Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

King Carthur BF-KIT

✅ LAHJAIDEA
 
 

Kattava pesusetti vuoden edullisimpaan Black Friday-hintaan! Settiin on kerätty aineet auton ulko- ja sisäpintojen pesuun ja suojaukseen.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
69,90
-52%144,30

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kattava pesusetti vuoden edullisimpaan Black Friday-hintaan! Settiin on kerätty aineet auton ulko- ja sisäpintojen pesuun ja suojaukseen.

BF SUPERTARJOUS
⭐️KATSO HINTAA!⭐️

King Carthur BF-Kit on kattava pesusetti vuoden edullisimpaan Black Friday-hintaan! Settiin on kerätty aineet auton ulko- ja sisäpintojen pesuun ja suojaukseen. Lisäksi mukaan on lisätty hellävarainen ja kestävä pesukinnas sekä erittäin imukykyinen kuivausliina. Setti sopiikin loistavasti vaikka pukinkonttiin laatutietoiselle autonhoidon harrastajalle tai vasta pesuhommia aloittelevalle!

Setistä löytyy markkinoiden tehokkain vahaturvallinen esipesuaine, jolla pinnoilta saadaan poistettua mahdollisimman paljon likaa ennen varsinaista kinnaspesua. Kinnaspesuun mukana toimitettavan pesukintaan kanssa löytyy Ceramic-shampoo, joka sekä puhdistaa pinnalta viimeisetkin likatahra että jättää maukkaan kiillon ja erinomaisesti vettä ja likaa hylkivän pinnan. Pelkkä shampoon pintaan tuoma hylkivyys helpottaa puhtaanapitoa jo huomattavasti. Haluttaessa ja varsinkin talvikaudella on suositeltavaakin käsitellä pinta vieläkin hylkivämmällä ja kestävämmällä, mutta edelleen todella helppokäyttöisellä suoja-aineella, Spray Coatilla.

Kun ulkopinnat on saatu minttiin, voidaan sisätilat ensin puhdistaa ja mahdolliset pahat hajut poistaa vaivattomasti ja nopeasti yhdistetyllä yleispuhdistus- ja hajunpoistoaineella. Lopuksi pinnat voidaan suojata haalistumista ja likaantumista vastaan, jolloin myös sisätilojen puhtaanapito helpottuu tulevaisuudessa merkittävästi.

Toimitussisältö

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.
H319
fi: Ärsyttää voimakkaasti silmiä.
sv: Orsakar allvarlig ögonirritation.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

  • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
  • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
  • Turvalliset maksutavat
  • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
  • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
  • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
  • Note: "Toimitus Valitsemaasi Noutopisteeseen (MH)"

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.