Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16
✅ TÄYDELLINEN SETTI

Sisustanhoitosetti - DELUXE

TÄYDELLINEN puhdistus- ja suojaussetti sisustan pinnoille! Sis. aineet kankaalle, nahalle, muoveille, lasille, kumille jnejne.. PARHAAT MAHDOLLISET AINEET!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
93,91
-28%129,90
Tuotenumero: HSKIT148-6872

Saatavuus ei tiedossa

Ostaneiden Asiakkaiden Kommentit
4.8
13 ARVOSTELUN PERUSTEELLA
 1. Loistava setti sopivasti kaikkea
  fi
  K T 9.12.2023
 2. Erittäin monipuolinen pesusetti, jolla saa melkein auton kuin auton kiiltämään Jonkin sortin minilastan jos tähän settiin lisäisi, niin mielestäni täs...
  fi
  Keskiniemi M 30.5.2022
 3. Yksi setti ja kaikki pihan autot saatii hoidettua👌
  fi
  S S 25.4.2022
 4. Kaikki tarvittavat pesuaineet auton täydelliseen sisäpuhdistukseen ja todella hyvää tavaraa!
  fi
  Rinta-kyttä J 4.3.2022
 5. Pirun hyvin lähti ajokoneen kajuutasta kaikki pinttynyt irti. Viimeistely aineella pinnat sai paremman näköiseksi mitä uutena oli. 5/5
  fi
  Saksa I 9.9.2021
 6. Ett bara "måste ha paket" när kidsen sölat ner bilen ner bilen invändigt med glass, godis och "donken" spill på semestern. Rengöringen gick lekande lä...
  se
  Karlsson F 4.8.2021
Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

TÄYDELLINEN puhdistus- ja suojaussetti sisustan pinnoille! Sis. aineet kankaalle, nahalle, muoveille, lasille, kumille jnejne.. PARHAAT MAHDOLLISET AINEET!

KAIKKI MITÄ TARVITSET SISUSTAN PUHDISTUKSEEN JA SUOJAUKSEEN!

⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️

Erittäin kattava DELUXE-tason sisustalle tarkoitettu hoitosetti vaativallekin käyttäjälle! Setti sisältää aineet ja tarvikkeet kaikkien sisustan pintojen puhdistukseen ja suojaukseen. Mikään settiin valituista aineista ei ole päätynyt settiin sattumalta, vaan kukin tuotteista edustaa luokkansa parhaimmistoa. Setin aineilla ja tarvikkeilla saadaan puhdistettua ja suojattua niin nahka- ja kangaspenkit, kuin muovi-, kumi- ja vinyylipinnat sekä lisäksi puhdistettua lasit hohtavan puhtaiksi.

Kasasimme DELUXE-settiin valikoimamme parhaat aineet kaikille sisustan pinnoille. Setistä löytyy puhdistus- ja suoja-aineet ja tarvikkeet sekä kangas-, että nahkapenkkien perusteelliseen puhdistukseen ja suojaukseen. Sisätilojen muovi-, kumi- ja vinyyliosille löytyy erittäin tehokas puhdistusaine, joka samalla kertaa sekä puhdistaa, että poistaa pahoja hajuja aiheuttavat lähteet kaikilta sisustan materiaaleilta! Näille edellä mainituille pinnoille on mukana myös erinomainen suoja-aine. Myös lasipinnoille on valittu loistava puhdistusaine, jotta kaikenlainen lika saadaan pinnoilta pois.

Duden kommentti: "Sisältää parhaat aineet sisustan kaikkien pintojen puhdistukseen ja suojaukseen - näillä onnistut varmasti!!"

PS. Setin lisäksi tarvitaan ainoastaan imuri, ja meidän imurivalikoima löytyy täältä: Imurit.

Toimitussisältö

 • Lasinpuhdistusaine Gyeon Q²M Glass, 500 ml
 • Tekstiilien puhdistusaine ValetPRO Classic Carpet Cleaner, 500 ml
 • Kankaansuoja-aine ValetPro Fabric Sealer, 500 ml
 • Nahanhoitosetti Gyeon Q²M LeatherSet Strong
 • Yleispuhdistusaine King Carthur APC + Odor Killer Invisible, 500 ml 
 • Sisätilojen suoja-aine Gyeon Q²M Preserve, 250 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush Gen2
 • Mikrokuituliina King Carthur All-Purpose Cloth
 • Puhdistussuti ValetPro Inch Round

Mihin mitäkin käytetään?

