Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ 3 STEP-SETTI

Kiillotussetti Tokya RP8 Gen2 DELUXE - Suoraveto

Kaiken kattava Deluxe-kiillotussetti, jonka avulla suoriudut niin koneellisesta vahauksesta kuin syvienkin naarmujen poistosta - olipa kohde missä kunnossa tahansa! SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
314,91
-23%408,80
Tuotenumero: HSKIT362-13608

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
78 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hyvä peli, ekaa kertaa kiillottelen, ja hyvin onnistuu
  fi
  M T 9.8.2023
 2. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Mainio setti. Harjoittelin maasturin lukuisille naarmuille. Ensin mietitytti aloittelijana suoravetokone, mutta hyvin nopeaa pääsi sinuiksi. Voin suos...
  fi
  Karvonen J 27.6.2023
 3. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Hyvä ja toimiva setti.
  fi
  Koivisto T 2.6.2023
 4. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Mahtava laite
  fi
  Häkkinen J 28.4.2023
 5. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Piti ostaa epäkeskosetti, mutta ostin vahingossa suoravedon. Sainpahan pahimmat naarmut peitettyä ja holot lähti motonetin halvimmalla epäkeskolla.
  fi
  Päivärinta T 17.10.2022
 6. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Toimiva paketti aloittelijalle, en tiedä vastaako ammattilaisen tarpeita, mutta minulle riittävä.
  fi
  N H 31.5.2022
 7. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Hyvä tuote??
  fi
  K F 25.5.2022
 8. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Todella hyvä myös aloittelijalle
  fi
  H J 9.5.2022
 9. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  ???
  fi
  K A 23.9.2021
 10. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Pelit ja rensselit toimi hienosti. IPA puhdistusainetta ois voinu olla enemmän, loppuu aika pian noin pieni pullo, mut muuten oikein hieno setti.
  fi
  Hiltunen A 12.7.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kaiken kattava Deluxe-kiillotussetti, jonka avulla suoriudut niin koneellisesta vahauksesta kuin syvienkin naarmujen poistosta - olipa kohde missä kunnossa tahansa! SUOSITTELEMME!

Duden kommentti: "Hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen kiillotuskone, joka sopii ominaisuuksiltaan sekä harrastus- että ammattikäyttöön. Edukkuudestaan huolimatta se sisältää kaikki yleensä kalliissa ammattikoneissa nähtävät ominaisuudet, esim. vakionopeudensäätimen. Ergonominen muotoilu, miellyttävät otepinnat, kevyt paino ja tehokas moottori tekevät koneesta sopivan käytännössä käyttöön kuin käyttöön: maalipinnan kiillotus ja viimeistely, lasinkiillotus, metallinkiillotus jne.."

Tokya RP8 Gen2 DELUXE on kaiken kattava myllytyspaketti. Tämän setin avulla onnistuu minkälaisessa kunnossa tahansa olevan maalipinnan ehostus, sekä pienten että syvempien naarmujen poisto tai vaikkapa vain koneellinen vahaus. DELUXE-settiin kuuluu niin aloittelijoille kuin ammattilaistenkin käyttöön soveltuva, huippuunsa viritetty RP8 Gen2 -kiillotuskone, joka takaa tehokkaan ja helpon ajon, sekä myöskin ergonomisen työskentelyn, olipa kyseessä sitten pieni tai suuri urakka. Rotary-koneen etuna on sen tehokkuus varsinkin syvien naarmujen poistossa. Huippuluokan koneen lisäksi setistä löytyy kolme kiillotustahnaa, yksi villalaikka sekä vaahtomuovilaikat aina voimakkaasti leikkaavasta viimeistelyyn. Yhdessä nämä välineet mahdollistavat niin erittäin naarmuisen ja huonokuntoisen kuin uudemmankin maalipinnan kiillotuksen huomiota herättävään, täysin peilikiiltävään kuntoon!

Setin mukana toimitetaan myös jokaiselle kiillottajalle käytännössä pakollinen apuväline, eli maalipinnan paksuusmittari. Sen avulla voidaan mitata pellin päällä olevan maalipinnan, laikan ja pinnoitteen kokonaispaksuus, ja näin voidaan varmistaa, kuinka paljon lakkapintaa voidaan kiillottaa. Lisäksi pakettiin kuuluu laadukas, hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine sekä mikrokuituliinat myllytystahnojen poispyyhintään. Tämän setin avulla suoriudut siis minkälaisesta vastuksesta tahansa, olipa kyseessä sitten autotallin perukoilla lepäävä isoisän vanha Anglia tai tuoreempi, pienistä kauneusvirheistä kärsivä lakkapinta.

Huom! Katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Saatavilla myös suppeampi BASIC-setti: Kiillotussetti Tokya RP8 Gen2 BASIC.

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya RP8 Gen2
 • Maalipinnan paksuusmittari Tokya CTG-1
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Cut 1/3, 250 ml
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Polish 2/3, 250 ml
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Finish 3/3, 250 ml
 • Villalaikka Tokya L-Wool, Heavy Cut, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Finish, Musta, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Polish, Vihreä, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Refine, Oranssi, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Coarse, Keltainen, 5"
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl

Mihin mitäkin käytetään?

