Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16

Kiillotuskone Tokya RP8 Gen2 - Suoraveto

Erinomaisella hinta/laatusuhteella varustettu suoravetoinen (rotary) kiillotuskone harrastajille ja ammattikäyttöön. Laaja kierrosalue, vakionopeudensäädin. 24 kk takuu!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
179,91
-10%199,90
Tuotenumero: HS16113

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.3
49 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Kone muuten hyvä, mutta karanlukitusnappi ei toimi.
  fi
  Rieskaniemi N 29.9.2023
  Autodude: Hei! Karan pikalukituksen saa toimimaan, kun etuka...
 2. Näppärän kokoinen, hyvä ergonomia, hiljainen ja riittävän tehokas
  fi
  Riihimäki A 16.5.2023
 3. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Hyvältä vaikuttaa ensimmäisen kokeilun jälkeen.
  fi
  M H 17.3.2023
 4. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  4
  fi
  Viitanen R 10.6.2022
 5. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Erittäin hyvä tuote mutta avain mikä tuli mukana ei ole hyvä. Käyttäessä sitä nuljauntuu se mistä pidellään kiinni, sen avaimen takia.
  fi
  Stedt K 12.7.2020
 6. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Hyvin toimiva, vääntö riitti mukavasti 180mm villalaikalla lasikuidun kiillotuspastan kanssa. Karan pikalukituksen puutteesta miinusta. Pitkä piuha hy...
  fi
  Haataja J 8.6.2020
 7. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Kiillotin 33 jalkaisen veneen kyljet ja kone oli keveytensä vuoksi todella mukava käyttää myös hiukan vaikeammissa asennoissa. Hyvä ergonomia ja tarpe...
  fi
  Luostarinen J 4.5.2020
 8. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Helt ok Instegsmaskin. Dock lite motorsvag.
  se
  Persson A 2.11.2020
 9. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Lätt polermaskin,smidig att använda. Den har lite fördröjning när man startar den, det gör att inte polermedlet stänker omkring.
  se
  Amelid B 12.10.2020
 10. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Riktigt bra maskin som ger jättebra resultat.
  se
  Strindgård C 23.7.2020
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Mainitsemisen arvoiset meriitit

Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Erinomaisella hinta/laatusuhteella varustettu suoravetoinen (rotary) kiillotuskone harrastajille ja ammattikäyttöön. Laaja kierrosalue, vakionopeudensäädin. 24 kk takuu!

Duden kommentti: "Erittäin kovalla hinta/laatusuhteella varustettu kiillotuskone, joka sopii ominaisuuksiltaan sekä harrastus- että ammattikäyttöön. Hinnastaan huolimatta sisältää kaikki yleensä kalliissa ammattikoneissa nähtävät ominaisuudet, mm. vakionopeudensäätimen. Ergonominen muotoilu, miellyttävät otepinnat, kevyt paino ja tehokas moottori tekevät koneesta sopivan käytännössä käyttöön kuin käyttöön: maalipinnan kiillotus ja viimeistely, lasinkiillotus, metallinkiillotus jne.."

Tokya RP8 Gen2 on päivitetty versio valmistajansa suosituimmasta suoraveto-kiillotuskoneesta. Uusi malli sisältää kaikki edeltäjänsä huippuun viritetyt ominaisuudet, kuten laajan kierrosalueen, Soft Start -toiminnon, kuormitusta tasaavan elektroniikan, eli nk. "vakionopeudensäätimen" sekä kytkimen lukitusmahdollisuuden. Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi kiillotuskoneen ergonomiaan ja käsiteltävyyteen on tehty toivottuja parannuksia, joista kertoo mm. uudenlainen, käteen entistä paremmin istuva kahva, jonka laadukas kumipäällyste takaa erinomaisen pidon. Lisäksi työskentelymukavuutta voidaan lisätä ja ajo-otetta muuttaa mukana toimitettavalla sivukahvalla, jolloin myös pidemmät ja työläämmät kiillotusrupeamat sujuvat vaivatta. Koneen todella laaja kierrosalue mahdollistaa tehokkaan työstön naarmuja poistettaessa sekä todella matalan miniminopeuden, joka helpottaa herkkien pintojen ajoa sekä mahdollistaa hologrammittoman viimeistelyn.

Kätevä Soft start- toiminto käynnistää koneen pehmeästi ja hallitusti valittuun kierrosnopeuteen, jolloin kone on helppo pitää hallinnassa heti alusta lähtien. Kalliista ammattikoneista tuttu kuormitusta tasaava elektroniikka, eli nk. "vakionopeudensäädin" puolestaan pitää kierrosnopeuden tasaisena myös silloin, kun koneelle annetaan painetta esim. isojen naarmujen poistossa ja varmistaa näin tasaisen työstöjäljen. Nopeus ei siis "hyydy" kovankaan paineen alla. Suuria pintoja ajettaessa koneen kytkin on mahdollista lukita ON-asentoon, jolloin sormet eivät väsy jatkuvaan liipaisimen puristamiseen. Viisimetrinen virtajohto mahdollistaa vaivattoman liikkumisen auton ympärillä, eikä työskentelyä tarvitse pistorasioiden etsimisen vuoksi turhaan keskeyttää. Lisäksi karan pikalukitus on tuotu etukahvaan (poista kuljetusvarmistus ennen käyttöä etukahvan sisäpuolelta), jolloin tallan vaihtaminen sujuu helposti esim. tilanteissa, joissa joudutaan vaihtelemaan käytettävän tallan ja laikan kokoa.

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya RP8 Gen2
 • Sivukahva
 • 125 mm pehmeä talla
 • Tallanvaihtoavain

Ominaisuudet

 • Tuote: Kiillotuskone Tokya RP8 Gen2
 • Käyttötarkoitus: Maalipinnan koneellinen kiillottaminen
 • Virtajohdon pituus: 5 m
 • Teho: 800 W (max. 1200 W kuormitusta kompensoitaessa)
 • Kierrosnopeus: 700 - 2500 rpm
 • Tallan kiinnityskierre: M14
 • Tallan maksimikoko: 150 mm
 • Paino: 2.2 kg
 • Takuu: Yksityisille 24 kk ja yrityksille 12 kk

Kiillotussarja

Alla opas oikean laikan ja aineen valintaan (aineet ja laikat löytyvät valmiista myllytysseteistä: Tokya RP8 Gen2 BASIC ja Tokya RP8 Gen2 DELUXE.

Sekä aineet että laikat on merkitty värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.

 • Keltainen korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
 • Oranssi laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään yleensä keltaisen tai vihreän aineen kanssa)
 • Vihreä korkki ja laikka: Kiillottava, käytetään kevyiden naarmujen poistoon
 • Musta korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)