Gyeon Q²M Glass on tehokas lasinpesuaine kaikille lasipinnoille. Se sopii myös plexi- ja polykarbonaattipinnoille sekä LCD-näytöille. Turvallinen myös nahalle, vinyylille ja alcantaralle sekä muille sisustan materiaaleille. Tehokas koostumus poistaa vaivattomasti myös rasvaisen lian jättäen säihkyvän ja raidattoman lopputuloksen.

ValetPRO Classic Carpet Cleaner on tehokas puhdistusaine auton tekstiiliverhoilun, kuten penkkien ja kangasmattojen ja sisäkaton puhdistukseen. Poistaa pinttyneetkin tahrat vaivatta. Puhdistusaine suihkutetaan suoraan pullosta käsiteltävälle pinnalle, annetaan vaikuttaa ja pyyhitään pois. CCC jättää jälkeensä puhtaan ja raikkaalta tuoksuvan pinnan. Voidaan käyttää myös tekstiilipesurin kanssa!

ValetPro Fabric Sealer on auton sisustan tekstiilipinnoille tarkoitettu suoja-aine. Se muodostaa kankaan pinnalle näkymättömän, hydrofobisen kalvon, joka estää nesteiden, öljyn ja muun lian imeytymisen kankaan huokosiin ja helpottaa näin puhtaanapitoa. Esimerkiksi penkille kaatunut juoma on helppo pyyhkiä siitä pois ilman, että se imeytyy pintaan. Aine ei vaikuta kankaan hengittävyyteen tai muuta pinnan tuntumaa, vaan kalvo on käytössä täysin huomaamaton, ennen kuin jotain sopimatonta penkille kaatuu. Sopii kaikenlaisille kangaspinnoille: istuimet, kangaskatot, matot jne..

Gyeon Q²M LeatherSet Strong on erityisesti likaiselle nahkasisustalle tarkoitettu puhdistus- ja suojaussetti. Siinä yhdistyvät tehokas puhdistusaine ja pitkäkestoinen suoja-aine, ja yhdessä ne antavat sisustalle uuden elämän. Setti sisältää myös nahkapinnoille tarkoitetun harjan (sopii myös kangaspinnoille), levittimen pinnoitteelle ja mikrokuituliinan.

Setissä oleva Gyeon Q²M LeatherCleaner Strong on tarkoitettu nahkasisustuksen puhdistukseen, erityisesti ennen pinnoitusta tai muuta suojausta. Se poistaa tiukankin lian, rasvan ja vanhat suoja-aineet nahan päältä ja antaa uudelle suoja-aineelle tai pinnoitteelle parhaan mahdollisen pohjan, johon suoja-aine pystyy sitoutumaan. Se ei jätä jälkeensä mitään ainejäämiä, jotka vaikuttaisivat pinnoitteen kestoon. Jättää pinnan täysin puhtaaksi ja mattapintaiseksi ja soveltuu käytännössä kaikille nykyään käytettäville nahkatyypeille.

Suoja-aineena setissä on Gyeon Q2 LeatherCoat. Se on auton nahkasisustalle tarkoitettu kestävä suoja-aine, joka muodostaa pintaan huomaamattoman kalvon. Kalvo estää nesteiden, öljyn, lian ja UV-säteilyn imeytymisen nahkaan, ja suojaa pintoja näin mm. haalistumiselta ja kulumiselta. Se myös estää vaatteista irtoavan värin tarttumisen pinnoille, ja pitää vaaleankin sisustan hyvän näköisenä ja helppohoitoisena. Valmistaja lupaa pinnoitteelle jopa 3 kuukauden keston kovassakin käytössä.

