilla aineilla, kuin maalipinnankin pesu. Välillä vanteet kannattaa kuitenkin vielä pestä erityisellä vanteille tarkoitetulla pesuaineella, jotta esim. jarrupöly saadaan varmasti poistettua, ja tätä varten settiin lisättiin myös ylläpitopesuihin tarkoitettu vannepesuaine. Lisäksi setin tarvikkeet on valittu siten, että käytännössä vanne kuin vanne saadaan niiden avulla pestyä mahdollisimman kattavasti.

Sisältö:

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur Iron Remover on nopeavaikutteinen ja tehokas, mutta samalla hellävarainen yhdistetty raudanpoisto- ja vannepesuaine. Aine poistaa kaiken rautapohjaisen lian aina jarrupölystä pintaan uponneisiin metallihiukkasiin saakka nopeasti ja tehokkaasti niin vanteista, kuin maalipinnaltakin. Vahapinnan kestävyydestä ei tarvitse olla huolissaan, sillä aine on myös täysin vahaturvallinen. Rautaan reagoivien ainesosien lisäksi se sisältää tehokkaita peseviä ainesosia, jolloin mm. vanteissa oleva tiukkakin lika saadaan irtoamaan jarrupölyn kanssa samalla käsittelykerralla.

ValetPro Citrus Tar & Glue Remover liuottaa tehokkaasti piki- ja tervatahrat eli juuri ne inhottavat mustat täplät, sekä hyönteiset auton maalipinnoilta ja muoveista. Käytetään öljyn, rasvan, silikonien, vahan, pihkan ja mahlan, polttoaine- ja liima-ainejäämien poistamiseen. Yksi parhaista, ellei paras pienpoistoaine. Soveltuu myös ammattikäyttöön!

Gyeon Q2M Iron WheelCleaner on erittäin tehokas vannepesuaine, joka poistaa tehokkaasti sekä yleislian, että jarrupölyn kaikilta vannetyypeiltä. Aineen hieman geelimäinen koostumus mahdollistaa pitkän vaikutusajan ilman, että aine kuivuu pintaan. Pidemmällä vaikutusajalla saavutetaan parempi puhdistustulos varsinkin erittäin pinttynyttä likaa (esim. kiinnipalanut jarrupöly tai suuret rautapartikkelit) poistettaessa, sillä paksua likakerrosta poistettaessa aineen tunkeutuminen lian läpi ottaa aikaa. pH-neutraali koostumus varmistaa turvallisen puhdistuksen ilman vanteen pinnan vahingoittamista.

Padboys IPA on erittäin tehokas alkoholipohjainen viimeistelypuhdistuaine. IPA kykenee poistamaan niin pinttyneen rasvan, kuin kestävimmätkin vahat. IPA on oiva apuväline, kun pinnasta pitää saada täydellisen puhdas. IPA:lla teet viimeisimmän puhdistuksen ennen vahausta tai pinnoitusta, jolla varmistetaan pinnan täydellinen puhtaus ja suoja-aineen maksimaalinen sitoutuminen.

Gyeon Q2 RIM on eri tyyppisille vanteille suunniteltu kestopinnoite. Vanteet ovat yksi kovimmalla rasituksella olevista alueista autossa, ja niiden oikeanlainen suojaaminen onkin ensiarvoisen tärkeää. Pinnoite kestää erinomaisesti lämpötilan vaihtelut sekä jarrupölyn, tiesuolan ja muut vanteiden kohtaamat rasitteet. Se estää lian pinttymisen vanteen pintaan ja helpottaa näin niiden puhdistusta. Q2 Rim soveltuu kaiken tyyppisille pintamateriaaleille, oli vanne sitten maalattu, pulverimaalattu, anodisoitu tai kiillotettu. Lisäksi se suojaa kiillotettuja pintoja hapettumiselta. Valmistajan lupaama kesto n. 12 kk / 30 000 km, riittää n. 2 vannesarjaan.

Gyeon Q2M WheelBrush, Medium on äärimmäisen hellävarainen ja laadukas vanneharja kovaan käyttöön. Sen pesinosa on valmistettu naarmuttamattomasta mikrokuidusta, joka on materiaalina tuttu saman valmistajan Q²M Smoothie-pesukintaasta. Mikrokuitu kestää erilaiset pesuaineet helposti, eikä esim. raudanpoistoaineen käyttäminen vaurioita harjaa tai vaikuta sen kestävyyteen. Lisäksi mikrokuitu imee vanteista irtoavan lian itseensä, ilman, että lika jää pyörimään pesuvälineen ja maalipinnan väliin aiheuttaen naarmuja ja luovuttaa lian pois vasta huuhteluvaiheessa.

King Carthur Microfiber Wheel Wash Mitt on suunniteltu erityisesti vanteiden, siis kaikkein likaisimpien osien kinnasteluun. Sen lyhyehkö nukka, sekä keinokuituinen rakenne antaa miellyttävän tuntuman ahtaisiinkin paikkoihin. Lisäksi keinokuidut ovat äärimmäisen kestäviä, mikä on ensiluokkaisen tärkeää vanteiden puhdistuksessa. Soveltuu myös siis mainiosti liuotinpesuaineiden kanssa käytettäväksi! SUOSITTELEMME!

ValetPro Wheel Brush (25 mm) on hinta/laatu-suhteeltaan yksi parhaimmista pienistä vanneharjoista (vannesuti). Se sopii vanteiden puhdistukseen, erityisesti pyöränmutterin koloihin ja muihin ahtaisiin paikkoihin kuin myös erittäin hyvin ovien rakojen puhdistukseen.

Autoduden Pikaopas:

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Warning label information:
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H336
fi: Saattaa aiheuttaa uneliaisuutta ja huimausta.
sv: Kan göra att man blir dåsig eller omtöcknad.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H373
fi: Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
sv: Kan orsaka organskador genom lång eller upprepad exponering.
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.