Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Maalipinnan pinnoitussetti - King Carthur

✅ MAALIPINNALLE!

Kaiken tarvittavan sisältävä maalipinnan pinnoitussetti, joka sisältää aineet ja tarvikkeet niin pinnoitukseen kuin viimeistelypuhdistukseen. Tällä suojaat autosi maalipinnan jopa kolmen vuoden ajaksi! SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
109,90
-21%138,30

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Hyvä setti, mikrokuituliinalla voisi olla mukana enemmän
Kauranen T18.4.2023
Kyllä on hieno tuotepaketti. Ensikertalaisena pinnoitteen asentaminen onnistui helposti ja tässä paketissa on kaikki mitä tarvitaan hyvän lopputuloksen saamiseen. Pinnoite on riittoisaa ja uuden Enyaqin pinnoittamisen jälkeen jäi vielä ainetta jäljelle vanteiden käsittelyyn. Miten uuden auton maalipinta muuttua vielä hienommaksi ja nousta uudelle tasolle? No tällä setillä se onnistuu 👍
Rautiainen T16.12.2022
Helppo laittaa, uuteen autoon aloittelijalta. Neljä tähteä koska kestosta ei tietoa vielä.
Rintamäki P23.8.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kaiken tarvittavan sisältävä maalipinnan pinnoitussetti, joka sisältää aineet ja tarvikkeet niin pinnoitukseen kuin viimeistelypuhdistukseen. Tällä suojaat autosi maalipinnan jopa kolmen vuoden ajaksi! SUOSITTELEMME!

Kyllä on hieno tuotepaketti. Ensikertalaisena pinnoitteen asentaminen onnistui helposti ja tässä paketissa on kaikki mitä tarvitaan hyvän lopputuloksen saamiseen. Pinnoite on riittoisaa ja uuden Enyaqin pinnoittamisen jälkeen jäi vielä ainetta jäljelle vanteiden käsittelyyn. Miten uuden auton maalipinta muuttua vielä hienommaksi ja nousta uudelle tasolle? No tällä setillä se onnistuu 👍
Rautiainen T16.12.2022
Lue lisää arvosteluja

King Carthur maalipinnan pinnoitussetti sisältää kaiken tarvittavan, mitä maalipinnan kestopinnoitukseen tarvitaan. Setin mukana tulee sekä  maalipinnan viimeistelypuhdistusaine ja tietenkin itse pinnoite että tarvikkeet pinnoitteen levitykseen ja poispyyhintään, joten kaiken tarvittavan saat kätevästi saman setin mukana! Maalipinnan kestopinnoitus tulee suorittaa täydellisen puhtaalle pinnalle, mielellään heti koneellisen kiillotuksen jälkeen, jolloin pinnoite saa mahdollisimman hyvän tartuntapinnan. King Carthur ACE Coat:n ilmoitettu kesto on huikean pitkä, jopa 36 kk / 50 000 km! Tämä setti soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneemmillekin pinnoittajalle sen helpon käytettävyyden sekä erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Enemmän King Carthur ACE Coatista: "King Carthur ACE Coat on keraaminen pinnoite, joka yhdistää parhaiden pinnotteiden kaikki hyvät ominaisuudet: Pitkä kesto kiillosta ja hydrofobisuudesta tinkimättä, sekä todella helppo asennus! ACE Coat luo pinnalle paksun suojakalvon jo yhdellä kerroksella, joka syventää maalipinnan kiiltoa ja tekee käsiteltävästä pinnasta liukkaan sekä äärimmäisen hyvin likaa ja vettä hylkivän, mikä helpottaa auton puhtaanapitoa sekä ylläpitopesuja. Pinnoite antaa myös suojan auringon haitallisia UV-säteitä vastaan, jotka haalistuttavat maalipinnan tehden siitä kulahtaneen näköisen. Tämä pinnoite soveltuu maalipinnan lisäksi erinomaisesti myös auton ulkoisille muoviosille, vanteille sekä ajovalojen umpiolle, eli koko auton pinnoitus onnistuu yhdellä tuotteella. ACE Coat luo käsiteltävälle pinnalle kovan ja kirkkaan suojakalvon, joka kestää niin kulutusta kuin kemikaalejakin. Pinnoite on äärimmäisen helppo asentaa, mikä tekee siitä hyvän tuotteen myös aloittelijoille tai pinnotteita vähemmän asentaneille. Uskomaton, jopa 36 kk tai 50 000 km kesto!"

