Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ NOPEA PESU!

Pikapesusetti - King Carthur

Auton tehopesuun soveltuva, kaiken tarpeellisen sisältävä autonpesusetti, johon kuuluu niin pesuaineet kuin välineetkin. Tämän paketin avulla hoituu tehokkaasti myös tiukemmankin lian irrotus. SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
109,90
-20%137,40

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Auton tehopesuun soveltuva, kaiken tarpeellisen sisältävä autonpesusetti, johon kuuluu niin pesuaineet kuin välineetkin. Tämän paketin avulla hoituu tehokkaasti myös tiukemmankin lian irrotus. SUOSITTELEMME!

King Carthur pikapesusetti on täydellinen paketti ajoneuvon nopeaan ja tehokkaaseen puhdistukseen. Setti sisältää niin pesuaineet kuin välineetkin auton tehokkaaseen pesuun, joten et tarvitse muuta täydelliseen pesutulokseen! Setissä tulee mukana niin liuottava esipesuaine, shampoo kuin sumutettava suoja-ainekin, ja tätä settiä voidaan käyttää myös ilman painepesuria. Pikapesusetti on loistava valinta silloin, kun auton pesuun ei ole paljon aikaa ja auton pesuväli on venähtänyt tai autossa on paljon pinttynyttä likaa. Sopii erinomaisesti myös laiskalle autonpuunaajalle!

Toimitussisältö

 • Puhdistusaine King Carthur PURE Exterior Cleaner, 1000 ml tiiviste
 • Autoshampoo King Carthur Rich Shampoo Gen2, 500 ml
 • Sumutettava suoja-aine King Carthur Spray Coat, 500 ml
 • Pesukinnas King Carthur Premium Microfiber
 • Kuivausliina King Carthur Black Diamond
 • Pesuainevaahdotin Dr Dirt Foam Gun

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur PURE Exterior Cleaner on äärimmäisen tehokas ja monikäyttöinen puhdistusainetiiviste. Eri laimennussuhteita käyttäen tätä pesuainetta voidaan käyttää käytännössä kaikkien auton ulkoisten pintojen puhdistukseen. Aineella voidaan puhdistaa kaikista vaikein ja pinttynein lika, joka ei muille pesuaineilla irtoa. Vaahdota pesuaine Foam Gunilla kuivan auton pintaan esipesuaineena, käytä hyönteisten jäämien poistoon auton keulasta tai irrota vanhat vahajäämät autosta!

King Carthur Rich Shampoo Gen2 on varoitusmerkinnöistä täysin vapaa, voimakkaasti vaahtoava ja liukas shampoo, joka soveltuu sekä ylläpitopesuihin että ennen suojausta tehtävään perusteelliseen pesuun. Shampoo muodostaa äärimmäisen liukkaan kerroksen pesuvälineen ja pestävän pinnan välille estäen likaa hieroutumasta pintaan ja täten pesunaarmujen syntymistä. Tämä uuden sukupolven shampoo voidaan tarvittaessa levittää myös vaahdottimella, jolloin vältytään työläältä shampooveden käsinlevitykseltä! Shampoon laimennussuhde (jopa 1:400) tekee siitä poikkeuksellisen riittoisan, ja yhdellä pullolla peseekin jopa kymmeniä kertoja. Täysin vahaturvallisena Rich Shampoo Gen2 poistaa maalipinnalta ainoastaan lian kuluttamatta alla olevaa vahakerrosta tai pinnoitetta, eikä se jätä jälkeensä mitään suoja-aineita, ainoastaan täydellisen puhtaan pinnan. Shampoon voimakas vaahtoavuus ja miellyttävä makean omenan tuoksu kruunaavat pesukokemuksen.

King Carthur Spray Coat on helppo- ja nopeakäyttöinen, keraamista pinnoitetta sisältävä sumutettava suoja-aine auton kaikille ulkoisille pinnoille. Aine ei vaadi minkäänlaista levittämistä tai pyyhkimistä, vaan se on niin kutsuttu "sumuta ja huuhtele" -tyyppinen suoja-aine. Aine luo pintaan vettä ja likaa hylkivän suojakalvon ja lisää pinnan kiiltoa. Käytetään suoraan pestylle ja märälle pinnalle.

King Carthur Premium Microfiber on hellävarainen, kestävä ja monikäyttöinen pesukinnas. Kintaan synteettiset hapsut hellivät maalipintaa lähes lampaankarvoista valmistetun pesukintaan tavoin, mutta mikrokuidun merkittävänä etuna on sen pitkä kesto. Käytä kinnasta Rich Shampoon levitykseen kinnasteluvaiheessa.

King Carthur Black Diamond on 50 x 70 cm kokoinen kuivausliina, jolla kuivaa koko auton helposti. Liinan tuuhea rakenne tekee siitä erittäin imukykyisen sekä hellävaraisin, ja liinaa voi huoletta liu'uttaa pitkin auton maalipintaa ilman pelkoa naarmuista. Käytä Black Diamondia pesun jälkeen ajoneuvon kuivaukseen.

Dr Dirt Foam Gun on käsikäyttöinen pesuainevaahdotin, jonka avulla esipesuaine saadaan levitettyä vaahtona auton pintaan ilman painepesuria. Vaahdottimen yksi suurimmista eduista on se, että esipesuaineen vaikutusaikaa saadaan pidennettyä merkittävästi, sillä vaahto valuu pinnasta huomattavasti hitaammin kuin nestemäinen pesuaine. Käytä vaahdotinta esipesuaineen levitykseen.

Autoduden pikaopas

Mikäli pestävässä autossa on pinttynyttä likaa esimerkiksi yksityiskohdissa, laimenna King Carthur PURE Exterior Cleaneria sumutinpulloon, ja suihkuta likaisiin kohtiin. Tarvittaessa aineen vaikutusta voidaan tehostaa pinnalle sopivalla brushilla.

Lisää PURE Exterior Cleaneria Dr Dirt pesuainevaahdottimeen ja lisää loput vettä. Vaahdota pesuaine kuivaan autoon vaikutusajan maksimoimiseksi. Huuhtele auto huolellisesti levityksen jälkeen, älä anna pesuaineen kuivua auton pintaan.

Annostele King Carthur Rich Shampoota ämpäriin ja lisää loput vettä. Jos mahdollista, täytä toinen ämpäri puhtaalla vedellä ja kinnastele auto King Carthur Premium Microfiber -kintaalla kahden ämpärin taktiikalla. Huuhdo auto jälleen huolellisesti, ja sen jälkeen suihkuta King Carthur Spray Coat:a 1-3 suihkausta käsiteltävään kohtaan, ja huuhdo samantien pois. Käsittele yksi paneeli kerrallaan, jotta aine ei pääse kuivumaan.

Lopuksi kuivaa täydellisen puhdas auto käyttäen King Carthur Black Diamond -kuivausliinaa ja nauti lopputuloksesta!

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:sta.

Varoitusetiketin tietoja:
H319
H314

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)