Autodude
Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (09-16)

Myymälä auki: Ma-Pe 8-18, La 10-16
✅ NAHKAPINNOILLE

Nahanpuhdistusaine Gyeon Q²M LeatherCleaner Natural

Hellävarainen ja pH-neutraali nahanpuhdistusaine, joka poistaa kevyen lian ja värjäymät sekä öljyjäämät. Soveltuu kaikille nahkatyypeille, myös herkille nappa- ja aniliininahoille! Saatavilla 500 ml ja 1000 ml pulloissa.

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
Hinta alk.10,71
-10%11,90

Valitse haluamasi vaihtoehto:

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä
Autonhoito OPAS
HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Hellävarainen ja pH-neutraali nahanpuhdistusaine, joka poistaa kevyen lian ja värjäymät sekä öljyjäämät. Soveltuu kaikille nahkatyypeille, myös herkille nappa- ja aniliininahoille! Saatavilla 500 ml ja 1000 ml pulloissa.

Hellävarainen ja tehokas nahanpuhdistusaine!
Soveltuu kaikille nahkatyypeille!
Ylläpitävään ja perusteelliseen pesuun!

Gyeon Q²M LeatherCleaner Natural on pH-neutraali nahanpuhdistusaine, joka on suunniteltu kaikentyyppisten nahkapintojen hellävaraiseen, mutta tehokkaaseen pesuun. LeatherCleaner Natural on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista, eikä se monista muista nahanpuhdistusaineista poiketen sisällä voimakkaita ja hauraille sekä herkille pinnoille haitallisia kemikaaleja. Ainutlaatuisen koostumuksen ansiosta tämä pesuaine soveltuu myös kaikista herkimmille nahkatyypeille, kuten nappa- ja aniliininahalle, joita tavataan usein luksus- ja urheiluautojen verhoilussa. LeatherCleaner Natural on myös erinomainen valinta ennen suojausta tehtävään perusteelliseen puhdistukseen, sillä se ei sisällä nahan pintaa pehmentäviä öljyjä tai muita pinnoitteen tarttuvuuteen vaikuttavia ainesosia.

LeatherCleaner Natural imeytyy tehokkaasti nahan huokosiin ja poistaa pinnasta värjäymiä, kevyen lian sekä öljy- ja rasvapohjaiset jäännökset. Pinttyneiden tahrojen poistoon valmistaja suosittelee aineen kaveriksi ScrubPadia, jolloin pesuaineen vaikutusta voidaan tehostaa kevyellä mekaanisella kosketuksella. LeatherCleaner Natural ei lisää pinnan kiiltoa, vaan jättää luonnollisen ja mattaisen lopputuloksen. Sitä voidaan käyttää myös suojatun nahkapinnan puhdistukseen, sillä sen hellävarainen koostumus ei heikennä tai vaurioita pinnassa olevaa suojatuotetta. Aine toimitetaan käyttövalmiina seoksena, saatavilla 500 ml sekä 1000 ml spray-pulloissa.

"Gyeon on eteläkorealainen autonhoitotuotteisiin keskittyvä brändi, jonka erikoisalaa ovat erittäin laadukkaat pesu-, puhdistus- ja kiillotusaineet sekä ajoneuvon suojaukseen liittyvät tuotteet. Valmistajan missio on kehittää jatkuvasti uusia tuotteita sekä ratkaisuja autonhoitoalalle ja seistä aina askeleen muita edellä. Tavoitetta tukee oma laboratorio, jossa alansa parhaat tiedemiehet ja -naiset kehittävät ja valmistavat lähes kaikki Gyeonin tuotteet yli vuosikymmenen kokemuksella. Valikoimasta löydät markkinoiden korkealaatuisimmat tuotteet niin koti- ja harrastuskäyttöön kuin vaativaan ammattikäyttöönkin, sillä kompromissit eivät kuulu Gyeonin brändiin."

Ominaisuudet

 • Tuote: Gyeon Q²M LeatherCleaner Natural
 • Käyttötarkoitus: Nahkapintojen hellävarainen puhdistus
 • Pakkaus: Muovipullo sumutinpäällä
 • Pakkauskoko: 500 / 1000 ml
 • Riittoisuus: n. 100 ml / auto
 • pH-neutraali
 • Soveltuu kaikille nahkatyypeille

Autoduden pikaopas

Ravista pullo huolellisesti. Suosittelemme käyttämään pesussa kaverina nahalle tarkoitettua puhdistustyynyä (Gyeon Q²M ScrubPad EVO), joka auttaa nostamaan lian pois nahan huokosista. Pese pieni alue kerrallaan, esim. penkin istuinosa ja selkänoja erikseen.

Annostele ainetta suoraan pestävään kohteeseen tai puhdistustyynyyn. Levitä aine pestävään kohteeseen ja käsittele pinta pesutyynyllä hellävaraisesti läpikotaisin. Halutessasi voit sumuttaa vettä pesuaineen lisäksi pinnalle, jolloin saadaan muodostettua vielä enemmän vaahtoa ja pesuainetta kuluu vähemmän.

Kun pestävä alue on käyty kokonaan läpi, pyyhi vaahtoutunut aine ja lika pois. Tämän jälkeen pyyhi pinta vielä nihkeällä mikrokuituliinalla kaiken lian poistamiseksi ja anna pinnan kuivua.

Valmistajan vinkki: Käytä peussa aina vähintään kahta eri liinaa: kosteaa mikrokuituliinaa vaahdon poispyyhintään ja kuivaa ja puhdasta mikrokuituliinaa pinnan kuivaamiseen. Poista lika sekä pesuainevaahto pinnasta aina suoralla liikkeellä (älä pyöritä liinaa).

Varoitusetiketin tietoja:
H315
fi: Ärsyttää ihoa.
sv: Irriterar huden.
H318
fi: Vaurioittaa vakavasti silmiä.
sv: Orsakar allvarliga ögonskador.
GHS05
fi: syövyttävä
sv: frätande

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa verkkomaksulla, MobilePayllä, yleisimmillä luottokorteilla tai laskulla. Yrityksille toimitamme myös laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin
 • Huom! "Noutopistetoimitus"

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.

Korkein luottoluokitus

Kauppalehden Menestyjä 2012-2022

Kaikki tarjoamamme Matkahuollon kuljetukset ovat hiilineutraaleja

Yrityksemme täyttää tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet (Vastuu Group)