Toimitussisältö

 • Kestopinnoite King Carthur ACE Coat, 30 ml
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Kiillotusliina King Carthur White Crystal, 2 kpl
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby, 1 kpl
 • Pinnoitteen levitysliina King Carthur Suede Cloth (12 x 10 cm), 10 kpl
 • Pinnoitteen levitin King Carthur Coating Pad, 1 kpl

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur ACE Coat on maalipinnoille tarkoitettu keraaminen kestopinnoite, joka antaa kestävän suojan niin likaa kuin kemikaalejakin vastaan. Samalla se luo pintaan upean kiillon, syventäen maalipinnan väriä ja tekee käsiteltävästä pinnasta liukkaan sekä äärimmäisen hyvin likaa ja vettä hylkivän, mikä helpottaa merkittävästi auton puhtaanapitoa sekä ylläpitopesuja. Pinnoite antaa myös suojan auringon haitallisia UV-säteitä vastaan, jotka haalistuttavat maalipinnan tehden siitä kulahtaneen näköisen.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas viimeistelypuhdistusaine, jolla maalipinnasta saadaan kiillotuksen jälkeen poistettua mm. kiillotusainejäämät, rasvat sekä sormenjäljet. Viimeistelee pinnan täydellisen puhtaaksi, varmistaen pinnoitteelle parhaan mahdollisen tartuntapinnan. Ehdoton tuote onnistuneen suojauksen varmistamiseksi.

King Carthur Red Ruby on erittäin pehmeä- ja tuuheanukkainen mikrokuituliina, jonka samettisen pehmeä kosketus varmistaa hellävaraisuuden. Sopii erinomaisesti viimeistelypuhdistusvaiheeseen yhdessä King Carthur Final Cleanerin kanssa.

King Carthur White Crystal on todella laadukas ja lyhytnukkainen, mutta samalla pehmeä kiillotusliina, joka on optimaalinen pinnoitteen poispyyhintään. Liinan korkea polyamidipitoisuus sekä saumaton rakenne varmistavat pehmeän ja hellävaraisen kosketuksen maalipintaan tehden pinnoitteen poispyyhinnästä mahdollisimman turvallista ja helppoa.

King Carthur Suede Cloth on erityisesti pinnoitteen levitykseen tarkoitettu laadukas, mokkapintainen mikrokuituliina. Liinan erittäin lyhytnukkainen "suede"-pinta ei jätä jälkeensä ollenkaan nukkaa, joten se soveltuu erinomaiseen tarkkuutta ja täydellistä lopputulosta vaativiin pinnoitustöihin. Liinassa ei ole ollenkaan ommeltuja reunoja, kuviointeja tai muita epätasaisia kohtia, mikä mahdollistaa täydellisen levityksen

King Carthur Coating Pad on pinnoitteen levittämiseen tarkoitettu tuki, jonka avulla pinnoite saadaan levitettyä tasaisesti käsiteltävälle pinnalle. Coating Pad on jämäkkää vaahtomuovia, mutta tuen pohjassa on ohut joustavampi kerros, jonka ansiosta levitintä ei tarvitse nostaa myöskään muodokkaampia kohtia pinnoittaessa, vaan pinnoite saadaan levitettyä yhtäjaksoisesti täysin auton muotoilujen mukaisesti. Coating Pad sopii täydellisesti kämmeneen ja sen avulla pinnoittamisesta tulee miellyttävämpää!

Autoduden pikaopas

Suorita autolle perusteellinen puhdistus kaiken lian poistamiseksi. Kuivaa auto, ja pyyhi pinta lopuksi King Carthur Red Rubyllä ja Final Cleanerilla. Mikäli maalipinnassa on naarmuja tai muita virheitä, suosittelemme myös myllyttämään pinnan ennen pinnoitusta mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ravista King Carthur ACE Coat:n pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Ota King Carthur Coating Pad ja kääri sen ympärille yksi King Carthur Suede Cloth -levitysliina. Lisää pinnoitetta muutama pisara tai ohut viiva levittimelle ja levitä ohut, tasainen kerros paneelille ensin ylös-alassuunnassa, ja tämän jälkeen oikealta vasemmalle edeten ja kevyesti painaen. Anna pinnoitteen olla pinnassa 1-2 minuuttia, jonka jälkeen pyyhi ylimääräinen pinnoite pois King Carthur White Crystal -mikrokuituliinalla. Varmista pinnan kautta valoa (esim. taskulamppu tai kännykän valo) heijastaen katsomalla, ettei epätasaisuutta varmasti jää mihinkään, sillä kuivuttuaan pinnoite poistuu ainoastaan myllyttämällä.

Anna pinnoitteen kuivua vähintään 12 tuntia (n. 20°C lämpötilassa) ennen kontaktia veden kanssa. Älä pese autoa 72 tuntiin käsittelyn jälkeen, jotta pinnoite pääsee kuivumaan lopulliseen kovuuteensa.

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:sta.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)