Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ 1 STEP-SETTI

Kiillotussetti Tokya RP8 Gen2 BASIC - Suoraveto

Erinomaisella hinta/laatusuhteella varustettu kiillotussetti, joka sopii kaikille aloittelijasta ammattilaiseen. Neljä laikkaa ja keskileikkaava aine mahdollistavat niin naarmujen poiston kuin pinnan viimeistelynkin.

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
224,91
-21%286,20
Tuotenumero: HSKIT361-13607

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.5
65 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Kevyt ja mukava kone, setin lisäksi ostin koko kiillotus aine setin.
  fi
  Nissinen T 30.5.2023
 2. Ihan hyvä toimiva kampe, viimeistelystä yksi tähti pois.
  fi
  A T 4.5.2023
 3. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Hyvä kone kaikinpuolin. Jaksoi kolmen päivää putkeen kiillotella, ei tuntunut raskaalta.
  fi
  Ansero T 21.2.2023
 4. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Laadukas laite jolla työ onnistui hyvin. Laikat merkattu selkeästi, siitä myös plussaa. Suosittelen!
  fi
  K O 13.4.2022
 5. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Toimivan oloinen kokonaisuus. Korjasin maalausvirheitä ja kiillotin kyseisellä laitteela. Lopputulos oli erinomainen.
  fi
  Nivala K 15.9.2021
 6. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Nyt on 2 autoa ja venettä sekä päältä ajettava leikkuri myllytetty ja on hyvin toiminut. Lasikuituveneeseen tuo keltainen laikka ja leikkaavin aine, ...
  fi
  S J 12.9.2021
 7. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Laadukkaan tuntuinen laite, tilasin ensimmäiseksi kiillotuskoneeksi ja hyvin on toiminut.
  fi
  Hernesniemi J 2.3.2021
 8. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Todella hyvä setti, vaikka olenkin vasta yhden auton myllyttänyt.Käy hyvin myös umpioiden ja takavalojen kiillotukseen.
  fi
  Lemetti J 17.7.2020
 9. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Koneella voi työskennellä tauotta eikä lämpene. Ison auton sai myllytettyä nopeasti. Ajovalot tuli kiillotettua myös samalla koneella ja hyvät tuli. M...
  fi
  Hartikainen J 5.7.2020
 10. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Loistava hintalaatusuhde
  fi
  Palvanen H 14.6.2020
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erinomaisella hinta/laatusuhteella varustettu kiillotussetti, joka sopii kaikille aloittelijasta ammattilaiseen. Neljä laikkaa ja keskileikkaava aine mahdollistavat niin naarmujen poiston kuin pinnan viimeistelynkin.

Duden kommentti: "Hinta-laatu-suhteeltaan erinomainen kiillotuskone, joka sopii ominaisuuksiltaan sekä harrastus- että ammattikäyttöön. Hinnastaan huolimatta sisältää kaikki yleensä kalliissa ammattikoneissa nähtävät ominaisuudet, esim. vakionopeudensäätimen. Ergonominen muotoilu, miellyttävät otepinnat, kevyt paino ja tehokas moottori tekevät koneesta sopivan käytännössä käyttöön kuin käyttöön: maalipinnan kiillotus ja viimeistely, lasinkiillotus, metallinkiillotus jne.."

Kiillotussetti Tokya RP8 Gen2 BASIC on niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin kiillottajille soveltuva myllytyssetti, joka sisältää tarvittavat tuotteet niin maalipinnan ehostamiseen, pienten naarmujen poistoon, ONE-STEP-kiillotuksiin kuin koneelliseen vahaukseenkin. Setissä toimitettava Tokyan RP8 Gen2 on päivitetty versio valmistajansa suosituimmasta suoravetokoneesta. Siinä on säilytetty kaikki edeltäjänsä huippuunsa viritetyt kiillotusominaisuudet, minkä lisäksi sen ergonomiaan ja käsiteltävyyteen on tehty parannuksia, joista kertoo mm. uudenlainen, käteen entistä paremmin istuva kahva, jonka kumipäällyste takaa erinomaisen pidon pidempäänkin kiillotusrupeamaan. Rotary-koneen etuna on sen tehokkuus varsinkin syvien naarmujen poistossa.