Tokya RP8 Gen2 on päivitetty versio valmistajansa suosituimmasta suoraveto-kiillotuskoneesta. Uusi malli sisältää kaikki edeltäjänsä huippuun viritetyt ominaisuudet, kuten laajan kierrosalueen, Soft Start -toiminnon, kuormitusta tasaavan elektroniikan, eli nk. "vakionopeudensäätimen" sekä kytkimen lukitusmahdollisuuden. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi kiillotuskoneen ergonomiaan ja käsiteltävyyteen on tehty parannuksia, joista kertoo mm. uudenlainen, käteen entistä paremmin istuva kahva, jonka laadukas kumipäällyste takaa erinomaisen pidon. Lisäksi työskentelymukavuutta voidaan lisätä ja ajo-otetta muuttaa mukana toimitettavalla sivukahvalla, jolloin myös pidemmät ja työläämmät kiillotusrupeamat sujuvat vaivatta.

Tokya CTG-1 on maalipinnan paksuuden kertova mittalaite. Maalipinnan paksuusmittarilla voidaan mitata pellin päällä olevan maalipinnan, lakan ja pinnoitteen kokonaispaksuus. Mittarilla on erittäin helppo todeta autosta esimerkiksi pakkeloituja, päällemaalattuja kohtia. Mittari toimii yleisimmillä rauta ja metallipohjaisilla pinnoilla (Fe ja Nfe). Mittari kykenee mittaamaan jopa 2 millin kerroksia, 0,02mm tarkkuudella.

Tokya L-Wool on laadukkaasta luonnonvillasta valmistettu karkea laikka, joka soveltuu erityisen huonokuntoisten pintojen kiillottamiseen, sekä syvien naarmujen ja hapettumien poistoon. Vaahtomuovilaikkaa aggressiivisempi L-Wool puree pintaan tehokkaasti poistaen syvätkin naarmut ja esim. vesihionnasta jääneen hiontajäljen. Loistavan leikkaavuuskyvyn lisäksi L-Wool jättää villalaikaksi hyvin viimeistellyn ajojäljen, mutta erittäin kovan leikkaavuuden vuoksi pinnat vaativat kuitenkin lähes aina vielä viimeistelyn hienommalla laikalla, jotta lopputuloksesta saadaan täydellinen. L-Woolin keskeltä löytyy jäähdytysreikä, joka on suunniteltu hajottamaan lämpöä ja estämään laikan liiallista kuumenemista kiillotuksen aikana. Laikan tallanpuoleinen pinta on valmistettu vaahtomuovista, joka takaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen.

Tokya vaahtomuovilaikat on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä vaahtomuovista, ja erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Loistavat vaihtoehdot myllytyksen jokaiseen vaiheeseen!

King Carthur Reshine Cut 1/3 on voimakkaasti leikkaava kiillotusaine, joka poistaa tehokkaasti maalipinnoilta hapettumat, himmentymät sekä syvemmätkin naarmut. Reshine 1/3 on numeronsa mukaan ensimmäisenä käytettävä kiillotusaine, mikäli pinta on päässyt todella huonoon kuntoon ja lakkapinta on kova. Aine käytetään yleensä leikkaavan laikan (mikrokuitu, villa tai leikkaava vaahtomuovi) kanssa. King Carthurin kiillotusaineet soveltuvat niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille, pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

King Carthur Reshine Polish 2/3 on keskikarkea kiillotusaine, joka poistaa keskisyvät naarmut, harmauden ja jättää helposti viimeisteltävän pinnan. Reshine 2/3 on numeronsa mukaan toisena käytettävä kiillotusaine. Keskileikkaava aine soveltuu jopa 1-step ajoihin poistaen suurimman osan naarmuista ja viimeistellen pinnan timanttiseen kiiltoon. Laikan leikkaavuutta muuttamalla saadaan aineen leikkaavuusaluetta laajennettua mukavasti: leikkaavalla laikalla saadaan syviäkin naarmuja poistettua, ja viimeistelylaikalla saadaan taas hologrammit ja ajojäljet nätisti pois. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

King Carthur Reshine Finish 3/3 on hieno kiillotusaine, joka poistaa maalipinnalta nopeasti himmentymät sekä hiusnaarmut ja hologrammit. Reshine 3/3 on numeronsa mukaan viimeisenä käytettävä kiillotusaine, hieno aine soveltuu täydellisesti viimeistelyyn. Finish-aine poistaa hologrammit ja hiusnaarmut tehokkaasti jättäen jälkeen peilikiiltävää pintaa. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka soveltuu loistavasti myllytystahnojen poispyyhintään ja pinnan viimeistelyyn. Final Cleaner puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan myllytyksen jälkeen.

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS!

Sekä aineet, että laikat on merkitty värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.

 • Keltainen korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
 • Oranssi laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään yleensä keltaisen tai vihreän aineen kanssa)
 • Vihreä korkki ja laikka: Kiillottava, käytetään kevyiden naarmujen poistoon
 • Musta korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi
Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)