Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ 3 STEP-SETTI

Kiillotussetti Tokya OP9 Professional DELUXE - Epäkesko

Vaativaan käyttöön suunnitellun Tokyan OP9 Professional -kiillotuskoneen ympärille kasattu kaiken kattava kiillotussetti, jonka avulla onnistuu niin huonokuntoisen kuin pientä viilaustakin kaipaavan maalipinnan kunnostus. Paketti sisältää kiillotuskoneen, 3 kiillotustahnaa, 7 laikkaa, viimeistelypuhdistusaineen, liinat sekä maalipinnan paksuusmittarin!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
413,91
-23%537,60
Tuotenumero: HSKIT521-15117

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Vaativaan käyttöön suunnitellun Tokyan OP9 Professional -kiillotuskoneen ympärille kasattu kaiken kattava kiillotussetti, jonka avulla onnistuu niin huonokuntoisen kuin pientä viilaustakin kaipaavan maalipinnan kunnostus. Paketti sisältää kiillotuskoneen, 3 kiillotustahnaa, 7 laikkaa, viimeistelypuhdistusaineen, liinat sekä maalipinnan paksuusmittarin!

DUDEN #1 MYLLYTYSSETTI VAATIVALLE KÄYTTÄJÄLLE!

Duden kommentti: "OP9 Professional on loistavalla hinta-laatusuhteella varustettu ammattitason kiillotuskone, joka soveltuu päivittäiseen ja vaativaan käyttöön. Suurienkin pintojen työstöön soveltuva 21 mm epäkeskoliike, 5" tallakoko, tehokas moottori sekä laaja kierrosalue takaavat tehokkaan työskentelyn joka tilanteessa. Ärhäkästä moottorista huolimatta koneen tärinä- ja melutaso on onnistuttu pitämään poikkeuksellisen matalina, joten kädet ja korvat eivät pitkäksi venyvinäkään työpäivinä joudu liialliselle koetukselle. Kaiken kaikkiaan OP9 Professional on huippukone, jonka monipuoliset ominaisuudet sekä laadukas ergonomia on luotu vastaamaan vaativan käyttäjän vaatimuksiin."

Tokya OP9 Professional DELUXE on vaativaan käyttöön suunniteltu, erittäin kattava kiillotussetti, joka sisältää tarvikkeet ja aineet aina maalipinnan koneellisesta vahauksesta syvien naarmujen poistoon sekä tietysti kaikkeen siltä väliltä. Settiin kuuluu Tokyan ammattitason OP9 Professional -kiillotuskone, joka on varustettu mm. suurella 21 mm epäkeskoliikkeellä, laajalla kierrosalueella sekä työstöä helpottavalla progressiivisella virtakytkimellä. Epäkeskokoneen etuna on koneen turvallisuus, nopea naarmunpoisto sekä helposti viimeisteltävä ajojälki. OP9 Professional on tehokas ja ergonominen kone, jossa on monista muista 21 mm epäkeskoliikkeellä varustetuista koneista poiketen säilytetty 5" (125 mm) tallakoko, mikä tekee siitä erinomaisen koneen yleiskäyttöön sekä vaikka ainoaksi koneeksi. OP9:n laaja kierrosalue (2000-5000 opm) sekä suuri epäkeskoliike mahdollistaa nopean työstön suurillakin pinnoilla. Koneen lisäksi settiin kuuluu kolme kiillotustahnaa sekä 7 eri laikkaa, joita yhdistelemällä sinä ja OP9 Professional saatte maalipinnan kuin maalipinnan peilikiiltävään kuntoon!

Setin mukana toimitetaan myös jokaiselle kiillottajalle käytännössä pakollinen apuväline, eli maalipinnan paksuusmittari. Sen avulla voidaan mitata pellin päällä olevan maalipinnan, laikan ja pinnoitteen kokonaispaksuus, ja näin voidaan varmistaa, kuinka paljon lakkapintaa voidaan kiillottaa. Lisäksi pakettiin kuuluu laadukas, hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine sekä mikrokuituliinat myllytystahnojen poispyyhintään. DELUXE-setin avulla suoriudut kaikentasoisista operaatioista, ja vaikka tämä paketti on suunniteltu ammattikäyttöön, soveltuu se hyvin myös vaativalle harrastajalle.

