Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Maalipinnan pinnoitussetti - King Carthur

✅ MAALIPINNALLE!

Kaiken tarvittavan sisältävä maalipinnan pinnoitussetti, joka sisältää aineet ja tarvikkeet niin pinnoitukseen kuin viimeistelypuhdistukseen. Tällä suojaat autosi maalipinnan jopa kolmen vuoden ajaksi! SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
102,90
-20%128,40

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kaiken tarvittavan sisältävä maalipinnan pinnoitussetti, joka sisältää aineet ja tarvikkeet niin pinnoitukseen kuin viimeistelypuhdistukseen. Tällä suojaat autosi maalipinnan jopa kolmen vuoden ajaksi! SUOSITTELEMME!

King Carthur maalipinnan pinnoitussetti sisältää kaiken tarvittavan, mitä maalipinnan kestopinnoitukseen tarvitaan. Setin mukana tulee sekä itse pinnoite ja maalipinnan viimeistelypuhdistusaine että tarvikkeet pinnoitteen levitykseen ja poispyyhintään, joten kaiken tarvittavan saat kätevästi saman setin mukana! Maalipinnan kestopinnoitus tulee suorittaa täydellisen puhtaalle pinnalle, mielellään heti koneellisen kiillotuksen jälkeen, jolloin pinnoite saa mahdollisimman hyvän tartuntapinnan. King Carthur ACE Coat:n ilmoitettu kesto on huikean pitkä, jopa 36 kk / 50 000 km! Tämä setti soveltuu niin aloittelijalle kuin kokeneemmillekin pinnoittajalle sen helpon käytettävyyden sekä erinomaisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Enemmän King Carthur ACE Coatista: "King Carthur ACE Coat on keraaminen pinnoite, joka yhdistää parhaiden pinnotteiden kaikki hyvät ominaisuudet: Pitkä kesto kiillosta ja hydrofobisuudesta tinkimättä, sekä todella helppo asennus! ACE Coat luo pinnalle paksun suojakalvon jo yhdellä kerroksella, joka syventää maalipinnan kiiltoa ja tekee käsiteltävästä pinnasta liukkaan sekä äärimmäisen hyvin likaa ja vettä hylkivän, mikä helpottaa auton puhtaanapitoa sekä ylläpitopesuja. Pinnoite antaa myös suojan auringon haitallisia UV-säteitä vastaan, jotka haalistuttavat maalipinnan tehden siitä kulahtaneen näköisen. Tämä pinnoite soveltuu maalipinnan lisäksi erinomaisesti myös auton ulkoisille muoviosille, vanteille sekä ajovalojen umpiolle, eli koko auton pinnoitus onnistuu yhdellä tuotteella. ACE Coat luo käsiteltävälle pinnalle kovan ja kirkkaan suojakalvon, joka kestää niin kulutusta kuin kemikaalejakin. Pinnoite on äärimmäisen helppo asentaa, mikä tekee siitä hyvän tuotteen myös aloittelijoille tai pinnotteita vähemmän asentaneille. Uskomaton, jopa 36 kk tai 50 000 km kesto!"

Toimitussisältö

 • Kestopinnoite King Carthur ACE Coat, 30 ml
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush, 5 kpl liinoja
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby
 • Pinnoitteen levitysliina Gyeon Q²M Suede, 10 kpl / 10 x 10 cm
 • Levitysliinan tuki Gyeon Q²M Applicator

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur ACE Coat on maalipinnoille tarkoitettu keraaminen kestopinnoite, joka antaa kestävän suojan niin likaa kuin kemikaalejakin vastaan. Samalla se luo pintaan upean kiillon, syventäen maalipinnan väriä ja tekee käsiteltävästä pinnasta liukkaan sekä äärimmäisen hyvin likaa ja vettä hylkivän, mikä helpottaa merkittävästi auton puhtaanapitoa sekä ylläpitopesuja. Pinnoite antaa myös suojan auringon haitallisia UV-säteitä vastaan, jotka haalistuttavat maalipinnan tehden siitä kulahtaneen näköisen.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas viimeistelypuhdistusaine, jolla maalipinnasta saadaan kiillotuksen jälkeen poistettua mm. kiillotusainejäämät, rasvat sekä sormenjäljet. Viimeistelee pinnan täydellisen puhtaaksi, varmistaen pinnoitteelle parhaan mahdollisen tartuntapinnan. Ehdoton tuote onnistuneen suojauksen varmistamiseksi.

King Carthur Roayl Flush on yleisliinasetti, johon kuuluu viisi 40 x 40 cm mikrokuituliinaa. Liinat ovat lyhytnukkaisia ja ne sopivat erinomaisesti pinnoitteen poispyyhintään.

King Carthur Red Ruby on erittäin pehmeä- ja tuuheanukkainen mikrokuituliina, jonka samettisen pehmeä kosketus varmistaa hellävaraisuuden. Sopii erinomaisesti viimeistelypuhdistusvaiheeseen yhdessä King Carthur Final Cleanerin kanssa.

Gyeon Q²M Suede on nukaton, mokkapintainen mikrokuituliina pinnoitteen levitykseen. Käytetään yhdessä Gyeon Q²M Applicatorin kanssa (liina kääritään levitystuen ympärille). Liina on kooltaan 10 x 10 cm. Pakkaus sisältää 10 kappaletta liinoja.

Gyeon Q²M Applicator on pinnoitteen levittämiseen tarkoitettu tukialusta, joka mahdollistaa pinnoitteen tasaisen levityksen. Käytetään tukevana alustana pinnoitteen levitysliinoille ja pinnoituksen helpottamiseen. Gyeon Applicator toimii levittimen runkona ja pinnoitteen levitysliina (Gyeon Suede) pintamateriaaliina.

Autoduden pikaopas

Suorita autolle perusteellinen puhdistus kaiken lian poistamiseksi. Kuivaa auto, ja pyyhi pinta lopuksi King Carthur Red Rubyllä ja Final Cleanerilla. Mikäli maalipinnassa on naarmuja tai muita virheitä, suosittelemme myös myllyttämään pinnan ennen pinnoitusta mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Ravista King Carthur ACE Coat:n pulloa huolellisesti ennen käyttöä. Ota Gyeon Q²M Applicator ja kääri sen ympärille yksi Gyeon Q²M Suede -levitysliina. Lisää pinnoitetta muutama pisara tai ohut viiva levittimelle ja levitä ohut, tasainen kerros paneelille ensin ylös-alassuunnassa, ja tämän jälkeen oikealta vasemmalle edeten ja kevyesti painaen. Anna pinnoitteen olla pinnassa 1-2 minuuttia, jonka jälkeen pyyhi ylimääräinen pinnoite pois King Carthur Royal Flush -mikrokuituliinalla. Varmista pinnan kautta valoa (esim. taskulamppu tai kännykän valo) heijastaen katsomalla, ettei epätasaisuutta varmasti jää mihinkään, sillä kuivuttuaan pinnoite poistuu ainoastaan myllyttämällä.

Anna pinnoitteen kuivua vähintään 12 tuntia (n. 20°C lämpötilassa) ennen kontaktia veden kanssa. Älä pese autoa 72 tuntiin käsittelyn jälkeen, jotta pinnoite pääsee kuivumaan lopulliseen kovuuteensa.

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:sta.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.