Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Pesuainevaahdotin Kränzle Foam Lance, 1 l (<- 2020)

 
 

Alkuperäinen Kränzlen pesuainevaahdotin 1 litran säiliöllä. Sopii vuosimallin 2020 ja sitä aiempiin pesureihin. Kierreliitäntä.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
114,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Niko Peltoniemi

Alkuperäinen Kränzlen pesuainevaahdotin 1 litran säiliöllä. Sopii vuosimallin 2020 ja sitä aiempiin pesureihin. Kierreliitäntä.

Vaahdotin on esipesuaineen ja muidenkin pesuaineiden levittämiseen tarkoitettu vaahdotin. Kiinnitetään painepesuriin. Vaahdotin levittää pesuaineen vaahtona, joka kuivuu huomattavasti hitaammin verrattuna painepullosta levittämiseen. Näin vaikutusaika saadaan pidemmäksi ja pesutulos on huomattavasti parempi.

Lisäksi vaahto kuljettaa alas valuessaan naarmuttavia likapartikkeleita pois pestävältä pinnalta. Päivittäisellä käytöllä pelkällä auton vaahdottamisella ja huuhtelulla saavutetaan riittävä pesutulos, ilman mekaanista kosketusta maalipintaan. Tämä vähentää pesunaarmujen syntymistä radikaalisti.

Foam Lance liitetään painepesuriin suutinputken tilalle.

Sopii vuonna 2020 ja sitä ennen valmistettuihin pesureihin, joissa suihkuputkessa on M22- kierreliitäntä. Vuodesta 2021 eteenpäin suihkuputkissa on valmiina pikaliitäntä.

Ominaisuudet:

 • Mikä: Pesuaineen vaahdotin, Kränzle Foam Lance
 • Säiliön tilavuus: 1 litra
 • Käyttötarkoitus: Esipesuaineen vaahdottaminen maksimaalisen pesutuloksen aikaansaamiseksi
 • Säädöt: Viuhkan asennon (pysty/vaaka) ja pesuaineen seossuhteen säätö
 • Maksimipaine: 250 bar
 • Kierre: M22
 • Korkein veden lämpötila: 80°C

Yhteensopiva mm. seuraavien mallien kanssa:

Autoduden pikaopas:

Lisää Lancen pulloon sopiva määrä pesuainetta (katso pesuaineelle suositeltu laimennussuhde) ja kierrä pullo paikoilleen. Säädä viuhkan asento pystyyn tai vaakaan kiertämällä Lancen suutinta. Säädä samalla pesuaineen seossuhde sopivaksi kiertämällä säätövartta. Levitä esipesuaine pestävän kohteen pinnalle ja anna vaikuttaa. Älä päästä kuivumaan. Vaikutuksen aikana voit käydä läpi brushilla esimerkiksi listojen kolot, vanteet, tankin luukun ja muut pienet kolot. Vaihda normaali suutinputki Lancen tilalle ja huuhtele auto huolellisesti.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120 € tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.