Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ ALOITTELIJOILLE

Kiillotussetti Tokya OP5 Gen2 ONE STEP - Epäkesko

Helppokäyttöinen ja aloittelijaystävällinen kiillotussetti, joka sisältää laadukkaan Tokyan OP5 Gen2 -epäkeskokiillotuskoneen sekä pinnoittavan kiillotusaineen, jotka tekevät auton ehostamisesta käsittämättömän vaivatonta!

ILMAINEN TOIMITUS TÄLLE TUOTTEELLE!
278,91
-20%348,20
Tuotenumero: HSKIT363-13609

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.8
6 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Hyvä setti jolla pääsee jo pitkälle ja tarpeeksi pitkä johto koneessa.
  fi
  V M 3.7.2023
 2. Arvosteltu tuote: Aikaisempi versio
  Vaikutti erittäin hyvältä koneelta. Helppokäyttöinen aloittelijalle!
  fi
  Ketelä J 27.4.2021
 3. Fungerer utmerket. Fin og enkel å jobbe med.
  no
  Henriksen G 23.5.2023
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Helppokäyttöinen ja aloittelijaystävällinen kiillotussetti, joka sisältää laadukkaan Tokyan OP5 Gen2 -epäkeskokiillotuskoneen sekä pinnoittavan kiillotusaineen, jotka tekevät auton ehostamisesta käsittämättömän vaivatonta!

- KIILLOTUS JA PINNOITUS SAMALLA AJOLLA -

Duden kommentti: "OP5 Gen2 on järkihintainen epäkesko-kiillotuskone, joka soveltuu erinomaisesti niin aloittavalle auton kiillottajalle kuin vaativallekin harrastajalle. Tällä koneella on vaikea saada vaurioita aikaan, sillä epäkeskoliike vähentää pistemäistä kuormitusta estäen pinnan liian kuumenemisen. Laadukas kone, jolla pääset helposti alkuun, mutta jonka ominaisuudet eivät lopu kesken harrastuksen edetessä tai tarvittaessa ammattikäytössäkään."

Kiillotussetti Tokya OP5 Gen2 ONE STEP on erittäin laadukas myllytyssetti, joka yhdistää kaksi ajoneuvon ehostuksen työläintä prosessia: kiillotuksen sekä suojauksen. Tämä setti on koottu sinulle, joka arvostat laatua, mutta haluat, että päivästäsi jää aikaa muuhunkin kuin auton kiillotukseen. Tuotesetti sisältää Tokyan laadukkaan OP5 Gen2 -epäkeskokoneen, jonka tappiin hiottu ergonomia, hiljainen, tehokas ja tasainen moottori sekä laaja kierrosalue tekevät myllytyksestä käsittämättömän helppoa ja mielekästä! Epäkeskokoneen etuna on koneen turvallisuus, nopea naarmunpoisto sekä helposti viimeisteltävä ajojälki. Ammattilaistenkin käyttöön soveltuvan koneen lisäksi mukana toimitetaan vallankumouksellinen kiillotusaine, joka samalla sekä kiillottaa että antaa maalipinnalle pitkäkestoisen suojan. Näin suurimman työn tekevät välineet etkä sinä!

 ONE STEP -setti soveltuu erityisesti aloittelijoille, sillä siihen on valittu mahdollisimman helppokäyttöisiä ja suoraviivaisia tuotteita. Helposta käytettävyydestään huolimatta tuotteiden ominaisuudet riittävät myös vaativalle harrastajalle, ja esimerkiksi setin konetta näkee käytettävän päivittäisessä ammattikäytössä autofiksaamoissakin. King Carthurin PolishCoat on puolestaan All-In-One -tyyppinen kiillotusaine, jonka sisältämät hiovat ainesosat poistavat pienet naarmut, hapettumat ja muut virheet lakka- ja maalipinnoilta, minkä lisäksi aineen koostumus piilottaa jäljelle jääviä maalipinnan virheitä parantaen kiiltoa entisestään. Ja aivan kuin tämä ei olisi vielä tarpeeksi, lisäksi aine jättää myös kestävän, kirjaimellisesti piinkovan suojakalvon maalipinnalle jopa kolmeksi kuukaudeksi! Koneen ja kiillotusaineen lisäksi setti sisältää neljä vaahtomuovilaikkaa eri karkeuksilla, sekä kiillotusaineen poispyyhintään soveltuvat mikrokuituliinat.

Huom! Katso lisätietoja koneellisesta kiillotuksesta autonhoidon ABC:sta.

Saatavilla myös kattavammat BASIC- ja DELUXE-setit: Kiillotussetti Tokya OP5 Gen2 BASIC ja Kiillotussetti Tokya OP5 Gen2 DELUXE.

Toimitussisältö

 • Kiillotuskone Tokya OP5 Gen2
 • Kiillotusaine King Carthur PolishCoat
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, Finish, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, POLISH, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, REFINE, 5"
 • Vaahtomuovilaikka Tokya DA, COARSE, 5"
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2
 • Kiillotusliina King Carthur Red Ruby

Tokya OP5 Gen2 on päivitetty versio valmistajansa huippusuositusta OP5-epäkeskokiillotuskoneesta. Uusi Gen2-kone on tehokkaampi, ergonomisempi ja hiljaisempi versio edeltäjästään, minkä lisäksi siinä on nyt entistäkin laajempi kierrosalue! Laajan kierrosalueen ansiosta kiillotus sujuu nopeammin ja tehokkaammin, joten suuremmatkin myllytysrupeamat sujuvat vaivattomasti. Kone toimii 15 mm epäkeskoliikkeellä, joka mahdollistaa nopean työstön suurilla pinnoilla, mutta on silti vielä tarpeeksi ketterä ja siro toimiakseen myös ahtaampien ja yksityiskohtaisempien alueiden kiillotuksessa. Työskentely Gen2:lla on siis maksimaalisen tehokasta, mutta silti joustavaa.

King Carthur PolishCoat on paras tuntemamme All In One -tyyppinen kiillotusaine. PolishCoat sisältää hiovia ainesosia, jotka poistavat pienet naarmut, hapettumat ja muut virheet lakka -ja maalipinnoilta. Kiillottavien ainesosien lisäksi aineen koostumus piilottaa jäljelle jääviä maalipinnan virheitä parantaen kiiltoa. Loistavien kiillotusominaisuuksien lisäksi aine jättää kestävän, kirjaimellisesti piinkovan, suojakalvon maalipinnalle jopa kolmeksi kuukaudeksi. ISO SUOSITUS!

Tokya vaahtomuovilaikkojen erinomaisten kiillotusominaisuuksien lisäksi laikoista löytyy yksityiskohtia jotka helpottavat työstämistä. Laikoissa on mm. pyöristetyt reunat mikä estää teräviä kosketuksia kiillotettavaan kohteeseen. Loistavat vaihtoehdot myllytyksen jokaiseen vaiheeseen!

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille. Tässä paketissa hinta-laatusuhde on varmasti kohdallaan. VAHVA SUOSITUS!

King Carthur Red Ruby on mahtavan pehmeä ja hellävarainen kiillotusliina, joka ottaa paikkansa kiillotusliinojen parhaimmistosta. Sen kuitujen pituus ja tiheys on optimoitu autovahan kiillottamiseen. Samettisen pehmeä kosketus on maalipinnalle hellävarainen. Suosittelemme!

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)