Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ TÄYDELLINEN SETTI

Vanteiden puhdistussetti - Deluxe

TÄYDELLINEN puhdistus- ja suojaussetti vanteille! Sis. aineet perusteelliseen pesuun, suojaukseen ja ylläpitoon. PARHAAT MAHDOLLISET AINEET!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
106,17
-32%155,20
Tuotenumero: HSKIT149-13570

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
4 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Super fint sæt til prissen. Alt med fulgte til fælgene. Det hele var supper nemt og påfører. 5 stjerner herfra
  dk
  Skrøder R 1.5.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

TÄYDELLINEN puhdistus- ja suojaussetti vanteille! Sis. aineet perusteelliseen pesuun, suojaukseen ja ylläpitoon. PARHAAT MAHDOLLISET AINEET!

 PARHAAT AINEET VANTEIDEN PUHDISTUKSEEN, SUOJAUKSEEN JA YLLÄPITOON! 

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Erittäin kattava DELUXE-tason vanteiden hoitosetti vaativallekin käyttäjälle! Setti sisältää aineet ja tarvikkeet niin perusteelliseen puhdistukseen, suojaukseen kuin ylläpitopesuihinkin. Mikään settiin valituista aineista ei ole päätynyt settiin sattumalta, vaan kukin tuotteista edustaa luokkansa parhaimmistoa. Tällä setillä ei vanteiden hoito jää enää aineista tai välineistä kiinni. Kaikki setissä olevat aineet ovat myöskin helppokäyttöisiä, ja pinnoitekin soveltuu myös aloittelijoiden käyttöön. 

Kasasimme DELUXE-settiin valikoimamme parhaat aineet vanteiden perusteelliseen puhdistukseen, jotta aivan kaikki lika saadaan vanteilta pois. Perusteellisen puhdistuksen jälkeen vanne kannattaa suojata, jottei lika tartu enää samalla tavoin kiinni vaan puhtaana pito helpottuu huomattavasti. Vannepinnoitteella vanteille saadaan erittäin kestävä suoja, jolloin ylläpitopesut hoituvat käytännössä samoilla aineilla, kuin maalipinnankin pesu. Välillä vanteet kannattaa kuitenkin vielä pestä erityisellä vanteille tarkoitetulla pesuaineella, jotta esim. jarrupöly saadaan varmasti poistettua, ja tätä varten settiin lisättiin myös ylläpitopesuihin tarkoitettu vannepesuaine. Lisäksi setin tarvikkeet on valittu siten, että käytännössä vanne kuin vanne saadaan niiden avulla pestyä mahdollisimman kattavasti.

Toimitussisältö

 • Raudanpoistoaine King Carhur Iron Remover, 500 ml
 • Pienpoistoaine King Carthur Tar Remover, 500 ml
 • Vannepesuaine Gyeon Q2M Iron WheelCleaner Redefined, 500 ml
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Vannepinnoite Gyeon Q2 Rim EVO, 30 ml
 • Vanneharja Gyeon Q2M WheelBrush, Medium
 • Vannekinnas King Carthur Microfiber Wheel Mitt
 • Puhdistussuti ValetPRO Inch Round

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur Iron Remover on nopeavaikutteinen ja tehokas, mutta samalla hellävarainen yhdistetty raudanpoisto- ja vannepesuaine. Aine poistaa kaiken rautapohjaisen lian aina jarrupölystä pintaan uponneisiin metallihiukkasiin saakka nopeasti ja tehokkaasti niin vanteista, kuin maalipinnaltakin. Vahapinnan kestävyydestä ei tarvitse olla huolissaan, sillä aine on myös täysin vahaturvallinen. Rautaan reagoivien ainesosien lisäksi se sisältää tehokkaita peseviä ainesosia, jolloin mm. vanteissa oleva tiukkakin lika saadaan irtoamaan jarrupölyn kanssa samalla käsittelykerralla. King Carthur Iron Remover soveltuu raudanpoistoon niin vanteilta, kuin maalipinnaltakin.

King Carthur Tar Remover on tehokkain tuntemamme pienpoistoaine, jonka erittäin nopeavaikutteinen koostumus liuottaa maalipintaan ja vanteisiin tarttuneet piki- ja tervatahrat hetkessä. Aineen hiilivetypohjaiset liuottimet pehmentävät tehokkaasti myös liiman, pihkan, bitumin, puun mahlan sekä esim. hyönteisten jäämät ja muun erittäin vaikean lian, mikä tekee aineesta todella monikäyttöisen. Lisäksi sitä voidaan käyttää esim. auton mallimerkin, vannepainon tai vaikkapa tummennuskalvon irrotuksen jälkeisessä liiman poistossa. King Carthur Tar Remover toimii loistavasti osana auton perusteellista pesua sekä aina tarvittaessa pinttyneimpien pikitäplien poistoon. Nopeutensa ja tehokkuutensa vuoksi soveltuu myös ammattikäyttöön!

