Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ SISUSTALLE!

Sisustanpesusetti - King Carthur

Kattava puhdistussetti sisustan kaikille pinnoille. Sisältää aineet kankaalle, vinyylille, muoviosille, kumitiivisteille sekä laseille, joten muuta et tarvitse sisustan pesuun! SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
53,47
-32%78,40
Tuotenumero: HSKIT250-10341

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kattava puhdistussetti sisustan kaikille pinnoille. Sisältää aineet kankaalle, vinyylille, muoviosille, kumitiivisteille sekä laseille, joten muuta et tarvitse sisustan pesuun! SUOSITTELEMME!

King Carthur sisustanpesusetin avulla saat puhdistettua kaikki ajoneuvon sisustan kovat ja pehmeät pinnat sekä lasit. Settiin kuuluu mm. pinnoittava lasinpuhdistusaine, jonka avulla lasit saadaan sekä puhdistettua että suojattua pölyltä ja lialta samalla kertaa. Aine soveltuu niin sisäpuolen kuin ulkopuolenkin lasipinnoille, ja se jättää jälkeensä täydellisen kirkkaat lasit. Lisäksi pakettiin kuuluu sisätilojen puhdistusaine, johon on yhdistetty myös hajunsyöjä. Tämän avulla kaikista auton sisäpinnoista saadaan sekä puhdistettua lika että poistettua pahat hajut. Setin kruunaa muovinhoitoaine, jolla puhdistetut muovi-, kumi-, vinyyli- ja nahkapinnat saadaan palautettua alkuperäiseen loistoonsa. Hoitoaine soveltuu erinomaisesti esim. mustille muovilistoille sisä- ja ulkopinnoilla sekä konehuoneessa, ovien kumisille tiivisteille, sisustan vinyylipinnoille ja jopa nahkaiselle ratille. Aineiden lisäksi setin mukana tulee kaikki putsaustöihin tarvittavat tarvikkeet, eli et tarvitse muuta kuin tämän setin auton sisätilojen puhdistusta varten!

Toimitussisältö

 • Muovinhoitoaine King Carthur New Car Feeling, 500 ml
 • Lasinpuhdistusaine King Carthur Glass Cleaner + Coat, 500 ml
 • Sisätilojen puhdistusaine King Carthur APC + Odor Killer Invisible, 500 ml
 • Lasinkuivausliina King Carthur Purple View
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl liinoja
 • Puhdistusharja ValetPRO Inch Round Wheel Brush

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur APC + Odor Killer on yhdistetty yleispuhdistusaine sekä hajunsyöjä. Sitä voidaan käyttää kaikille auton sisustan koville ja pehmeille pinnoille, jotka kaipaavat puhdistusta. APC + Odor Killer ei ainoastaan puhdista pintoja, vaan elminoi pinnoista myös mahdolliset pahojen hajujen aiheuttajat. Loistava tuote esimerkiksi läikkyneiden juomien, eläinten hajujen tai tupakan hajun poistoon.

King Carthur Glass Cleaner + Coat puhdistaa ja pinnoittaa käsiteltävät lasipinnat. Tämä innovatiivinen lasinpesuaine on jokaisen autonpuunaajan luottotuote, ja sillä voidaan käsitellä niin auton sisä- kuin ulkopuolenkin lasit. Aine muodostaa lasin päälle kirkkaan ja antistaattisen suojakalvon, joka ehkäisee pölyn ja lian tarttumista pintaan.

King Carthur New Car Feeling on erittäin monipuolinen muovinhoitoaine. Sen avulla voidaan käsitellä niin sisä- kuin ulkopintojenkin muovit. New Car Feeling:n hoitavat ainesosat imeytyvät syvälle käsiteltävään pintaan minkä ansiosta esim. auringon haalistamat muovipinnat saadaan elvytettyä alkuperäiseen loistoonsa. Aine ei lisää pinnan kiiltoa, joten se soveltuu erinomaisesti myös esim. kojelaudan käsittelyyn. Voidaan käyttää myös konehuoneen muoviosille!

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, johon kuuluu viisi 40 x 40 cm mikrokuituliinaa. Liinat ovat lyhytnukkaisia ja sopivat erinomaisesti mm. muoviosien puhdistukseen.

King Carthur Purple View on huippulaadukas 50 x 50 cm kokoinen lasinkuivausliina, jonka avulla käsittelet kaikki auton lasipinnat. Liina on rakenteeltaan nukaton, joten se ei jätä raitoja lasiin, vaan mahdollistaa täydellisen puhtaan lopputuloksen. Irrottaa hyvin myös pinttyneemmän lian.

ValetPro Inch Round Wheel Brush on loistava pienikokoinen puhdistussuti, joka soveltuu erityisesti syvien ja pienten kolojen puhdistukseen. Tämän sudin avulla puhdistat myös ne paikat, joihin ei esim. mikrokuituliinalla päästä käsiksi. Ohuen varren ja pitkien harjasten ansiosta se yltää hyvin koloon kuin koloon. Sopii erittäin hyvin myös ovien rakojen puhdistukseen.

Autoduden pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:sta.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)