Huom! Katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Saatavilla myös suppeampi BASIC-setti: Kiillotussetti Tokya OP9 Professional BASIC.

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya OP9 Professional
 • Maalipinnan paksuusmittari Tokya CTG-1
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Cut 1/3, 250 ml
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Polish 2/3, 250 ml
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Finish 3/3, 250 ml
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Finish, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Polish, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Refine, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Coarse, 5"
 • Villalaikka Tokya S-Wool DA, Medium Cut, 5"
 • Mikrokuitulaikka Tokya DualFiber DA, Fine Cut, 5"
 • Mikrokuitulaikka Tokya TwistFiber DA, Heavy Cut, 5"
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2, 5 kpl

Mihin mitäkin käytetään?

Tokya OP9 Professional on kovaan käyttöön suunniteltu epäkesko-kiillotuskone, joka on varustettu mm. 21 mm epäkeskoliikkeellä, tehokkaalla 900W moottorilla sekä Tokyalle tutulla miellyttävällä ergonomialla. Suuren 21 mm epäkeskoliikkeensä ansiosta kone soveltuu loistavasti isojenkin pintojen kiillotukseen, ja 2000-5000 opm kierrosalue takaa nopean ja erittäin tehokkaan työskentelyn sekä virheettömän viimeistelyn. Monista vastaavista 21 mm epäkeskoliikkeellä varustetuista koneista poiketen OP9:ssä tallakoko on pidetty yleisimpänä 5" (125 mm), minkä ansiosta se soveltuu loistavasti yleiskäyttöön ja vaikka ainoaksi koneeksi. OP9:stä löytyy progressiivinen virtakytkin, joka toimii kuin kaasu: kierrosnopeus kasvaa, mitä kovempaa kytkintä painetaan (kuitenkin max. kierrosnopeuden säädön mukaiseksi) ja vähenee, kun kytkintä höllätään. Tämä mahdollistaa joustavan työskentelyn mm. syvien naarmujen sekä herkkien pintojen parissa ilman, että kierrosnopeutta joudutaan jatkuvasti vaihtamaan säätimestä. OP9 Professional on kestävä, laadukas ja kokoisekseen helposti käsiteltävä kone, joka on luotu kestämään jatkuvaa käyttöä ja kovaa kulutusta.

Tokya CTG-1 on maalipinnan paksuuden kertova mittalaite. Maalipinnan paksuusmittarilla voidaan mitata pellin päällä olevan maalipinnan, lakan ja pinnoitteen kokonaispaksuus. Mittarilla on erittäin helppo todeta autosta esimerkiksi pakkeloituja, päällemaalattuja kohtia. Mittari toimii yleisimmillä rauta ja metallipohjaisilla pinnoilla (Fe ja Nfe). Mittari kykenee mittaamaan jopa 2 millin kerroksia, 0,02mm tarkkuudella.

King Carthur Reshine Cut on voimakkaasti leikkaava kiillotusaine, joka poistaa tehokkaasti maalipinnoilta hapettumat, himmentymät sekä syvemmätkin naarmut. Reshine 1/3 on numeronsa mukaan ensimmäisenä käytettävä kiillotusaine, mikäli pinta on päässyt todella huonoon kuntoon ja lakkapinta on kova. Aine käytetään yleensä leikkaavan laikan (mikrokuitu, villa tai leikkaava vaahtomuovi) kanssa. King Carthurin kiillotusaineet soveltuvat niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille, pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

King Carthur Reshine Polish on keskikarkea kiillotusaine, joka poistaa keskisyvät naarmut, harmauden ja jättää helposti viimeisteltävän pinnan. Reshine 2/3 on numeronsa mukaan toisena käytettävä kiillotusaine. Keskileikkaava aine soveltuu jopa 1-step ajoihin poistaen suurimman osan naarmuista ja viimeistellen pinnan timanttiseen kiiltoon. Laikan leikkaavuutta muuttamalla saadaan aineen leikkaavuusaluetta laajennettua mukavasti: leikkaavalla laikalla saadaan syviäkin naarmuja poistettua, ja viimeistelylaikalla saadaan taas hologrammit ja ajojäljet nätisti pois. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

