Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ 1 STEP-SETTI

Kiillotussetti Tokya OP9 Professional BASIC - Epäkesko

Laadukas epäkesko-myllytyssetti maalipinnan koneelliseen vahaukseen sekä kevyiden naarmujen poistoon. Settiin kuuluu Tokyan ammattitason OP9 Professional -kiillotuskone sekä kiillotustahna ja laikat 1-step myllytyksiin.

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
314,91
-22%405,10
Tuotenumero: HSKIT520-15115

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Laadukas epäkesko-myllytyssetti maalipinnan koneelliseen vahaukseen sekä kevyiden naarmujen poistoon. Settiin kuuluu Tokyan ammattitason OP9 Professional -kiillotuskone sekä kiillotustahna ja laikat 1-step myllytyksiin.

Duden kommentti: "OP9 Professional on loistavalla hinta-laatusuhteella varustettu ammattitason kiillotuskone, joka soveltuu päivittäiseen ja vaativaan käyttöön. Suurienkin pintojen työstöön soveltuva 21 mm epäkeskoliike, 5" tallakoko, tehokas moottori sekä laaja kierrosalue takaavat tehokkaan työskentelyn joka tilanteessa. Ärhäkästä moottorista huolimatta koneen tärinä- ja melutaso on onnistuttu pitämään poikkeuksellisen matalina, joten kädet ja korvat eivät pitkäksi venyvinäkään työpäivinä joudu liialliselle koetukselle. Kaiken kaikkiaan OP9 Professional on huippukone, jonka monipuoliset ominaisuudet sekä laadukas ergonomia on luotu vastaamaan vaativan käyttäjän vaatimuksiin."

Tokya OP9 Professional BASIC on kovaan käyttöön suunniteltu kiillotussetti, joka sisältää tarvikkeet mm. maalipinnan ehostamiseen, kevyeen naarmujen poistoon sekä koneelliseen vahaukseen. Settiin kuuluu kiillotusaine, viimeistelypuhdistusaine, kattava valikoima laikkoja sekä Tokyan ammattitason OP9 Professional -kiillotuskone, joka on varustettu mm. suurella 21 mm epäkeskoliikkeellä, laajalla kierrosalueella sekä työstöä helpottavalla progressiivisella virtakytkimellä. Epäkeskokoneen etuna on koneen turvallisuus, nopea naarmunpoisto sekä helposti viimeisteltävä ajojälki. OP9 Professional on tehokas ja ergonominen kone, jossa on monista muista 21 mm epäkeskoliikkeellä varustetuista koneista poiketen säilytetty 5" (125 mm) tallakoko, mikä tekee siitä erinomaisen koneen yleiskäyttöön sekä vaikka ainoaksi koneeksi. OP9:n laaja kierrosalue (2000-5000 opm) sekä suuri epäkeskoliike mahdollistaa nopean työstön suurillakin pinnoilla, ja tämän setin avulla työskentely sujuu vaivattomasti.

Laadukkaan ja monipuolisen kiillotuskoneen lisäksi setin mukana toimitetaan Tokyan erinomaisilla kiillotusominaisuuksilla varustetut 5" vaahtomuovilaikat aina voimakkaasti leikkaavasta viimeistelyyn sopivalla vaihtoehdolla. Laikan leikkaavuutta vaihtamalla saadaan setissä toimitetusta kiillotusaineesta paras hyöty irti: leikkaavan laikan kanssa saadaan poistettua syvempiäkin naarmuja, ja vastaavasti viimeistelylaikalla saadaan pinnasta pienimmätkin virheet ja ajojäljet poistettua. Lisäksi mukana tulee King Carthurin hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, jolla myllytystahnat saadaan vikkelästi poistettua maalipinnalta. Tämä setti tarjoaa siis kaiken tarvittavan onnistuneeseen ja ennen kaikkea kiiltävään lopputulokseen, eikä myllytysrupeama voisi helpommaksi muuttua!

Huom! Katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Saatavilla myös kattavampi DELUXE-setti: Kiillotussetti Tokya OP9 Professional DELUXE.

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya OP9 Professional
 • Kiillotusaine King Carthur Reshine Polish 2/3, 250 ml
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Finish, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, POLISH, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, REFINE, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, COARSE, 5"
 • Mikrokuitulaikka Tokya DualFiber DA, Fine Cut
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Mikrokuituliinasetti King Carthur Royal Flush, 5 liinaa

Mihin mitäkin käytetään?

