Autodude

Pohjoismaiden #1 Suurin Autonhoitokauppa

Tilaukset: 075 328 5820 (10-18)

Myymälä auki: Ma-Pe 9-20, La 10-16

Muovinpinnoitussetti - King Carthur

✅ MUOVILLE!

Kaiken tarvittavan sisältävä muovinpinnoitussetti, johon kuuluu tuotteet niin muoviosien puhdistukseen kuin pinnoitukseenkin. Tällä setillä suojaat autosi ulkoiset muovipinnat pitkäksi aikaa! SUOSITTELEMME!

ILMAINEN TOIMITUS +120€ TILAUKSEEN
66,90
-20%83,90

Saatavuus ei tiedossa

Usein kysytyt kysymykset
Tälle tuotteelle ei ole vielä kysymyksiä

Autonhoito OPAS

Voit ostaa Autoduden tuotteita myös jälleenmyyjiltä!

HALUATKO JÄLLEENMYYJÄKSI?

Katso lisätietoja!

Jos kiinnostuit jälleenmyynnistä, soita!

075 328 5826 / Aaron Aulakoski

Kaiken tarvittavan sisältävä muovinpinnoitussetti, johon kuuluu tuotteet niin muoviosien puhdistukseen kuin pinnoitukseenkin. Tällä setillä suojaat autosi ulkoiset muovipinnat pitkäksi aikaa! SUOSITTELEMME!

King Carthur muovinpinnoitussetti on kattava paketti muoviosien hoitoon ja pinnoitukseen tarvittavia tuotteita. Setti sisältää niin puhdistukseen kuin pinnoitukseenkin tarvittavat aineet ja välineet, ja tämän setin avulla niin aloittelija kuin ammattilainenkin saa viimeisteltyä auton lookin palauttamalla muoviosat alkuperäiseen loistoonsa! Mukana tuleva muovipinnoite ACE Coat Plastic soveltuu mm. listojen, puskureiden sekä ajovalojen umpioiden pinnoitukseen, joten sen avulla voidaan käsitellä kaikki ajoneuvon ulkoiset muoviosat. Kulahtaneiden muoviosein lisäksi tämän setin avulla voidaan käsitellä myös uudet ja hyväkuntoisetkin muoviosat ja suojata ne lialta, kulutukselta sekä auringon UV-säteiltä.

Enemmän King Carthur ACE Coat Plastic:sta: "King Carthur ACE Coat Plastic on muoviosille tarkoitettu äärimmäisen kestävä keraaminen pinnoite, joka muodostaa käsiteltävälle pinnalle ohuen ja hydrofobisen suojakalvon. Pinnoite uudistaa muovia, palauttaa sen alkuperäisen sävyn ja tekee siitä likaa ja vettä hylkivän. Näin jo kulahtaneet muovipinnat saadaan elvytettyä uudenveroisiksi. ACE Coat Plastic antaa muoviosille samanlaisen hylkivyyden kuin pinnoite antaa maalipinnalle, ja oikein asennettuna se myös kestää yhtä kauan kuin maalipintojen pinnoitteet! ACE Coat Plastic toimii erinomaisesti mm. auton ulkoisille muovipinnoille, joita auringonvalo on päässyt haalistamaan palauttaen niiden alkuperäisen värin ja suojaten ne haitallisia UV-säteitä vastaan. ACE Coat Plastic soveltuu hyvin myös polykarbonaatille sekä akryylipinnoille, ja sitä voidaan käyttää mm. listojen ja puskureiden pinnoitukseen, kuten myös esimerkiksi veneiden ikkunoille, kypärien visiireille sekä ajovalojen umpioille. Huikea, kahden vuoden tai yli 50 000 km kesto!"

Toimitussisältö

 • Muovipinnoite King Carthur ACE Coat Plastic, 30 ml
 • Viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleaner, 500 ml
 • Yleisliinasetti King Carthur Royal Flush, 5 kpl liinoja
 • Pinnoitteen levitystuki Gyeon Q²M Applicator
 • Pinnoitteen levitysliina Gyeon Q²M Suede, 10 kpl liinoja

Mihin mitäkin käytetään?

King Carthur ACE Coat Plastic on muoviosille tarkoitettu kestopinnoite, joka antaa pitkäkestoisen, jopa 24 kk kestävän suojan. Se muodostaa käsiteltävälle pinnalle likaa ja vettä hylkivän suojakalvon, mikä helpottaa puhtaanapitoa ja suojaa mm. auringon haitallisilta UV-säteiltä. Suojan lisäksi pinnoite uudistaa muovia palauttaen sen luonnollisen sävyn. Näin jo elämää nähneet muoviosat saadaan palautettua alkuperäiseen loistoonsa.

King Carthur Final Cleaner on erittäin tehokas viimeistelypuhdistusaine, joka on tarkoitettu käytettäväksi ennen pinnoitteen levitystä. Aine poistaa pinnalta kaiken lian aina pesuainejäämistä sormenjälkiin. Final Cleaner poistaa myös rasvajäämät, jotka eivät muille pesuaineilla täysin irtoa.