King Carthur Reshine Finish on hieno kiillotusaine, joka poistaa maalipinnalta nopeasti himmentymät sekä hiusnaarmut ja hologrammit. Reshine 3/3 on numeronsa mukaan viimeisenä käytettävä kiillotusaine, hieno aine soveltuu täydellisesti viimeistelyyn. Finish-aine poistaa hologrammit ja hiusnaarmut tehokkaasti jättäen jälkeen peilikiiltävää pintaa. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

Tokya DualFiber DA, Fine Cut on poikkeuksellisen laajalla leikkuualalla varustettu keskileikkaava mikrokuitulaikka, joka poistaa pienet naarmut ja hologrammit myös kovemmilta lakkapinnoilta. Fine Cut -laikka puree lakkapintaan tehokkaasti jättäen kuitenkin jälkeensä siistiä jälkeä. Näin ollen se soveltuukin erinomaisesti myös nk. "one step" -kiillotuksiin silloin, kun kyseessä on suhteellisen hyväkuntoinen lakkapinta. Lisäksi se sopii pinnan viimeistelyyn karkeamman yhdistelmän jäljiltä. Nimestään huolimatta tämä laikka tarjoaa varsinkin leikkaava ainetta käytettäessä monia keskikarkeita vaahtomuovilaikkoja tehokkaamman leikkaavuuden sekä erinomaisen viimestellyn ajojäljen. Laikka sopiikin siis laajasti erilaisille pinnoille.

Tokya TwistFiber DA, Heavy Cut on äärimmäisen tehokkaasti leikkaava mikrokuitulaikka, joka poistaa syvätkin naarmut ja hapettumat myös kovemmilta lakkapinnoilta. Voimakkaasti leikkaava Heavy Cut -laikka sopii parhaiten useamman stepin myllytyksiin ja esim. vesihionnasta jääneiden hiontajälkien poistoon, jolloin laikan leikkuukyky voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla isoimpien virheiden poistoon. Loistavan leikkaavuuskyvyn lisäksi TwistFiber jättää mikrokuitulaikaksi helposti viimeisteltävän ajojäljen, mutta erittäin kovan leikkaavuuden vuoksi täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi pinta kannattaa ajaa vielä viimeistelylaikalla leikkaavan laikan jälkeen.

Tokya S-Wool on 100% aitoa lampaankarvaa. Laikan lyhyt karva mahdollistaa sen toimivuuden myös epäkeskokoneissa, joissa perinteiset pitkäkarvaiset villalaikat eivät toimi. Laikan leikkaavuuskyky on erinomainen ja siten sopii erittäin naarmuisten pintojen kiillottamiseen. Laikka on erittäin luja ja kestää hienosti kulutusta. Villalaikan kanssa käytetään karkeita kiillotusaineita. Pehmeytensä vuoksi villallaikka mielletään monesti hellävaraiseksi, mutta todellisuudessa laikka on kaikista leikkaavin, joten pinnat vaatii lähes poikkeuksetta vielä viimeistelyn. Tämä on sinulle, joka tahdot nopeasti poistaa syvimmätkin naarmut maalipinnoiltasi.

Tokya vaahtomuovilaikat on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä vaahtomuovista, ja erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Loistavat vaihtoehdot myllytyksen jokaiseen vaiheeseen!

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka soveltuu loistavasti myllytystahnojen poispyyhintään ja pinnan viimeistelyyn. Final Cleaner puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan myllytyksen jälkeen.

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS!

Sekä aineet, että laikat on merkitty värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.

 • Keltainen korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
 • Oranssi laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään yleensä keltaisen tai vihreän aineen kanssa)
 • Vihreä korkki ja laikka: Kiillottava, käytetään kevyiden naarmujen poistoon
 • Musta korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi
Varoitusetiketin tietoja:
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)