Tokya OP9 Professional on kovaan käyttöön suunniteltu epäkesko-kiillotuskone, joka on varustettu mm. 21 mm epäkeskoliikkeellä, tehokkaalla 900W moottorilla sekä Tokyalle tutulla miellyttävällä ergonomialla. Suuren 21 mm epäkeskoliikkeensä ansiosta kone soveltuu loistavasti isojenkin pintojen kiillotukseen, ja 2000-5000 opm kierrosalue takaa nopean ja erittäin tehokkaan työskentelyn sekä virheettömän viimeistelyn. Monista vastaavista 21 mm epäkeskoliikkeellä varustetuista koneista poiketen OP9:ssä tallakoko on pidetty yleisimpänä 5" (125 mm), minkä ansiosta se soveltuu loistavasti yleiskäyttöön ja vaikka ainoaksi koneeksi. OP9:stä löytyy progressiivinen virtakytkin, joka toimii kuin kaasu: kierrosnopeus kasvaa, mitä kovempaa kytkintä painetaan (kuitenkin max. kierrosnopeuden säädön mukaiseksi) ja vähenee, kun kytkintä höllätään. Tämä mahdollistaa joustavan työskentelyn mm. syvien naarmujen sekä herkkien pintojen parissa ilman, että kierrosnopeutta joudutaan jatkuvasti vaihtamaan säätimestä. OP9 Professional on kestävä, laadukas ja kokoisekseen helposti käsiteltävä kone, joka on luotu kestämään jatkuvaa käyttöä ja kovaa kulutusta.

King Carthur Reshine Polish 2/3 on keskikarkea kiillotusaine, joka poistaa maalipinnoilta tehokkaasti hapettumat, himmentymät sekä naarmut. Reshine 2/3 on numeronsa mukaan toisena käytettävä kiillotusaine. Keskileikkaava aine soveltuu jopa 1-step ajoihin poistaen suurimman osan naarmuista ja viimeistellen pinnan timanttiseen kiiltoon. Laikan leikkaavuutta muuttamalla saadaan aineen leikkaavuusaluetta laajennettua mukavasti: leikkaavalla laikalla saadaan syviäkin naarmuja poistettua, ja viimeistelylaikalla saadaan taas hologrammit ja ajojäljet nätisti pois. King Carthurin aineet soveltuu niin vanhoille pinnoille kuin uudehkoille pientä viimeistelyä vaativille pinnoille.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas hiilivetypohjainen viimeistelypuhdistusaine, joka on tarkoitettu ennen vahausta, pinnoitusta tai teippausta suoritettavaan viimeistelypuhdistukseen. Aine poistaa pinnalta kaiken lian aina vanhoista vahoista pesuainejäämiin ja kiillotustahnoihin saakka. Lisäksi se puree loistavasti myös rasvaan ja öljyyn, varmistaen pintaan tulevalle suojatuotteelle täydellisen puhtaan pinnan ja maksimaalisen tartunnan. Final Cleaner tehoaa myös liimajäämiin ja soveltuu näin ollen myös esim. vanhoista teipeistä jääneiden liimatahrojen poistoon. Ehdoton tuote onnistuneen suojauksen varmistamiseksi!

Tokya DualFiber DA, Fine Cut on poikkeuksellisen laajalla leikkuualalla varustettu keskileikkaava mikrokuitulaikka, joka poistaa pienet naarmut ja hologrammit myös kovemmilta lakkapinnoilta. Fine Cut -laikka puree lakkapintaan tehokkaasti jättäen kuitenkin jälkeensä siistiä jälkeä. Näin ollen se soveltuukin erinomaisesti myös nk. "one step" -kiillotuksiin silloin, kun kyseessä on suhteellisen hyväkuntoinen lakkapinta. Lisäksi se sopii pinnan viimeistelyyn karkeamman yhdistelmän jäljiltä. Nimestään huolimatta tämä laikka tarjoaa varsinkin leikkaava ainetta käytettäessä monia keskikarkeita vaahtomuovilaikkoja tehokkaamman leikkaavuuden sekä erinomaisen viimestellyn ajojäljen. Laikka sopiikin siis laajasti erilaisille pinnoille.

Tokya vaahtomuovilaikat on valmistettu korkealaatuisesta ja kestävästä vaahtomuovista, ja erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Loistavat vaihtoehdot myllytyksen jokaiseen vaiheeseen!

Sekä aineet, että laikat on merkitty värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.

 • Keltainen korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
 • Oranssi laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään yleensä keltaisen tai vihreän aineen kanssa)
 • Vihreä korkki ja laikka: Kiillottava, käytetään kevyiden naarmujen poistoon
 • Musta korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi
Varoitusetiketin tietoja:
EUH066
fi: Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.
sv: Upprepad kontakt kan ge torr hud eller hudsprickor.
EUH210
fi: Käyttöturvallisuustiedote toimitetaan pyynnöstä.
sv: Säkerhetsdatablad finns att rekvirera.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.
GHS07
fi: Terveysvaara
sv: Hälsorisk
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
GHS02
fi: Syttyvä
sv: lättantändlig
GHS08
fi: vakava terveysvaara
sv: allvarlig hälsorisk

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)