King Carthur Royal Flush on yleisliinasetti, johon kuuluu viisi 40 x 40 cm mikrokuituliinaa. Liinat ovat lyhytnukkaisia ja sopivat erinomaisesti mm. muoviosien puhdistukseen ennen pinnoitusta sekä pinnoitteen poispyyhintään.

Gyeon Q²M Applicator on pinnoitteen levitystuki, joka mahdollistaa pinnoitteen tasaisen levityksen. Tukeva ja tasainen alusta pinnoitteen levitysliinoille tekee pinnoitteen levityksestä helpompaa ja mahdollistaa virheettömän lopputuloksen.

Gyeon Q²M Suede on nukaton, mokkapintainen mikrokuituliina, joka soveltuu täydellisesti pinnoitteen levitykseen. Yhdessä levitystuen kanssa tämä reunaton ja erityispehmeä liina varmistavat tasaisen levityksen.

Autoduden pikaopas

Suorita autolle perusteellinen puhdistus ennen muoviosien käsittelyä.

Tämän jälkeen puhdista käsiteltävä muovipinta huolellisesti viimeistelypuhdistusaine King Carthur Final Cleanerilla sekä puhtaalla Royal Flush -mikrokuituliinalla. Kun pinta on täysin puhdas, annostele King Carthur ACE Coat Plastic -muovipinnoitetta puhtaalle ja kuivalle Gyoen Q²M Suede -pinnoitteen levitysliinalle, ja työstä pinnoitetta Gyeon Q²M Applicator levitystukea apuna käyttäen tasaisesti koko käsiteltävälle pinnalle. Pyyhi lopuksi ylimääräinen aine pois puhtaalla mikrokuituliinalla.

Suosittelemme tarkistamaan kunkin tuotteen käyttöoppaan sen omalta tuotesivulta. Yleiset ohjeet autonhoitoon löytyvät Autoduden Autonhoidon ABC:sta.

Varoitusetiketin tietoja:
H226
fi: Syttyvä neste ja höyry.
sv: Brandfarlig vätska och ånga.
H304
fi: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin.
sv: Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H317
fi: Voi aiheuttaa allergisen ihoreaktion.
sv: Kan orsaka allergisk hudreaktion.
H312 + H332
fi: Haitallista joutuessaan iholle tai hengitettynä.
sv: Skadligt vid hudkontakt eller inandning
H314
fi: Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa.
sv: Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.
H412
fi: Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia.
sv: Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Vaivatonta ostamista

Voit maksaa Klarnalla, verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai postiennakolla. Yrityksille toimitamme myös Klarnan laskulla. Toimituskulut ovat kirjeellä 2,95 € ja paketeilla alk. 5,49 €. Toimitamme paketteja myös suoraan kotiin ja työpaikalle!

1 - 2 päivän pikatoimitus

Vakituinen henkilökuntamme käsittelee tilauksia koko ajan. Ark. klo 13 mennessä jätetyt tilaukset lähtevät Turun varastoltamme yleensä jo samana päivänä ja vastaanotat tuotteesi 1-2 vrk kuluttua.

100% tyytyväisyystakuu

Tilaa nyt ja tutustu rauhassa kotona tai työpaikalla, aidossa käyttöympäristössä. Voit palauttaa tai vaihtaa ilmaiseksi ilman selittelyjä. Rahat takaisin -tyytyväisyystakuu on voimassa 30 päivää ostoksesta. Turvallista ja huoletonta ostamista parhaimmillaan!

AUTONHOITOTUOTTEIDEN ASIANTUNTIJA PALVELUKSESSASI

Autonhoitokemikaalit kehittyvät jatkuvasti - niin myös tuotevalikoimamme. Etsimme ja testaamme uusia autonhoitotuotteita jatkuvasti löytääksemme niistä parhaimmat asiakkaillemme. AUTODUDE-verkkokaupasta löydät aina markkinoiden parhaat autonhoitotuotteet edulliseen hintaan. Tervetuloa ostoksille AUTODUDE-verkkokauppaan!

AUTODUDE.FI TARJOAA

 • Autonhoitoalan parhaat tuotemerkit
 • Ilmaisen 30 vrk palautusoikeuden
 • Turvalliset maksutavat
 • Nopeat 1 - 2 vrk toimitukset
 • Edulliset toimitukset alk. 5,49 €
 • Ilmaisen toimituksen yli 120€ tilauksiin

VERKKOKAUPAN TAKANA

Handshake Finland Oy
Y: 2304112-0 alv. rek.
Alasintie 9, 90400 Oulu
Tilaukset 9-18: 075 328 5820

Yhteystiedot

AUTODUDE MYYMÄLÄ

Voit ostaa tuotteitamme myös Oulun Valostore-myymälästämme Alasintieltä. Sieltä voit myös noutaa tilaamasi tuotteet.

Katso lisätietoja

LIITY DUDEN TALLIIN JA HYÖDY!

Saat ilmoituksia merkittävistä uutuuksista, tuotteiden käyttövinkkejä, erikoistarjouksia ym. sähköpostiin parin viikon välein enimmäkseen kevät- ja kesäkaudella. Listalta voi erota koska vain.