Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ VAATIVAAN KÄYTTÖÖN!

Kiillotuskone Tokya OP9 Professional - Epäkesko

Kovaan käyttöön suunniteltu epäkesko-kiillotuskone, joka on varustettu 21 mm epäkeskoliikkeellä, markkinoiden tehokkaimmalla 900W moottorilla sekä ergonomisella muotoilulla. Sopii niin ammattilaisille kuin vaativille harrastajille. 24 kk takuu!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
269,91
-10%299,90
Tuotenumero: HS18102

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kovaan käyttöön suunniteltu epäkesko-kiillotuskone, joka on varustettu 21 mm epäkeskoliikkeellä, markkinoiden tehokkaimmalla 900W moottorilla sekä ergonomisella muotoilulla. Sopii niin ammattilaisille kuin vaativille harrastajille. 24 kk takuu!

Tokya OP9 Professional on kovaan käyttöön suunniteltu epäkesko-kiillotuskone, joka on varustettu mm. 21 mm epäkeskoliikkeellä, tehokkaalla 900W moottorilla sekä Tokyalle tutulla miellyttävällä ergonomialla. Suuren 21 mm epäkeskoliikkeensä ansiosta kone soveltuu loistavasti isojenkin pintojen kiillotukseen, ja 2000-5000 opm kierrosalue takaa nopean ja erittäin tehokkaan työskentelyn sekä virheettömän viimeistelyn. Monista vastaavista 21 mm epäkeskoliikkeellä varustetuista koneista poiketen OP9:ssä tallakoko on pidetty yleisimpänä 5" (125 mm), minkä ansiosta se soveltuu loistavasti yleiskäyttöön ja vaikka ainoaksi koneeksi. OP9:stä löytyy progressiivinen virtakytkin, joka toimii kuin kaasu: kierrosnopeus kasvaa, mitä kovempaa kytkintä painetaan (kuitenkin max. kierrosnopeuden säädön mukaiseksi) ja vähenee, kun kytkintä höllätään. Tämä mahdollistaa joustavan työskentelyn mm. syvien naarmujen sekä herkkien pintojen parissa ilman, että kierrosnopeutta joudutaan jatkuvasti vaihtamaan säätimestä. OP9 Professional on kestävä, laadukas ja kokoisekseen helposti käsiteltävä kone, joka on luotu kestämään jatkuvaa käyttöä ja kovaa kulutusta. Kone onkin erinomainen valinta niin harrastajan kuin ammattilaisenkin työkalupakkiin!

OP9 Professionalin kehityksessä on tehokkuuden lisäksi keskitytty myös työskentelymukavuuteen, ja tämän vuoksi koneen otepinnat on muotoiltu käsiin sopiviksi ja etukahva on päällystetty pitävällä kumilla. Lisäksi koneen mukana toimitetaan sivukahva, joka voidaan ottaa käyttöön mieltymysten mukaan. Kytkin voidaan lukita ON-asentoon suuria pintoja ajettaessa, ja lisäksi OP9 Professionalista löytyy kätevä Soft Start -toiminto, joka käynnistää koneen pehmeästi ja hallitusti valittuun kierrosnopeuteen. Kone on myös varustettu kuormitusta tasaavalla elektroniikalla, eli siitä löytyy nk. "vakionopeudensäädin", joka tasaa nopeuden mikäli kuorma lisääntyy.

Markkinoiden tehokkain 900W moottori varmistaa, ettei teho lopu suuremmassakaan urakassa tai rankemmassa naarmujenpoistossa. Tehosta ja suuresta epäkeskoliikkeestä huolimatta koneen tuottama äänitaso on onnistuttu pitämään poikkeuksellisen maltillisena, minkä lisäksi tärinätaso on vain 4.1 m/s², eli käsiin kohdistuva rasitus ei pidemmissäkään työstöjaksoissa koidu ongelmaksi. Ammattikäyttöä ajatellen virtakaapeli on 7 metriä pitkä kestävä kumikaapeli, joka tekee liikkumisesta auton ympärillä helppoa.

"Ergonomia on loistava, paino on hyvä, tehoa riittää ja ennenkaikkea se ääni, kuinka paljon mukavampaa onkaan tehdä kun ei korvissa soi päivän jälkeen. Uusimmasta Rupesista ei kokemusta ole, mutta tässä harrastetallissa vanha kone siirtyy varakoneeksi ja Tokya OP9 ottaa paikan pakista pääasiallisena epäkeskona. Sanomattakin lienee selvää, että suosittelen todella lämpimästi. Jos olet harrastaja en näe mitään syytä maksaa lähes tuplahintaa merkistä."
- Antti @ Garage FiftyNine

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya OP9 Professional
 • Sivukahva
 • Tallanvaihtoavain
 • 2 x Vaihtohiilet
 • Käyttöohje

Ominaisuudet

 • Tuote: Tokya OP9 Professional
 • Käyttötarkoitus: Maalipinnan koneellinen kiilotus
 • Epäkeskoliikkeen koko: 21 mm
 • Vapaa epäkesko
 • Virtajohdon pituus: 7 m
 • Teho: 900 W
 • Kierrosnopeus: 2000 - 5000 opm
 • Tallan koko: 125 mm
 • Tallan kiinnityskierre: M8
 • Äänitaso: 79 dB
 • Tärinätaso: 4.1 m/s²
 • Paino: 2.8 kg
 • Takuu: 24 kk

Kiillotussarja

Alla opas oikean laikan ja aineen valintaan (aineet ja laikat löytyvät valmiista myllytysseteistä: Tokya OP9 Professional BASIC ja Tokya OP9 Professional DELUXE.

Sekä aineet, että laikat on merkitty värikoodilla käytön helpottamiseksi ja tehostamiseksi. Yhdistä oikea kiillotusaine oikean laikan kanssa parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Huom! Värikoodit kertovat ainoastaan suositellut yhdistelmät. Toki laikkoja ja aineita on mahdollista yhdistellä miten haluaa, maalipinnan kunnosta riippuen.

 • Keltainen korkki ja laikka: Voimakkaasti leikkaava yhdistelmä, syvien naarmujen poistoon
 • Oranssi laikka: Kevyesti leikkaava (käytetään yleensä keltaisen tai vihreän aineen kanssa)
 • Vihreä korkki ja laikka: Kiillottava, käytetään kevyiden naarmujen poistoon
 • Musta korkki ja laikka: Viimeistelyyn, parhaan kiillon saavuttamiseksi

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)