Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Yleispuhdistusaine King Carthur APC + Odor Killer

✅ PUHDISTUS JA HAJUNPOISTO!

Erittäin monikäyttöinen, käytännössä kaikille ajoneuvon sisätilojen pinnoille soveltuva yleispuhdistusaine. Puhdistuksen lisäksi aine tunkeutuu pintaan tuhoten pahojen hajujen lähteet.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.3
-39%4,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Jää hassu haju jälkeen mutta lähtee sitten ajan kanssa
Niemi M11.1.2023
Oikei hyvä
S K20.9.2022
Hyvä tuote
Valtanen J9.8.2022
Pistävä haju aluksi, mutta toimii kuten mikä tahansa yleispuhdistusaine. Sumutepullo, jolla saa tarkasti yhteen paikkaan suihkutettua.
Ilonen M25.6.2022
Toimii niinkuin pitää
Leino L15.6.2022
Ihan huippu, ei jää raitoja eikä pyyhkimisjälkiä 👌🏼
Ramsay O1.6.2022
Niin kova hehkutus mutta ei kovin erikoinen. Sai neljästi pestä ja hinkata beigeä ovea, jossa oli mustaa. Onneksi otin vain samplen
Nurisalo O30.5.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erittäin monikäyttöinen, käytännössä kaikille ajoneuvon sisätilojen pinnoille soveltuva yleispuhdistusaine. Puhdistuksen lisäksi aine tunkeutuu pintaan tuhoten pahojen hajujen lähteet.

Oikei hyvä
S K20.9.2022
Lue lisää arvosteluja

King Carthur APC + Odor Killer on yhdistetty yleispuhdistusaine sekä hajunsyöjä, joka puhdistaa sisustan pinnat tehokkaasti ja poistaa samalla pahat hajut käsiteltävistä materiaaleista. Monista hajunpoistajista poiketen APC + Odor Killerissä on minimoitu hajusteiden käyttö, joten se ei vain peitä pahoja hajuja, vaan se tunkeutuu pintaan ja nimensä mukaisesti neutralisoi hajujen lähteen varmistaen näin pysyvän hajunpoiston. Helppokäyttöinen, sumutettava pesuaine myös puhdistaa pinnat jättäen ne puhtaiksi ja raikkaiksi. Aine soveltuu käytännössä kaikille sisustan materiaaleille, kuten kangaspinnoille, nahalle, muoville ja vinyylille poistaen tehokkaasti myös öljy- ja rasvapohjaiset likatahrat. APC + Odor Killer toimii tehokkaan puhdistuksen lisäksi loistavasti myös esimerkiksi tupakasta, eläimistä sekä kaatuneista juomista ja ruuista aiheutuneiden hajuhaittojen poistamiseen.

APC + Odor Killer on lyhyesti sanottuna todella monikäyttöinen sisustan puhdistusaine, jota voidaan käyttää perusteellisen puhdistuksen ja hajujen poiston lisäksi myös säännöllisissä ylläpitopuhdistuksissa. Koska aine sisältää hyvin vähän lisättyjä tuoksuja, selviää puhdistuksen lopputulos ja alkuperäisen hajun poisto heti pinnan kuivuttua ja hajunpoistoaineen ominaistuoksun hälvettyä. Käytön aikana tuntuva hieman pistävä tuoksu haihtuu siis nopeasti pois, ja käytön jälkeen autoon jää ainoastaan kevyt sitrushedelmän tuoksu. Aine toimitetaan käyttövalmiina seoksena laadukkaan sumutinpään kanssa.

Valitse King Carthur APC + Odor Killer jos:

Etsit tehokasta yleispuhdistusainetta
Arvostat puhdasta ja raikasta autoa
Haluat tuhota hajunaiheuttajat

Duden vinkki: Säilytä pullo mikrokuituliinan kanssa autossa mukana, jolloin onnettomuuden sattuessa esim. läikkynyt juoma on helppo siivota pois!

Duden kommentti: "Täydellinen pesuaine auton sisätilojen puhdistukseen silloin, kun pinnoille on kaatunut jotain. APC + Odor Killer puhdistaa pinnat ja samalla tuhoaa pahaa hajua aiheuttavat ainekset jättäen jälkeensä täydellisen puhtaan auton sekä raikkaan tuoksun. Paha haju ei palaa aineen kuivuttua pesun jälkeen, vaan auto pysyy raikkaana myös puhdistuksen jälkeen. Toimii loistavasti myös viikottaisessa ylläpitopuhdistuksessa. Todella iso suositus!"

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur APC + Odor Killer
 • Käyttötarkoitus: Auton sisätilojen puhdistus ja hajuhaittojen poisto
 • Tuoksu: Raikas sitrushedelmä
 • Pakkaus: Muovipullo turvakorkilla, mukana sumutinpää
 • Pakkauskoko: 500 ml
 • Käyttövalmis
 • Eliminoi hajujen aiheuttajat

Autoduden pikaopas

Ravista pulloa huolella. Sumuttimesta löytyy kaksi asentoa: kapea pistemäinen suihku ja leveä sumu. Avaa suuttimen lukitus ja kierrä suutin halutun suihkun suuntaan. Suihkuta APC + Odor Killeriä joko suoraan käsiteltävälle pinnalle tai puhtaalle ja kuivalle mikrokuituliinalle. Pyyhi pinta huolellisesti puhtaaksi.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille.

Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.