King Carthur APC + Odor Killer Invisible on yhdistetty yleispuhdistusaine sekä hajunsyöjä, joka puhdistaa sisustan pinnat tehokkaasti ja poistaa samalla pahat hajut käsiteltävistä materiaaleista. Monista hajunpoistajista poiketen APC + Odor Killer ei vain peitä pahoja hajuja, vaan se tunkeutuu pintaan ja nimensä mukaisesti neutralisoi hajujen lähteen varmistaen näin pysyvän hajunpoiston. Helppokäyttöinen, sumutettava pesuaine myös puhdistaa pinnat jättäen ne puhtaiksi ja raikkaiksi. Aine soveltuu käytännössä kaikille sisustan materiaaleille, kuten kangaspinnoille, nahalle, muoville ja vinyylille poistaen tehokkaasti myös öljy- ja rasvapohjaiset likatahrat. APC + Odor Killer toimii tehokkaan puhdistuksen lisäksi loistavasti myös esimerkiksi tupakasta, eläimistä sekä kaatuneista juomista ja ruuista aiheutuneiden hajuhaittojen poistamiseen.

Gyeon Q²M Preserve on sisätilojen muovi- ja vinyylipinnoille tarkoitettu suoja-aine. Aine palauttaa hieman haalistuneet pinnat takaisin alkuperäiseen loistoonsa ja jättää ne miellyttävän mattapintaiseksi lisäämättä pinnan kiiltoa. Tekee käsitellyt pinnat antistaattisiksi, jolloin pöly ei imeydy niihin samalla tavoin kuin suojaamattomalla pinnalla. Lisäksi se antaa UV-suojan estäen pintojen haalistumisen auringosta ja saa muoviosat hylkimään likaa ja vettä, helpottaen näin niiden puhtaanapitoa.

King Carthur Royal Flush Gen2 on yleisliinasetti, jonka käyttökohteita on rajattomasti. Itse liinat ovat lyhytnukkaisia, mutta silti hellävaraisia, joten se soveltuu erittäin hyvin myllytystahnojen poistoon, ovikotelojen puhdistukseen, kojelautojen pyyhintään yms yms.. King Carthurin mikrokuituliinojen tapaan, se on äärimmäisen laadukas ja sitä uskaltaa suositella kokeneimmillekin autonpuunaajille.

King Carthur All-Purpose Cloth on laadukas ja erittäin monikäyttöinen mikrokuituliina, jolle käyttökohteita on rajattomasti. Liinan toisella puolella on pehmeä ja muhkea pitkänukkainen karva, joka soveltuu erinomaisesti mm. kiillotustöihin tai herkkien pintojen puhdistukseen. Liinan toisella puolella on puolestaan lyhytnukkainen karva, joka soveltuu esimerkiksi sisustan eri pintojen puhdistukseen tai ulkopintojen yksityiskohtien puhdistukseen. All Purpose Cloth on suunniteltu mahdollisimman hellävaraiseksi, ja sen saumaton rakenne sekä pesulaputtomuus mahdollistavat liinan huolettoman käytön pinnalla kuin pinnalla ilman pelkoa naarmuuntumisesta. Lisäksi liinan korkea polyamidipitoisuus tekee siitä poikkeuksellisen pehmeän, sileän sekä liukkaan, minkä ansiosta se on äärimmäisen lempeä käsiteltävälle pinnalle ja tekee työskentelystä nopeaa ja mielekästä. Liina on kooltaan 50 x 50 cm, joten se soveltuu erinomaisesti säilytettäväksi myös esimerkiksi auton hansikaslokerossa, jolloin sitä voidaan käyttää aina tarpeen tullen.

ValetPro Wheel Brush (25 mm) on hinta/laatu-suhteeltaan yksi parhaimmista pienistä vanneharjoista (vannesuti). Se sopii vanteiden puhdistukseen, erityisesti pyöränmutterin koloihin ja muihin ahtaisiin paikkoihin kuin myös erittäin hyvin ovien rakojen puhdistukseen.

Autoduden Pikaopas

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:stä.

Varoitusetiketin tietoja:
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
EUH208
fi: Sisältää (herkistävän aineen nimi). Voi aiheuttaa allergisen reaktion.
sv: Innehåller (namnet på det sensibiliserande ämnet). Kan orsaka en allergisk reaktion.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)