Laadukkaan ja helppokäyttöisen koneen mukana toimitetaan Tokyan erinomaisilla kiillotusominaisuuksilla varustetut 5" vaahtomuovilaikat aina voimakkaasti leikkaavasta viimeistelyyn sopivalla vaihtoehdolla. Laikan leikkaavuutta vaihtamalla saadaan setissä toimitetusta kiillotusaineesta paras hyöty irti: leikkaavan laikan kanssa saadaan poistettua syvempiäkin naarmuja, ja vastaavasti viimeistelylaikalla saadaan pinnasta pienimmätkin virheet ja ajojäljet poistettua. Lisäksi mukana tulee King Carthurin hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, jolla myllytystahnat saadaan vikkelästi poistettua maalipinnalta. Tämä setti tarjoaa siis kaiken tarvittavan onnistuneeseen ja ennen kaikkea kiiltävään lopputulokseen, eikä myllytysrupeama voisi helpommaksi muuttua!

Huom! Katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Saatavilla myös kattavampi DELUXE-setti: Kiillotussetti Tokya RP8 Gen2 DELUXE.

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya RP8 Gen2
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Polish 2/3, 250 ml
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Finish, Musta, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Polish, Vihreä, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Refine, Oranssi, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya Coarse, Keltainen, 5"
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl

Mihin mitäkin käytetään?

Tokya RP8 Gen2 on päivitetty versio valmistajansa suosituimmasta suoraveto-kiillotuskoneesta. Uusi malli sisältää kaikki edeltäjänsä huippuun viritetyt ominaisuudet, kuten laajan kierrosalueen, Soft Start -toiminnon, kuormitusta tasaavan elektroniikan, eli nk. "vakionopeudensäätimen" sekä kytkimen lukitusmahdollisuuden. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi kiillotuskoneen ergonomiaan ja käsiteltävyyteen on tehty parannuksia, joista kertoo mm. uudenlainen, käteen entistä paremmin istuva kahva, jonka laadukas kumipäällyste takaa erinomaisen pidon. Lisäksi työskentelymukavuutta voidaan lisätä ja ajo-otetta muuttaa mukana toimitettavalla sivukahvalla, jolloin myös pidemmät ja työläämmät kiillotusrupeamat sujuvat vaivatta.

King Carthur Reshine Polish 2/3 on keskikarkea kiillotusaine, joka poistaa maalipinnoilta tehokkaasti hapettumat, himmentymät sekä naarmut. Reshine 2/3 on numeronsa mukaan toisena käytettävä kiillotusaine. Keskileikkaava aine soveltuu jopa 1-step ajoihin poistaen suurimman osan naarmuista ja viimeistellen pinnan timanttiseen kiiltoon. Laikan leikkaavuutta muuttamalla saadaan aineen leikkaavuusaluetta laajennettua mukavasti: leikkaavalla laikalla saadaan syviäkin naarmuja poistettua, ja viimeistelylaikalla saadaan taas hologrammit ja ajojäljet nätisti pois. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

Tokya Vaahtomuovilaikat ovat varustettu erinomaisilla kiillotusominaisuuksilla, minkä lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Loistavat vaihtoehdot myllytyksen jokaiseen vaiheeseen!

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka soveltuu loistavasti myllytystahnojen poispyyhintään ja pinnan viimeistelyyn. Final Cleaner puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan myllytyksen jälkeen.

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS!

Sekä aineet, että laikat on merkitty värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.

 • Keltainen korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
 • Oranssi laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään yleensä keltaisen tai vihreän aineen kanssa)
 • Vihreä korkki ja laikka: Kiillottava, käytetään kevyiden naarmujen poistoon
 • Musta korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi
Varoitusetiketin tietoja:
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)