Gyeon Q2M Iron WheelCleaner Redefined on tehokas, mutta hellävarainen vannepesuaine, joka sisältää myös raudanpoistoainetta. Kyseessä on päivitetty versio yli mannerten välisten rajojen suosiota nauttineesta Gyeonin WheelCleanerista, joka on suunniteltu maantie- ja jarrupölyn, kuran, ravan sekä muun pinttyneen lian tehokkaaseen poistoon vanteista kuin vanteista. Uudistetun WheelCleaner Redefinedin kemiallinen kaava perustuu pitkälti samoihin ainesosiin kuin Gyeonin uudistetulla Iron Redefined -raudanpoistoaineellakin: koostumus on geelimäisempi, vaikutusaika nopeampi ja pesuteho parempi! Lisäksi käyttäjäkokemusta on parannettu muuttamalla aineen haju viemärinkatkuisesta raudanpoistoaineen aromista hajuaistia helliväksi banaanintuoksuksi!

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka on tarkoitettu ennen vahausta, pinnoitusta tai teippausta suoritettavaan viimeistelypuhdistukseen. Aine poistaa pinnalta kaiken lian aina vanhoista vahoista pesuainejäämiin ja kiillotustahnoihin saakka. Lisäksi se puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan.

Gyeon Q2 Rim EVO on kaikille vannetyypeille soveltuva helppokäyttöinen kestopinnoite, joka ehkäisee tehokkaasti lian, tiesuolan, jarrupölyn, kemikaalien sekä muiden ulkoisten rasitteiden vaikutusta vanteisiin. Rim EVO on päivitetty versio valmistajansa suositusta Rim-vannepinnoitteesta, jonka suojaavia ominaisuuksia sekä kestoa on parannettu entisestään. Uudistettu EVO-pinnoite muodostaa vanteisiin kovan ja näkymättömän suojakalvon, joka kestää rajusti vaihtelevia lämpötiloja sekä kuumuutta jopa 800°C asti. Lisäksi sen itsepuhdistavat ominaisuudet sekä voimakas hydrofobinen vaikutus estävät lian pinttymistä vanteisiin, mikä helpottaa puhtaanapitoa merkittävästi. Rim EVO syventää sekä tummentaa pinnan väriä lisäämättä kiiltoa, eli lopputulos on tyylikäs ja luonnollinen. Pinnoitteen kesto on jopa 18 kk / 45 000 km.

Gyeon Q2M WheelBrush, Medium on äärimmäisen hellävarainen ja laadukas vanneharja kovaan käyttöön. Sen pesinosa on valmistettu naarmuttamattomasta mikrokuidusta, joka on materiaalina tuttu saman valmistajan Q²M Smoothie-pesukintaasta. Mikrokuitu kestää erilaiset pesuaineet helposti, eikä esim. raudanpoistoaineen käyttäminen vaurioita harjaa tai vaikuta sen kestävyyteen. Lisäksi mikrokuitu imee vanteista irtoavan lian itseensä, ilman, että lika jää pyörimään pesuvälineen ja maalipinnan väliin aiheuttaen naarmuja ja luovuttaa lian pois vasta huuhteluvaiheessa.

King Carthur Classic Mitt on suunniteltu erityisesti vanteiden, siis kaikkein likaisimpien osien kinnasteluun. Sen lyhyehkö nukka, sekä keinokuituinen rakenne antaa miellyttävän tuntuman ahtaisiinkin paikkoihin. Lisäksi keinokuidut ovat äärimmäisen kestäviä, mikä on ensiluokkaisen tärkeää vanteiden puhdistuksessa. Soveltuu myös siis mainiosti liuotinpesuaineiden kanssa käytettäväksi! SUOSITTELEMME!

ValetPro Wheel Brush (25 mm) on hinta/laatu-suhteeltaan yksi parhaimmista pienistä vanneharjoista (vannesuti). Se sopii vanteiden puhdistukseen, erityisesti pyöränmutterin koloihin ja muihin ahtaisiin paikkoihin kuin myös erittäin hyvin ovien rakojen puhdistukseen.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H302
fi: Haitallista nieltynä.
sv: Skadligt vid förtäring.
H335
fi: Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä.
sv: Kan orsaka irritation i luftvägarna.
H411
fi: Myrkyllistä vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Giftigt för vattenlevande organismer med långtidseffekter.
GHS09
fi: vaarallinen vesiympäristölle
sv: farlig för miljön
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H225
fi: Helposti syttyvä neste ja höyry.
sv: Mycket brandfarlig vätska och ånga.
H373
fi: Saattaa vahingoittaa elimiä pitkäaikaisessa tai toistuvassa altistumisessa.
sv: Kan orsaka organskador genom lång eller upprepad exponering.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)