Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Kestopinnoite King Carthur ACE Coat, 30 ml

✅ PITKÄKESTOINEN SUOJA

Pitkäkestoisen, kiiltävän sekä hydrofobisen suojan muodostava kestopinnoite auton maalipinnoille. Voidaan käyttää myös vanteille ja ulkoisille muoviosille. Kesto jopa 36 kk / 50 000 km!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.79,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
Helppo levitys ja mukava kiilto, kestosta ei vielä osaa sanoa sen tarkemmin.
Hakkarainen M9.9.2022
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Pitkäkestoisen, kiiltävän sekä hydrofobisen suojan muodostava kestopinnoite auton maalipinnoille. Voidaan käyttää myös vanteille ja ulkoisille muoviosille. Kesto jopa 36 kk / 50 000 km!

King Carthur ACE Coat on keraaminen pinnoite, joka yhdistää parhaiden pinnotteiden kaikki hyvät ominaisuudet: Pitkä kesto kiillosta ja hydrofobisuudesta tinkimättä, sekä todella helppo asennus! ACE Coat luo pinnalle paksun suojakalvon jo yhdellä kerroksella, joka syventää maalipinnan kiiltoa ja tekee käsiteltävästä pinnasta liukkaan sekä äärimmäisen hyvin likaa ja vettä hylkivän, mikä helpottaa auton puhtaanapitoa sekä ylläpitopesuja. Pinnoite antaa myös suojan auringon haitallisia UV-säteitä vastaan, jotka haalistuttavat maalipinnan tehden siitä kulahtaneen näköisen. Tämä pinnoite soveltuu maalipinnan lisäksi erinomaisesti myös auton ulkoisille muoviosille, vanteille sekä ajovalojen umpiolle, eli koko auton pinnoitus onnistuu yhdellä tuotteella. ACE Coat luo käsiteltävälle pinnalle kovan ja kirkkaan suojakalvon, joka kestää niin kulutusta kuin kemikaalejakin. Pinnoite on äärimmäisen helppo asentaa, mikä tekee siitä hyvän tuotteen myös aloittelijoille tai pinnotteita vähemmän asentaneille. VOC-vapaa koostumus! Uskomaton, jopa 36 kk tai 50 000 km kesto!

ACE Coat on suunniteltu erityisesti Pohjoismaiden olosuhteille, eikä se kavahda teille kylvettävää suolaa, suuria lämpötilaeroja tai pitkiä pakkasjaksoja. Huikean keston lisäksi ACE Coat tarjoaa myös syvän kiillon ja erinomaisen hylkivyyden samassa paketissa. Pinnoite ei peseydy pois, vaan se kestää kaikki autonpesussa käytettävät kemikaalit pH:ltaan 2-12 moitteetta (pienpoistoaineet, liuotinpesut jne.). Itse asiassa vahoista poiketen pinnoitetulle pinnalle onkin suositeltavaa suorittaa tehokkaampi, liuotinpohjainen pesu säännöllisesti, jotta pinttynytkin lika saadaan irroitettua ja "tukkiutunut" pinta puhdistettua. Näin pinnoitteen mahdollisesti heikentynyt hylkivyys palautuu. Pinnoite on todella helppo asentaa, kun pohjatyöt on tehty hyvin eikä se vaadi infrapunalämmitystä kovettuakseen. Pinnoitteen poisto vaatii koneellisen kiillotuksen.

Valitse King Carthur ACE Coat jos:

Etsit kestävää pinnoitetta
Arvostat helppokäyttöisyyttä
Haluat vain parasta autollesi

Duden kommentti: "Pinnoitteen asentaminen ei ole ikinä ollut näin helppoa ja kivaa! Helppokäyttöisyyden lisäksi ACE Coat kestää käsittämättömän hyvin olosuhteita, kemikaaleja ja taakse jääviä kilometrejä. Auton pinta jää niin liukkaaksi, että pesukin sujuu kuin tanssi ja vesi jää helmeilemään pinnalle upeasti! Tällä pinnoitteella saa autolle todella kestävän suojan ja sen lisäksi myös premium luokan ulkonäön."

"King Carthurin tuotekehitys tähtää yhteen ainoaan määränpäähän: Oli kyseessä sitten kestopinnoite, pieni harja tai mitä tahansa näiden väliltä, on KC:n tuotteiden oltava sarjassaan ehdotonta kärkeä. Valmistajan valikoima kattaa niin pesu- ja puhdistusaineet kuin kiillotus- ja suojatuotteet sekä erilaiset tarvikkeet. Merkki tunnetaankin äärimmäisen laadukkaista ja suorituskykyisistä autonhoitotuotteista, jotka soveltuvat niin päivittäiseen ammattikäyttöön kuin koti- ja harrastuskäyttöönkin. Aineiden teho ja muut ominaisuudet eivät jätä kokenuttakaan käyttäjää kylmäksi. Valitessasi King Carthurin tiedät saavasi parhaan suorituskyvyn ja laadun jokaisessa kategoriassa."

Toimitussisällöt

Ominaisuudet

 • Tuote: King Carthur ACE Coat
 • Käyttötarkoitus: Maalipinnan suojaus lialta ja UV-säteilyltä
 • Pakkaus: Muovipullo kierrekorkilla
 • Kesto: 36 kk / 50 000 km
 • Pakkauskoko: 30 ml
 • Riittoisuus: pienet henkilöautot n. 20 ml, suuret n. 30 ml
 • Käyttölämpötila: +5 - +30°C
 • Paksu kerrospaksuus
 • Erinomainen hylkivyys
 • Erittäin pitkä kesto
 • VOC-vapaa koostumus
 • Kestää kaikki autonpesuaineet: pH 2-12

Autoduden pikaopas

Suorita autolle perusteellinen puhdistus kaiken lian poistamiseksi. Kuivaa auto, ja pyyhi pinta lopuksi viimeistelypuhdistusaineella, esim. KC Final Cleanerilla. Mikäli maalipinnassa on naarmuja tai muita virheitä, suosittelemme myös myllyttämään pinnan ennen pinnoitusta mahdollisimman hyvän lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lisää pinnoitetta muutama pisara tai ohut viiva levittimelle ja levitä ohut, tasainen kerros paneelille ensin ylös-alassuunnassa, ja tämän jälkeen oikealta vasemmalle edeten ja kevyesti painaen. Anna pinnoitteen olla pinnassa 1-2 minuuttia, jonka jälkeen pyyhi ylimääräinen pinnoite pois mikrokuituliinalla. Varmista pinnan kautta valoa (esim. taskulamppu tai kännykän valo) heijastaen katsomalla, ettei epätasaisuutta varmasti jää mihinkään, sillä kuivuttuaan pinnoite poistuu ainoastaan myllyttämällä.

Anna pinnoitteen kuivua vähintään 12 tuntia (n. 20°C lämpötilassa) ennen kontaktia veden kanssa. Älä pese autoa 72 tuntiin käsittelyn jälkeen, jotta pinnoite pääsee kuivumaan lopulliseen kovuuteensa.

Huom! Älä päästä aineita jäätymään. Älä asenna suorassa auringonpaisteessa. Säilytettävä viileässä ja kuivassa paikassa.

Varoitusetiketin tietoja:
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.